FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dezastru fotbalistic

«123457»
Joga Bonito06.09.2008 21:55
Si atunci cum poti spune ceva de caracterul lui cand il vezi doar la TV. Ma mira insa ca nu se mai scandalizeaza stelistii adevarati, ca doar ai jignit o glorie a Stelei...

Degeaba ma agit, nu am puteri de moderator ca tine. :thumbsup: Sa ma "consum" cu folos.

Au fost multe maini moarte in echipa, si pe fondul unor scandaluri incredibile petrecute in ultima vreme, s-a ajuns la 0-3 cu Lituania. Simplu de tot. Nu are rost sa cautam vinovati aiurea.

Adrian06.09.2008 21:57

Marius, nu am contestat valoarea lui ca si Fotbalist.

Si nici nu am zis ca e cel mai jegos.

Sunt oameni acolo mult mai jegosi ca el.

Ei ar trebui sa isi dea primii demisia dupa acest rezultat.

Apoi piti, apoi sa se retraga cativa internationali iubitori de soareci.

Un om cu caracter, cu onoare si care ar avea demnitate si-ar da demisia dupa un astfel de meci.

Insa in Romania astfel de oameni lipsesc.

Alex88pl06.09.2008 22:00

aloo...asta nu e nationala.doar daca nu s-a infiintat campionatul mondial de majorete.si faza cu Mutu si Chivu nu mai tine..ca puteau sa fie 50 de muti si 70 de chivi ca tot luam bataie.ala e stadion?s-au laduat ca e stadion de cxhampions league..p dracu.au saune si hotel.atat.trbunele sunt execrabile..ca in Liga a 4 englezeasca,cu stalpi care sustin plafonul.rezonanta e la fel de buna ca aceea a unei caracase de cduri.jocul nici nu cred ca are rost sa il comentam sauy sa ne luam de cineva.nu i-am numit fotbalsiti cacai cu catvea exceptii nu prea am vazut fotbalisti p teren.hai Romania U21.

STARforce06.09.2008 22:01

Deci pana nu scapam de mircici si mitici si alte poame alese nu facem nimic.HAI Hagi LA FRF, macar asa stim ca nu se va vinde.

Marius06.09.2008 22:03
Degeaba ma agit, nu am puteri de moderator ca tine. :thumbsup: Sa ma "consum" cu folos.

Pai nu ma mai agit, imi creste tensiunea degeaba :)

steaua-no106.09.2008 22:06
Marius, nu am contestat valoarea lui ca si Fotbalist.

Si nici nu am zis ca e cel mai jegos.

Sunt oameni acolo mult mai jegosi ca el.

Ei ar trebui sa isi dea primii demisia dupa acest rezultat.

Apoi piti, apoi sa se retraga cativa internationali iubitori de soareci.

Un om cu caracter, cu onoare si care ar avea demnitate si-ar da demisia dupa un astfel de meci.

Insa in Romania astfel de oameni lipsesc.

bun isi da Piturca demisia dupa jocul asta, miercuri facem egal in feroe ca deh nu avem antrenor, dupa aia este numit Andone sau vreun alt terminat gen peseiro, vine franta si-ti da un 2-0 sau 3-0 si s-a dus dreacu calificarea.

Piturca trebuie sa ramana la echipa altfel e de rau.

p.s. in opinia ta la echipa nationala at trebuit sa joace numai stelisti "tatarusanu, Ogararu, nesu, Lovin :))) , Radoi, Goian, Banel si restul". fii si tu mai obiectiv.

Joga Bonito06.09.2008 22:12

Pai nu ma mai agit, imi creste tensiunea degeaba :)

Asa e Maruse, dar cate o ineptie pe ici pe colo poti sa o netezesti.

Chiar daca au pierdut, francejii fac misto de noi, sau cel putin L'Equipe, redand o declaratie a lui Gurita:

Si nous ne gagnions pas les deux premiers matches, ce serait une tragédie. Notre moral avant de rencontrer les Français serait au plus bas , avait annoncé le latéral roumain Cosmin Contra avant de jouer la Lituanie.

