Mesaj pentru cei ce incearca sa scuze acest rezultat: Opriti-va,sunteti penibili.
Otopeni e o echipa infiintata de 7 ani de zile,care a luat bataie in 90% din meciurile acestui sezon. Noi,Steaua Bucuresti,jucam astazi pe Ghencea cu cea mai slaba echipa din Liga 1. Trebuia sa-i batem si cu juniorii.
Problema la acest meci a fost relaxarea prea mare a jucatorilor,ca sa nu zic durerea in cot a multora,poate cu exceptia lui zapata si kapetanos. N-am crezut sa vad jucatori ai Stelei cum se plimba efectiv pe gazon,uitati-va doar la faza golului lor cum reusesc sa combine 2 adversari intre 3 stelisti,iar unul dintre ei(Lovin mi se pare) se plimba in momentul in care a plecat pasa. Am zis-o mai devreme si ma repet,pentru o asemenea "performanta"as amenda drastic de tot pe toti jucatorii care au intrat astazi pe teren.
As putea sa vorbesc de prostia cu 2 inchizatori impotriva celei mai slabe defensive din prima Liga insa de la o vreme m-am obisnuit sa vadasemenea tactici "de geniu" venite de pe banca Stelei. Stiti de ce nu se agita ciobanul? Pai dupa mintea lui de oaie plouata noi suntem pe locul 2,chefere si crapid sunt ceva mai in spate iar Urziceni o sa cada pe parcurs. D-aia sta el linistit,banii tot vor veni. As zice k Lacatus sa ii tina pe banca pe unii insa avand in vedere cati au jucat penibil astazi nici nu stiu pe cine ar putea sa puna.
Un lucru imi e clar,Dayro moreno trebuie sa frece banca o vreme,si va rog sa nu veniti cu argumentul k a dat gol cu chefere. In ultime vreme e mereu in contratimp,pierde mingi aiurea si sta un an pana sa paseze sau sa suteze si chiar si atunci cand o face nu prea are succes. Stiam k atacul nostru e tandari insa surpriza extrem de neplacuta au fost benzile laterale,atat cele din aparare cat si cele din atac. O imensa dezamagire a fost szekely,Semedo a fost mortaciune,Petre Marin depasit ca mai mereu iar Ogararu nu e nici la jumatate din forma care l-a facut atat de iubit
in Ghencea(a dat n mingi in primul adversar). Si ar mai fi o chestie care ma sacaie de foarte multa vreme la jocul nostru: Steaua face rost destul de usor de lovituri libere si de cornere si totusi nu avem variatie in scheme k sa nu mai zic calitatea centrarilor(Banel Nicolita anyone),vorba aia de cate ori trebuie sa faci faza aia cu devierea de la coltul scurt,cred k toate echipele din Romania ne-au invatat schema asta,ce naiba chiar asa nu mai stie nimeni sa centreze din tot lotul.
Hai sa vedem si partea plina a paharului: ramanem invincibili pe Ghencea. 
Daca ii bagam si pe maidanezi in CL,ar trebui sa deschidem o fundatie de caritate ca prea ii facem pe altii fericiti.
Si daca tot "analizam" declaratiile ciobanului,abia astept ce o sa zica atunci cand vom fi eliminati din Cupa Romaniei,parca si vad "cupa nu e importanta,e bine k avem mai putine meciuri bla bla bla"
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.