FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - CS Otopeni 1 - 1

«1234514»
stelist24/2404.10.2008 18:56
Rusine sa le fie tuturor!

Nu conteaza ca am avut 2 inchizatori atata timp cat nici un jucator ofenisv care a jucat nu a facut absolut NIMIC!!!

Bravo Kapetanos, a dat gol la singura faza in care am facut ceva...

si lui Goian pentru centrare ...

p.s. nu cred ca trebuie sa il criticam pe Lacatus ca nu el e de vina ca jucatorii nu alearga sau se gandesc ca mingea va intra singura in poarta

Adrian04.10.2008 18:56

Jenant!

Demisia!

giovanutz04.10.2008 18:57

:noexpression: FRATILOR BAG P__A IN FOTBALUL JUCAT DE Steaua.NOROC CU GOLU SALVATOR DAR ORICUM SAU FACUT DE RUSINE. :noexpression:

korynna04.10.2008 18:58

Nu corsso era mai tare sa ne bata otopeniul acasa.Oricum cam tot aia e,un meci de toata jena,vechea mentalitate cu ii batem p'astia de suna apa-n cap "a dat roade".

PS:Ai inceput adriane?Daca tot a pierdut Steaua macar te consolezi cu faptul ca poti sa-l terfelesti pe Laca... :wink:

Tineti cu Steaua hai cantati cu noi,cine nu vrea ........!

maye04.10.2008 18:58

nimic de zis...

xDaJACKALx04.10.2008 18:58

Pana la urma cel mai "praf" transfer e cel mai reusit.

giovanutz04.10.2008 18:58
Da nu mai jucam nimic...prea se grabesc si nu e bine asta!

Oricum astia de la otopeni daca ieseau la joc aveam vreo 2 sau 3,asa ne chinuim sa dam un gol. Daca o sa reusim acel jucator va fi erou...poate fi chiar Lovin dar cred ca acest Kapetanos va marca. Jenanti fotbalisti oaspetii astia

BRAVO PT PRONOSTICU TAU AI FOST INSPIRAT. :steag_sah_mic:

Darcko04.10.2008 18:59

ziceam mai demult ca acest Kapetanos e praf...incepe sa conrtazica si ma bucur ,are deja 3 goluri,fata de arthuro e piesa.Una peste alta,dezamagitor jocul...

CoRsSo04.10.2008 19:00
Nu corsso era mai tare sa ne bata otopeniul acasa.Oricum cam tot aia e,un meci de toata jena,vechea mentalitate cu ii batem p'astia de suna apa-n cap "a dat roade".

esti fericita ca faci egal NEMERITAT cu otopeni? eu nu sunt. Mai bine pierdeam si le deschideam ochii marilor vedete de la Steaua. Si in special marelui antrenor. Am ajuns sa suferim de noi. Plesan a intrat cu o scarba in teren... Si de toja, Lacatus si berbecali isi bat joc in ultimul hal.

vlad7504.10.2008 19:00

Nu mai inteleg nimic.Cineva sa ma lamureasca.Spuneti-mi si mie pe ce posturi joaca baietii aia de la Steaua. Stiu ca Rufay ala ,sigur e portar.Restul ,habar n-am.

Astept lamuriri din ambele tabere(pro si contra-Lacatus)

Cum dracu' poti tine pe margine un varf si sa bagi un fundas varf?!!

Lamuriti-ma!

clausblaus04.10.2008 19:00

Nu stiu ce dracu ne trebuie 2 inchizatori la un meci cu Otopeniul?La un meci de calibru cati inchizatori va folosi Laca?Un meci slab cu o echipa slaba.Pacat ca am ajuns sa ne poticnim si de Otopeni.Ce va mai urma?

stelist24/2404.10.2008 19:00
Jenant!

Demisia!

a cui demisia domnule? demisia trebuie a 10 jucatori care au intrat pe teren sa bea o cafea

threat04.10.2008 19:01

Ba , eu chiar am aruncat televizoru' . Sigur am egalat ?

MoRRiS04.10.2008 19:01

"Cainii" latra ... caravana trece ...

Joga Bonito04.10.2008 19:01
Esti praf. Si altceva pe deasupra!

Sentimentul e reciproc. Ia da-ti si tu demisia sa fim si noi multumiti.

Mutra lui Geambasu o sa ma supere. Si lepra de Samoila. Prea erau ei tristi si simteau ca rezultatul e previzibil.

Adrian04.10.2008 19:02

Suntem cea mai previzibila si cea mai lenta echipa din Liga.

Toti jucatorii stau pe loc cand primesc pase si o fac de fiecare data cu spatele la poarta.

A jucat Stancu titular, a fost bagat isa joace cu spatele la poarta si s-a jucat iar numai cu mingi pe sus.