Désormais une chose est sure, le moral de la sélection de Victor Piturca ne devrait pas atteindre des sommets le 11 octobre prochain lors de la venue des Bleus et pour cause : la Roumanie a pris une claque samedi domicile face la Lituanie (0-3).

Traducere:

"Daca noi nu vom castiga primele doua meciuri, va fi o tragedie. Moralul nostru inainte de reintalnirea cu Franta va fi la pamant (sau puternic zdruncinat).", a spus lateralul roman Cosmin Contra inainte de jocul cu Lituania.

Inainte de toate un lucru e sigur, moralul selectionatei lui Victor Piturca nu ar trebui sa atinga culmi inalte pe 11 octombrie odata cu venirea celor "Bleus", si in ceea ce priveste Romania, ea a clacat acasa cu Lituania, scor 0-3.

Adrian06.09.2008 22:12

Steaua-no1

Nu am zis ca doar piti sa plece.

Sa plece toti!

De la piti la Sandu!toti!

Ce sa fiu mai obiectiv?

Tu l-ai fi convocat pe contra daca erai antrenor?

L-ai fi titularizat pe gafeurul tamas?Ai uitat probabil ca a avut vina la toate golurile primite de nationala la euro.

Tu ai fi jucat cu radustefan pe stanga?

Sau cu Cocis la mijloc?

Oare nu ai fi jucat cu cuplul Radoi-Goian?

Pe Lazar nu l-ai pune la mijloc titular?

Zi!

metzzz06.09.2008 22:20

Selectia la echipa se face doar dupa nume . Fiti siguri ca nu se face selectie pe forma pe care o au jucatorii. Eu nu am vazut meciul , dar din ce citesc aici , Gabi Paraschiv n-a jucat. Iar Paraschiv dupa parerea mea e in vana si merita sa joace titular in fata celor care au fost la mijloc. Da ma rog....e bine ca nu prea ma intereseaza asa mult nationala :)):bananadance: :bananadance: :bananadance: :bananadance:

Neaga6906.09.2008 22:21

daca articolul tau ar fi fost publicat pe un site unde intrau si alti suporteri ar fi aparut intrebarea: si ce vroiai, sa joace numa cu stelisti? raspunsul e unul singur: DA!!!!!! Arda de la Galata valoareaza mai mult decat toata echipa baltica si a fost anihilat complet, amatorii astia gen Radu Stefan, Tamas sau Niculae ... am colegi care in comparatie cu amaratii astia 3 par sa fi castigat Campionatu Mondial. nimic nimic nimic, scheletul nationalei pe baza dinamovistilor sau rapidistilor? niciodata, se vede din mentalitate, din idei din tot!!!!!!!! nu stiu daca avem cu cine sa il inlocuim pe Piturca asa ca momentan ... Piti mai califica-ne odata ca daca vine Mircea Lucescu face echipa cu 10 dinamovisti si Chivu:((

STARforce06.09.2008 22:35

Chiar nu inteleg numirea lu contra asta ka capitan...Cine e rampadula asta????Nationala este pulbere...macar cand era Mutu puteam sa ii zicem ca e praf dar acum nici macar atat....facem cacatu pureeeeeeee

steaua-no106.09.2008 22:44
Steaua-no1

Nu am zis ca doar piti sa plece.

Sa plece toti!

De la piti la Sandu!toti!

Ce sa fiu mai obiectiv?

Tu l-ai fi convocat pe contra daca erai antrenor?

L-ai fi titularizat pe gafeurul tamas?Ai uitat probabil ca a avut vina la toate golurile primite de nationala la euro.

Tu ai fi jucat cu radustefan pe stanga?

Sau cu Cocis la mijloc?

Oare nu ai fi jucat cu cuplul Radoi-Goian?

Pe Lazar nu l-ai pune la mijloc titular?

