Pritene, inteleg ca esti redactor. Stiu ca astepti un pas gresit de-al meu sau sa-ti raspund pe acelasi ton superior, dar renunt la polemica, doar n-am chef sa sfarsesc banat fiindca ti-am atins firea aia sensibila a ta. O sa-ti astept articolul anti-Lacatus. Ca asta a devenit ocupatia principala a redactorilor de pe fcsteaua.ro
Bai nene, eu astept sa dezbatem pe argumente.
Daca tu crezi ca noi dam ban doar pentru ca cineva de critica, eu iti spun ca gresesti! Asta ar fi chiar culmea, sa incepem sa procedam in mod dictatorial pentru ca userii nu sunt de acord cu opiniile noastre!
Incetati cu atacurile la persoana! Sau suportati consecintele.
Sterge-i dracu' comentariul lu' shababoul ala...
Cineva a scris - O echipa lenta -
asa si e.. nu e nici o idee de joc.. jucatori limitati, fricosi, fara vana.. nu dam dovada ca jucam in Liga Campionilor
cine e de vina? nu sunt in masura pentru ca de bine de rau aia joaca la Steaua .. eu doar comentez..
de cand a inceput campionatul Steaua nu are un stil de joc.. doar goluri din nimereli.. si daca vedeti golurile o sa-mi dati dreptate..
Steaua momentan este o echipa mediocra care se poate bate la retrogradare
Bayern 2-5 Werder
Liverpool 0-0 Stoke City
Arsenal 1-2 Hull City
Man.United 1-1 Newcastle
Numancia 1-0 Barcelona
Depor 2-1 Real (sau 1-0, nu mai retin)
Bayern 3-3 Bochum
Milan 1-2 Bologna
Sunderland 1-1 Manchester
Chelsea 1-1 Tottenham(tottenham avea numai infrangeri inainte de acest meci)
Sampdoria 0-0 Juventus
Genoa 2-0 Milan
Sampdoria 1-1 Inter
Barcelona 1-1 Santander
Hannover 96 1-0 Bayern
Astea sunt rezultate inregistrate in acest start de sezon care mi le aduc aminte. Va asigur ca nici-un antrenor nu a fost demis dupa aceste meciuri.
:'( :'( :'( - asta e reactia mea
Bayern 2-5 WerderLiverpool 0-0 Stoke City
Arsenal 1-2 Hull City
Man.United 1-1 Newcastle
Numancia 1-0 Barcelona
Bayern 3-3 Bochum
Milan 1-2 Bologna
Sampdoria 0-0 Juventus
Genoa 2-0 Milan
Sampdoria 1-1 Inter
Barcelona 1-1 Santander
Hannover 96 1-0 Bayern
Astea sunt rezultate inregistrate in acest start de sezon care mi le aduc aminte. Va asigur ca nici-un antrenor nu a fost demis dupa aceste meciuri.
nu antrenoru' e de vina ci jucatorii , ai vazut ce atitudine aveau?
Oare cat timp o sa-i mai ia lui Lacatus pana o sa inteleaga ca trebuie sa bage un "vlajgan" , mai bun sau mai rau, ce are si el pe banca de rezerve, in centrul atacului? Gresesti o data. de doua ori, da' mai cere si tu un sfat mai frate, sau citeste si tu postarile pe forumul fcsteaua.ro. Ai avea ce invata.
Arsenal 1-2 Hull City
Man.United 1-1 Newcastle
Numancia 1-0 Barcelona
Bayern 3-3 Bochum
Milan 1-2 Bologna
Sampdoria 0-0 Juventus
Genoa 2-0 Milan
Sampdoria 1-1 Inter
Barcelona 1-1 Santander
Hannover 96 1-0 Bayern
Lasa`i frate ca ei vor ca Laca sa fie demis .. Restul e cancan
Szekely e o basina, Lovin e o petarda si Lacatus e un rahat. Steaua 2, Buzau si demisia! Pleaca, tigane!
eu am impresia ca singurul tigan de`aici esti tu!!!
Marius, imi cer scuze (nu la tine ma refeream, am gresit numele cand am scris)
Arsenal 1-2 Hull City
Man.United 1-1 Newcastle
Numancia 1-0 Barcelona
Bayern 3-3 Bochum
Milan 1-2 Bologna
Sampdoria 0-0 Juventus
Genoa 2-0 Milan
Sampdoria 1-1 Inter
Barcelona 1-1 Santander
Hannover 96 1-0 Bayern
Aaaa...
Pai daca e asa atunci e bine.
Vad ca barca a facut mai multi pasi gresiti.
Inseamna ca si noi ne permitem.
mai Adriane, ai noroc ca te cunosc, ca ti-as zice vreo 2-3 cuvinte de dulce, dar prefer sa ma abtin. Si asta doar pentrcu ca ne cunoastem ![]()
Arsenal 1-2 Hull City
Man.United 1-1 Newcastle
Numancia 1-0 Barcelona
Bayern 3-3 Bochum
Milan 1-2 Bologna
Sampdoria 0-0 Juventus
Genoa 2-0 Milan
Sampdoria 1-1 Inter
Barcelona 1-1 Santander
Hannover 96 1-0 Bayern
Aaaa...
Pai daca e asa atunci e bine.
Vad ca barca a facut mai multi pasi gresiti.
Inseamna ca si noi ne permitem.
Alta era ideea.
