FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - CS Otopeni 1 - 1

«14567814»
laur3ntiu04.10.2008 19:32

Marea greseala a jucatorilor: dupa ,,marele'' egal cu Fiorentina s-au crezut mari invingatori si au uitat ca in fata lor mai au un adversar, care au jucat cum au stiut ei mai bine.

Marea greseala a lui Lacatus: nu a stiut sa-i mobilizeze, si cea mai importanta...toti acest jucatori el i-a adus la Steaua ( toja, Arthuro, Kapetanos etc.), jucatori care nu au demonstrat nimic nici in campionat si nici in Liga. Fara aparare Steaua era gazda batailor!!!

Pacat ca pierdem puncte cu echipe de doi lei.....

LARI04.10.2008 19:32
Eu cred ca si Lacatus a auzit, motiv pentru care l-a si aplaudat pe Lovin cand i-a pasat "printre" lui Szekely in prima repriza, dar pasa a fost prea tare.

Exact, pasa.

Una!

Ce amabil esti tu sa nu-mi citezi si chestia aia cu "toate pasele filtrante au fost respinse"...

ssilviu_1904.10.2008 19:32
Ce praf e Kapetanos! Ce dracu' face asta pe teren? Io il vreau pe Stancu titular... :noexpression:

glumesti nu?Stancu e absolut pe langa fotbal....Kapetanos ar putea deveni marcatorul de care avem nevoie!in plus nu inteleg cum la un joc in care trebuie sa ataci Arthuro ramane in afara lotului si jucam cu 3 fundasi centrali(pt ca s-a vazut clar ca Radoi asta e)!!!

Adrian04.10.2008 19:33

Pai "toate" au fost UNA!

Fear04.10.2008 19:34

ma care era pe aci de zicea ca noi bateam si pe Chelsea si pe roma si pe nu mai stiu cine.. da noi nu suntem in stare sa batem nici pe Otopeni frate !! :blink: cand ne trezim si noi ?! :blink:

Marius04.10.2008 19:34

Baieti, domol cu atacurile la antrenor. Arthuro are o infectie la picior, motiv pentru care nu a fost convocat la meciurile cu Fiorentina si Otopeni.

Mai usurel, da?

il_scorpio04.10.2008 19:34
Sper ca ne-am mai racorit putin dupa aceste rezultat. Pe cati dintre noi a scos din sarite echipa FC Otopeni? O echipa,prietena clubului Dinamo. Credeti ca se vor tavali in Groapa la meciul retur? Va mai trage Scarlatache de timp?Va fi decapitata in secunda urmatoare de seful sau de la Otopeni,Cristi Borcea. Execrabil a jucat Oteopeniul asta seara. Nici Steaua n-a stralucit,dar echipa ilfoveana si-a batut joc de toata lumea,de spectatori,telespectatori,fotbal...

Din nefericire ,Lacatus,obisnuit cu mizeria asta de fotbal trebuia sa aiba antidotul! Nu a invatat nimic de pe la echipele alea mici?

Pana la urma,Arthuro a stat pe margine doar la sugestia Oierului. Ala taie si spanzura la club. Lacatus nu va face niciodata valuri la Steaua ca antrenor. Nimeni nu va face,doar Principele!

V-am spus solutia foarte clar campionat cu 10 echipe cu 8. Credeti ca elvetienii si scotienii sunt prosti?? Si-au dat seama ca au doar 2 -3 echipe si ca restul sunt antitalente. Si au luat masuri. Ceea ce nu se intampla in divizia A. Si dupa un meci ca asta e de acuzat si arbitrajul. Daca ar fi niste arbitri cat de cat decenti nu s-ar intampla niciodata asemenea marlanii.

Va dau un singur exemplu. In Europa daca prin minune o echipa gen Rapid sau Dinamo da gol este egalata instantaneu. Pentru ca aia sunt arbitri. Pentru ca nu se accepta nesimtirea ca in Romania. Pentru ca le-ar da Platini si Blater cu manualul de fotbal in cap la arbitri daca dupa un meci de Liga cu intreruperi de 20 de minute si 6 inlocuiri se dau 3 minute de prelungiri( in care se da si gol si se mai pierd cel putin 50 secunde).

bogdan04.10.2008 19:36

Szekely. Slab baiatul. Cred ca fost umflat de presa. Il urmaresc de cateva meciuri. Nico prestatie buna, sa-mi fie cu iertare. Atat este de spus, dezamagitor se prezint Steaua. Hai sa fim obiectivi.

micodo04.10.2008 19:37

@joga, Ronaldo si alti pacifisti care afirma ca nu e nicio nenorocire

PENTRU NUMELE LUI Dumnezeu. O SA TIP CA POATE ASA INTELEGETI.

DUPA CE MASURATI VOI REZULTATUL, OARECUM BUN DE ASTAZI? LA CE IL RAPORTATI? LA FAPTUL CA E CAMPIONATUL LUNG, CA SI MARILE FORTE DIN EUROPA S-AU IMPIEDICAT?

Mai oameni buni, rezultatele noastre din campionat trebuiesc judecate NUMAI IN FUNCTIE DE CONTRACANDIDATA NOASTRA, Dinamo!!! SE AUDE?