Oare cat de prost trebuie sa fii sa nu vezi ca Stancu nu stie cu spatele la poarta?

Dayro iarasi, numai in careu nu joaca.

Si daca tot am vorbit despre mingi pe sus si centrari, ce aia a calului tot jucam pe benzi?

Caca-m-as pe ele benzi.

Nu ar juca perpendicular pe poarta nici sa le tai gatul.

Nu vezi o pasa printre, pe pozitie viitoare, nimic.

Numai pase telefonate.

2 inchizatori intr-un meci jucat acasa cu otopeniul, echipa cu cea mai slaba aparare din Liga.

De schimbari nu mia zic nimic.

Mi-e rusine sa ies din casa.

DEMISIA!

MD_4Steaua04.10.2008 19:02

Uitati-va la ultimul scor al lui Arsenal- Sunderland jucat in ultima etapa in Anglia: 1-1

Bayern cu ... Bochum: 3-3. Ma rog, nu suntem unicii care au facut-o in aceasta etapa.

Oricum, am ajuns la parerea ca...din pacate...Laca nu prea isi cunoaste jucatorii la momentul actual. Veti intreba cum e posibil aceasta. Tin sa starui ca principala cauza este ... da, Becali, cu metodele sale de a impune titularii si posturile pe teren. Toata aceasta harababura duce, parerea mea, la astfel de situatii, cand antrenorul nu mai stie de ce sunt capabili anumiti jucatori ai sai. (da, de Kapetanos era vorba).

Nu zic ca e mare jucator acest Kapetanos, dar iata ca si de aceasta data nu a dezamagit.

JOS CU Becali SAU LASA-L PE Lacatus SA CONDUCA ECHIPA, JEGULE!

vlad7504.10.2008 19:03
Ce praf e Kapetanos! Ce dracu' face asta pe teren? Io il vreau pe Stancu titular... :noexpression:

marsh dupa Stancu!

Propun accesul interzis celor care au simtul umorului subdezvoltat si nu pot sesiza ironia cat roata carului.

Marius ,te rog, fa ceva!

Piece of Mind04.10.2008 19:03
Sentimentul e reciproc. Ia da-ti si tu demisia sa fim si noi multumiti.

Mai baiete, mai esti si obraznic pe deasupra! Daca tie ti se pare logic sa joci cu doi inchizatori in meciuri jucate acasa cu echipe de duzina, ai o problema. Mare.

zloty04.10.2008 19:03
a cui demisia domnule? demisia trebuie a 10 jucatori care au intrat pe teren sa bea o cafea

si jucatorii aia au intrat de capul lor in teren?? te asigur ca marea majoritate a jucatorilor vor juca titulari si urmatorul meci si nu vor fi consecinte petru ei

LARI04.10.2008 19:03

Cand vad pe-aici cate tampenii se spun...

Cand nu juca Stancu, toata lumea il facea imbecil pe Lacatus. Cand joaca titular, tot Lacatus e tampitu' ca-l baga. La inceputul campionatului, Kapetanos (uitati-va in threadul dedicat lui) era cea mai mare petarda de jucator. Acum e cerut titular si Stancu a devenit petarda. Cand Steaua a batut, nimeni nu a mai zis nimic de aia 2 inchizatori.

Sa fie clar: treaba unui antrenor e sa-si duca jucatorii pana in fata careului. De acolo, doar talentul si vointa fotbalistilor e determinanta.

In meciul asta, am vazut anti-fotbal de m-am saturat: nu vad pe nimeni de-aici sa-l scuipe pe Stancu asa cum e scuipat Lacatus, nu vad pe nimeni sa spuna ca toate centrarile noastre au fost in primul om (Ogararu a fost campion) samd

In atac, nimeni nu se demarca, nimeni nu alerga.

Evident ca Lacatus e primul vinovat! Eu i-as pune pe toti papagalii aia la antrenamente sa dea centrari 3 ore pe zi si oamenii din atac sa invete sa se demarce dracului ca lumea.

CoRsSo04.10.2008 19:03

"Cainii" fura, fotbalul romanesc se pierde.

Zapata sigur e portar. In rest joaca fiecare cum apuca.

Guardian04.10.2008 19:03

subliniez kapetanos omu meciului , am zis asta la putin timp dupa ce a fost introdus , ceilalti au belit ochii atat.

maimultdecatstelist04.10.2008 19:04
Szekely e prastie... Centreaza la fel de prost ca Banel...

Goian varf impins, gluma anului! fular-campionii

gluma anului a dat pasa de gol ...

w3bmaster04.10.2008 19:06

Suntem Penibili :(

M-am saturat de nulitatile din echipa asta si iar NU AVEM ATACANT alo se aude macar la iarna poa cumpara unu calumea si bun nu toti descultii

Forza Steaua

«1234514»