GATA BAIETI VA SPUN EU DIN CE CAUZA AM PIERDUT (2PCT.): Dumnezeu A FOST CU OTOPENIU!!! ![]()
mai Adriane, ai noroc ca te cunosc, ca ti-as zice vreo 2-3 cuvinte de dulce, dar prefer sa ma abtin. Si asta doar pentrcu ca ne cunoastem![]()
Yoyo, dar de ce-l menajezi, a ? ![]()
Trage-l de urechi ![]()
Lacatus sa mearga sa bea cafeaua cu paseiro ![]()
am cazut cu totii de acord ca arthuro e un jucator modest..cu toate astea Lacatus l-a fortat si a jucat timp de 16 meciuri titular perioada in care a marcat un gol. Dupa iesirea lui becali la adresa brazilianului, Laca l-a trecut pe linie moarta mai mult nici macar nu il mai include in lot. Imi explica si mie cineva de ce? si -a dat deodata seama ca arthuro e "varza"?? nu ca l-as regreta pe brazilian dar implicarea lui becali si complicitatea antrenorului e evidenta.FELICITARI PANTELIS KAPETANOS!!! ma bucur pt golul lui de doua ori.
p.s: antrenorul nostru decide la pauza sa faca o schimbare post pe post la scorul de 0-0 cu cs otopeni in Ghencea..repet in Ghencea....iese Stancu(inexistent) intra kapetanos, dar continua sa pastreze 2 inchizatori...pe final realizeaza k nu mai are atacanti si-l arunca pe Goian!! e o demostratie a valorii tehnicianului stelist????
Alta era ideea.
Stiu care era ideea.
Ideea era ca e campionatul lung.
Problema e ca ideea asta a aparut si anul trecut dupa meciul cu bunicile de la buzau.
La cate puncte diferenta am pierdut campionatul?
Am zis in alt topic k am ajuns prostii Romaniei,am muncit vreo 3-4 ani de zile aiurea doar k sa-i bagam pe franari in CL iar prin incompetenta unora e posibil sa ajunga si cateii acolo. RUSINE!!!
Asta ma doare si pe mine cel mai mult. Si cel ai mult mi-e teama ca in urmatorii 3 ani (in care vom mai avea dreptul la echipa direct in cl) Steaua va fi singura echipa care nu se va califica direct; la anu' vor fi cainii, apoi rapizii si de ce nu, Poli....si toate aste datorita nenorocitului de loc 2 care-i poate indeplini dorinta oierului. Sa nu fie!
Hai ca o dam in balarii.
Mai sunt 24 de etape de jucat si cred ca si adversarele noastre vor face pasi gresiti. Mai ales Clujul si dinam0. Dramatizam ca niste babe constipate.
Cum a mai pomenit cineva de senzatia de deja vu, meciul proapat terminat imi aduce aminte de cel cu U Cluj de anul trecut.
Ce sa mai suntem de cacatu' lumii. Bine asta nu scuza niste jucatori absolut jenanti si de la noi: Stancu, Ogarau, Petre Marin, Ghionea, Szekely....locu ' vostru e in divizia d baieti!
Ia zi-mi si mie, cu ce a gresit Petre Marin in acest joc.
Lasa-ma naibii in pace ca is de ajuns de nervos....ce sa dezgropam mortul din mormant. Petrica e jucator de Otopeni de tavaleala nu de Steaua. E un elefant batran. Are nevoie de 20 de secunde sa faca un stop banal( ca multii altii) . Defensiv e cel mai prost din linia de aparare, pe atac inexistent. Ai destule argumente. Si cand te gandesti ce injurat era Nesu???
Lari, ai auzit de verticalizari?Dar de pase printre?
Dar de pase pe pozitii viitoare?
Dar de suturi de la distanta?
Lacatus nu a auzit.
Eu cred ca si Lacatus a auzit, motiv pentru care l-a si aplaudat pe Lovin cand i-a pasat "printre" lui Szekely in prima repriza, dar pasa a fost prea tare.
Toate pasele noastre filtrante au fost respinse de fundasii adversi, motiv pentru care l-a si bagat pe Semedo, sa deschida jocul pe flancuri.
Datorita paselor filtrante am reusit sa facem scor in alte meciuri. Datorita unei pase filtrante am reusit sa-i batem pe Galata in Ghencea.
Stiu care era ideea.Ideea era ca e campionatul lung.
Problema e ca ideea asta a aparut si anul trecut dupa meciul cu bunicile de la buzau.
La cate puncte diferenta am pierdut campionatul?
Atunci hai sa cerem rejucarea partidei!
Sper ca ne-am mai racorit putin dupa aceste rezultat. Pe cati dintre noi a scos din sarite echipa FC Otopeni? O echipa,prietena clubului Dinamo. Credeti ca se vor tavali in Groapa la meciul retur? Va mai trage Scarlatache de timp?Va fi decapitata(javra) in secunda urmatoare de seful sau de la Otopeni,Cristi Borcea. Execrabil a jucat Otopeniul asta seara. Nici Steaua n-a stralucit,dar echipa ilfoveana si-a batut joc de toata lumea,de spectatori,telespectatori,fotbal...
Din nefericire ,Lacatus,obisnuit cu mizeria asta de fotbal trebuia sa aiba antidotul! Nu a invatat nimic de pe la echipele alea mici?
Pana la urma,Arthuro a stat pe margine doar la sugestia Oierului. Ala taie si spanzura la club. Lacatus nu va face niciodata valuri la Steaua ca antrenor. Nimeni nu va face,doar Principele!
Eu cred ca si Lacatus a auzit, motiv pentru care l-a si aplaudat pe Lovin cand i-a pasat "printre" lui Szekely in prima repriza, dar pasa a fost prea tare.
Exact, pasa.
Una!