FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CFR Cluj - Steaua Bucuresti 1 - 1 (1 - 1)

«145678»
danimarcu25.09.2008 19:08
trebuie insa sa stie lumea ca ei nu sunt o brigada ultras.

sunt doar niste oameni platiti de club ca sa mearga in deplasari si acasa si sa sustina echipa.

din cate am inteles transportul e asigurat de club.si mai sunt si alte "servicii" de care beneficiaza ei prin bunavointa clubului cefere.

printre ei sunt si romani, nu doar unguri.

sunt doar suporteri platiti.atat!

Ca si cei de la dinamu.Suporteri de rahat.

Cred ca si nasoalele alea doua blonde ,pe care le vedeam la toate meciurile CFR-ului fac parte din respectiva "galerie"...

Vai de mama lor,astia de la Cluj cred ca banii fac totul.E greu,trebuie sa aiba multe performante sa ajunga macar la 10% din ce inseamna Steaua!...

Virgil25.09.2008 19:14

3. CFR Cluj - Steaua Bucuresti

Stadion: Dr. Constantin Radulescu - Data:26.09.2008 ora 20.45

A :Constantin Augustus (Rm.Valcea)

A1:Nica Cristian (Ploiesti)

A2:Dumitrescu Eduard (Pitesti)

R :Berbecaru Victor (Rm.Valcea)

Obs:Duru Viorel ( Bucuresti)

Grigorescu Nicolae (Timisoara)

Vom avea un meci greu, cu Augustus la centru. E arbitru bun, dar daca primeste ordine venite pe traseul Iuliu Muresan-Ionut Lupescu-Gheorghe Constantin(seful CCA si tatal sau in acelasi timp), ne poate face viata grea. Baiatul asta nu are scrupule. De fapt cine mai are scrupule intr-un campionat atat de murdar, condus de oameni care-si vad mai degraba de binele personal decat de binele fotbalului romanesc. Pestele de la cap se impute.

Verssace25.09.2008 19:34

@ Virgil

dacã face vreo mãgãrie,in primul rand sare toatã presa cu gura pt rating .. in al II lea rand se face tasu de ras si in al III lea rand, vrea si el sã isi facã imagine cu un arbitraj bun . Nici nu mã gandesc cã va dezavantaja vreuna din echipe , poate putin pe CFR . Noi am fost mereu avantajati cu cfrul trebuie sã recunoastem .

kaladze25.09.2008 19:53
aveti ba grija ce bannere aveti si ce strigati. in caz de bannere si strigari rasiale sau xenofobe pierdem cu 3-0 direct. si dupa ce sa intamplat in jiulesti abia asteapta comisia sa ne traga prin bat

2 -1 pt noi :steag_cruce_invers:

MALDINI25.09.2008 20:20

E bine ca sunt in Valcea arbitrii (centru+rezerva):)) Stelisti :))

RBK25.09.2008 20:25

nu conteaza cine arbitreaza Echipa sa Joace si sa luam 3 pct restu vine de la sine !!!

MALDINI25.09.2008 20:31

Cateodata "restu" vine si de la arbitrii :innocent:

Bineinteles ca nu vor ajuta pe Steaua , incercam as fiu ironic :ce_oameni:

Adrian25.09.2008 21:28

e de rau daca e cacaciosul de dezgustus.

anul trecut, tot cu ei, ne-a furat in ultimul hal.

Fear25.09.2008 21:40

e un jeg de arbitru asta.. o sa fragmenteze meciu ca draq :noexpression:

dax4726.09.2008 07:03
Sa le stricam stadionu......,asa inainte de UCL

Mentalitate de dinamovist.

mai sunt stelisti cu bilete in sectorul 27. Cei care aveti bilete in sectoarele 24, 25, sau 26 puteti sta si in sectorul 27, ca nu sunt delimitate sectoarele decat sectorul 28 e despartit printr-un gard.

Sectorul 27 o sa fie un fel de zona tampon plin cu stelisti kamikaze :D

Succes, draga ! Aveti grija pe acolo, ca si astia is neam de frustrati.

Daca avem valoare - trebuie sa invingem azi ! Primul test l-am picat, cel cu Vaslui. Pe asta nu ne mai permitem sa-l picam. Forza Steaua !

GOD26.09.2008 08:30

mai sunt stelisti cu bilete in sectorul 27. Cei care aveti bilete in sectoarele 24, 25, sau 26 puteti sta si in sectorul 27, ca nu sunt delimitate sectoarele decat sectorul 28 e despartit printr-un gard.

Sectorul 27 o sa fie un fel de zona tampon plin cu stelisti kamikaze :D

Succes, draga ! Aveti grija pe acolo, ca si astia is neam de frustrati.

Daca avem valoare - trebuie sa invingem azi ! Primul test l-am picat, cel cu Vaslui. Pe asta nu ne mai permitem sa-l picam. Forza Steaua !

