FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - CS Otopeni 1 - 1

«111121314»
Adrian05.10.2008 11:58

Singura diferenta intre ei e faptul ca antrenorul Rednic mi-a adus mai multe bucurii decat antrenorul Lacatus.

aandreea05.10.2008 12:00

Nu vreau sa critic pe nimeni.Un lucru am de zis:pacat!

P.S.:Daca ar pasa"cuiva"de critica presei,a suporterilor,inclusiv a adversarilor s-ar ajunge departe !

Bafta !

MoWeed05.10.2008 12:01

Da, dar bucuriile astea ti le-a adus pe parcursul a mai multor ani :whistle:

Guardian05.10.2008 12:01

Adriane ce ai zis tu chiar se potriveste lui Rednic , dar Laca a mai invatat , nu are fite de mare antrenor si in plus are rezultate cat de cat bune fata de Rednic ( nu te uita la clasament , noi ne batem pe 2-3 fronturi)

Matteo05.10.2008 12:01

ba baieti, cand o sa intelegi si voi ca Lacatus e doar o marioneta la Steaua ? in primul rand ca nu are valoare ca antrenor, a demonstrat-o din plin pana acum nu avem nici o tactica jucam haotic si rezultatul cu galata au venit strict de pe urma valorii jucatorilor....

Atata timp cat ciobanu ii da sfaturi in direct la TV iti poti da seama cam ce rol are Laca acolo .. imi pare rau sa o spun dar Lacatus se comporta ca un sclav in momentul de fata....

sabin130705.10.2008 12:03
ba baieti, cand o sa intelegi si voi ca Lacatus e doar o marioneta la Steaua ? in primul rand ca nu are valoare ca antrenor, a demonstrat-o din plin pana acum nu avem nici o tactica jucam haotic si rezultatul cu galata au venit strict de pe urma valorii jucatorilor....

Inaintea meciului retur cu Galata, ciobanu ii dadea sfaturi in direct la TV .. imi pare rau sa o spun dar Lacatus se comporta ca un sclav in momentul de fata....

Pai si de ce ai venit asa tarziu sa ne luminezi? Si noi care nu stiam ce se intampla..

Adrian05.10.2008 12:04

Lasa ca deja are si Laca niste texte in el...

"echipa asta va mai pune probleme si altora"

"Multi vor pierde puncte pe acest teren"

"Am jucat bine, meritam mai mult"

etc

Guardian05.10.2008 12:06
Lasa ca deja are si Laca niste texte in el...

"echipa asta va mai pune probleme si altora"

"Multi vor pierde puncte pe acest teren"

"Am jucat bine, meritam mai mult"

etc

recunosc , ai mare dreptate

Fan FC Steaua05.10.2008 12:12
Lacatus se comporta ca un sclav in momentul de fata....

Gresit! Atat poate, atat stie, atat face! Deci? ALTUL!!! Demisia!!

Nu pot sa cred ca inca mai sunt oameni care posteaza tampenii de genul "trebuie sa ne revenim" ... de 3 ani tot se spune asa....de 3 ani asteptam sa ne "revenim" ... cu antrenori de 2 bani gen Olarcoiu si Lacatelus n-o sa facem niciodata nimic in fotbal ... cu ei nici macar primul loc in Liga a doua nu l-am castiga... Steaua mai are din cand in cand rezultate bune datorita ciobanului prea daruitor "de prime", ca jocul e deloc.... atat timp cat aducem jucatori vazuti pe DVD-uri, Steaua va ramane o echipa de.. DVD ... la fiecare 10 ani va aparea DVD-ul "Steaua de neoprit", cu un singur meci facut din sute de faze reusite intentionat sau nu in sute de meciuri. SI asa va fi cea mai tare echipa din lume, pe DVD, evident!

Forza Steaua DVD! ar trebui facut un cantec cu dvd-uri...

PS: Am vazut un jucator tare pe DVD!

Am un jucatoooor peee DVDDDDD,eeee cel maai buuun

Haide Gigi cumpara-l acuuuuum, nu fiii m*ist

clausblaus05.10.2008 12:55
Cate pasiuni a starnit acest rezultat! Borcea se poate culca linistit. Dinamo va fi cu siguranta campioana,pentru ca singurele meciuri le va avea doar cu Steaua!

