Sa le stricam stadionu......,asa inainte de UCL
numa Steaua va avea de pierdut dak se va intampla asa ceva... ![]()
numa Steaua va avea de pierdut dak se va intampla asa ceva... ![]()
numa Steaua va avea de pierdut dak se va intampla asa ceva...
Atunci tot ardem niste clujeni !!!! ![]()
Eu nu vad CFR-ul ca pe o echipa varza...cefere este o echipa "varza a la Cluj"...
Ii batem de o sa ne tina minte.Ca si in Ghencea ultima oara...
Iar arbitreaza Tudor? :biggrin:
Eu nu vad CFR-ul ca pe o echipa varza...cefere este o echipa "varza a la Cluj"...
Ii batem de o sa ne tina minte.Ca si in Ghencea ultima oara...
Iar arbitreaza Tudor? :biggrin:
Favorit este "baiatu' lu' tata",Augustus Constantin.
Oricine este mai bun decat Tudor sau prietenul dinamovistilor,Sorin Corpodean ...sau relansatorul lui Dinamo, Balaj.
Pt cei care n-au inteles faza cu "mi-e frica de Fabianni".Adica nu mi-e frica de nimeni...capisci?
Doar de nevasta-mea... ![]()
numa Steaua va avea de pierdut dak se va intampla asa ceva...
Atunci tot ardem niste clujeni !!!!
dak vor fii...=)))
si-au cheltuit banii pe bilete de Champions League... :biggrin:
![]()
=))) tot prindem ceva pe strada si... ![]()
DA , Bluitza intr-un fel are dreptate .. oricum ãia care au zis sã ?ardem clujeni? nu cred cã au mai mult de 13 ani .
@ Bluitza
Dar ce cauti pe forumul ãsta ?
PS: voi astia ceferistii va credeti importanti si ziceti ca nu va e frica de noi .. dar ne cam spionati ![]()
sa castige cel mai bun.
ma tem ca cfru a bate ca iara se baga jijanu la echipa
Cel mai bun castiga....sa speram ca va fi Steaua !! ![]()
Dar totusi...daca ei incep noi ce sa facem ? Sa luam bataie ca "prostii" ?
Si totusi...ceferisti nau voie pe acest site !
Mda...Sorry de OffTop...Revenim la subiect...
@Bluitza
Nu stiu daca sti sa citesti si de fapt nici nu prea ma intereseaza,dar site`ul se numeste fcsteaua.ro , nu unguri.ro sau alte siteuri.Daca esti cFRist pleaca **** pe alt site CA E CLAR CA NU AI CE CAUTA AICI !Noi mergem vineri la victorie si asta o sa si obtinem.
nu sunt ceferist!sunt doar ardelean si ma cam irita timpeniile astea adiacente jocului!!
ma irita violentza de pe stadioane si faptul ca aproape fiecare suporter transforma "batalia" echipelor intr-o nebunie personala
citesc peste tot si nu sustin pe nimeni insa NU pot sa stau impasibil la timpenia unor frustrati!
Si eu sunt ardelean si ma irita naivitatea ta.
Tu crezi ca daca cineva scrie pe forum ca va "arde clujeni",chiar va face asta? ![]()
Imi si inchipui userii de mai sus ingramadindu-se la iesirea din stadion cu cate o torta intr-o mana si cu o sabie in alta, altoindu-i pe bietii ceferisti...
de curiozitate...care e peluza 2 la astia?
exista o singura peluza divizata pe verticala: cea de sus e considerata peluza 2, cea de jos 1. Galeria Stelei va sta la peluza 1, in timp ce galeria propriu zisa a CFR-ului (adica aia care se agita ceva mai mult decat majoritatea si canta) in partea opusa a aceleasi peluze, atat jos (romaniacs, cg etc) cat si sus (kvsc). Ti-am atasat o schita, ei stau in sectoarele 30, 31, 25 ![]()
@ms yoyo, am modificat
Si cu in fier incins cu semnul Stelei si cfristi trec ca pe banda la insemnare ... ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mai ales ca noi nu obisnuim asa ceva .. noi mergem sa castigam nu sa ne duelam pe-acolo ..
