FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - CS Otopeni 1 - 1

«18910111214»
nonuzgz04.10.2008 22:50
:steag_cruce_invers:
sabin130704.10.2008 22:59

Cand te gandesti ca trei sferturi din mingi trec pe la inchizatori e destul de important. Timpii pierduti sau castigati de acesti inchizatori la atatea mingi iti pot distruge/accelera jocul. Daca si dupa acesti timpi pierduti pasa mai e data in ciuda sau la misto deja te doare mintea.

Eu am mai spus cu Lovin asta, nu-i cere nimeni sa dea diagonale de 60 de metri pe frunte si pase cu calcaiul lui Dayro, dar din 10 mingi recuperate macar 7-8 sa fii in stare sa le dai in fata, sigur, calculat, nu pocnite intr-o disperare isterica. E o ura reciproca totala intre Lovin si minge. Alergau ca bezmeticii benzile alea. Cand este recuperata mingea benzile tasnesc in fata si varfurile stau in pole position, ininsteptare undei pase. De la cine, de la Lovin? Nici Radoi nu-ti poate face jocul asta, nu e ¨meseria¨ lui.

f234567k04.10.2008 23:00

Prin aceeasi perioada a anului trecut aveam parte de un dus rece cu Pandurii: 0-0. Cam tot aia e.

P.S. Sa le fie rusine taranilor care la fiecare degajare strigau clasicul si taranescul "sugi p**a".

Adrian04.10.2008 23:09

Sabine, trezeste-te!

Playmakerul e un jucator care ia fazele pe cont propriu, un jucator care nu tine cont de tactica echipei, un jucator care decide singur o faza.

El alege daca trage la poarta sau da o pasa, daca o da in dreapta sau in stanga, pe sus sau pe jos, cu latul sau exteriorul, inventeaza ceva.

Iar asta nu poate sa o pregateasca un antrenor.

Uita-te la echipele italienesti.

Vei vedea acolo ca majoritatea nu au playmaker.

Playmakerul nu e neaparat omul de ultima pasa.

In general playmakerul e omul de penultima pasa.

El creaza actiuni.

Dar daca intreaga echipa lucreaza si jucatorii functioneaza impreuna , jocul merge si playmakerul devine inutil.

Insa, ca sa mearga intregul sistem, e nevoie de mana unui antrenor priceput.

MoWeed04.10.2008 23:21

Adriane, degeaba incerci sa-l scuzi pe Stancu. Astazi a jucat penibil, orice s-ar zice. Si a jucat si el si Dayro cum vroiai tu(aici recunosc ca si eu o consideram o varianta foarte buna).

Adrian04.10.2008 23:22

Pai frate,degeaba au jucat daca nu au fost folositi pe posturile unde dau randament mai bun.

La fel de bine ii putea pune si fundasi centrali.

sabin130704.10.2008 23:25

Mai Adrian, faci misto de mine? Eu nu stiu cu cine te contrazici.

Pai de asta ziceam ca daca nu ai playmaker, inchizatorii nu trebuie sa fie ridicoli pe faza de atac. Eu nu spuneam ca Lovin tre´ sa faca pe playmekerul si nu-i iese. NU. Am mai spus ce tre´ sa faca (in opinia mea), sincer mi-e lene sa mai tastez a mia oara acelasi lucru.

Intr-un 4-4-2 daca (nu neaparat azi) cu mijlocasiii laterali foarte ofensivi daca inchizatorii dupa ce recupereaza mingea se impiedica in ea s-a terminat. Dayro poate trebuia sa faca azi pe playmakerul, sau pe varful mai retras, dar jocul lui e pe o panta care se duce direct in cap.

MoWeed04.10.2008 23:26

Sunt de acord ca nu au fost folositi pe posturile pe care dau cel mai mult randament, dar daca ar fi fost un 4-4-2 clasic cu Dayro si Stancu in atac, cine le-ar fi dat pase? Lovin si Radoi?