Eu asa judec, daca Steaua castiga 33 meciuri si pierde campionatul pt ca hotii de butelii castiga 34 de meciuri, pt mine acel campionat e un esec.

Iarasi zic, daca Dinamo pierde maine de la Farul, utoapic vorbind, Borcea stie, eu o sa laud acest egal. Inasta consta toata filozofia si punct!

Joga Bonito04.10.2008 19:37
Ce praf e Kapetanos! Ce dracu' face asta pe teren? Io il vreau pe Stancu titular... :noexpression:

glumesti nu?Stancu e absolut pe langa fotbal....Kapetanos ar putea deveni marcatorul de care avem nevoie!in plus nu inteleg cum la un joc in care trebuie sa ataci Arthuro ramane in afara lotului si jucam cu 3 fundasi centrali(pt ca s-a vazut clar ca Radoi asta e)!!!

Era ironic intr-adevar. La fel a zis si in meciul de pregatire in care a debutat grecul. Meci in care acesta din urma m-a socat, cu un joc catastrofal. Insa pe parcurs vad ca si-a revenit. E si meritul lui Laca ca i-a acordat sanse in fiecare final de meci si a crezut in el.

Catalyn0704.10.2008 19:39

oieru: "Nu sunt suparat, am fost calare pe ei tot meciul!"

deja nu-l mai suport pe idiotu asta :chair:

LARI04.10.2008 19:40
Cand vad pe-aici cate tampenii se spun...

Cand nu juca Stancu, toata lumea il facea imbecil pe Lacatus. Cand joaca titular, tot Lacatus e tampitu' ca-l baga. La inceputul campionatului, Kapetanos (uitati-va in threadul dedicat lui) era cea mai mare petarda de jucator. Acum e cerut titular si Stancu a devenit petarda. Cand Steaua a batut, nimeni nu a mai zis nimic de aia 2 inchizatori.

Sa fie clar: treaba unui antrenor e sa-si duca jucatorii pana in fata careului. De acolo, doar talentul si vointa fotbalistilor e determinanta.

In meciul asta, am vazut anti-fotbal de m-am saturat: nu vad pe nimeni de-aici sa-l scuipe pe Stancu asa cum e scuipat Lacatus, nu vad pe nimeni sa spuna ca toate centrarile noastre au fost in primul om (Ogararu a fost campion) samd

In atac, nimeni nu se demarca, nimeni nu alerga.

Evident ca Lacatus e primul vinovat! Eu i-as pune pe toti papagalii aia la antrenamente sa dea centrari 3 ore pe zi si oamenii din atac sa invete sa se demarce dracului ca lumea.

Nu e posibil sa iti bati joci de un jucator precum Toja. Nu e posibil sa faci experimente de gen Plesan ( inactiv atata timp), in minutul 80, la 0-0 cu otopeni. Si sa fim seriosi, plesan e mediocru si lent. Si a mai intrat si sictiri in teren.

Adu-ti aminte, ca dupa meciul cu Gazul si dupa meciul cu Farul, am fost printre singurii, alaturi de Marius (sau Adrian nu mi aduc aminte tot timpul ii incurc) care au criticat jocul echipei.

Cand echipa nu joaca, antrenor e de vina. Cum poate Petrescu sa faca din Urziceni o forta? Desi lotul este net sub al multor echipe din Liga 1. Lacatus, te iubesc pentru ce ai facut pt Steaua, dar ca antrenor, ai mari lipsuri!

Iti multumesc pentru aprecieri.

Nu am spus ca Lacatus nu e vinovat. Ba chiar din contra.

Ai dreptate cu Plesan. In opinia mea, Szekely trebuia pastrat pe teren nu numai pentru ca este printre putinii care stie si poate sa centreze, dar este si printre putinii care poate suta bine de la distanta. Plesan putea intra in locul altcuiva, ca se gasea. Desi nu pricep de ce sunt pastrati in afara lotului, in astfel de jocuri, Abel Moreno, Neaga...

Dan Petrescu a facut din Unirea o forta pentru ca acolo isi permite sa faca antijoc in meciurile cu echipele mari. Pentru asta joaca Urziceniul cu Steaua, Dinamo si Rapid. Acolo a dezvoltat excelent contraatactul si determinarea. Dar si eu il consider un antrenor cu mult talent.

Faptul ca Steaua nu a scos decat o remiza azi nu va da dreptate in cazurile Gaz Metan si Farul. Si Dinamo Kiev si Betis au avut mai multe ocazii decat Steaua pe teren propriu. Nu am vazut pe nimeni sa-l critice pe Olaroiu atunci fara sa para ridicol. Fiecare meci are istoria lui.

maye04.10.2008 19:40

pai n`a inteles nimic din meci boul...

Adrian04.10.2008 19:41

Eu astept declaratia "Otopeniul va mai pune probleme si altor echipe"

Asta ma linisteste intotdeauna.

fedora04.10.2008 19:41
Sper ca ne-am mai racorit putin dupa aceste rezultat. Pe cati dintre noi a scos din sarite echipa FC Otopeni? O echipa,prietena clubului Dinamo. Credeti ca se vor tavali in Groapa la meciul retur?

