ce "mierda"
1-1
bagamiasi p**a in ala care la calcat pe arthuro
ce "mierda"
1-1
bagamiasi p**a in ala care la calcat pe arthuro
ma dezamageste in continuare acest arthuro , nici o preluare buna , poate doar in faza golului a facut ceva , in rest nimic , daca Steaua isi va reveni meciul se va termina 3-1 pentru noi , szekely si Stancu vor mai inscrie pentru noi ![]()
Nu jucam nimic...ce meci de toata jena.
dupa acest inceput de repriza se pare ca scorul va fi 3-1 pentru CFR , nu jucam nimic
Bai fratilor pe voi nu va dispera Arthuro ala? caricatura aia e mai moale ca Lovin.Deja nu-l mai suport,parca si Kapetanos mi se pare mai bun. ![]()
1-1 = 1 punct, locul 2. Macar n-am pierdut. Avem mari carente la atac. Ai nostri nu stiu ce sa faca cu mingea. Cred ca ar trebui sa fim multumiti de rezultat. Important e ca n-am pierdut.
Ba, du-te tare ..
auzi .. cica net superior ..
fugi ma de aici cu chefere`u tau
au fost mai buni , am avut noroc ca am terminat la egaliatate , dupa gol ne'am retras aiurea si asta era sa ne coste
Un alt frustrat de Cluj. Bah albastrule de Cluj, acum 2-3 ani tu cu cine tineai? Suporterii de rezultat ca tine imi provoaca sila!
Hai jet!
Un rezultat echitabil, bineinteles ca se putea mai mult. Dar si mai putin. Ce nu mi-a placut a fost momentul ala de cadere din repriza a doua cand ne-au asediat. Aici putem spune ca am avut noroc, ca am dat peste astia, ca o echipa cu adevarat mare marca la cate cornere si lovituri libere aproape de poarta au avut. Cei mai periculosi adversari in campionat raman javrele care sigur vor blatui la greu si sa vedeti cum vor insira echipele din cooperativa.
pentru Steau este un rezultat bun....tinand cont ca nu am jucat mai nimic...am mai avut noroc cu stancioiu :sad2:
pacat....mare pacat ca nu am stiut sa pastram rezultatul sau chiar sa il majoram :noexpression:
Marius gata cu P.Marin nu mai poate baiatul
este depasit de 4 ori din 5 incercari
nu se mai poate
in rest rezultat bun pentru noi dupa parerea mea
bine mah ca eshti tuh deshtept de bucalehai viteza ca ma plictiseshti! mergi si plingi in alta parte!
atitea figuri facetzi de parca de voi depinde cand castiga Steaua
nu sunt suporter mah sudist belit :tongue: ce eshti, am vrut numa sa va dau ocazia sa-mi pupatzi curul
de ungur iredentist de ardeal unde populatia de romani este peste 80% insa cum nu prinde geografia, istoria si alte stiinte la voi nici nu va pretind
PEACE OUT!
Atat de mult "a prins geografia" in cazul tau incat nici nu ai fost in stare sa-ti dai seama ca nu sunt sudist(scrie sub poza ca sunt din Brasov; stii tu orasul ala din Ardeal).
Fac concurs de istorie cu tine la orice ora din zi si din noapte; fac pariu ca si beat ma pricep mai bine decat tine, ignorantule!
Va bucurati la un egal cu Steaua de parca ati fi castigat campionatul. V-au dominat 500 de "sudisti" pe stadionul vostru. Nu sunteti deloc originali, ati furat cantece de la noi(aia "sudisti beliti", copii nereusite ce sunteti). Ca fani sunteti 0, o mana de suporteri de rezultat care sustin o echipa fara istorie.
@Mo..gata tata ca a zburat d`aici.
