FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - CS Otopeni 1 - 1

«12345614»
MoRRiS04.10.2008 19:06
Suntem cea mai previzibila si cea mai lenta echipa din Liga.

Toti jucatorii stau pe loc cand primesc pase si o fac de fiecare data cu spatele la poarta.

A jucat Stancu titular, a fost bagat isa joace cu spatele la poarta si s-a jucat iar numai cu mingi pe sus.

Oare cat de prost trebuie sa fii sa nu vezi ca Stancu nu stie cu spatele la poarta?

Dayro iarasi, numai in careu nu joaca.

Si daca tot am vorbit despre mingi pe sus si centrari, ce aia a calului tot jucam pe benzi?

Caca-m-as pe ele benzi.

Nu ar juca perpendicular pe poarta nici sa le tai gatul.

Nu vezi o pasa printre, pe pozitie viitoare, nimic.

Numai pase telefonate.

2 inchizatori intr-un meci jucat acasa cu otopeniul, echipa cu cea mai slaba aparare din Liga.

De schimbari nu mia zic nimic.

Mi-e rusine sa ies din casa.

DEMISIA!

Auzi "The Coach" .. de ce nu te faci tu antrenor ? Poate prinzi locu` lu` Laca, la Steaua.

Zi de zi tu tre` sa zici ceva de Laca .. Bai frate, da` chiar nu te potzi abtzine ? Las`o`n gura ma-si de treaba .. deja ai devenit insuportabil. Schimba-tzi frate echipa .. apuca`te si tzine cu Dinam0 sau cu CRApeed.

AlexV04.10.2008 19:06

Demisia. Sa vina altul mai bun.

MoWeed04.10.2008 19:06
Cand vad pe-aici cate tampenii se spun...

Cand nu juca Stancu, toata lumea il facea imbecil pe Lacatus. Cand joaca titular, tot Lacatus e tampitu' ca-l baga. La inceputul campionatului, Kapetanos (uitati-va in threadul dedicat lui) era cea mai mare petarda de jucator. Acum e cerut titular si Stancu a devenit petarda. Cand Steaua a batut, nimeni nu a mai zis nimic de aia 2 inchizatori.

Sa fie clar: treaba unui antrenor e sa-si duca jucatorii pana in fata careului. De acolo, doar talentul si vointa fotbalistilor e determinanta.

In meciul asta, am vazut anti-fotbal de m-am saturat: nu vad pe nimeni de-aici sa-l scuipe pe Stancu asa cum e scuipat Lacatus, nu vad pe nimeni sa spuna ca toate centrarile noastre au fost in primul om (Ogararu a fost campion) samd

In atac, nimeni nu se demarca, nimeni nu alerga.

Evident ca Lacatus e primul vinovat! Eu i-as pune pe toti papagalii aia la antrenamente sa dea centrari 3 ore pe zi si oamenii din atac sa invete sa se demarce dracului ca lumea.

100% de acord.

Si eu ziceam ca Stancu merita sa fie titular, dar astazi s-a dovedit ca Lacatus avea dreptate cand nu-l baga in primul 11.

Adrian04.10.2008 19:07

ba!!!!!!!!

Stancu trebuie sa joace cu fata la poarta si sa primeasca pase pe jos.

La fel si Dayro.

Astia 2 sunt atacanti golgeteri.Ca Danciu sau bratu.

Nu ma mai bipaiti la cap cu prostiile voastre.

Antrenorului Stelei ii arde de reprofilari si de 4-2-3-1 de rahat!

vlad7504.10.2008 19:07

Cate pasiuni a starnit acest rezultat! Borcea se poate culca linistit. Dinamo va fi cu siguranta campioana,pentru ca singurele meciuri le va avea doar cu Steaua!

Oameni buni,da-l naibii de fotbal.E doar un rezultat. Acum va jigniti si va scoateti ochii doar pentru un joc de fotbal?? Sunteti cu totii stelisti.

Fiti mai relaxati!

