Ce sa mai ne dam cu parerea.Suntem de 3....lei si nici macar din aia noi.Nu avem fata de CM 2010.Asta meritam, Murfatlar si fetite in cantonament.
Ce sa mai ne dam cu parerea.Suntem de 3....lei si nici macar din aia noi.Nu avem fata de CM 2010.Asta meritam, Murfatlar si fetite in cantonament.
Radoi a fost singur la mijloc.
Daca ati fost atenti, si Lazar a avut probleme cand a intrat.
Trebuia scos Cocis si bagat Lazar.
De fapt Radoi trebuia sa joace fundas central langa Goe iar Lazar si Codrea sa fie titulari la mijloc.
@CoRsSo
Sa inteleg ca ti-ar placea un 4-4-2 cu 3 inchizatori. Codrea pe stanga in locul lui Mutu? Codrea nu e extrema. Lovin s-a ratacit? M-ai pierdut..
@MoWeed
Lovin e intr-o forma mai buna decat Lazar, si doar pentru ca il cheama Lovin asta nu inseamna ca nu are fatza de echipa nationala.
@sabin1307
Codrea poate juca si pe stanga, nu stiu daca stiai asta.
Mutu nu a dat niciodata randament pe extrema.
Si da as prefera 2 inchizatori decat sa l bag pe cocis si pe Daniel niculae si sa iau 3 goluri de la lituania macar ma apar sa fac egal cu feroe. glumesc bineinteles.
Un toja sau un Dayro ar fi perfect pe stanga ^^
@MoWeed
Lovin e intr-o forma mai buna decat Lazar, si doar pentru ca il cheama Lovin asta nu inseamna ca nu are fatza de echipa nationala.
@sabin1307
Si da as prefera 2 inchizatori decat sa l bag pe cocis si pe Daniel niculae si sa iau 3 goluri de la lituania macar ma apar sa fac egal cu feroe. glumesc bineinteles.
Ok, Lovin a facut 2 mecirui bune in 3 ani. Lazar stie sa paseze in fata, mai ales repede, dupa ce recupereaza mingea, asta ii da cel putin o clasa peste Lovin.
¨Codrea poate juca si pe stanga¨- asta niciodata nu va fi de ajuns. Mai ales pentru o echipa ideala cum spui tu. Doar ca ar face fata nu se inseamna ca ar si excela, iar cand spui ¨ideal ¨te referi la ce e mai bun. Daca ne mai gandim ca pe postul ala joaca Mutu deja nu mai are sens. N-ai cum sa ne convingi ca Mutu n-are loc intr-un ¨best 11¨ de Codrea, care ar putea juca si acolo. Il vad si eu pe Paul titular oricand, la inchidere, langa Radoi.
Ah si ca mi a venit in minte... Ala e stadion ma ? Pe jumatate plin si tacut ca la inmormantare zici ca juca Flacara Patarloagele cu Fulgerul Bragadiru. Ghencea, Piatra Neamt, Ploiesti si Constanta sunt clar cele mai bune locatii pentru nationala.
Ca sa nu mai amintesc de oribila/depasita/rasuflata scandare pe care o auzeam si cand eram mic:
"Romaniaa/Romaniaa/olee-oleee-oleee
Romaniaa/Romaniaa/olee-oleee-oleee" ![]()
@MoWeed
@sabin1307
Ok, Lovin a facut 2 mecirui bune in 3 ani. Lazar stie sa paseze in fata, mai ales repede, dupa ce recupereaza mingea, asta ii da cel putin o clasa peste Lovin.
¨Codrea poate juca si pe stanga¨- asta niciodata nu va fi de ajuns. Mai ales pentru o echipa ideala cum spui tu. Doar ca ar face fata nu se inseamna ca ar si excela, iar cand spui ¨ideal ¨te referi la ce e mai bun. Daca ne mai gandim ca pe postul ala joaca Mutu deja nu mai are sens. N-ai cum sa ne convingi ca Mutu n-are loc intr-un ¨best 11¨ de Codrea, care ar putea juca si acolo. Il vad si eu pe Paul titular oricand, la inchidere, langa Radoi.
Am mai facut experimente gen "Mutu pe stanga". Mai tii minte cum a iesit?
Il preferi pe Mutu in fatza lui Dica si a lui Marica?
In fata lui Dica poate, dar a lui marica in niciun caz.
