Imi pare sincer rau ca am avut dreptate cand am postat pe celalalt topic....dar nu au fost atenti, si au platit. Au tratat meciul cu o extrema lejeritate, la fel ca multi care au postat in acelt topic (se vorbea cu "de la 4 in sus sa dam gol cu curul", etc se explica de ce in I repr nu am avut nici o ocazie si nici nu i-am inghesuit cum am facut intr-a II-a) si au platit pretul. Doua puncte imense, la fel cum zice cineva de mai sus, care conteaza enorm intr-un campionat in care dinam0 nu va comite, mai mult ca sigur, asemenea greseli. Reamintesc, CS Otopeni era nu numai de batut, era CIUCA batailor, fiind altoiti si de Unirea si de dinam0, si de mai toata lumea...
Cat despre cei care sustin ca Lacatus nu a mai gresit, va rog sa va mai uitati o data la meci si sa-mi raspundeti la intrebarile :
1) De ce B.Stancu, care a demonstrat in cateva meciuri pana acum ca nu poate fi varf impins, a jucat iarasi varf impins. Sincer, nu ma intereseaza ca l-a cerut lumea pe acest forum, ci daca i se parea cuiva ca el a dat vreodata randament ca varf impins.
2) De ce singurul varf impins (Kapetanos) a fost introdus f. tarziu, si nu macar la pauza?
3) Aceeasi intrebare pentru schimbarea Toja-Semedo, facuta tarziu. Cand un jucator de banda evoleaza atat de infect cum a facut-o Toja (nici o patrundere printre fundasi, nici un sprint in banda, nici o centrare utilizabila), il scoti indiferent de minut, nu stai cu "mana moarta" pe teren 60 de minute sau cat a stat. O mentiune in plus aici: Semedo a fost proaspat accidentat, si evoluase cu Fiorentina, deci era obosit. De ce, in campionat, in conditiile lotului indestulator, nu s-a apelat la Ochirosii?
4) Doi inchizatori de meserie, OK, fara toja pe centru! Doi inchizatori de meserie cu CS Otopeni, NOT OK! Aceiasi 2 inchizatori care au jucat si cu Fiorentina (posibilitati de oboseala, accidentare din cauza suprasolicitarii - vezi Radoi), NOT OK! Abel Moreno, Plesan (daca tot era apt de joc), Ad. Ionescu, Neaga......jucatori (mijlocasi centrali de profil/atacant retras Neaga) odihniti numai buni pt Liga lui mitica
CONCLUZII : Avem un lot de 30 de jucatori pe care nu-l folosim decat ca alibi. Avem un atrenor-simbol al carei singura constanta pare a fi persistenta in greseala, cel putin in acest inceput de sezon.....Nu stiu sincer ce vom face la Galati in aceste conditii. Poate vine cartea verde a lui Pedriel sau i sa da in sfarsit credit lui Kapetanos, ca sa jucam si noi macar cu un varf impins din start in teren...nu indraznesc sa sper la doua varfuri. Si sper sa-si revina CAPITANUL