FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - CS Otopeni 1 - 1

«15678914»
joe2104.10.2008 19:46

The fucking bastards !!!

Nici nu-mi pasa daca cumva voi fi atentionat pentru acest titlu, dar doresc sa-mi exprim toata tristetea si nu mai stiu ce sa mai spun, sunt extrem de dezamagit, nu am trait atata umilinta de multa vreme, nici nu stiu cui sa multumesc, sunt suporter de multa vreme, n-am mai trait asemenea umilinta de pe vremea Sticlei Ariesului Turda, scor 5-6, nu mai am cuvinte sa ma exprim, astept imbecilitatile oficiale...

Marius04.10.2008 19:47
Baieti, domol cu atacurile la antrenor. Arthuro are o infectie la picior, motiv pentru care nu a fost convocat la meciurile cu Fiorentina si Otopeni.

Mai usurel, da?

DE CE?????

De ce... ce? :rolleyes:

Joga Bonito04.10.2008 19:48
Szekely. Slab baiatul. Cred ca fost umflat de presa. Il urmaresc de cateva meciuri. Nico prestatie buna, sa-mi fie cu iertare. Atat este de spus, dezamagitor se prezint Steaua. Hai sa fim obiectivi.

Observatie pertinenta. Pe langa accidentarile dese (n rupturi musculare la Otelul) si pe langa faptul ca dupa fiecare lovitura cade secerat mai centreaza si ineficient. A avut 4-5 centrari slabe. Nici una dintre ele nu a ajuns la destinatar.

O alta dezamagire e Dayro Moreno. Dupa aproape un an petrecut la Steaua il observ inca necopt. Inca imi da senzatia de un copil care se joaca cu mingea si cand o pierde reactioneaza nervos si uita de desfasurarea meciului. Aproape 80% din meci i-am urmarit realizarile: 4 suturi blocate de adversar, 3 suturi aparate de portar (slabe ca intensitate) + o bara intamplatoare, o centrare corecta de pe partea dreapta + 10-15 mingi pierdute cu usurinta. Ii mai acordam un an. Ce naiba sa facem.

il_scorpio04.10.2008 19:48

Daca vine Petrescu antrenor la Steaua o sa fie mai injurat decat Zenga si Olaroiu si decat toate sistemele defensive care au existat la Steaua de-a lungul timpului. Se pare ca unii dintre voi nu intelegeti sau nu vreti sa intelegeti unele chestii. Petrescu tot respectul pentru el face treaba buna pentru Urziceni si ar face-o si pentru galati si si Farul etc. Dar nu-si poate depasi conditia.

A fost de 2 ori principal la echipe care se bateau pentru titlu si trebuia sa atace. La Wisla a clacat lamentabil, iar la Rapid ce sa mai zic...imi amintesc perfect meciurile alea.

Deci ma repet , nu am nimic cu Petrescu ca antrenor dar va rog nu-l mai dati exemplu ca antrenor bun pentru Steaua. Sau un antrenor demn de urmat. Pentru ca el face la Urziceni ce a facut Otopeni astazi. Ba mai mult se si cearta cu arbitrii si se crede o nenorocita victima a sortii si a vietii.

maye04.10.2008 19:48
Ochirosii si Neaga..ei nu merita sa joace?

Da, buna observatie! Cu e mai bun Toja decat Neaga sau Ochirosii?

Nu e cu nimic...din contra..si eu unul i`as accepta altcumva greselile lui Ochirosii.pentru ca pe el nu s-au dat saci de dolari si copilul acela e foarte...repet...foarte talentat...dar deocamdata si el si Neaga joaca vinerea in Liga a IIIa si dau GOL!...s-a intamplat si etapa aceasta....eu ii vreau in echipa!!!

LARI04.10.2008 19:48
Acum,vreau sa-i raspund cuiva care mai sus spunea cliseul ca antrenorul are datoria sa-i duca pe jucatori pana in 16 m...bla-bla-bla. Pai ce mare merit are un antrenor cu o echipa care te asteapta in 16 m?Otopeniul ne-a asteptat tot meciul in careul lor,iar noi ajungeam acolo relativ usor.Haosul incepea odata ce mingea ajungea la Ogararu,Szekely sau Dayro.Jucatorii nostri au fost azi de nerecunoscut,indolenti si nemotivati.Rusine sa le fie!Cu mentalitatea asta nu luam noi campionatul...