Nu am facut un meci rau, am pacatuit cu Toja in centru ca in meciul cu Bayern, a fost mana moarta si asta seara. Am avut impresia ca in meciul cu Bayern a fost defavorizat de teren dar la meciul acesta a confirmat ca nu a fost vorba de asa ceva, pur si simplu nu merge in centru. Nu e cazul sa ii sarim in cap, el a "gresit" ca a facut un prim meci reusit dar a jucat pe banda, tot mai are nevoie de timp sa se acomodeze.
Zapata a avut iarasi o evolutie buna, e bine ca si-a revenit.
Petre Marin depasit total de situatie, nu inteleg de ce, a facut un meci superb cu Galata acasa.
Ghionea providential, clar pe panta ascendenta.
Lovin surprinzator de bun.
Dayro a preluat rolul lui Dica si in sensul ca intotdeauna ne asteptam la mai mult de la el (asa a fost cazul si asta seara).
Thiago mi-a placut din primele meciuri - bataios, deseori urca cu mingea si are o pasa buna, tackling-uri de cele mai multe ori precise, s-a vazut foarte clar aportul lui in momentul in care l-a inlocuit pe Toja.
Banel mi-a placut mult, pentru ca a alergat mult, a avut cateva recuperari importante si nu in ultimul rand imi place foarte mult ca e tare pe picioare la dueluri.
Semedo a fost mana moarta tot meciul iar Szekely a impresionat doar in amicalul cu Roma, de atunci evolutii mediocre.
Arbitrajul mi s-a parut sub orice critica, poate ca sunt eu subiectiv dar pur si simplu m-a exasperat. A tolerat un joc dur al ceferistilor, cadu trebuia sa ia rosu, nu exista nici un dubiu, muresan cand a intrat in Lovin, nu inteleg ce minge juca muresan, a mai fost o faza in care un clujean a venit din spate si s-a aruncat pe Lovin, mingea ramanand pe loc...nu inteleg de ce nu s-a dat nimic, clujeanul nu jucase mingea plus ca a acordat faulturi foarte usoare. Cred ca jocurile sunt facute pentru Dinamo anul asta, cunoscuta fiind amicitia lui Borcea cu fluierasii.
Pacat, dupa ce am inscris rapid, altfel trebuia sa gestionam scorul si altfel era cu un Ovidiu Petre, Emeghara, Radoi in teren. Avem echipa de Champions League, jucatori care joaca in Champions League dar aici se vede ca nu avem infrastructura de Champions League (nutritionisti, doctori, preparatori, etc.). Cine stie ce rude de-ale lui Becali sunt pe acolo ![]()
daca incepeam cu perechea Lovin - Tiago in centru si cu Toja si Szekely pe aripi castigam lejer aseara.
Ghionea pare ca incepe sa-si revina, Ogararu a facut si el un meci bun.
Ogararu inca nu mi se pare ca a revenit la forma lui. A pierdut destule mingi, in atac e crispat, plus ca a luat galbenul ala aiurea la inceput care nu l-a lasat sa intre mai decis. O parte din ¨vina¨ este colectiva, cum ar fi relatiie de joc. ¨Sa se simta¨ cere timp.
Speram sa-si revina repede George. E nevoie (mai mare) de el.
Din pacate multi suporteri ai Stelei din provincie nu au putut sa stea in sectorul rezervat stelistilor din motive care au fost amintite in articol de Virgil. Totusi unii dintre noi am reusit sa procuram bilete de la anumiti "baieti" de la Bucuresti si am intrat in sector. Tot meciul s-a cantat si uneori am fost chiar peste galeria franarilor care se multumeau sa ne fluiere si sa bata din picioare in tribuna lor. ![]()
In sectorul Stelei,nu se vand bilete decat celor cu buletin de Bucuresti.....Am ramas fara bilet...Decat sa stau printre unguri, mai bine vad meciul din fata TV-ului.
Am luat cu 1 milion un bilet de la bisnitarii in sectorul rezervat oaspetilor(galeria Stelei) si nu cred ca bisnitarii aveau buletin de Bucuresti.