Oricum eu tot nu imi explic de ce e mutat Toja ba in stanga ba in dreapta ba in centru. Normal ca baiatu nu mai joaca nimic, la cat e plimbat in teren

Adrian04.10.2008 23:36

Da' ce, Radoi si Lovin nu stiu sa dea pase?

Si de ce discutam despre Radoi iar ca mijlocas la inchidere.

Pai ce aia a calului?

Radoi joaca pt Steaua sau pt Nationala?

Sa fie trecut inapoi in aparare ca a jucat perfect acolo pana acum.

Abel si Tiago de ce mamele lor au fost cumparati?

Pai ia sa fie bagati.

De Abel nu zic nimic ca nu prea l-am vazut jucand dar Tiago stie sa verticalizeze,stie sa dea o pasa printre, etc.

Da' noa...daca nu a visat Gigi...

andrey_ptm_steaua04.10.2008 23:51
Prin aceeasi perioada a anului trecut aveam parte de un dus rece cu Pandurii: 0-0. Cam tot aia e.

P.S. Sa le fie rusine taranilor care la fiecare degajare strigau clasicul si taranescul "sugi p**a".

RUSINE sa le fie celor din otopeni ca au tras de timp din min 1 al jokului....cioara aia a stat numai pe jos...la fiekre fault ei stateau pe jos pana venea masinuta aceea iar cand venea nici macar nu se urkau pe ea...RUSINE

Adrian04.10.2008 23:56

Sa la fie si rusine ca nu s-au dat la o parte si nu ne-au lasat sa dam gol.Niste nenorociti!

Prietene Andrei, ce voiai?

Voiai sa ne lase sa castigam?

catasteaua1705.10.2008 00:19

macar de acuma de lar titulariza pe kapetanos :steag_sah_mic::steag_cruce_invers::steag_sah_mic::steag_cruce_invers:

cornel-cluj05.10.2008 01:54

Sa le luam pe rand:

1. Am avut o autobaza in fata. Tineti minte meciul fara spectatori cu Argesul lui Cartu de acum 2 ani? Cam la fel au stat lucrurile azi, cu singura deosebire ca astia de azi au reusit sa inscrie din pur noroc, nu din stiinta. Cert e ca am luat-o pe coaja ca in meciul cu Pandurii de anul competitional trecut. Vinovat: oboseala din UCL, contextul economic, cursul valutar, patronul imberb, Papa de la Roma, cotele apelor cazute din cer, oricine, dar nu antrenorul.

2. Si CFR-ul a avut meci cu "Dinamo 3". Atunci autobaza era in constructie, aveau spatii disponibile, contextul economic era propice, UCL la asteptare (doar era iulie), euro era stabil, asa ca 4 boabe in cos erau insignifiante pentru viitoarea participanta in sezonul 2009-2010 al Cupei UEFA. Doar are timp sa-si fortifice asezarea tehnico-tactica. Si primul pas a fost cu Steaua. Punct ochit, punct lovit.

3. Abia astept marile victorii cu Lyon, Bayern si Fiorentina, ca doar in astea ne aratam valoarea. De fapt, este vorba de un plan diabolic al finantatorului principal (nu si al verilor sai): in campionat pierdem tot ce se poate cu echipele mici si demolam afara tot, ca sa crestem moralul echipelor ce se vor califica sezonul urmator in Cupa UEFA, bazandu-ne pe stravechiul dicton:poti cu Steaua, poti cu Chelsea, nu poti cu Dinamo.

4. Suntem injectia de optimism din fotbalul romanesc. Cum cineva o face lata, avem grija sa resuscitam sentimentul de buturuga mica oferindu-ne voluntari, mai ceva ca cei din Peace Corp. Azi avem dovada: "Suntem CFR in meciul cu Chelsea" (Hristu Chiacu parca..)

