....
As zice sa-si dea Lacatus demisia insa nu vom rezolva nimic cu asta pentru k nici un antrenor cu coloana nu va veni la Steaua acum. De cand a plecat ultimul om care stia fotbal(Stoica) si Steaua a ramas sub comanda ciobanului am intrat intr-un "loop" al incompetentei: jucam jenant in campionat,ne impiedicam de echipe mici si rar batem rivalele----> urmeaza "traditionala" iesire din cupa din primele tururi---> terminam campionatul cu un "grandios" loc 2,jucam preliminarii(unde culmea de obicei jucam bine) si intram in CL---> In CL tragem cu dintii de un loc 3 si cam atat iar cat jucam acolo ne compromitem sansele in campionat---> se termina sezonul si o luam de la capat.
Prietene!Nu e chiar asa!
Jucam jenant in campionat, ne impiedicam de echipe mici si rar batem rivalele, etc. si pe vremea lui Stoica, in ultima perioada a erei Olaroiu! Ai uitat cam repede porecla de ZEROloiu:)
Cum la fel ai uitat ca Lacatus a luat echipa de pe locul 6 si a dus-o pe 1, dar a ratat titlu si din cauza lui(1-1 cu Timisoara, 1-2 cu Dinamo) si din cauza celor 2 blaturi oridinare ale CFR-ului cu Dinamo si Rapid. La 13 puncte distanta de locul 1 si vreo 8 fata de 2, nimeni nu ne mai datea sanse nici la locul 3. Lacatus a reusit!
La blaturile alea, presa a pus batista pe tzambal, ca tinta lor(ca si a ta!) era Becali, nu Paskany, Copos sau Borcea!
In schimb, a tipat cat o tineau paginile si ecranul doar despre "cazul valiza" si"bricheta", unde culmea imbecilitatii, rapidistii au aruncat brichete, dar injuraturile si blamul le-a primit Becali si Steaua pt ca dobitocii au pierdut meciul la masa verde.
De ce? La fel! Tinta era Becali! Nu conta adevarul!Nimeni nu mai intreba de cei care au aruncat brichetele, nimeni nu-i blama, nimeni nu investigat si nu i-a aratat pt ca datea mai bine inventia ca sunt stelisti sub acopeire platiti de Becali.
La fel si tu!
In lupta ta surda cu Becali, ai uitat ce a facut Lactus in campionatul trecut, cum ai uitat de calificarea in CL impotriva Galatei! Atunci nu erau tot el?Cine are meritul pt calificarea al-3-lea an la rand in CL?
Cine din Romania mai are o astfel de performanta?Cine mai poate spune ceva de valize, brichete, cand s-a vazut clar ca tot cee a fost sub noi a capotat jenat in calificarile UEFA!Cine a fost antrenorul care a sapat acea prapastie intre echipa lui si restul lumii?Nu trebuie sa-mi raspunzi. Sunt doar intrebari retorice ... cu raspuns unic!
Un antrenor ar sta pe ganduri sa vina in Ghencea nu din cauza "coloanei", ci din cauza presiunilor:
- Presiunea rezultatelor. Fiecare meci trebuie abordat numai la victorie!
- Presiunea asupra echipei al acestui razboi aberant, ca intindere si scop. suporteri-Becali. Am spus aberant ca scop pt ca Becali pleaca din Ghencea numai cand vor muschii lui!
Acest razboi nu are invinsi si invingatori, pt ca se desfasoara intre lumi paralele, care nu se intersecteaza decat pe stadion pentru ca privesc impreuna la acelasi meci. Atat! Ati vazut efectul fluieraturilor la adresa lui Lovin? Sunt nule!
- Presiunea media care-l vaneaza, ca si suporterii, tot pe Becali. Pe Becali il doare-n palarie, dar cand presa da in Becali, da si in tot ce tine de el, echipa, antrenor, etc. Din acest punct de vedere, niciodata nu va avea o presa favorabila!
Porumboiu a declarat ca a luat bataie de la Urziceni pt ca s-a bagat peste Hizo si l-a impus pe Aliutza. Ati auzit voi presa sa comenteze ceva, sa infiereze amestecul patronilor in treburile antrenorului??Nu!Si nu veti auzi. Dar veti auzi numai adevaruri si minciuni despre amestecul lui Becali peste Lactus! Culmea este ca la unele puneti botul cu aceeasi naivitate pe care au mizat cei care le-au inventat
La Steaua si Murinho daca ar veni si Becali ar jura cu mana pe biblie ca nu se amesteca si ar fi adevarat, presa tot ar inventa!Poate mai abitir!Cu cat antrenorul este mai mare cu atat creste si intensitatea fluxului de "stiri bomba". La fel si atunci, ca si acum, se vor gasi multi steliti si nestelisti sa puna botul. De ce? Pt ca e vorba de Becali!Acest cioban transformat mediatic intr-un Mefisto national.
Eu nu sunt nici avocatul lui Becali si nici al lui Lacatus. Nici nu ar avea nevoie de avocati ca mine!
Dar, cum spunea Aristotel: "Amicus, Platon, sed magic amica veritas(Mi-e prieten Platon, dar mai prieten mi-e adevarul)", parafrazez si eu spunand: sunt stelist, prieten cu toti cu stelistii, il dezavuez pe Becali din foarte multe puncte de vedere, dar asta nu ma impiedica sa vad adevarul, chiar atunci cand adevarul inlocuit tendentios cu o minciuna ... credibila!