Iar antrenorul trebuia,in meciurile astea cu echipe mici sa mai faca niste schimbari in primul 11,poate rezervele ar intra mai motivate...

In final,as dori sa il laud pe Kapetanos,care de cate ori intra isi face simtita prezenta,spre deosebire de altii.Poate ar trebui sa primeasca si el mai multa atentie din partea antrenorului,chiar daca boul de Jiji nu il apreciaza!

Amandoi spunem acelasi lucru: si jucatorii au o mare parte de vina iar astazi Lacatus trebuia sa faca niste schimbari.

Iti raspund astfel pentru ca eu am fost ala care a dat-o pe-aia cu "antrenorul trebuia sa-si duca bidivii la 16 metri de..."

Marius04.10.2008 19:53
De ce sa incetam cu atacurile la antrenor? Nu era numai Arthuro problema,sunt mult mai multi care au probleme dar ce ramane e totala lipsa de inspiratie de care a dat dovada simbolul. Nu e prima oara....iata de ce!

Pai asta-i altceva... dar nu e corect sa-i imputi lui Lacatus faptul ca nu l-a folosit pe accidentatul Arthuro... e o chestie de nuanta :)

maye04.10.2008 19:54
De ce sa incetam cu atacurile la antrenor? Nu era numai Arthuro problema,sunt mult mai multi care au probleme dar ce ramane e totala lipsa de inspiratie de care a dat dovada simbolul. Nu e prima oara....iata de ce!

Pai asta-i altceva... dar nu e corect sa-i imputi lui Lacatus faptul ca nu l-a folosit pe accidentatul Arthuro... e o chestie de nuanta :)

problema e ca multi nu stiu ca e accidentat ;)

ssilviu_1904.10.2008 19:56
ba!!!!!!!!

Stancu trebuie sa joace cu fata la poarta si sa primeasca pase pe jos.

La fel si Dayro.

Astia 2 sunt atacanti golgeteri.Ca Danciu sau bratu.

Nu ma mai bipaiti la cap cu prostiile voastre.

Antrenorului Stelei ii arde de reprofilari si de 4-2-3-1 de rahat!

dupa ce ti-am citit milioanele de postari am ajuns la o concluzie cam nefericita pentru tine:nu prea intelegi nimic din jocul acesta!!!indiferent daca Steaua castiga sau pierde,daca joaca bine sau rau,tu de fiecare data zici aceleasi lucruri stupide(de exemplu:"Stancu e cel mai bun atacant din lume :chair: "sau "Lacatus antrenor slab").cred ca de acum incolo o sa incetez sa mai citesc postarile tale pentru ca sunt total aiurea!!!!

CREIERU7804.10.2008 19:56
Hai ca o dam in balarii.

Mai sunt 24 de etape de jucat si cred ca si adversarele noastre vor face pasi gresiti. Mai ales Clujul si dinam0. Dramatizam ca niste babe constipate.

Cum a mai pomenit cineva de senzatia de deja vu, meciul proapat terminat imi aduce aminte de cel cu U Cluj de anul trecut.

nu cred ca e vorba de asa ceva dar cu siguranta o echipa ca si Otopeni trebuia tintuita din primele minute ,presata si fortata sa greseasca,doar am jucat in Ghencea nu?, noi nu stim sa ne facem viata usoara , pe mine unul nu ma intereseaza ce fac ceilalti in campionat ,ma intereseaza ca fiecare meci pe care il are Steaua sa fie o victorie sau daca este altceva sa pot fi multumit ca am avut cel putin atitudine de invingatori si sa vad faze de poarta iar astazi cred ca era momentul unor jucatori de la noi care se considera tehnici sa faca cateva actiuni personale,sa accelereze jocul si sa scoata adversarul din joc si astfel aparea cel putin un gol sau un 11m inainte de a primi gol.

