FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dezastru fotbalistic

«12347»
cosmin198706.09.2008 21:03

Joc dezastruos al Romaniei, parca demult nu am mai vazut un joc asa slab. Din pacate chiar daca zici tu cataline ca Radoi a facut un joc bun, eu zic ca a facut unul din cele mai slabe jocuri din ultimul timp iar de obosit nu avea de ce sa fie...Oricum toti jucatorii au jucat slab, sa le fie rusine, asta ca sa nu mai zic de Piturca, care a facut o echipa de tot rasul...cum sa joci cu contra mijlocas...RUSINE

drpablo06.09.2008 21:13

Cand a demisionat de la Steaua, a fost una din cele mai fericite zile din viata mea...

Reptile1906.09.2008 21:13

Daca unii jucatori mai pot fi scuzati ca au avut multe meciuri si sunt obositi sunt altii care chiar nu au ce cauta la echipa nationala :cursing: Iar Piturca sa-si dea demisia avem nevoie de un antrenor strain care sa faca echipa asta nationala sa joace ceva.

MoWeed06.09.2008 21:16

Ar trebui sa le fie rusine tuturor celor care s-au aflat pe teren.

Atata lehamite si un joc asa de previzibil n-am vazut nici macar la 1-1 in Armenia! E clar ca fara Mutu, nationala noastra este una mediocra.

Piturca a gandit meciul asta ca si cum am fi jucat cu Aripile Ghimbav sau Avantul Copaceni. Nici o idee de joc in afara de celebrele si mult prea previzibilele centrari de pe margine. Asta desi era clar ca Sapunel, Radu Stefan, Contra si D. Niculae au somat astazi. De ce s-a insistat cu panarama aia de Stefan cand aveam un Nesu in lot?

Pitrurca ar trebui sa demonstreze ca are onoare si sa-si dea demisia

mirceaor06.09.2008 21:18
Cand a demisionat de la Steaua, a fost una din cele mai fericite zile din viata mea...

respecte. aceleasi sentimente m-au incercat si pe mine.

Piti e manjit rau si expirat. Afara. De federali sau "Mitica" ce sa mai tot zicem sa plece..

In alta ordine de idei, eu unul il apreciez pe Andone ca antrenor, desi vine dintre dusmani

1on06.09.2008 21:19

Pițurcã a fost bun cel mai bun antrenor pe care putea sã-l ia România dupã meciul din Armenia. Din acel moment, pânã înainte de EURO, prezența lui a fost una beneficã la naționalã. A adus disciplina în vestiar și a impus un stil de joc, 2 lucruri care lipseau pe vremea lui Iordãnescu (mandat 2002-2004). Dar, în meciurile de la EURO, Pițurcã și-a demonstrat clar, evident, negru pe alb limitele, ca antrenor și ca om. El, mai mult decât a fãcut în calificãrile trecute, nu e în stare sã facã, nu știe și nici nu-l duce capul sã afle alte soluții. Acum îmi dau seama cã foarte bine s-a procedat când a fost dat afarã de la naționalã în 1999. Sunt sigur cã, dacã ar fi rãmas, atunci România n-ar fi trecut de grupe la EURO 2000.

Dar din varã, a fost o mare prostie cã Pițurcã a fost ținut în continuare. Poate se întâmplã vreo minune și pleacã acum.

ªi a mea.

mountytoma06.09.2008 21:23
Piturca sa-si dea demisia avem nevoie de un antrenor strain care sa faca echipa asta nationala sa joace ceva.

ar fi prea frumos sa avem un antrenor strain, care sa nu faca selectia in functie de interesele impresarilor becali. unul care sa aleaga jucatorii cei mai valorosi si in forma. astfel toti jucatorii romani ar fi motivati sa joace cat mai bine, stiind ca la nationala se ajunge pe bune!

ma trezesc insa la realitate, ma uit in jur, imi amintesc ca traiesc intr-o tara de cct, si uite asa si la meciurile urmatoare regizate de Piturca vom vedea acelasi cosmar de joc, cu care ne albise si pe noi la Steaua Olaroiu...

e momentul sa ne teme de feroe! aia au ambitie nu gluma!

eu ma pish pe Mutu in continuare, nu e normal sa subordonezi echipa nationala unui singur jucator. daca e echipa, se joaca in echipa. l-as chema la nationala, dar nu l-as retine nici in primul 11 si nici pe lista de rezerve nu l-as pune.

Adrian06.09.2008 21:24
Piturca "nu are habar ca antrenor"? hmmmm sa fie acelasi Piturca, care ne-a calificat la ultimele 2 turnee finale?

curios cum te iei tu numai de dinamovisti, unde l-ai vazut in seara asta pe florentin in teren?