Oameni buni,da-l naibii de fotbal.E doar un rezultat. Acum va jigniti si va scoateti ochii doar pentru un joc de fotbal?? Sunteti cu totii stelisti.

Fiti mai relaxati!

Ai dreptate.Mai bine ne uitam la snooker!Cel putin acolo ai cu ce sa-ti scoti ochii pe bune.

jeles05.10.2008 14:18

"Lacatus nu are fata de antrenor"

"Lacatus nu este antrenor"

"Lacatus este praf ca antrenor"

"Lacatus .... "

"Lacatus .... "

mai nou cereti demisia ... sa va fie rusine ma ... mi`e scarba de voi ! stati la cotitura si dati in ca , eu nu va consider stelisti cu tot respectul ...

forza Steaua

forza Laca

LA BINE SI LA GREU ALATURI DE VOI

arminvb05.10.2008 14:22
Jenant!

Demisia!

invata sa scrii

Adrian05.10.2008 14:23

Nu asa se scrie "jenant"?

Sau am gresit la "demisia"?

arminvb05.10.2008 14:26
:noexpression: FRATILOR BAG P__A IN FOTBALUL JUCAT DE Steaua.NOROC CU GOLU SALVATOR DAR ORICUM SAU FACUT DE RUSINE. :noexpression:

invata sa scrii serios

Nu asa se scrie "jenant"?

Sau am gresit la "demisia"?

nu tie am vrut scz:)iar daca as fi sa comentez ceea ce ai scris tu cu jenant sunt de acord cu demisia mai ai rabdare umpic :steag_cruce_invers:

Adrian05.10.2008 14:28

De un an tot rabdare avem.

Marius05.10.2008 14:30
stati la cotitura si dati in ca , eu nu va consider stelisti cu tot respectul ...

Am sa incerc sa traiesc cu rusinea de a nu fi considerat stelist de catre jeles... nu stiu daca am sa reusesc...

P.S. Pentru greata baga lamaie ;)

predatorpulse705.10.2008 14:36

Prietene xray rom,Lacatus APROAPE a reusit,pentru k a pierdut titlul anul trecut. Ai dreptate,anul trecut au fost hotii insa au fost hotii si cand am luat cele 2 titluri consecutive sau cel pe care l-a luat Piturca. Lideri la aceste smecherii au fost dinamovistii(si au ramas) insa acum a intrat si chefere pe fir. Norocul nostru e k sunt din ce in ce mai putine echipe care se preteaza la asa ceva pentru k au mai aparut cateva echipe cu mandrie in fotbalul romanesc,gen Otelul,Timisoara,Vaslui,Urziceni care nu mai dau puncte moca javrelor. Ghinionul nostru e k mai sunt echipe darnice in liga1 cum ar fi Bistrita sau Poli Iasi.

Pai bineinteles k tinta era becali,insa asta nu schimba cu nimic faptul k becali e un imbecil si s-a bazat mai mult pe acea valiza decat pe propria echipa. De cazul bricheta nu discut pentru k aia e o facatura de prost gust,stelistii n-au avut nici o vina acolo,inclusiv becali.

Eu n-am cum sa-l acuz pe Lacatus de nimic pentru k el este pentru mine jucatorul emblematic al Stelei. Mi-a parut sincer rau cand a venit la Steaua din 2 motive: pentru k vazusem ce patise Hagi si pentru k Jiji l-a adus doar k sa multumeasca multimea. Eu i-am dat timp lui Lacatus sa creeze ceva insa este sabotat de propriile limite si de imixtiunea ciobanului in politica de transferuri si in alcatuirea lotului(desi multi ar spune aici Lacatus ar trebui sa aiba fraiele in mana,nu ciobanul). Cu exceptia intrarii in CL, Lacatus n-a realizat nimic la Steaua insa nu asta e problema.