Eu unul nu cred ca este lipsa de concentrare dupa un meci de LC cum spunea Lacatus ci mai degraba lipsa de profesionalism din partea jucatorilor .

pugliesi04.10.2008 19:57

doamne...auziti ce zice Lacatus....."mi se pare ciudat ca s-au aratat doar 3 minute de prelungire...dupa parerea mea cred ca sunt prea putine"...deci mai pnibil de atat nu se putea...mai bine idolul Lacatus ne=ar explica cum e sa joci cu Goian atacant....deci eu asa ceva n-am mai vazut ..nici auzit...sa joci cu fundasul atacant.....corectati-ma daca gresesc...e ceva inedit..Lacatus a revolutionat fotbalul.....si inca ceva...sa nu mai aud pe nimeni ca suspina dupa Stancu titular....este varzaaaaaaaaaaa.....cu gaz metan =o..cu fiorentina=o...cu astia zero.....afara cu legenda Lacatus..si..cu Argaseala...aaaa...si sa nu uit de toja....penibiiiiil...cata dreptate avau unii baieti aici pe forum cand ziceau ca toja nu e fotbalist....asa e....nu are ce cauta in prima Liga....sa ne auzim sanatosi

LARI04.10.2008 19:58

@maye

Nici presa nu stie ca e accidentat, ca doar titluri gen "Arthuro, neconvocat!" am vazut dinaintea meciului cu Fiorentina incoa'...

maye04.10.2008 20:00
@maye

Nici presa nu stie ca e accidentat, ca doar titluri gen "Arthuro, neconvocat!" am vazut dinaintea meciului cu Fiorentina incoa'...

nu ma mir Lari...sincer..vinde mai bine.."Arthuro neconvocat" decat "Arthuro accidentat"...de acord?:)

Marius04.10.2008 20:01

A explicat Argaseala azi dupa-masa situatia lui Arthuro... Ca n-au preluat astia din presa... de ce nu ma mir?

xray_rom04.10.2008 20:02
Cand vad pe-aici cate tampenii se spun...

Cand nu juca Stancu, toata lumea il facea imbecil pe Lacatus. Cand joaca titular, tot Lacatus e tampitu' ca-l baga. La inceputul campionatului, Kapetanos (uitati-va in threadul dedicat lui) era cea mai mare petarda de jucator. Acum e cerut titular si Stancu a devenit petarda. Cand Steaua a batut, nimeni nu a mai zis nimic de aia 2 inchizatori.

Sa fie clar: treaba unui antrenor e sa-si duca jucatorii pana in fata careului. De acolo, doar talentul si vointa fotbalistilor e determinanta.

In meciul asta, am vazut anti-fotbal de m-am saturat: nu vad pe nimeni de-aici sa-l scuipe pe Stancu asa cum e scuipat Lacatus, nu vad pe nimeni sa spuna ca toate centrarile noastre au fost in primul om (Ogararu a fost campion) samd

In atac, nimeni nu se demarca, nimeni nu alerga.

Evident ca Lacatus e primul vinovat! Eu i-as pune pe toti papagalii aia la antrenamente sa dea centrari 3 ore pe zi si oamenii din atac sa invete sa se demarce dracului ca lumea.

:)) Ai punctat f bine!

Aceasta alternanta onomatopeeica "sus X!", "jos Y!" ca la nici cateva zile "sus Y", "jos X" si tot asa ciclic intr-un carusel al patimilor, face parte din deliciu forumului:))

Macar cu atat sa ramanem dupa gustul amar lasat de acest meci, salvat in extremis de "aripa" Goian" si Kapetanos-cel-hulit (de unii!).

Nu cred vor exista prea multe meciuri "usoare" pentru noi. Ne va fi din ce in ce mai greu cu echipele satelit sau "mici" din Liga lui Mitica, care, stimultate sau nu, joaca la rupere si ultra-defensiv.

De aceea Lacatus trebuie sa gaseasca o cheie tactica potrivita cu care sa descuie mai simplu si mai usor aceste aparari si sa evite anti-jocul.

maye04.10.2008 20:02
...mai bine idolul Lacatus ne=ar explica cum e sa joci cu Goian atacant....

si ce alt atacant sa mai intre prietene?

bodanelu04.10.2008 20:02

@Adrian Steaua a incercat toate variantele sa sparga defensiva otopeniului. Si combinatii pe mijloc, mingi lungi si centrari. Daca aia se apara cu 11 oameni in caere ce vrei sa faci? da`mi o solutie.