Zi!

eu nu pot spune cine ar trebui sa joace si cine nu, nu sunt eu in masura sa zic care jucator este mai in forma, sunt altii care se pricep la asta mult mai bine decat mine.

eu am zis doar ca ar fi o greseala ca Piturca sa plece acum de la nationala, demisia lui in momentul asta ar fi echivalenta cu ratarea calificarii.

Adrian06.09.2008 22:46

De ce?

Astea sunt povesti prietene!

MoWeed06.09.2008 22:52
Gata, ai dreptate. E cel mai jegos caracter din cate ziare am citit eu! Mai conteaza ca e stelist si ca a castigat si el acolo niste amarate de trofee? NU, la pamant cu el! Nenorocitul!

Cum spuneam, noapte buna :)

Ciudat cum atunci cand cineva zice asa ceva despre Lacatus, il cataloghezi ca fiind dobitoc. Foarte ciudat as putea spune...

Piturca e marele vinovat in aceasta seara alaturi de jucatorii aia nesimtiti care nu au aratat nici un fel de determinare pe teren, parca ar fi jucat cu prietenii pe sintetic. Selectia este atat de proasta incat orcum ar fi(pe pile sau din lipsa de profesionalism) dovedeste clar ca Piturca nu are ce cauta la nationala.

Avem nevoie de un antrenor strain care sa nu foloseasca nationala pentru a creste cotele jucatorilor lui Victor si giovani

sabin130706.09.2008 23:00

Marius, nu-l poti compara pe Lacatus cu pitzi, mai ales daca e vorba de caracter. Sa fim seriosi.

Si cand pitzi era pe banca Stelei, nu tot antrenor era? Alea nu se pun? Pitzi este un antrenor care in momente de varf nu stie sa reactioneze, cand trebuie sa dovedeasca ce antrenor mare este; cel mai recent exemplu meciul cu Olanda de la europene. Cred ca ar fi cel mai bun antrenor SECUND din lume. Acum cica ¨nu este un rezultat rusinos¨. Pai cum mama lui sa zica asa ceva, cu aceeasi ingamfare de om prost?.. Mai avea un pic si arunca prosopul la ce era in teren, dar lui nu i se parea rusinos. Piturca, tu esti o rusine!!

Cu fabula ¨sobolanii, smekerii si pietrele¨ ne-am lamurit. Au vorbit pe teren intr´adevar, mai ales derutatul tamas. O mizerie de meci.

Adrian06.09.2008 23:02
nu-l poti compara pe Lacatus cu pitzi, mai ales daca e vorba de caracter.

Sa nu vorbim despre lucruri necunoscute!

MoWeed06.09.2008 23:04

@sabin1307

Chiar a declarat pe bune ca nu e rezultat rusinos?

sabin130706.09.2008 23:09

@MoWeed, cel putin asa scrie in fitzuica gesepista. Nu m-ar mira sa fi zis asa, chiar i-ar fi caracteristic. Desi nu am dat mana cu el sunt sigur ca e o mizerie, exemple poate fi si asta si au fost si altele.. cam prea multe fetze pt o singura pitzurca.

MoWeed06.09.2008 23:12

Daca e adevarat, asta spune multe despre el.

Mai ales tinand cont ca la conferinta de presa vorbea dezinvolt despre "derbedeii" care au avut tupeul sa-l critice dupa meciul cu Olanda.

danimarcu06.09.2008 23:13
@sabin1307

Chiar a declarat pe bune ca nu e rezultat rusinos?

"Am prins o searã proastã, am jucat foarte slab. Am pierdut de o manierã categoricã, nu mai e nimic de spus. De ce sã fiu supãrat pe jucãtori, nu am de ce, orice echipã din lume a trecut prin momentele astea. Eu știam cã va veni un astfel de moment, dar asta e situația. Nu cred cã e un rezultat rușinos, se întâmplã în fotbal astfel de episoade. Nu suntem imbatabili, s-a dovedit asta. Eu am spus cã Lituania este de nivelul nostru, nu m-a crezut nimeni, cred cã Lituania va mai face surprize."-Prosport

zob7906.09.2008 23:14
vai ce surpriza - Dinamovistii ti s-au parut penibili si oitele voastre cele mai periculoase.

