FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dezastru fotbalistic

«14567»
DelPiero1007.09.2008 11:33
Infecta aceasta nationala...caractere unul si unul!!!

Cand te prezinti cu tamas, Nicolae, contra etc. risti sa fii expulzat din competitie, aceste glume de fotbalisti, care au dat masura intregului lor talent...

E drept ca si Goian- de ex.-a prins o zi foarte slaba, nici Mirel nu a jucat prea bine, insa-avand in vedere ca acestia doi au jucat ultimele meciuri in linia de aparare a Stelei- trebuia sa se inceapa cu ei in centrul apararii.

Nu este Mutu sa strice treaba, nu-i nimic!...avem destui fotbalisti capabili sa o faca.

Piturca insista in continuare cu acesti retarzi de fotbalisti, impiedicati, fara orizont si fara a avea vreo perspectiva in ceea ce priveste viitorul nationalei...

Deh, a lipsit ''briliantul'', omul capabil sa aresteze mingea 90 de minute....

Hai sa nu ne luam numai de dinamovisti...nici Radoi sau mai ales,Dica,n-au facut un meci prea bun...au fost penibili cu totii...gata,trebuie clar schimbata Nationala,chiar deaca am pierde o calificare,eu asta as face...sa vina tinerii si cu pofta de joc!Si un al antrenor!

Garrincha07.09.2008 11:33

In primul rand cred ca aria de selectie din Romania nu este foarte mare. M-am uitat aseara la meciul de tineret al Romaniei si mi-am dat seama ca nici un jucator nu poate sa faca inca pasul spre echipa mare.2 Nu cred ca este numai vina lui Piturca, el a incropit aseara o echipa cu multe rezerve, pt ca asta a fost situatia.3 Avem probleme mari pe benzi, in sensul ca nu avem jucatori de banda adevarati4 Intradevar cred ca pentru un meci sau 2 putea sa-l foloseasca pe Nesu ca fundas stanga.5 Sapunaru a lasat loc liber la fiecare incursiune in atac.6 D. Niculae si-a dovedit inutilitatea de atatea ori.6 Orice mi-ar spune cineva, s-a simtit lipsa lui O Petre.7 Dupa parerea clujenii nu aveau de ce sa huiduie nationala din moment ce sunt campioana si totusi sunt incapabili sa dea un om la nationala.

stelian07.09.2008 11:58

echipa nationala de fotbal a facut un meci ffffoarte prost

se vede ca a lipsit Mutu si Chivu

nu il inteleg pe Piturca de ce nu apleaza si la alti jucataori de alte echipe sa ii aleaga pe cei mai in forma

nu conteaza la ce echipa joaca sa fie buni asta conteza

sper ca la urmatorul meci echipa Romaniei sa fie total schimbata sa ne arate ca stiu sa joace fotbal daca nu sa se lase de el

mirceaor07.09.2008 12:06
@mirceaor

Cum adica pentru binele lui? Laca o fi Dumnezeu... sau cum?

Nu inteleg ce rost are sa te bagi tu..nu vorbeam cu tine

mountytoma07.09.2008 12:45
si ce vroiai, sa joace numa cu stelisti? raspunsul e unul singur: DA!!!!!!

m-am intrebat intotdeauna de ce si Iordanescu si Piturca au chemat mereu la nationala mai multi fotbalisti de la Dinamo decat de la Steaua! nu am gasit decat o singura explicatie: la nationala se cotizeaza pentru fiecare selectie! asa se explica si de ce jucatori nebagati in seama pana atunci, cum ajung la o echipa de afara, cum sunt chemati la lot si titulari! de ce? pai in campionatul intern, cu salariu de 30-40 mii euro, cat sa-i dea antrenorului pentru o selectie? nu-i ajunge nici pentru un barbut! asa, ajuns la lazio radu Stefan poate sa cotizeze serios, va mai amintiti de rapidistul ala, soava parca? inclin sa cred ca stelistii nu accepta asa ceva (exceptie poate doar rosu!), de aceea nu prea ii vedem la nationala chiar si cand e clar ca sunt cei mai in forma iar ca performante internationale sunt oricand peste toti ceilalti. nu e exclus insa ca Gigi sa dea bani lui Piturca pentru a avea la nationala cativa jucatori...