Adrian04.10.2008 19:08

Bai MoRRis, esti stelist?

Marius04.10.2008 19:09
Fiti mai relaxati!

Subscriu.

Incetati cu atacurile la persoana. Altfel, luam masuri! :boxing:

MoWeed04.10.2008 19:09
ba!!!!!!!!

Stancu trebuie sa joace cu fata la poarta si sa primeasca pase pe jos.

La fel si Dayro.

Astia 2 sunt atacanti golgeteri.Ca Danciu sau bratu.

Nu ma mai bipaiti la cap cu prostiile voastre.

Antrenorului Stelei ii arde de reprofilari si de 4-2-3-1 de rahat!

Pase pe jos de la cine naiba sa primeasca? Toti pasatorii au fost azi praf(Toja, Semedo,Szekely)

xDaJACKALx04.10.2008 19:09
Sa fie clar: treaba unui antrenor e sa-si duca jucatorii pana in fata careului. De acolo, doar talentul si vointa fotbalistilor e determinanta.

Ce-mi place cliseul asta.Deci practic daca o minge degajata de Zapata ajunge la Kapetanos, Lacatus si-a facut datoria.

Spui ca in meciul asta am vazut anti-fotbal dar cam acelasi lucru l-am facut si noi cu Fiorentina.

MoRRiS04.10.2008 19:09
Bai MoRRis, esti stelist?

Spre deosebire de tine, da.

ros-albastru4ever04.10.2008 19:10

joc rusinos,rezultat rusinos,atitudine rusinoasa...MECI RUSINOS!

fedora04.10.2008 19:10

Toja pe dreapta? Goian atacant? Doamne, pe ce lume traim?

Lacatus si-a batut inca o data joc de Steaua in seara asta si de data asta norocul nu a mai fost de partea sa.

Fanii antrenorului pot sa se stearga la fund cu tactica din seara asta. Ah da, care tactica?

Pai frate, daca nu ai solutii contra echipelor care joaca aglomerat (80% din echipe), daca joci cu 2 inchizatori cu OTP si chiar si asa IEI GOL, repet IEI GOL, atunci du-te frate invartindu-te ca nu ai legatura cu realitatea! Jocul a fost mai batranesc decat pe vremea lui Piturca!

MD_4Steaua04.10.2008 19:10

Ma repet:

Uitati-va la ultimul scor al lui Arsenal- Sunderland jucat in ultima etapa in Anglia: 1-1

Bayern cu ... Bochum: 3-3. Ma rog, nu suntem unicii care au facut-o in aceasta etapa.

Oricum, am ajuns la parerea ca...din pacate...Laca nu prea isi cunoaste jucatorii la momentul actual. Veti intreba cum e posibil aceasta. Tin sa starui ca principala cauza este ... da, Becali, cu metodele sale de a impune titularii si posturile pe teren. Toata aceasta harababura duce, parerea mea, la astfel de situatii, cand antrenorul nu mai stie de ce sunt capabili anumiti jucatori ai sai. (da, de Kapetanos era vorba).

Nu zic ca e mare jucator acest Kapetanos, dar iata ca si de aceasta data nu a dezamagit.

JOS CU Becali SAU LASA-L PE Lacatus SA CONDUCA ECHIPA, JEGULE!

fabregas04.10.2008 19:10

Kapetanos este acel atacant de careu care noi nu il avem meci de meci ca titular cu putin efort si mai putina implicare a ciobanului nostru patron kapetanos ar putea fi solutia de care avem nevoie si sigur dupa parera mea asta e :steag_cruce_invers:

CoRsSo04.10.2008 19:10
Cand vad pe-aici cate tampenii se spun...

Cand nu juca Stancu, toata lumea il facea imbecil pe Lacatus. Cand joaca titular, tot Lacatus e tampitu' ca-l baga. La inceputul campionatului, Kapetanos (uitati-va in threadul dedicat lui) era cea mai mare petarda de jucator. Acum e cerut titular si Stancu a devenit petarda. Cand Steaua a batut, nimeni nu a mai zis nimic de aia 2 inchizatori.