5. Daca puzzle-ul format din fotbalisti de valoare care trebuie asezati acolo unde trebuie va fi rezolvat de antrenorul nostru (intelegand faptul ca "intre 3 si 5 ani" e de fapt altceva decat perioada in care sa faci diferenta intre un mijlocas central si unul de banda) atunci la anul vom fi campioni, daca nu, nu...asta e... la toti ni-i greu...

6.Ma doare sufletul ca am ajuns asa de jos. Pe Bayern si Fiorentina puteam sa le batem dar cred ca ne-am rezervat pentru dificila intalnire din aceasta seara, unde sa demonstram adevarata noastra forta. Din pacate, la fel ca acceleratorul de particole din Elvetia LHC, ne vom da drumul anul viitor, la inceputul lui martie, ca atunci trebuie sa ner ciocnim cu toti "protonii" (sau cum s-or numi).

7. Eu l-as incerca mai mult pe grecul nostru. Le poate aminti adversarilor dictonul matern (al lui Kapetanos): timeo danaos et dona ferente. In traducere: " ma tem de greci (adversari) chiar si cand imi fac daruri", ca pana o baga in ate le face la cadouri.....da'orisicat fata de alti atacanti baiatul asta chiar o loveste bine

Cam atat, dar o asa mare suparare am in mine..................

Protasov05.10.2008 02:51

Bai voi astia care nu ati vazut niciodata vreo minge decat pe calculator in jocurile de FIFA, copii cretini! Pai Lovin asa cum e el talamb este cu doua clase peste A. Moreno sau Thiago care par ca au handicap, saracii. Cu cine vreti sa joace? Aia sunt morti in teren.

De ce a fost adus B Stancu cand il aveam pe Dayro? Ce cauta acest Toja la Steaua? De ce avem TREI mijlocasi dreapta ofensivi si nici unul central? De ce nu avem nici UN varf? Acest australopitec, nu-i mai spun numele ca mi-e greata face totul dupa ureche, tiganeste.

Lacatus nu a decis nici un transfer! Omul care ar fi trebuit sa faca asta in colaborare cu antrenorul- A. Ilie a plecat scarbit. Totul s-a petrecut peste capul lui si al lui Lacatus nevoit sa lucreze in conditiile astea cu materialul clientului. Singura vina a lui Lacatus este ca a intrat in cardasie cu nemernicul. Daca nici Lacatus nu ar fi, chiar in conditiile astea s-ar duce totul de rapa!

Eu nu mai merg pe stadion. Ultima oara cand am mers si am inceput sa-ui urez samsarului de drum bun, in loc sa fiu acompaniat am fost informat de "baietii din galerie" ca astfel de scandari se decid in alta parte. Acum ca sunt aici, intre voi, spuneti-mi, unde se decid? La o negociere de buget cu jogodia aia? Din cauza asta stau lucrurile asa. Nimeni nu are curaj sa spuna nimic. Banii produsi de numele Stelei intra in buzunarul unui samsar care isi bate joc de noi! Cam asta este, nu va lamentati de pomana sivoi sunteti de vina in aceasi masura!

Tupac Amaru05.10.2008 05:10
Bai voi astia care nu ati vazut niciodata vreo minge decat pe calculator in jocurile de FIFA, copii cretini! Pai Lovin asa cum e el talamb este cu doua clase peste A. Moreno sau Thiago care par ca au handicap, saracii. Cu cine vreti sa joace? Aia sunt morti in teren.

De ce a fost adus B Stancu cand il aveam pe Dayro? Ce cauta acest Toja la Steaua? De ce avem TREI mijlocasi dreapta ofensivi si nici unul central? De ce nu avem nici UN varf? Acest australopitec, nu-i mai spun numele ca mi-e greata face totul dupa ureche, tiganeste.

Lacatus nu a decis nici un transfer! Omul care ar fi trebuit sa faca asta in colaborare cu antrenorul- A. Ilie a plecat scarbit. Totul s-a petrecut peste capul lui si al lui Lacatus nevoit sa lucreze in conditiile astea cu materialul clientului. Singura vina a lui Lacatus este ca a intrat in cardasie cu nemernicul. Daca nici Lacatus nu ar fi, chiar in conditiile astea s-ar duce totul de rapa!