Mentalitate de"javra" ai tu,am spus-o ca pe o gluma :kisstogether:

Sa le stricam "seara".

ariven2126.09.2008 08:39
kvsc e numele pe care l-a purtat CFR Cluj in 1907, cand s-a infiintat.

in traducere daca nu ma insel insemna FC Cluj sau sc Cluj.

galeria asta si-a ales numele din motive stiute numai de ei.

sunt doar niste oameni platiti de club ca sa mearga in deplasari si acasa si sa sustina echipa.

din cate am inteles transportul e asigurat de club.si mai sunt si alte "servicii" de care beneficiaza ei prin bunavointa clubului cefere.

Mda asa e, dar mai fac cate una lata din cand in cand...mai injura de Romania, mai canta cate un imn al Ungariei...ce mai , baieti de treaba...romanii care is in galeria kvsc...is camuflati bine...

Din faptele lor de vitejie...ciocniri minore cu suporteri veniti din afara Clujului, cica au caratisti printre ei...dar eu unul ma indoiesc, legende urbane sunt cu miile.

MIREL6RADOI26.09.2008 09:09

In sectorul Stelei,nu se vand bilete decat celor cu buletin de Bucuresti.....Am ramas fara bilet...Decat sa stau printre unguri, mai bine vad meciul din fata TV-ului.

David_Steaua200726.09.2008 09:43

Ca si cei de la dinamu.Suporteri de rahat.

Cred ca si nasoalele alea doua blonde ,pe care le vedeam la toate meciurile CFR-ului fac parte din respectiva "galerie"...

Vai de mama lor,astia de la Cluj cred ca banii fac totul.E greu,trebuie sa aiba multe performante sa ajunga macar la 10% din ce inseamna Steaua!...

Ai dreptate in ceea ce spui, DAR... gagicile alea 2 blonde...hmmm...nu m-as hazarda asa de tare!!

Mie imi par bunicele de iesit la o cafea,da in fine,cateodata am impresia ca o sa trebuiasca sa-mi iau o pereche de ochelari,asa ca nu exclud o posibila impresie gresita!! :)

Sa castige echipa mai buna ,norocoasa,cu mai multi suporteri si ca sa nu las nici o urma de indoiala,care joaca acasa in Ghencea :))))

Forza Steaua!!

nic_0126.09.2008 13:22

cred ca Steaua va castiga ... Lacatus stie deja de la Semedo care sunt principalele pericole de la CFR si plus ca avem un lot mult mai valoros decat cel de anul trecut cand am reusit sa ne impunem cu 3-1 acasa;) Forza Steaua !!!

nic_0126.09.2008 13:32

nu scoru' conteza ..... important e sa castigam ..... Forza Fteaua ..... Forza Lacatus .... :D:D:D

Fear26.09.2008 16:10

Thiago out.. va juca Toja mijlocas central :thumbsup: prevad un 3-1 steagro

Ionutjoss26.09.2008 16:25

AIA CARE MERGETI LA Cluj AVETI GRIJA CA E UN ZVON CONFIRMAT DE SPORT.RO CUM CA SUPORTERI DINAMOVISITI SE DUC LA Cluj SA SE IA LA BATAIE CU SUPORTERI Stelei!

Melku26.09.2008 16:29

Zapata -

Ogãraru, Goian, Ghionea, Petre Marin -

Semedo, Lovin, Toja, Nicolițã -

Dayro Moreno, Arthuro

(gsp.ro)

crossman26.09.2008 16:35
AIA CARE MERGETI LA Cluj AVETI GRIJA CA E UN ZVON CONFIRMAT DE SPORT.RO CUM CA SUPORTERI DINAMOVISITI SE DUC LA Cluj SA SE IA LA BATAIE CU SUPORTERI Stelei!

stai linistit spurcatii nu au sange in ei sa faca asa cv poate doar daca vin cu cei de la u Cluj nu m-as mira sa aud maine cum ca dinamovistii mari ultrasi ajutati de cei la U Cluj s-au luat la bataie cu suporterii Stelei dar am incredere in cei care fac deplasarea fularultras si chiar as vrea ca spurkatii sa accepte un fair

MALDINI26.09.2008 16:53

Sper sa nu fie vreun incident in seara asta...

Verssace26.09.2008 17:02

sau vreun accident la echipa noastrã .

dax4726.09.2008 17:49

etc

Mentalitate de"javra" ai tu,am spus-o ca pe o gluma :kisstogether:

Sa le stricam "seara".

Nu stau sa ma cobor la nivelul tau. Te las sa-ti faci autocritica, daca are vreo importanta pentru tine.

Si cand mai faci glume din astea, tine-le pentru tine.

Incepe show ul ! Forza Steaua !

cristy.steaua2126.09.2008 17:54

nu a inceput meciul si deja imi place....

Galeria Stelei-----UE CFR

anunnak26.09.2008 18:33

Iar jucam la misto,aia forteaza pe contre si noi asteptam, ori jucatorii sunt praf ori antrenoru e praf,cred ca mai mult antrenoru.Nu inteleg cum stai cu degetu in cur cand vezi ca aia preseaza in continuu si tu in atac nu prea contezi,deja 1-1.Daca jucam tot asa o sa mai luam vreo 2.

«145678»