Si e doar o parere, nu sunt antrenor, nici sfatuitor al nationalei, e parerea mea si nu va incanta pe toata lumea.
Doamne, cand va aud cu Lovin innebunesc.
Doamne, cand va aud cu Lovin innebunesc.
Lovin ar fi exact cireasa de pe tort.
Daca ma gandesc bine,el se potriveste perfect pt ceea ce s-a jucat azi:nimic.
Daca mai era si Lovin in teren,cred ca nu mai aveam nici macar jumatatea aia de ocazie a lui Dica...
Fiti seriosi oameni buni,Lovin a jucat si el bine un meci si 1/2 si deja il bagati in nationala,dupa ce in urma cu ceva timp va doreati sa nu-l mai vedeti nici macar rezerva la Steaua?
LE.S.S.Lazio- e din cauza fusului orar...
Pot mereu sa stau mai mult cu 2 ore fata de voi. ![]()
mai rau ca si contra, nu e saracu' Lovin
Flacara Patarloagele
)) buna asta ..da de un Ruuuooomania/Ruuuomania ,ce zici ? d'ala spus din toata inima de un cocardel gen corsicanu'
! p.s danimarcu mereu prezent dupa orele 24 ![]()
CoRsSo, Mutu alaturi de Chivu, Radoi, poate si Lobont, sunt singurii jucatori romani DE VALOARE in momentul acesta. Dica ar fi super jucator daca ar avea viteza lui Mutu. Marica este varf, adica in gura portii. Mutu joaca excelent si ca al doilea atacant, in stanga unuia de ¨gura portii¨, gen Marica, dar si mijlocas stanga, asta daca iti permiti sa lasi un pic descoperit in aparare flancul stang. Asta pentru ca Mutu are si tehnica in regim de viteza, este si un bun finalizator; nu prea face faza defensiva, nici nu ar avea sens, daca ii ai in teren pe Radoi si Codrea/Lazar la inchidere, si fundas stanga Rat sau chiar Nesu.
Eu tot n-am inteles ce a cautat ananasu' de radu Stefan , ceapa de Marius niculae si bratone ! nici ai nostri n-au fost la inaltime dar macar nu s-au facut de ras ca restul potailor ! Zicea un prieten "sapunaru a dus echipa in spate tot meciul " ..hai frate,de cand e sapunaru un om de baza al nationalei ? ![]()
Doamne, cand va aud cu Lovin innebunesc.Lovin ar fi exact cireasa de pe tort.
Daca ma gandesc bine,el se potriveste perfect pt ceea ce s-a jucat azi:nimic.
Daca mai era si Lovin in teren,cred ca nu mai aveam nici macar jumatatea aia de ocazie a lui Dica...
Fiti seriosi oameni buni,Lovin a jucat si el bine un meci si 1/2 si deja il bagati in nationala,dupa ce in urma cu ceva timp va doreati sa nu-l mai vedeti nici macar rezerva la Steaua?
LE.S.S.Lazio- e din cauza fusului orar...
Pot mereu sa stau mai mult cu 2 ore fata de voi.
Acum am vazut,scuzati !
credeam ca e pus la 'shto !
Eu tot n-am inteles ce a cautat ananasu' de radu Stefan , ceapa de Marius niculae si bratone !
Bratu nu e de neglijat,dar cred ca ar fi mult mai util intr-un meci contra Frantei,cand putem juca pe contraatac,decat intr-un meci cu Lituania,cand atacam (teoretic
)pozitional.
Radu Stefan mai bine mergea la tineret,s-a vazut lipsa lui acolo,iar la nationala mare nu are ce cauta deocamdata.
M.Niculae -nici el nu era o solutie rea,daca avea mingi de la mijlocasi.Am fi ridicoli sa dam vina pe "Sageata",cand el nu a primit mingi atat cat a jucat.Problema a fost defensiva,altadata de fier,astazi de mamaliga...
Nu trebuie sa fim subiectivi si sa-i dorim pe toti stelistii la nationala.Sapunaru e mai util ca fundas dreapta decat Contra,si ar trebui sa fie el si Ogararu in lot pt acest post.Contra e bun de pensie.
Nu ma gandeam ca o sa se simta lipsa unor titulari,dar cred ca s-a cam vazut.
Concluzie: Stadionul si publicul "ceferist" a dezamagit complet.