Lovin, s.Paraschiv la nationala? :))) o dai tare in balarii.

Mutu si Chivu sunt FOTBALISTI.

a fost o seara dezastruoasa in care nu ne-a iesit nimic. trebuie sa ne revenim si batem miercuri in feroe.

haideti baieti avem incredere in voi, astia putini care am mai ramas.....

M-am luat de ei prietene pt ca ei au fost aia pe spate:

contra,tamas,radustefan.

Au fost 0!

Cat despre faza cu Lovin, avand in vedere ca echipa nationala nu a avut mijloc azi, unu' ca Lovin, care sa are terenul si sa recupereze tot, ar fi fost mana cereasca.

Mijlocul trebuia neaparat facut din Lazar si Codrea iar Radoi trebuia jucat langa Goe in aparare.

Bai Joaga Bonito, chiar crezi ca daca era mutul in teren, rezultatul era altul?

Ne-am calificat la europene printr-o conjunctura favorabila.

Ca atat Olanda cat si Bulgaria au fost pe spate in acele calificari.

A fost piti un foarte bun jucator dar ca si caracter e 0.

Doar pt ca esti un fotbalist bun nu inseamna ca nu esti un jeg ca om.

Echipa e facuta pe pile.

Piti face echipa.

Mai departe nu mai trebuie comentat.

Dar motivul adevarat pt care nationala a jucat asa de prost e acesta:

Pitipoancele aduse de prunea au fost prea bune!(pitipoancele din cj sunt cele mai bune din lume :naughty: )

1uLy4Nn06.09.2008 21:26

:))

mandru ca sunt roman

:))

Marius06.09.2008 21:30

Asa cum unora le era scarba de "atacurile" la adresa lui Lacatus, asa imi e si mie scarba de atacurile la adresa lui Piturca. Poti spune ca e antrenor slab si altele, dar de caracter sa vorbesti atunci cand il cunosti personal pe om si iti poti forma o opinie, nu dupa articolele de la ziare...

hai noapte buna...

f234567k06.09.2008 21:32
Cat despre faza cu Lovin, avand in vedere ca echipa nationala nu a avut mijloc azi, unu' ca Lovin, care sa are terenul si sa recupereze tot, ar fi fost mana cereasca.

Respect!

Adrian06.09.2008 21:33

Eu consider jeg orice om care face rau altora pt a-i fi doar lui bine.

prin selectia facuta pe pile, piti a facut rau tuturor romanilor si mai ales acelor oameni care au platit bilet la meci.

Si-a batut joc de ei.

Daca as fi ziarist l-as intreba asta pe piti:

Cand Ogararu era rezerva la Ajax, nu era convocat la nationala.

Acum ca radustefan si contra sunt rezerve la echipele lor, ei de ce sunt chemati si folositi titulari?

steaua_gloria06.09.2008 21:34

Respect!

hai ma baieti ! Lovin nu e de nationala !

mirceaor06.09.2008 21:36
Asa cum unora le era scarba de "atacurile" la adresa lui Lacatus, asa imi e si mie scarba de atacurile la adresa lui Piturca. Poti spune ca e antrenor slab si altele, dar de caracter sa vorbesti atunci cand il cunosti personal pe om si iti poti forma o opinie, nu dupa articolele de la ziare...

hai noapte buna...

Piti are sufletul curat de fecioara boticelliana :biggrin:

Marius06.09.2008 21:36

De unde stii tu mah cum se face selectia? Ai dovezi ca-s pile? Da-mi mie in plm si maine dimineata o sa fie plina presa de dovezile tale!

aaaaaaaaa, n-ai si vorbesti din presupuneri? Pai asta e o mare bila neagra. Jeguri sunt antrenorii aia care accepta tacit blaturi, daca tot o tii cu caracterele.

Poate il iubeste pe Contra, poate sunt poponari, da' atunci cand o sa dai mana cu Piturca si o sa-ti dai seama de caracterul lui, abia atunci poti spune ca e "caracter jegos"...

habar n-aveti da' vorbiti asa...

greenyes06.09.2008 21:37
Pițurcã a fost bun cel mai bun antrenor pe care putea sã-l ia România dupã meciul din Armenia. Din acel moment, pânã înainte de EURO, prezența lui a fost una beneficã la naționalã. A adus disciplina în vestiar și a impus un stil de joc, 2 lucruri care lipseau pe vremea lui Iordãnescu (mandat 2002-2004). Dar, în meciurile de la EURO, Pițurcã și-a demonstrat clar, evident, negru pe alb limitele, ca antrenor și ca om. El, mai mult decât a fãcut în calificãrile trecute, nu e în stare sã facã, nu știe și nici nu-l duce capul sã afle alte soluții. Acum îmi dau seama cã foarte bine s-a procedat când a fost dat afarã de la naționalã în 1999. Sunt sigur cã, dacã ar fi rãmas, atunci România n-ar fi trecut de grupe la EURO 2000.

