Szekely e o basina, Lovin e o petarda si Lacatus e un rahat. Steaua 2, Buzau si demisia! Pleaca, tigane!
eu am impresia ca singurul tigan de`aici esti tu!!!
Acest mesaj a fost editat de Marius: Astazi, 08:20 PM
Motivul editarii: usurel... ai un prim avertisment... verbal
[...]
:biggrin: Da ce,tu tii legatura telefonic cu userii?.. 
Meci de
!Stati linistiti,nu o sa ma alatur din nou celor care dau in Lacatus.
Dar imi permit si eu cateva intrebari mai mult retorice,deci nu am nevoie de raspuns,il stiu deja...
De ce jucam un meci cu o echipa mediocra cu majoritatea jucatorilor care au jucat in LC,si care era de asteptat sa intre in teren sictiriti?
De ce nu joaca fiecare jucator pe postul pe care se descurca cel mai bine?Pe ce post a jucat Toja azi? 
De ce e nevoie sa jucam cu doi inchizatori,unul mai lent si mai previzibil decat altul,impotriva unei echipe care se apara tot meciul,deci in conditiile in care este nevoie sa atacam,sa construim tot meciul?Oare nu era mai bun Tiago in aceste conditii?
Cum e posibil ca ,dupa ce suntem condusi ne putem arunca pe ei,iar la 0-0 doar sa atacam haotic?Daca atacam asa tot meciul le dadeam 12-0...
Acum,vreau sa-i raspund cuiva care mai sus spunea cliseul ca antrenorul are datoria sa-i duca pe jucatori pana in 16 m...bla-bla-bla. Pai ce mare merit are un antrenor cu o echipa care te asteapta in 16 m?Otopeniul ne-a asteptat tot meciul in careul lor,iar noi ajungeam acolo relativ usor.Haosul incepea odata ce mingea ajungea la Ogararu,Szekely sau Dayro.Jucatorii nostri au fost azi de nerecunoscut,indolenti si nemotivati.Rusine sa le fie!Cu mentalitatea asta nu luam noi campionatul...
Iar antrenorul trebuia,in meciurile astea cu echipe mici sa mai faca niste schimbari in primul 11,poate rezervele ar intra mai motivate...
In final,as dori sa il laud pe Kapetanos,care de cate ori intra isi face simtita prezenta,spre deosebire de altii.Poate ar trebui sa primeasca si el mai multa atentie din partea antrenorului,chiar daca boul de Jiji nu il apreciaza!