Si da, m-a cam luat gura pe dinainte cu Lovin titular. Si cu Mutu rezerva...
De vina "entuziasmul" infangerii! ![]()
Eu tot n-am inteles ce a cautat ananasu' de radu Stefan , ceapa de Marius niculae si bratone !Bratu nu e de neglijat,dar cred ca ar fi mult mai util intr-un meci contra Frantei,cand putem juca pe contraatac,decat intr-un meci cu Lituania,cand atacam (teoretic
)pozitional.
Radu Stefan mai bine mergea la tineret,s-a vazut lipsa lui acolo,iar la nationala mare nu are ce cauta deocamdata.
M.Niculae -nici el nu era o solutie rea,daca avea mingi de la mijlocasi.Am fi ridicoli sa dam vina pe "Sageata",cand el nu a primit mingi atat cat a jucat.Problema a fost defensiva,altadata de fier,astazi de mamaliga...
Nu trebuie sa fim subiectivi si sa-i dorim pe toti stelistii la nationala.Sapunaru e mai util ca fundas dreapta decat Contra,si ar trebui sa fie el si Ogararu in lot pt acest post.Contra e bun de pensie.
Nu ma gandeam ca o sa se simta lipsa unor titulari,dar cred ca s-a cam vazut.
ma cam irita faptu' ca devenim dependenti de Mutu si Chivu ..am eu ce am cu Mutu,Chivu e preferatul meu,ca fundas ,da' pe Mutu nu`l suport..nici sa ma bati ! 1 : are un caracter infect ; 2 : in loc sa dea lovituri pe teren,da lovituri in moda , business ,femei ..etc , o lasa pe saraca consuelo iar bortoasa
iar 3 : nu`mi pare un fotbalist stralucit , puteti sa ma injurati aici ! niciodata,bineinteles,nu se va compara cu Hagi,Dobrin (Dumnezeu sa-l ierte),Dumitrache ..si as putea sa enumar ! Nicolita,spre exemplu,era bun in meciul asta ..chiar era in forma omul ,desi a dat niste basini de goluri dar si alea importante
Ah si ca mi a venit in minte... Ala e stadion ma ? Pe jumatate plin si tacut ca la inmormantare zici ca juca Flacara Patarloagele cu Fulgerul Bragadiru. Ghencea, Piatra Neamt, Ploiesti si Constanta sunt clar cele mai bune locatii pentru nationala.Ca sa nu mai amintesc de oribila/depasita/rasuflata scandare pe care o auzeam si cand eram mic:
"Romaniaa/Romaniaa/olee-oleee-oleee
Romaniaa/Romaniaa/olee-oleee-oleee"
Scandarea a ramas aceesi...cu ce vrei sa fie schimbata?E legendara intr-un fel!Intradevar,dezamgitoare 'prestatia' celor din tribune,apropiat de ceea ce s-a jucat in teren!Dar ma asteptam la asta...probabil jumate din cei prezenti erau de o alta etnie(nu spun care,pentru ca-i clar)!In rest...DEMISIA!Pe toata liniile!E timpul sa se schimbe ceva...
Nici nu m-am uitat la meci astept vremea cand nationala va redeveni a romanilor nu a drogatului de Mutu a lu Contra prietenu de coca si altii "mari fotbalisti"
Cand faci o echipa din carpeli, jocul nu poate fi decat o carpa de sters lituanieni pe ghete:))
Si din ce avea pe banca putea face mai mult.
Nesu murea cu aia de gat si nu-l treceau.
Costea le scotea plamani.
Ghionea e profesor fata de actualul Tamas. Baiatul asta nu mai joaca decat ... in chifle. Si in meciurile Rapid-Dinamo si Dinamo-Craiova a fost trompeta apararii.
Asta sa dau doar 3 exemple in care cei de pe banca erau mai buni decat cei din teren.
Ca circumstante defavorizante:
1) Jucarea la Cluj, unde echipa fanion se zbate in Liga a2a intre agonie si DNA, iar cea de import culege in Liga 1 ce a semanat inca din retur:) Deci, acolo unde buciumul fotbalistic suna a jale:)
Nu vorbesc de cei care au fost in tribuna, ci de cei care nu au venit. Ii ardea Clujului de nationala cum ii arde unui caine sa linga sare:) Dar tot raul spre bine. Se zice ca omul sfinteste locul...Poate e o premonitie la ce va face CFR in CL si Liga 1 pe noul stadion:))
2) Pregatirea mediatica corespunzatoare din partea celor care in contul audientei, canta prohodul fotbalului romanesc, impanad atmosfera cu paie pe foc sau tarnad direct si in direct gazul minciunilor peste jarul opiniei publice.