De la Lacatus as fi vrut o schimbare a jocului,asta am asteptat eu de la el. As fi vrut sa jucam fotbal impotriva rivalelor noastre din campionat si as fi vrut sa batem macar otopeniul acasa. Nu vreau sa jucam cu 2 inchizatori impotriva unor echipe de 2 bani,nici acasa nici in deplasare. Si cel mai mult as fi vrut sa se impuna cat de cat in fata ciobanului. De ce l-a primit pe Lovin in lot dupa ce acesta s-a luat in gura cu el? De ce accepta sa i se bage jucatori pe gat,care mai vin si tarziu? De ce nu reuseste sa gaseasca un sistem de joc in care sa poata juca actualii jucatori ai Stelei? De ce nu reuseste sa-si motiveze elevii astfel incat sa joace mai agresiv?

Tipurile de presiune pe care le-ai enumerat acolo sunt normale pentru un antrenor la Steaua. Steaua este varful fotbalului romanesc si aici trebuie sa ai si rezultate si joc frumos. Momentan ambele lipsesc. Pentru mine rezultate inseamna trofee. Din 4 trofee posibile in ultimii 2 ani Steaua a luat fix 0. Jocul are o mica imbunatatire de cand a venit Laca insa este aproape insesizabila cateodata,iar daca "vedetele" noastre din atac nu merg in ziua respectiva suntem morti tocmai pentru k nu avem un stil de joc conturat iar despre sistem nici nu poate fi vorba.

Stiu k lui becali i se baga multe in carca pentru k este prostul perfect pentru presa,raul cel mai vizibil daca vrei insa asta nu inseamna k acest om nu este cancerul Stelei. Pe langa imaginea de 2 bani care ne-o creeaza se baga la echipa(Oli si Hagi au confirmat deja asta iar Lacatus recunoaste tacit lucrul acesta),e zgarcit,face transferuri de 2 bani crezand k se pricepe la fotbal si a adus o mentalitate extrem de periculoasa pentru echipa,mentalitatea "ma multumesc cu putin",adica merge si locul 2. Stelistii nostri vor locul 1 insa in mintea lor se gandesc la un moment dat k nu e rau nici locul doi si nu mai trag atat de tare sa fie campioni. Mereu aud trambitata fraza "am mers de 3 ori in CL",cand de fapt asta inseamna k am ratat 2 titluri si 2 cupe ale Romaniei. Poate k sunt eu demodat insa participarea nu inseamna nimic,trebuie macar sa treci de grupe k sa zici k ai realizat ceva.

Ideea este k,pentru palmaresul acestei echipe si pentru palmaresul k antrenor al lui Lacatus,trebuie sa castigam un trofeu in acest an,nu vreau sa repetam era Piturca,cu jocuri de 2 bani si trofee lipsa. Singura diferenta intre acea perioada si asta de acum este k aia nu puteau sa se laude cu locul 2.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

xray_rom05.10.2008 15:30
.... Stelistii nostri vor locul 1 insa in mintea lor se gandesc la un moment dat k nu e rau nici locul doi si nu mai trag atat de tare sa fie campioni. Mereu aud trambitata fraza "am mers de 3 ori in CL",cand de fapt asta inseamna k am ratat 2 titluri si 2 cupe ale Romaniei. Poate k sunt eu demodat insa participarea nu inseamna nimic,trebuie macar sa treci de grupe k sa zici k ai realizat ceva.

Ideea este k,pentru palmaresul acestei echipe si pentru palmaresul k antrenor al lui Lacatus,trebuie sa castigam un trofeu in acest an,nu vreau sa repetam era Piturca,cu jocuri de 2 bani si trofee lipsa. Singura diferenta intre acea perioada si asta de acum este k aia nu puteau sa se laude cu locul 2.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

E normal sa vrem! Cu totii vrem si trofee si ca toate jocurile Stelei sa fie incantatoare ca scor si calitate!

Si CFR-ul a vrut azi 3 puncte de la echipa de desculti pe care a putut sa o alinieze Grigoras, dar uite ca in fotbal, indiferent cat de bun te crezi, mai trebuie sa ai si noroc:))

Poate mai mult decat o Cupa a Romaniei as dori ca noii veniti sa se integreze cat mai repede si sa inceapa sa se vada o relatie de joc, care va face diferenta atat in spectacol cat si pe tabela!

Viteza sa fie amplificata de o pasare excelenta si nu sa o subtituie.

Si eu am spus de repetate ori ca atacul nostru inca balteste mlastinos in gura portii. Actiuni f frumoase se sfarsesc cu ratari jenante.