exista o singura peluza divizata pe verticala: cea de sus e considerata peluza 2, cea de jos 1. Galeria Stelei va sta la peluza 1, in timp ce galeria propriu zisa a CFR-ului (adica aia care se agita ceva mai mult decat majoritatea si canta) in partea opusa a aceleasi peluze, atat jos (romaniacs, cg etc) cat si sus (kvsc). Ti-am atasat o schita, ei stau in sectoarele 30, 31, 25
acolo unde ai desenat u si ai scris GALERIA OASPETI....nu sunt scaune....nu acolo vor sta stelistii....acolo nu e nimica....nu va sta nimeni acolo...poate jandarmii
la unele meciuri de acasa ale ceferistilor...galeria oaspete statea la tribuna 1 sectoarele 17,18...
acum nu stiu unde vor sta Stelistii...
acolo unde ai desenat u si ai scris GALERIA OASPETI....nu sunt scaune....nu acolo vor sta stelistii....acolo nu e nimica....nu va sta nimeni acolo...poate jandarmii
cum sa nu fie scaune? au o zona inchisa, niste scaune albe, mi se pare locul cel mai prost (sincer)
bluitza, spune-ne tu, daca pe mine nu ma cred astia ![]()
pe cei 7 membri ai galeriei Farului acolo i-au inchis
)
Vom sta pe ceferisti
=))
exista o singura peluza divizata pe verticala: cea de sus e considerata peluza 2, cea de jos 1. Galeria Stelei va sta la peluza 1, in timp ce galeria propriu zisa a CFR-ului (adica aia care se agita ceva mai mult decat majoritatea si canta) in partea opusa a aceleasi peluze, atat jos (romaniacs, cg etc) cat si sus (kvsc). Ti-am atasat o schita, ei stau in sectoarele 30, 31, 25
la unele meciuri de acasa ale ceferistilor...galeria oaspete statea la tribuna 1 sectoarele 17,18...
acum nu stiu unde vor sta Stelistii...
Galeria oaspetilor va sta in sect 28, ala de pe colt dar nu cum s-a desenat acolo sa ci putintel mai sus ![]()
galeria oaspete (adica voi) o sa stati in peluza a 2-aaaaaaa
peluza 2 are o acustica superioara peluzei 1, e clar cine va domina sonor stadionul ![]()
Eu ( totusi) cred ca galeria Stelei va ocupa sect.28. Cum sa-i puna langa kvsc?
eu zic sa ne dorim m bine un meci spectaculos ca oricum gloria si $$ ii impart ei intre ei si niciodata cu amaritzii de suporteri care isi sparg degetele de tastatura pe un forum etc
![]()
![]()
zbye u all
io sincer as da o infrangere cu CFR pt o victorie cu Fiorentina da cu Becali nu te pui cica meciul cu CFR e mult mai important .. asa a zis si cand am jucat cu galata ca nu`l intereseaza Poli Iasi .. deci e clar ce rezultat o sa facem marti ![]()
![]()
las ca poate nu e cel m bun loc insa macar o sa fiti protejatzi de "unguri"sa nu ajunga pe voi sa va maghiarizeze (educe) fortzat :lol:
Cuvintele "maghiar" si "educatie" nu au absolut nimic in comun
Ce tot vorbiti ma prostii pe aici?
Vedeti toti teorii ale conspiratiei si sunteti paranoici sau ce naiba?
Reveniti-va.
E un meci intre Steaua si o echipa care a promovat in Liga 1 acum cativa ani.
Steaua va bate.
Iar la capitolul suporteri, desi conducatorii ceferisti "ne-au facut" la bilete, noi tot vom fi prezenti si vom da drumul la infern chiar la ei acasa.
Cel mai periculos jucator al Stelei va fi vineri chiar publicul STELIST(nu sudist,ardelean,banatean,etc - da-v-as stiti voi ce separatistilor!) prezent la meci.
1 mai, in 1 stati!
eu zic sa ne dorim m bine un meci spectaculos ca oricum gloria si $$ ii impart ei intre ei si niciodata cu amaritzii de suporteri care isi sparg degetele de tastatura pe un forum etc
zbye u all
Steaua bate 1-0 ,gol Semedo...forzza Steaua...
As avea o intrebare...se pot cumpara bilete din cj acolo unde va sta si galeria Stelei sau doar la Bucuresti sau pus in vanzare ???cineva din Cluj mi-a zis ca au fost trimise toate la buc,si numa vineri ii posibil sa se gaseasca si la Cluj bilete unde va sta galeria Stelei.multumesc anticipat si eu zic ca Steaua castiga la un gol vineri ![]()
![]()