A fost clar cel mai slab meci jucat de echipa nationala de cativa ani incoace.
In atac nu am contat mai deloc, iar apararea, cu un radu Stefan "balerin" si cu sapunaru timid nu am avut nicio sansa.
Sa nu mai vorbim de marele Tamas, un caracter jegos care nu mai joaca de mult fotbal.
Bratu, Daniel Niculae, Cocis = chifle.
Iar in ceea ce-i priveste pe stelisti eu zic ca sunt de laudat: Goian din nou poate cel mai bun de pe teren, Dica foarte bun dar lent, iar la Mirel a intervenit si oboseala zic eu.
Sa nu ne luam insa de Pitzurca si sa nu uitam totusi ce a facut acest om pentru Steaua. Intr-adevar jocul nu a stralucit, iar daca nu castigam cu feroe si franta totul s-a terminat pentru noi.
Nationala ideala:
Lobont
Ogararu Goian Chivu Rat
Banel Lovin/Lazar Radoi Codrea
Dica Marica
Rezerve: Coman, Nesu, Ghionea, Ov Petre, Paraschiv amandoi, Mutu si Danciulescu.
Sa nu mai aud de oameni ca Radu Stefan (care nu joaca nici 1 minut la Lazio), Tamas, Daniel Niculae, the 2 stupid dogs din atac( Bratu Marius Niculae), Guritza sau "marele" Cocis.
Ah si ca mi a venit in minte... Ala e stadion ma ? Pe jumatate plin si tacut ca la inmormantare zici ca juca Flacara Patarloagele cu Fulgerul Bragadiru. Ghencea, Piatra Neamt, Ploiesti si Constanta sunt clar cele mai bune locatii pentru nationala.