Dar asta depinde numai de increderea in sine a celui aflat in situatia de a inscrie. Cand un jucator constientizeaza ca este la o echipa ca Steaua si ceea ce reprezinta Steaua, atat in fata adversarilor cat si in constiinta romanilor, atunci va capata acel sange rece de "invigatorul ia totul!" si va inscrie cu aceasi vana si in poarta Realului si a Fulferului Bragadiru, fara sa-i tremure genunchi!

Lacatus nu este mag!"Opereaza" cu ce are acum! Bine spunea cineva pe aici. Ii indruma pana in fata porti. Acolo decizia le apartine, care este solutia optima de sut sa o bage in ate, functie de situatia reala din teren. Asa ceva este imposibil sa simulezi exhaustiv la antrenamente.

Daca barele cu Bayern erau goluri, ratarile lui Semedo idem si ieri marcam inainte de a primi gol, azi mai toti eram in al-9-lea cer!

Am mai spus.

Un gol sterge un joc mai slab sau face ca un joc bun sa fie perceput prost prin rezult!

Cu Dinamo Kiev am jucat binisor, dar ne-au dominat la toate: 57-43% la posesie, 14-2 la cornere... dar am dat 4 goluri din 5 suturi, ei din 9 suturi pe poarta 1 gol!Noi 2 suturi pe langa poarta ei 8. N

oi eroi,"Barcelona estului", etc, ei "ciuca batailor"!Titluri gen: "Steaua a zdrobit..." au sters toate sincopele noastre din acel joc.

Asta este uneori diferenta dintre "erou" si "trompeta"!NOROCUL!

La jucatori este la fel. Cel care o baga in atze ia totul!Lumea il uita pe cel care i-a pasat decisiv... pentru ca in istorie va ramane numai cel care a inscris..."pianistul":))

C'est la vie!:))

Doar daca vom stii sa analizam fara patima si fara idei preconcepute, numai atunci nu vom mai cadea pe spate si nici in pargul nebuniei de furie din orice succes sau insucces!

Nu vom mai stigmatiza usor azi, jucatorii zeificati cu usurinta ieri si invers!

Crangasi_boy05.10.2008 15:45

niciodata nu am fost mai dezamagit ca aseara. am plecat de pe stadion in minutul 84. sincer, mi-e scarba de tot.

in primul rand galeria e praf. nu s-a cantat decat impotriva lui Dinamo... atat..... penibil...

in al doilea rand Steaua nu joaca nimic. nu Steaua asta o iubesc eu. nu pentru Steaua asta am stat in frig, nu pentru Steaua asta am plecat de la mare ca sa ajung la meciu cu galata, nu pentru Steaua asta imi dedic ore importante, bani, sufletul... sunt foarte foarte foarte foarte dezamagit de jocul Stelei. i-a durut in P**A o repriza de tot si dupa aia alergau dupa victorie. rusine. stiu baieti care si-ar da sufletul sa joace pentru Steaua, iar astia, care sunt platiti incredibil de mult pentru ceea ce fac (joaca doar fotbal) isi bat joc de noi, de suporteri. execrabil. Lacatus e depasit. in loc sa odihneasca jucatori, sa bage din rezerve ca sa joace cu inima a bagat aceeasi echipa fara chef........apoi foloseste jucatorii total aiurea........

imi pare rau sa zic...niciodata nu m-am simtit asa strain de Steaua ca acum. nu recunosc spiritul acestei echipe, nici in galerie nici in joc, nici in jucatori, poate doar Radoi, Ogararu, Petre Marin, Lovin si zapata se dedica echipei si stiu ce e ala sacrificiu...restul...........

nu vreau sa supar pe nimeni, nu vreau sa intru in polemica, dar asta e pararea mea. respect pentru toti cei care tin cu Steaua. suporterii reprezinta sufletul acesti echipe. bafta tuturor.......

xray_rom05.10.2008 16:11
niciodata nu am fost mai dezamagit ca aseara. am plecat de pe stadion in minutul 84. sincer, mi-e scarba de tot.

in primul rand galeria e praf. nu s-a cantat decat impotriva lui Dinamo... atat..... penibil...