Dar din varã, a fost o mare prostie cã Pițurcã a fost ținut în continuare. Poate se întâmplã vreo minune și pleacã acum.

ªi a mea.

Si a mea :))

Joga Bonito06.09.2008 21:38
Asa cum unora le era scarba de "atacurile" la adresa lui Lacatus, asa imi e si mie scarba de atacurile la adresa lui Piturca si a lui Mutu.

hai noapte buna...

Noapte buna sa ai. Insa ziua urmatoare te sfatuiesc sa mergi de mana cu Stanici la sala, sa tragi nitel de fiare. "Cetatenii din tribune" sunt enormi

Guru-Adi, dimpotriva, Gurita si Stefan au fost titulari la echipele de club inainte sa onoreze prezenta la Nationala. Dar nu asta conteaza acum, culca-te ca atlfel jur ca iti "hackuiesc" PC-ul! :innocent:

Adrian06.09.2008 21:39
hai ma baieti ! Lovin nu e de nationala !

De ce?

Doar pt ca il cheama Lovin?

De cand e nationala restrictionata doar anumitor fotbalisti?

Nu se face acolo selectia in functie de forma fotbalistica?

De ce nu ar merita oameni ca Tatarusanu,Sepsi,Lovin,Onofras,Todoran,Prepelita,Nesu,etc sa fie convocati sau chiar titulari?

Oare Sepsi sau Nesu faceau mai putin ca radustefan?

Oare Onofras dadea mai putine goluri decat mariusniculae sau bratoo?

Sa fim seriosi!

Acolo unde selectia e facuta murdar, rezultatele se vad.

S-a vazut la noi.

S-a vazut si la Franta(lasarea nemeritata a lui Trezeguet in afara lotului) si la alte echipe mai mari.

Din punctul meu de vedere, rezultatul nu e surprinzator.

Trebuia sa vina si vremea in care norocul sa nu mai fie cu noi.

mirceaor06.09.2008 21:39
. Jeguri sunt antrenorii aia care accepta tacit blaturi, daca tot o tii cu caracterele.

..

Sper din tot sufletu ca nu ai facut vreo aluzie la Laca.. Pentru binele tau spun asta...

Adrian are dreptate. Dar pe langa faptul ca selectia se face dupa dorintele infectului clan becali, molima fotbalului romanesc, il banuiesc pe Piti de prostie. Altfel nu imi explic cum de reusit sa faca o echipa atat de praf tactic. S-o fi tampit omu ...

Adrian06.09.2008 21:40

Mariuse ma indoiesc ca poti citi sufletul unui om doar dand mana cu el.

Joaga Bonito...

Contra a jucat 20 de min in ultima etapa din Spania.

20 de min tine un meci?

radustefan e rezerva incontestabila la Lazio!

Marius06.09.2008 21:42

Si atunci cum poti spune ceva de caracterul lui cand il vezi doar la TV. Ma mira insa ca nu se mai scandalizeaza stelistii adevarati, ca doar ai jignit o glorie a Stelei...

@ Mircea

ai vazut tu pe undeva numele Lacatus? Despre binele meu, am singur grija de mine ;)

c.ronaldo1706.09.2008 21:43

Lovin e de nationala ma?

Cum da un gol, cum pac-pac, costa 3 milioane si e de nationala.

danimarcu06.09.2008 21:44
. Jeguri sunt antrenorii aia care accepta tacit blaturi, daca tot o tii cu caracterele.

..

Sper din tot sufletu ca nu ai facut vreo aluzie la Laca.. Pentru binele tau spun asta...

Nu cred ca ar putea sa se refere la Laca.

Nu tin minte sa fi acceptat el vreun blat...

Adrian06.09.2008 21:48

Pai daca nu o face din interes, zi de ce i-a luat pe radustefan si contra acum dar pe Ogararu l-a ignorat.

Marius06.09.2008 21:54

Gata, ai dreptate. E cel mai jegos caracter din cate ziare am citit eu! Mai conteaza ca e stelist si ca a castigat si el acolo niste amarate de trofee? NU, la pamant cu el! Nenorocitul!

Cum spuneam, noapte buna :)

«12347»