Eu nu mai merg pe stadion. Ultima oara cand am mers si am inceput sa-ui urez samsarului de drum bun, in loc sa fiu acompaniat am fost informat de "baietii din galerie" ca astfel de scandari se decid in alta parte. Acum ca sunt aici, intre voi, spuneti-mi, unde se decid? La o negociere de buget cu jogodia aia? Din cauza asta stau lucrurile asa. Nimeni nu are curaj sa spuna nimic. Banii produsi de numele Stelei intra in buzunarul unui samsar care isi bate joc de noi! Cam asta este, nu va lamentati de pomana sivoi sunteti de vina in aceasi masura!

Amice Protasov, bati campii. Cred ca esti chiar Lovin, la ce prostii debitezi despre el (tine). Hai, mai du-te pe la Dnepropetrovsk sau poate chiar pe la Donetk, ca marele Il Muce (probabil si asta e un antrenor cu "doua clase" peste toti) sta sa cada!

Ai dreptate insa cu nenorocitul de Becali si cu prostia lui Lacatus, care compromite tot ceea ce a realizat ca jucator.

PS Cand l-ai vazut pe Abel jucand la Steaua, de ti-ai si format parerea despre el? Pe la vreun FIFA 2008, nu-i asa?

Piece of Mind05.10.2008 05:18

Partea proasta e ca aceste dusuri reci ne pot impiedica sa luam titlul. Din nou.

dee05.10.2008 05:29

Raman consternata cand citesc unele postari de-ale voastre, care scuza jocul slab al Stelei, acuzand "autobaza" Otopeniului. Pai ce ati fi vrut? o aparare romantica care sa se deschida larg in fata noastra? E clar ca ei au ales solutia convenabila pentru un egal izbavitor. Nici nu cred ca au sperat intr-o victorie. Nu conteaza ca joaca defensiv,rudimentar, ca duc antijocul spre perfectiune, scopul a fost atins, iar Lacatus si jucatorii ar fi trebuit sa se adapteze la maniera lor de joc si sa gaseasca solutii pentru desfacerea apararii aglomerate. Daca eram la handbal i-as fi fluierat non stop pe stelisti pentru joc pasiv. De asemenea, lipsa unui atacant de clasa s-a resimtit si de data aceasta. Steaua n-a mai avut un golgheter al campionatului de pe vremea lui Claudiu Raducanu, deci de acum 7 ani de zile, iar asta spune multe despre eficacitatea atacantilor stelisti.

Fan FC Steaua05.10.2008 05:36

Eh, v-ati convins cu Tojã asta al vostru? Cand ziceam ca e praf, sareati toti in sus..ca e mare fotbalist... pe de dracu! Repet .. Tojã doar strica faze, pierde mingii, ingreuneaza jocul echipei si pune echipa in situatii neplacute. Eu m-am convis din al 2-lea meci al lui ... nu stiu cine alege jucatorii care sa vina la echipa, si cum ii alege...dar in ultimul timp numai jucatori popica au venit...aproape paisiv, dar platiti cu salarii imense... pepe moreno, abel moreno, toja, Elton, surdu, Iacob, Croitoru, Stancu, arthuro .... cine dracu ii aduce pe astia? astia sunt de divizia C, toti! Nu mai e Steaua de acum 8 ani ... cand erau aproape numai jucatori romani... unde-i Claudiu Raducanu? unde-i mendoza? unde-i Ciocoiu?

Singurii jucatori care merita sa ramana la Steaua, sunt: Zapata, Golanski, Emeghara, Plesan, Semedo, Nicolita, Ogararu si Tiago.

Lacatus daca iubeste Steaua, sa-si dea demisia! Nu face decat rau echipei, si va rog, nu veniti cu scuza aia penibila cu "ciobanu face echipa, nu Lacatus" in apararea lui!!!

Marius05.10.2008 05:45

Toja e fotbalist, terminati cu prostiile.