intervin si eu in discutia cu Lovin si lazar. lazar s-a vazut aseara ca a jucat timorat, ii e teama sa nu supere smecherii echipei. in schimb Lovin la acest capitol sta in momentul de fata mult mai bine: desi multi il considera o nulitate, a prins mult curaj si jocul lui e din ce in ce mai bun, astfel ca la Steaua ia fata unora mult mai bine platiti si apreciati. nu zic ca lazar nu e bun, este, dar experienta internationala a lui Lovin si tupeul lui in momentul de fata il impuneau in fata lui lazar. problema este: CINE DRACULUI ISI INCHIPUIA INAINTE DE MECI CA PENTRU UN JOC CU LITUANIA AVEM NEVOIE DE Lovin!? cred ca nici ala care viseaza accidentarea lui Radoi in meciul cu Farul nu putea prezice asta!

DelPiero1007.09.2008 12:49

Doamne...nu-mi vine sa cred ca discutati la Nationala de posibila convocare a lui Lovin!!!Atat ne mai lipseste acum...Lovin la Nationala!

mountytoma07.09.2008 12:53
Doamne...nu-mi vine sa cred ca discutati la Nationala de posibila convocare a lui Lovin!!!Atat ne mai lipseste acum...Lovin la Nationala!

fata de legumele alea deshidratate din nationala de aseara, Lovin mi se pare super-fotbalist!

maye07.09.2008 13:02

Nu imi este nici mie drag Lovin deloc...dar scuza`ma..pe langa tamas ..Lovinhio e super fotbalist...

mountytoma07.09.2008 13:18

bai ce rau imi pare ca nu a reusit Borcea sa il aduca si pe contra la Dinamo vara asta! bai ce rau imi pare! mor de ciuda mai ceva ca Borcea la calificarea Stelei in Champions League!

rivelino07.09.2008 13:39

Noua ne sunt dragi Europenele, nu Mondialele. E mai restrans, mai intim, aproape ezoteric. De ce sa te duci la Mondiale si sa te ingramadesti cu toti nespalatii din lumea a 3 a de prin Africa sau America de Sud? E just.

hypno07.09.2008 14:01

s-a uitat careva la moaca lui Contra, Tamas si Lobont ? aveau cearcane de zici c-or baut 3 nopti si n-or dormit 1 saptamana. Oare ce fac astia prin cantonamente ? A vazut careva faza in care marele jucator de sub pod (D.N.) a pierdut mingea pe la mijlocul terenului (adica i-a fost suflata de unu' si a fost prilej perfect pt Lituania sa plece pe contra) s-a oprit si a dat din umeri nepasator. Am vazut acelasi rahat de comportament atat la Contra cat si la looseru ala care joaca la Lazio cica. Ce nationala e asta ? toti rahatii si toate scursurile fotbalului joaca in ea. Avem jucatori care nu sunt nici macar convocati daramite sa mai si joace. Ce cauta M Niculae si Bratu in nationala ? Aia-s jucatori ? Mai bine Danciulescu sau un Aliuta ... In fine, e o echipa de rahat si inca o confirmare ca echipa asta se face pe smecherii si nu pe adevarata valoare.

Harald07.09.2008 15:45

mai stiti acum ceva timp in urma Borcea spunea ca de acum incolo Romania joaca "pe scheletul lui Dinamo". Eu sper sa nu joace pe acest schelet la fel ca rezultatele se vad.

In orice caz, cred ca in seara asta un anume Costea, un Bogdan Stancu ar fi avut loc in atacul nostru.