Per total o atmosfera f frumoasa inainte si in timpul meciului.
Ba, du-te tare ..auzi .. cica net superior ..
fugi ma de aici cu chefere`u tau
dapoi sa moara Banel de nu o fo asa! serios mnhoa
tu nu ai vazut ce presing o facut cluju??? si noi ce am facut? am belit belingarul in careul gresit
am facut ceva de genu "minge??? unde e??? mingea e aia rotunda???............ dooh"
Alo bah....a jucat clujul cu 5% mai bine ca Steaua, adica circulatia buna a mingii , restul sa spunem ca un plus de viteza de 1% , si aportul publicului de pe teren propriu de 1%(fata de noi sunt mici copii), in rest daca te iei dupa ultimile 10 minute Steaua a facut ce a vrut cu clujul, a plimbat balonul pe teren timp de 8 minute apoi au incercat sa inscrie, oricum Steaua a jucat mult mai tacticizat decat Clujul, insa la mijloc trebuia jucat tiago Gomes din prima, toja deocamdata nu are nici 5% din disciplina care trebuie s-o aibe. oricum Steaua a obtinut ce a vrut, nici o accidentare, sa nu oboseasca si un rezultat echitabil....
daca nu jucam cu toja la mijloc nu ar mai fi avut CFR'ul atatea ocazii si nu ar mai fi castigat mijlocul terenului cum au reusit sa faca in finalul primei parti, dar si pe la inceputul reprizei secunde......se vede faptul ca locul lui toja este in banda nu in mijloc ... asta s'a vazut si la meciul cu galata cand a jucat mult mai bn decat acum si a aratat mai multa prospetime in joc .... oricum .... 1-1 inseamna un punct castigat nu 2 puncte pierdute daca ne gandim bine ... CFR a avut o posesie mai buna a mingii ceea ce a impiedicat Steaua sa'si faca jocul .... acum trebuie s a ne gandim la meciul cu Fiorentina .... Forza Steaua!!! Forza LACASTUS!!!
Mai mult decat aceasta remiza nu puteam obtine, avand in vedere jocul prestat de campioana inimilor noastre...
Oricum am da'o am jucat destul de slab meciul asta..Nu pot spune ca CFR a jucat mare lucru,dar s'a apropiat de multe ori la poarta noastra,uneori chiar foarte usor..
Stau si ma gandesc cat de importanta este absenta lui Radoi,poate cu el la mijloc alta era fata jocului..Oare pana cand vor tine accidentarile astea la el?
Zapata,din nou un meci foarte bun..
La Petre Marin se simte varsta(mingi pierdute,viteza in minus).In aceste conditii avem nevoie de Emeghara sau chiar Golanski...Ogararu nu este la forma lui adevarata,dar sper ca isi va reveni..
Toja,poate aici am avut noi cel mai mult de pierdut..Se vede ca nu e obisnuit sa joace in centru si sa faca faza defensiva..
Semedo,Nicolita,Arthuro mediocrii,Dayro are potential..Dar cu cine sa lege 2-3 pase?Cu lentul de Arthuro,cu Lovin?
In continuare cred ca e o greseala sa joci cu Stancu rezerva,dar in schimb sa'l tii pe Arthuro tot meciul..
Oricum am da'o am jucat destul de slab meciul asta..Nu pot spune ca CFR a jucat mare lucru,dar s'a apropiat de multe ori la poarta noastra,uneori chiar foarte usor..
Pana la urma dupa tine nu s-a jucat nimic.
A fost un meci foarte frumos, mult peste ce se joaca in campionatul nostru, cu perioade de dominare tactica si teritoriala alternand.
Deloc nu aveti masura lucrurilor. Ori a fost varza, ori a fost spectacol. Mai sunt si variante de mijloc !!
@ sabin,
Intr'adevar a fost un meci cu un ritm foarte bun.Dar degeaba daca nu'ti creezi ocazii!