In meciul asta, am vazut anti-fotbal de m-am saturat: nu vad pe nimeni de-aici sa-l scuipe pe Stancu asa cum e scuipat Lacatus, nu vad pe nimeni sa spuna ca toate centrarile noastre au fost in primul om (Ogararu a fost campion) samd

In atac, nimeni nu se demarca, nimeni nu alerga.

Evident ca Lacatus e primul vinovat! Eu i-as pune pe toti papagalii aia la antrenamente sa dea centrari 3 ore pe zi si oamenii din atac sa invete sa se demarce dracului ca lumea.

Lari, esti unul dintre oamenii de pe forum pe care eu, personal, ii admir. Pentru ca se vede ca stii fotbal.

Problema sta in felul urmator. Daca vezi ca Ogararu da centrari numai in primul om, de ce nu faci ceva? de ce nu schimbi ceva? Cand vezi ca Stancu nu poate juca varf impins, de ce il bagi varf impins? Cand joci cu Otopeniul, de ce joci cu 2 mijlocasi defensivi? Pai daca pana si cu otopeni joci cu 2 inchizatori, ce ne facem cand vrem sa conservam un rezultat? Ne bagam cu fundul in poarta ca la Boro?

Nu e posibil sa iti bati joci de un jucator precum Toja. Nu e posibil sa faci experimente de gen Plesan ( inactiv atata timp), in minutul 80, la 0-0 cu otopeni. Si sa fim seriosi, plesan e mediocru si lent. Si a mai intrat si sictiri in teren.

Adu-ti aminte, ca dupa meciul cu Gazul si dupa meciul cu Farul, am fost printre singurii, alaturi de Marius (sau Adrian nu mi aduc aminte tot timpul ii incurc) care au criticat jocul echipei.

Cand echipa nu joaca, antrenor e de vina. Cum poate Petrescu sa faca din Urziceni o forta? Desi lotul este net sub al multor echipe din Liga 1. Lacatus, te iubesc pentru ce ai facut pt Steaua, dar ca antrenor, ai mari lipsuri!

LARI04.10.2008 19:11

Adriene, cum ma-sa sa joace Stancu cu fata la poarta, daca toti aia 10 jucatori de camp ai lor erau in fata lui????

Poti primi mingea cu fata la poarta doar cand joci pe contraatac sau cand si cealalta echipa joaca fotbal. Ai vazut tu azi asa ceva?

MD_4Steaua04.10.2008 19:11
Szekely e o basina, Lovin e o petarda si Lacatus e un rahat. Steaua 2, Buzau si demisia! Pleaca, tigane!

Marsh mizerie!!!

il_scorpio04.10.2008 19:11

Pana nu o sa se schimbe ceva in fotbalul romanesc o sa fim in continuare de rasul Europei si o sa sfidam bunul simt. Ar trebui sa facem campionat nu ca la scotieni cu 12 echipe ar trebui sa facem cu 8 echipe sa jucam fotbal. Ce e circul asta????? Io daca ma antrenez un an ca lumea si cu un antrenor sunt mai bun ca orice jucator de la Otopeni. Aia nu stiu decat sa se tranteasca 90 de minute! Taietori de lemne. Pai asa pot sa ma trantesc si eu dar o fac cu stil dupa un dribling ceva. Rusine fotbalui roamnesc!

Ce sa mai suntem de cacatu' lumii. Bine asta nu scuza niste jucatori absolut jenanti si de la noi: Stancu, Ogarau, Petre Marin, Ghionea, Szekely....locu ' vostru e in divizia d baieti!

Sunt negru de suparare! Imi vine sa intru in pamant de nervi cand vad atata prostie. Poate daca incepeam si noi de la inceput sa jucam nu din minutul 80 nu se ajungea la toata porcaria asta.

Adrian04.10.2008 19:11

Ce stelist esti tu ba cand te doare in cot de echipa asta?