@piece cu 2 inchizatori am jucat si cu medias si cu Farul. si oare am batut?

Janos n-a facut nimic, toja nimic, Dayro nimic, Stancu nimic. Si erau la 16 m de poarta. cu ce e vinovat antrenorul? a.. ca ajucat cu 2 inchizatori. Atunci propun sa jucam cu 11 atacanti.

Toja pe stanga, Janos pe dreapta, Dayro si Stancu titulari. alte plangeri?

imi pare rau sa va zic.. dar sunteti penibili. Traiti doar din ura impotriva antrenorului Lacatus. Cea mai fericita zi din viata voastra este astazi... Felicitari. Am sa va dau o sampanie...

Azzido04.10.2008 20:03

Lacatus, cu parere de rau ca spun, nu este antrenor de Steaua.

Sper sa plece cat mai curand, nu se mai poate in felul asta.

Am pierdut pe mana lui si a jucatorilor campionatul trecut.

Nu vreau sa-l pierdem si pe actualul.

Bye, bye Laca ! :thumbdown:

Marius04.10.2008 20:05

Ole Azzido!

danimarcu04.10.2008 20:05
Iti raspund astfel pentru ca eu am fost ala care a dat-o pe-aia cu "antrenorul trebuia sa-si duca bidivii la 16 metri de..."

Aha,deci tu erai..))

Ok,m-am mai linistit acum dupa ce am auzit declaratiile de dupa meci...

Laca zice ca arbitrul trebuia sa prelungeasca meciul cu ceva mai mult decat trei minute,Jiji spune ca nu are ce sa le reproseze jucatorilor,si ca mingea nu a vrut pur si simplu sa intre in poarta.

Acum am inteles de ce am jucat atat de prost astazi!...))

LARI04.10.2008 20:06
A explicat Argaseala azi dupa-masa situatia lui Arthuro... Ca n-au preluat astia din presa... de ce nu ma mir?

S-a spus ca Arthuro e accidentat de aproape o saptamana. Pana si cretinii aia de comentatori de la ProsTV au spus asta de mai multe ori...

Deja cred ca e nu mai e vorba de a vinde ziarul, ci de lipsa de profesionalism.

lakinstone04.10.2008 20:06

in I rand zapata merita un 9;)...apoi echipa a facut un joc bun cu mingea dar doar atat...fara faze periculoase...ei au tinut mingea crezand ca va intra singura in poarta...Steaua are jucatori buni care stau p banca...nu sunt eu antrenor si nici nu am d gand sa l critic p Lacatus dar dak ar fi jucat numai cu zapata si Radoi dintre titulari poate obtineam un alt rezultat...sunt cateva rezerve care nu au jucat d mult si dak prind un meci sau un sfert de meci dau tot ce pot pt a si arata valoarea pt a putea fi titular..in fn..asta e..e bun si un egal in aceste circumstante...gol in prelungiri dupa ce nu am facut un meci prea bun si am primit gol p sf meciului...

bogdan04.10.2008 20:08
Lacatus, cu parere de rau ca spun, nu este antrenor de Steaua.

.....

Bye, bye Laca ! :thumbdown:

Din pacate iti dau dreptate. Oare cum ar fi aratat echipa daca si lui Hagi (de exemplu) i s-ar fi acordat sustinerea necesara. Poate era mai bine, poate mai rau...hmmm!!

Nu vom sti niciodata.

vlad7504.10.2008 20:09

Chiar daca nu era accidentat,Arthuro tot pe tusa ar fi fost.Pentru ca Ciobanul a zis clar:Arthuro este emotiv si nu e bun de Steaua.

fedora04.10.2008 20:10
@Adrian Steaua a incercat toate variantele sa sparga defensiva otopeniului. Si combinatii pe mijloc, mingi lungi si centrari. Daca aia se apara cu 11 oameni in caere ce vrei sa faci? da`mi o solutie.

Esti naiv, tu ai vazut in prima etapa Otopeni - CFR 0-3? Asta ca sa dau doar un exemplu. Doar Pandurii si Buzau nu au reusit sa bata pe Otopeni in campionatul asta. Hop si noi!

«15678914»