in al doilea rand Steaua nu joaca nimic. nu Steaua asta o iubesc eu. nu pentru Steaua asta am stat in frig, nu pentru Steaua asta am plecat de la mare ca sa ajung la meciu cu galata, nu pentru Steaua asta imi dedic ore importante, bani, sufletul... sunt foarte foarte foarte foarte dezamagit de jocul Stelei. i-a durut in P**A o repriza de tot si dupa aia alergau dupa victorie. rusine. stiu baieti care si-ar da sufletul sa joace pentru Steaua, iar astia, care sunt platiti incredibil de mult pentru ceea ce fac (joaca doar fotbal) isi bat joc de noi, de suporteri. execrabil. Lacatus e depasit. in loc sa odihneasca jucatori, sa bage din rezerve ca sa joace cu inima a bagat aceeasi echipa fara chef........apoi foloseste jucatorii total aiurea........

imi pare rau sa zic...niciodata nu m-am simtit asa strain de Steaua ca acum. nu recunosc spiritul acestei echipe, nici in galerie nici in joc, nici in jucatori, poate doar Radoi, Ogararu, Petre Marin, Lovin si zapata se dedica echipei si stiu ce e ala sacrificiu...restul...........

nu vreau sa supar pe nimeni, nu vreau sa intru in polemica, dar asta e pararea mea. respect pentru toti cei care tin cu Steaua. suporterii reprezinta sufletul acesti echipe. bafta tuturor.......

Ai dreptate, dar mai trebuie sa mai dam si noi cateo circumstanta atenuanta!

Sa mai dam si acatiste sa nu se intample si la noi ce e acum la Rapid:)

Vad ca au furat-o cu 2-0... cu acele "scule" de jucatori pe care, dupa primele etape, erau multi de pe aici care-i glorificau, prin comparatie cu ai nostri... si cel 'cel mai bun si independent antrenor"

Nu mai spun de umflaturile media: "cele mai bune transferuri", "echipa momentului". "cel mai frumos joc din Liga 1", bla.,bla,bla.

Si o alta dovada cum se poate bloca spihic o echipa atunci cand se pierde simtul masurii si la laude, dar si la denigrari!

Adrian05.10.2008 16:15

Xray, Peseiro si-a facut echipa.

Dar a fost lucrat de jucatori.

Ce nu e clar?

Pai Wolfsburg are al 2lea buget din Germania.Surpriza ca a batut pe Rapid, nu e.

Atunci de ce a zburat?

Crezi ca din cauza meciului aluia?

Sa fim seriosi.

Peseiro a fost lucrat.Si asta din momentul in care boya si bozovici au fost exclusi pt indisciplina.

Atunci s-a unit tot lotul impotriva lui.Si gata a fost treaba.

c.ronaldo1705.10.2008 16:18

@Adrian

Daca era lucrat Peseiro, atunci nu imi explic de ce Rapid a jucat ca o carpa si in meciul de azi cu Pandurii. Parerea mea este ca Rapid are jucatori praf.

Harald05.10.2008 16:20

trebuie sa recunosc ca sunt dezmagit de atitudinea atator fani care nu sunt alaturi de echipa in momente grele cum e acesta.

(off topic)Adriane, sunt curios cat de adevarata e afirmatia ca Wolfsburg are al doilea buget din Germania.

Crangasi_boy05.10.2008 16:25

trebuie sa recunosc ca sunt dezmagit de atitudinea atator fani care nu sunt alaturi de echipa in momente grele cum e acesta.

am fost mereu alaturi de echipa. mereu!!!!!!!!! dar ce am vazut aseara ...de pe stadion...m-a degustat. putea sa piarda si cu 3-0 dar sa joace fotbal...sa joace fotbal.. NU aveau chef de nimic.... pacat pacat pacat.....

Adrian05.10.2008 16:27

Ronaldo, fii serios.

Tu crezi ca doar daca ai super jucatori castigi toate meciurile.

Iti trebuie frate si antrenor.

Si rada sau manea is antrenori?

Aia 2 sunt glume.

Harald, ce am spus e foarte adevarat.

Are al 2lea buget din bundesliga dupa Bayern Munchen, in acest sezon.

Au fost investitii masive in ultima vreme la lupi.

Nu degeaba e Magath antrenor.

Ala nu antreneaza orice echipa.

«111121314»