3) Scandalurile Sandu- jucatorii reveniti in tara(unii in lot), Sandu-Tamas, FRF-Timisoara, Prunea&Lupescu-Dragomir, Nationala-Steaua, presa-nationala, etc. parca au fost comandate in preajma meciului si nu e exclus ca unii jucatori sa fi jucat anti FRF;)
4) Piturca e in pierdere evidenta de elan, poate si in contextul pct 2). Dupa meci avea fata unuia care a castigat si nu care furat-o cu 3-0 de la o echipa cu unii jucatori din Liga 2 din campionate obscure.
E posibil ca si Piturca, prin acest meci, sa fi platit o polita, adica "... am luat locul 1 in calificari CE si am revenit in elita Euro dupa n ani, am fost egalii Italiei si Frantei si la un 11m de a iesi din grupa si voi ati pus tunurile pe mine...lasa ca vedeti voi..." si am vazut in seara asta:)
Din fericire noua ne ramane bucuria si speranta in CL, ca de mondiale cred ca ne-am lins pe bot:)
Iar ca o speranta personala este sa-i vad demisi pe Lupescu si Prunea!Niste imbecili ajunsi in functii de reprezentare nationala si vorbesc la fel de suburban, in exprimare publica, ca ciobanul nostru. Macar Becali e necioplit pe banii lui, pe cand cei 2 sunt prost crescuti pe banii altor prosti!
azi m-am simtit...mic mah:|...si umilt:|
lui Lobont nu i se poate imputa nici un gol? cassillas sau buffon nu ar fi primit primul gol??? ce draq cataline, te stiam altfel. primul si ultimul gol au fost greseli de portar. de plasament mai exact. daca la primul s-a vazut clar statura mica a lui Lobont, al treilea primit la coltul scurt este o rusine. parca e zapata... in rest, despre selectie ... sapunaru, tamas, Stefan, niculae... no comment. doamneeeee, lituania sa ne dea 3-0 la noi acasa... tineretul ii batea de dracii ii luau. sunt chiar sictirit. tactica falimentara, jucatori cu mintea pe maidan. rusine, altceva nu mai stiu ce sa zic, desi sunt convins ca ii doare in buba pe "jugadori" de rusinea asta.
Eu cer demisia lui Basescu si a lui Tariceanu.
Cer demisia Parlamentului.
Vreau sa fim ocupati de nemti, de rusi, de americani, de oricine.
Nu mai vreau conducatori romani in nici un domeniu.
Suntem jalnici!
Infecta aceasta nationala...caractere unul si unul!!!
Cand te prezinti cu tamas, Nicolae, contra etc. risti sa fii expulzat din competitie, aceste glume de fotbalisti, care au dat masura intregului lor talent...
E drept ca si Goian- de ex.-a prins o zi foarte slaba, nici Mirel nu a jucat prea bine, insa-avand in vedere ca acestia doi au jucat ultimele meciuri in linia de aparare a Stelei- trebuia sa se inceapa cu ei in centrul apararii.
Nu este Mutu sa strice treaba, nu-i nimic!...avem destui fotbalisti capabili sa o faca.
Piturca insista in continuare cu acesti retarzi de fotbalisti, impiedicati, fara orizont si fara a avea vreo perspectiva in ceea ce priveste viitorul nationalei...
Deh, a lipsit ''briliantul'', omul capabil sa aresteze mingea 90 de minute....
hmmm sa zicem asa..nu sunt un suporter infocat,cred ca motivele le stiu toti..baieti astia nu joaca fotbal,ce a mai jucat Mutu in calificarile pt euro..in rest cam nimik oameni buni...despre meciul de aseara nu l-am vazut,dar nu inteleg cum de Ogararu nu a fost bagat in echipa!!!!este dat la o parte de alti jucatori mult mai "valorosi"in opinia unor oameni....acuma cred ca ma injurati ca nus vreun suporter al nationalei,dar nu am nici un motiv sa fiu la mine totul se rezuma la Steaua si FCM Bacau..sunt din bacau de aia