MoWeed04.10.2008 19:12
Toja pe dreapta? Goian atacant? Doamne, pe ce lume traim?

Goian ca atacant a facut mai mult ca Stancu

Joga Bonito04.10.2008 19:12
Mai baiete, mai esti si obraznic pe deasupra! Daca tie ti se pare logic sa joci cu doi inchizatori in meciuri jucate acasa cu echipe de duzina, ai o problema. Mare.

Pritene, inteleg ca esti redactor. Stiu ca astepti un pas gresit de-al meu sau sa-ti raspund pe acelasi ton superior, dar renunt la polemica, doar n-am chef sa sfarsesc banat fiindca ti-am atins firea aia sensibila a ta. O sa-ti astept articolul anti-Lacatus. Ca asta a devenit ocupatia principala a redactorilor de pe fcsteaua.ro

predatorpulse704.10.2008 19:13

Sunt de acord cu tot ce a spus AdrianUltras25 mai putin partea cu demisia pentru k oricine vine va trebui sa se supuna "dorintelor" ciobanului asa k orice om de valoare sau cu coloana nu va veni. Lacatus face un mic sacrificiu stand la Steaua,desi poate k e un cuvant prea mare. La ce patron avem,momentan doar o sluga ar veni sa fie antrenor la Steaua.

As vorbi despre meciul de azi insa nu am despre ce sa vorbesc. Daca as fi in locul ciobanului i-as amenda pe toti cu 10.000 dolari de caciula. Am vazut astazi jucatori d-ai nostri care se plimbau pe teren,altii care nu stiau sa preia mingea sau care ratau pase simplu sau indolenta in stare pura cum ar fi cazul lui Dayro azi. Sa le fie rusine cu R mare. Intr-adevar nu avem atac,insa Doamne iarta-ma cum sa joci cu 2 inchizatori cu Otopeni. Nu zik ca am fi batut cu 5-0 dar Radoi si Lovin au incetinit si mai mult jocul de melc al echipei. La un moment dat Goian era la centru si facea semn sa se demarce cineva dar nu-i asa lenea-i mare. Felicitari doar lui Kapetanos care mi se pare un baiat la locul lui care atunci cand intra da gol,un fel de zaharia daca vreti.

Din nou RUSINE!!! RUSINE!!! RUSINE!!!

Nota 3 pentru toti. Acest meci a aratat de ce nu meritam titlul si credeti-ma k nu exagerez deloc. Anul trecut ne-am impiedicat de toti basitii gen Pandurii sau buzau,am luat bataie de la u Cluj(ultimul loc atunci) iar acum otopeni a ajuns sa ne ia puncte. Incep sa-mi fac griji pentru anul viitor,daca vine Prefabricate Modelu ce ne facem?

Am zis in alt topic k am ajuns prostii Romaniei,am muncit vreo 3-4 ani de zile aiurea doar k sa-i bagam pe franari in CL iar prin incompetenta unora e posibil sa ajunga si cateii acolo. RUSINE!!!

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Adrian04.10.2008 19:13

Lari, ai auzit de verticalizari?

Dar de pase printre?

Dar de pase pe pozitii viitoare?

Dar de suturi de la distanta?

Lacatus nu a auzit.

MoRRiS04.10.2008 19:14
Ce stelist esti tu ba cand te doare in cot de echipa asta?

"Ba", eu sunt genu` de stelist care accepta si meciuri mai putzin bune. Nu`l avem antrenor pe Mourinho sau pe Ferguson. Hai, bafta tzie k nu am chef sa`mi stresez tastatura degeaba.

MD_4Steaua04.10.2008 19:14
Ce sa mai suntem de cacatu' lumii. Bine asta nu scuza niste jucatori absolut jenanti si de la noi: Stancu, Ogarau, Petre Marin, Ghionea, Szekely....locu ' vostru e in divizia d baieti!

Ia zi-mi si mie, cu ce a gresit Petre Marin in acest joc.

«12345614»