Cred ca n-ai vazut Otopeni - Dinamo 2-3 intr-o perioada in care OTP a pierdut la scor toate celelalte meciuri.

Catalyn0704.10.2008 19:42

mi se pare mie sau Dayro joaca intr-o scarba totala de la meci la meci ?

maye04.10.2008 19:43

Ochirosii si Neaga..ei nu merita sa joace?

nu ti se pare...chiar asa e...asteapta transferul in strainatate...

vlad7504.10.2008 19:43

Oierul: "Bogdan Stancu e slab,din Arthuro sare mingea ca din iapa,de Kapetanos ca din zid,Semedo nu e asa de bun cum credeam."

Ce sa mai inteleaga si baietii aia ? Ba e dragoste ,ba e viol. Sa se hotareasca odata si Voievodul!

PS Doar 3 minute de prelungire la acest joc?

danimarcu04.10.2008 19:44
Szekely e o basina, Lovin e o petarda si Lacatus e un rahat. Steaua 2, Buzau si demisia! Pleaca, tigane!

eu am impresia ca singurul tigan de`aici esti tu!!!

Acest mesaj a fost editat de Marius: Astazi, 08:20 PM

Motivul editarii: usurel... ai un prim avertisment... verbal

[...]

:biggrin: Da ce,tu tii legatura telefonic cu userii?.. :blink:

Meci de :shit: !Stati linistiti,nu o sa ma alatur din nou celor care dau in Lacatus.

Dar imi permit si eu cateva intrebari mai mult retorice,deci nu am nevoie de raspuns,il stiu deja...

De ce jucam un meci cu o echipa mediocra cu majoritatea jucatorilor care au jucat in LC,si care era de asteptat sa intre in teren sictiriti?

De ce nu joaca fiecare jucator pe postul pe care se descurca cel mai bine?Pe ce post a jucat Toja azi? :hmmm:

De ce e nevoie sa jucam cu doi inchizatori,unul mai lent si mai previzibil decat altul,impotriva unei echipe care se apara tot meciul,deci in conditiile in care este nevoie sa atacam,sa construim tot meciul?Oare nu era mai bun Tiago in aceste conditii?

Cum e posibil ca ,dupa ce suntem condusi ne putem arunca pe ei,iar la 0-0 doar sa atacam haotic?Daca atacam asa tot meciul le dadeam 12-0...

Acum,vreau sa-i raspund cuiva care mai sus spunea cliseul ca antrenorul are datoria sa-i duca pe jucatori pana in 16 m...bla-bla-bla. Pai ce mare merit are un antrenor cu o echipa care te asteapta in 16 m?Otopeniul ne-a asteptat tot meciul in careul lor,iar noi ajungeam acolo relativ usor.Haosul incepea odata ce mingea ajungea la Ogararu,Szekely sau Dayro.Jucatorii nostri au fost azi de nerecunoscut,indolenti si nemotivati.Rusine sa le fie!Cu mentalitatea asta nu luam noi campionatul...

Iar antrenorul trebuia,in meciurile astea cu echipe mici sa mai faca niste schimbari in primul 11,poate rezervele ar intra mai motivate...

In final,as dori sa il laud pe Kapetanos,care de cate ori intra isi face simtita prezenta,spre deosebire de altii.Poate ar trebui sa primeasca si el mai multa atentie din partea antrenorului,chiar daca boul de Jiji nu il apreciaza!

zloty04.10.2008 19:44

So fi molipsit de la restul echipei

Catalyn0704.10.2008 19:44
Eu astept declaratia "Otopeniul va mai pune probleme si altor echipe"

Asta ma linisteste intotdeauna.

Patronul Stelei, G*** B***** a declarat:

"Am câștigat un punct, mâine vor fi mari surprize"

te-ai linistit ? :judge:

fedora04.10.2008 19:45

Am si eu cateva nelamuriri: Toja, Szekely cum naibii au debutat furtunos la Steaua iar apoi s-au stins dupa cateva meciuri jucate pe cele mai nastrusnice pozitii si s-au cufundat in mediocritate? Ca prosti nu cred ca sunt...

Piece of Mind04.10.2008 19:45
Ochirosii si Neaga..ei nu merita sa joace?

Da, buna observatie! Cu e mai bun Toja decat Neaga sau Ochirosii?

vlad7504.10.2008 19:45
Sper ca ne-am mai racorit putin dupa aceste rezultat. Pe cati dintre noi a scos din sarite echipa FC Otopeni? O echipa,prietena clubului Dinamo. Credeti ca se vor tavali in Groapa la meciul retur?

Cred ca n-ai vazut Otopeni - Dinamo 2-3 intr-o perioada in care OTP a pierdut la scor toate celelalte meciuri.

L-am vazut,au jucat "pe bune". Pana si Hristu Chiacu a recunoscut-o.

Fear04.10.2008 19:46

ma da alta treaba nu aveti decat sa comentati declaratiile unui cioban ? cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.. mai bine comentam jocu penibil al Stelei din seara asta ! :blink:

«14567814»