Mi se pare nedrept sa ceri demisia antrenorului dupa primul meci pierdut. Acelasi antrenor care a calificat echipa la un tunreu final dupa 8 ani.

Verssace07.09.2008 15:51

astia de la cefere cica au cel mai bun stadion din Romania:)) imi place de muresan isi lauda singur stadionul , citez , : "toti au zis ca stadionul e ca in anglia , ca in franta , ca in spania ..." cine putea sa zica asa ceva inafara de el insusi ?

MoWeed07.09.2008 15:53

@Verssace

Asa de bun e stadionul ala incat spectatorii de la T2 au stalpi de sustinere in fata...

Verssace07.09.2008 15:55

@ MoWeed

ardeleni ce sã le faci ?

MoWeed07.09.2008 15:58
@ MoWeed

ardeleni ce sã le faci ?

Si eu tot ardelean sunt, dar nu ma cred buricul pamantului...

ee_yore_107.09.2008 16:22

D-l Catalin ar trebui sa stie cand suporterii stelisti au cerut demisia lui Piturca pe cand acesta antrena Steaua! Antrenor mic prestatie pe masura! Nu este posibil sa avem un antrenor la echipa nationala fara nici un fel de performanta!

DanStan07.09.2008 17:53

Ei, na ! Piturca are doua calificari la turneul final cu echipa de seniori si o calificare cu echipa de tineret. Din cate-mi amintesc singurul antrenor care are performante superioare lui Piturca e Iordanescu. Parca vad va Piturca va fi dat afara si vor fi adusi superantrenori de talia lui Andone. Eventual Razvan Lucescu, daca taticu' se impaca cu boieru' de la federatie ...

stelista din cipru07.09.2008 18:05

Bine, bine.... Or fi fost jucatorii nationalei unii mai lenesi(n-ar fi prima data), altii mai somnorosi, altii fara chef, etc., dar pana la urma sunt ai nostri, nu?

Problema e ca daca ne-au batut rusinos lituanienii, ce-o sa ne facem sa zicem in fata Frantei, fratilor?

gutis.tb07.09.2008 18:28

Muresan zice ca au cel mai frumos stadion din tara si ca arata ca stadioanele din Anglia dar eu nu am vazut in Anglia stadion fara o peluza. in locul lui n-as vorbii e penibil

martanu07.09.2008 23:44

Trebuie sa fi nemasurat de prost sa faci echipa pe scheletul latratoarelor. dinamu are cateva experiente de povestit nepotilor cu pescarii vikingi. Au luat-o de la ceva islandezi, nu mai retin numele, si mai recent de la Elfsborg......ca sa nu mai amintesc de alte episoade hilare gen 17 Nentori.....in concluzie avem ceva sanse.......la o demisie a lui Pitzi

fansteaua4608.09.2008 05:06
Ce cauta M Niculae si Bratu in nationala ? Aia-s jucatori ? Mai bine Danciulescu sau un Aliuta ... In fine, e o echipa de rahat si inca o confirmare ca echipa asta se face pe smecherii si nu pe adevarata valoare.

intreaba-l pe Piturca , el face convocarile :ce_oameni:

udaradu08.09.2008 05:44
@ MoWeed

ardeleni ce sã le faci ?

bai. bai baiii.acesta...ai grija cu ardeleni,nici daca incepe viata de la facerea pamintului nu veti ajunge la bunul simt si la educatia ardeleanului.vezi ca tigania din federatie nu e facuta de ardeleni

metale08.09.2008 08:25

ca bine zici prietene.

Astristul08.09.2008 11:02

Nu imi este nici mie drag Lovin deloc...dar scuza`ma..pe langa tamas ..Lovinhio e super fotbalist...

Da si pe langa asta, aseara la stiri, a declarat ca Romania a jucat spectaculos (????) dar ca fotbalul se joaca pe goluri! Ba, dar cred ca a stat 10 minute sa se gandeasca la asta! :dry:

«14567»