Doar ca se afla in aceeasi situatie ca si Szekely. Cand a fost adus la Steaua se stia, sau ar fi trebuit sa se stie faptul ca omul tine mingea, are preluari largi, faulteaza mult etc. si corectate aceste lucruri la antrenamente... Dar cred ca unii oameni dorm prin staff-ul nostru tehnic...

Numai la Steaua se reuseste stricarea unor fotbalisti cu real talent...

P.S. Ma intreb, daca am face un poll cu "Trebuie sa-si dea demisia Lacatus?" care ar fi rezultatul...

Piece of Mind05.10.2008 05:51
Toja e fotbalist, terminati cu prostiile.

Doar ca se afla in aceeasi situatie ca si Szekely. Cand a fost adus la Steaua se stia, sau ar fi trebuit sa se stie faptul ca omul tine mingea, are preluari largi, faulteaza mult etc. si corectate aceste lucruri la antrenamente... Dar cred ca unii oameni dorm prin staff-ul nostru tehnic...

Numai la Steaua se reuseste stricarea unor fotbalisti cu real talent...

P.S. Ma intreb, daca am face un poll cu "Trebuie sa-si dea demisia Lacatus?" care ar fi rezultatul...

Toja e fotbalist...acum depinde si pentru ce campionate! Normal ca in SUA facea furori, la ce nivel se joaca acolo...Are totusi 24 de ani, la River nu a facut fata, ma gandesc ca daca era cu adevarat ceva de capul lui, nu ajungea tocmai in Romania. Una peste alta, are si o problema tehnica majora, in sensul in care nu poate lovi mingea cu dreptul, de fiecare data cand ii vine pe acest picior trebuie sa se intoarca, are miscari largi, e destul de lent. Sub nici o forma nu il vad mai bun ca Ochirosii.

Legal de poll, cel putin pe acest site, lucrurile sunt clare. LA-CA-TUS!

Marius05.10.2008 05:54

Alex, repet,

lucrurile astea se stiau. De asemenea, problemele legate de tehnica se pot corecta. Trebuie doar ca... cineva, sa lucreze special cu fotbalistul, asa cum se procedeaza la echipele alea cu care ne tot comparam.

Daca transferi un jucator si il pui doar la incalzire si 5 contra 2 la antrenamente e clar ca ala va evolua din parti.

enjoy05.10.2008 06:17

@ Marius, Joga Bonito

avem timp datorat acestui meci (cu franta) sa ne odihnim ca suntem tare obositi! si poate isi revin Banel si arthuro, desi se pare ca e mai eficient kapetanos dar cel mai mult il astept pe PEDRIEL, poate-i vine cartea verde pana dupa acest meci; deci acest meci e un reper!

SzabiStelistu05.10.2008 06:23

atunci meri pe stadionul lui CFR!!si eu sunt de acord,cu ce ai zis despre Becali,dar totusi,un adevarat stelist tine cu Steaua si la bine si la rau!!!

slm_marius05.10.2008 06:38

Prieteni o singura chestie trebuie sa rezulte dupa meciul de aseara si asta ar fi demisia lui Laca.

Daca tine si iubeste asa cum pretinde Steaua atunci sa plece.Atat am de spus dupa meciul de aseara alte cuvinte numai gasesc.Te rog pleaca Laca

vlad7505.10.2008 07:00
... De asemenea, lipsa unui atacant de clasa s-a resimtit si de data aceasta. Steaua n-a mai avut un golgheter al campionatului de pe vremea lui Claudiu Raducanu, deci de acum 7 ani de zile, iar asta spune multe despre eficacitatea atacantilor stelisti.

@dee,

Becali a zis cu Gurita lui:"la atacanti eu ma bag,eu aleg,pentru ca stiu cand un om este bun".

Se vede priceperea lui,bine ca n-am mancat vreodata branza facuta de el pe vremea cand pastea mioarele ca sigur ma imbolnaveam.

«18910111214»