Dica e un zero care nu a dat o pasa buna la mijloc, ratoi a pierdut nenumarate mingi la mijloc - da au fost buni pt voi ...

si inca un lucru ... Radoi a aruncat cu pietre nu tamas ;)

Da las' ca vedeti in etapa 13 ce pot sa faca Bratu si M.Niculae - care astazi nu au primit nici o pasa buna.

hai sa traiti terminatilor!

Ohohoooo, de mult timp nu am mai avut mizerie pe site. Solicit echipei Domestos sa intervina pentru a decontamina site-ul. Nu avem nevoie de paduchi, bale si frustrare pe aici. Radoi nu a aruncat cu pietre: e un tip caruia ii place lupta corp la corp. Cu pietre se arunca de obicei in javre. Marsh potaie!

Mars de-aici, paduchiosule, si du-te sa joci cu patrupezii din groapa si cu toti din familia ta in Liga in care joaca acum hildan.

sabin130706.09.2008 23:14

¨Nu este un rezultat rușinos, România nu e o echipã imbatabilã sã facã numai rezultate bune. Lituania se ridicã la nivelul României.¨.. din cugetarile domnului selectioner...

Trebuia sa cada in picoare. In picioare si plin de rahat. Pai mai pitzi mai, noi ne-am coborat la nivelul lor. Nu poti fi atat de penibil sa vii cu argumente de astea. Si nu stiu de ce mai vorbim de joc. Scorul de 3-0 pe ¨teren propriu¨ cica nu spune destule?.. Apropo, nu cred ca se mai poate pune problema de a juca nationala la Cluj.

MoWeed06.09.2008 23:15

Mda, probabil nici macar un egal in Feroe nu ar fi rusinos pentru el. Oricum ar fi rezultatul, nu e nici pe departe la fel de rusinos ca jocul nostru din seara asta

CoRsSo06.09.2008 23:15

A fost clar cel mai slab meci jucat de echipa nationala de cativa ani incoace.

In atac nu am contat mai deloc, iar apararea, cu un radu Stefan "balerin" si cu sapunaru timid nu am avut nicio sansa.

Sa nu mai vorbim de marele Tamas, un caracter jegos care nu mai joaca de mult fotbal.

Bratu, Daniel Niculae, Cocis = chifle.

Iar in ceea ce-i priveste pe stelisti eu zic ca sunt de laudat: Goian din nou poate cel mai bun de pe teren, Dica foarte bun dar lent, iar la Mirel a intervenit si oboseala zic eu.

Sa nu ne luam insa de Pitzurca si sa nu uitam totusi ce a facut acest om pentru Steaua. Intr-adevar jocul nu a stralucit, iar daca nu castigam cu feroe si franta totul s-a terminat pentru noi.

Nationala ideala:

Lobont

Ogararu Goian Chivu Rat

Banel Lovin/Lazar Radoi Codrea

Dica Marica

Rezerve: Coman, Nesu, Ghionea, Ov Petre, Paraschiv amandoi, Mutu si Danciulescu.

Sa nu mai aud de oameni ca Radu Stefan (care nu joaca nici 1 minut la Lazio), Tamas, Daniel Niculae, the 2 stupid dogs din atac( Bratu Marius Niculae), Guritza sau "marele" Cocis.

Ah si ca mi a venit in minte... Ala e stadion ma ? Pe jumatate plin si tacut ca la inmormantare zici ca juca Flacara Patarloagele cu Fulgerul Bragadiru. Ghencea, Piatra Neamt, Ploiesti si Constanta sunt clar cele mai bune locatii pentru nationala.

MoWeed06.09.2008 23:17

@CoRsSo

Hai totusi sa fim cinstiti si sa recunoastem ca Radoi a jucat slab astazi. Cat despre echipa ta, Lazar e la orice ora din zi si din noapte peste Lovin...

«123457»