FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Farul Constanta - Steaua Bucuresti 1 - 4 (0 - 2)

«1234567»
CatalinBerceni10.09.2008 09:12
Deci eu sunt din Fetesti si daca merg la meci sambata am vreo sansa sa prind bilet la stadion sau imi bag direct **** si iar il vad de acasa?

Parerea mea ca ar trebui sa te duci la costum pe stadion iti procuri bilet si gata cu bataia de cap.....nu te stie nimeni de stelist, dar ai grija cum iti iei bataie ca te bucuri la golurile noastre

crushER10.09.2008 09:51

Mda....ori ma duc in galeria la Steaua ori imi bag **** in el de meci si nu ma mai duc...se pare ca am rezolvat si meciu asta ..:)foarte aiurea organizat meciu.

axl10.09.2008 09:54

Nu-si ia nimeni bataie pe Farul daca se bucura la golurile Stelei. Ce-aveti ma?

DaKo10.09.2008 14:38

Frate eo sunt din fetesti ..Eo daca vin sa imi iau bilet sambata de la stadion..IMI iau sau NU bilet?? ADica sa stiu sigur..NU sami iau teapa acolo si bn itneles la peluza stelistilor...?Sau ne bagam **** in Stadionu masi??

lucvald-190210.09.2008 15:20
Frate eo sunt din fetesti ..Eo daca vin sa imi iau bilet sambata de la stadion..IMI iau sau NU bilet?? ADica sa stiu sigur..NU sami iau teapa acolo si bn itneles la peluza stelistilor...?Sau ne bagam **** in Stadionu masi??

;) cum cobori din tren , prima la dreapta , exista o grozavie de librarie ...vezi daca mai au gramatica de a-VII-a !

danimarcu10.09.2008 16:04

Ar trebui facut ceva impotriva astora care-si bat joc de LIMBA ROMANA. :thumbdown:

Cred ca este si in interesul site-ului sa nu mai fie acceptati astfel de useri!

DaKo10.09.2008 16:25

;) cum cobori din tren , prima la dreapta , exista o grozavie de librarie ...vezi daca mai au gramatica de a-VII-a !

Frate daca esti mistocar lasa-ma cu glumele tale proaste....Serios...Eo am intrebat ceva..Nu incepi tu cu asa ceva..!!

Verssace10.09.2008 17:10

voi vorbiti despre meciul Farul-Steaua sau aveti de gand sã vã certati continuu ? on topic : am visat ca da Toja 2 , astept sa vad daca sunt al 3 lea Iliuțã :)

MALDINI10.09.2008 18:37
voi vorbiti despre meciul Farul-Steaua sau aveti de gand sã vã certati continuu ? on topic : am visat ca da Toja 2 , astept sa vad daca sunt al 3 lea Iliuțã :)

Tu si cu berbecali , aveti vise marete :D

DaKo10.09.2008 18:39

Si cum ziceam ...sa nu faca cei de la Faru vreo manarie ..GAleria pe la cat isi face prezenta la STADION?

tiger_boy10.09.2008 21:33

"Mi-e teama sa nu aiba vreo ruptura. Ar fi grav pentru ca s-ar putea sa nu il foloseasca nici clubul si nici echipa nationala in meciul cu Franta" ..asta a spus Piturca despre Radoi.

cRiss4Steaua10.09.2008 21:41

vineri sau sambata pana la urma ?

DaKo11.09.2008 07:33

NU frate ..Eu zic cand vine galeria la stadion..Ca ei pleaca de vineri ..!! Asta ma intereseaza sa mergem cu totii la Stadion sa intram toti . Sa nu avem vreo surpriza cand luam bilet..Ca asa pot sa vin mult mai devreeme si sa-mi zica ca nu au bilete ..SI stai si privesti cat de frumos e stadionu :|

SRamos11.09.2008 08:10
FRATILOR!!! E belea! Sper sa ma insel dar de obicei se intampla. Eu sunt student la Teologie si fan Steaua si am visat rau. Radoi se va rupe in meciul cu Farul, se va lovi si la picioare si la cap. De obicei ce visez se intampla, ca sunt om cu frica de Dumnezeu. Stiu ca poate veti rade si veti face mistouri pe tema asta, dar aduceti-va aminte de ghinionul lui Mirel in ultimele editii de L.C. Daca acest mesaj poate ajunge la cineva din conducerea Stelei, bine ar fi. MENAJATI L PE Radoi IN MECIUL CU Farul, CA SA POATA SA JOACE IN Liga. Am visat accidentarea sa, lumea de la stadion, salvarea, interventia medicilor, eram practic pe stadion la Constanta. Cand m-am trezit am luat repede un program al Ligii I si m/am uitat pe el si am inmarmurit. In etapa a 7, Steaua chiar intalneste Farul, lucru de care eu habar nu aveam inainte de vis. Doamne ajuta, sa nu se intample asa!

ba coabe visezi tu repede k se accidenteaza Radoi... si uite ca sa accidentat cu feroe :cursing::cursing::cursing:

Ia ceva pentru cosmaruri :biggrin:

WhitePride11.09.2008 09:05

ba am sunat azi la stadion si am intrebat de bilete!

mi-a spus aia de la faru' ca biletele la galeria Stelei se pun in vanzare sambata dimineata la ora 10.00 (100% o sa se puna in vanzare si inainte de meci)

stelistul stelist11.09.2008 10:12
FRATILOR!!! E belea! Sper sa ma insel dar de obicei se intampla. Eu sunt student la Teologie si fan Steaua si am visat rau. Radoi se va rupe in meciul cu Farul, se va lovi si la picioare si la cap. De obicei ce visez se intampla, ca sunt om cu frica de Dumnezeu. Stiu ca poate veti rade si veti face mistouri pe tema asta, dar aduceti-va aminte de ghinionul lui Mirel in ultimele editii de L.C. Daca acest mesaj poate ajunge la cineva din conducerea Stelei, bine ar fi. MENAJATI L PE Radoi IN MECIUL CU Farul, CA SA POATA SA JOACE IN Liga. Am visat accidentarea sa, lumea de la stadion, salvarea, interventia medicilor, eram practic pe stadion la Constanta. Cand m-am trezit am luat repede un program al Ligii I si m/am uitat pe el si am inmarmurit. In etapa a 7, Steaua chiar intalneste Farul, lucru de care eu habar nu aveam inainte de vis. Doamne ajuta, sa nu se intample asa!

prost mai visezi frate , roagate la Dumnezeu sa se faca bine

Verssace11.09.2008 10:17

A stiut ala ce a stiut cand a zis ca se accidenteaza Rãdoi .. :)) acum sa vedem daca dã Toja 2 goluri :)

stelistul stelist11.09.2008 10:18
A stiut ala ce a stiut cand a zis ca se accidenteaza Rãdoi .. :)) acum sa vedem daca dã Toja 2 goluri :)

da 3 :P

DaKo11.09.2008 12:50
ba am sunat azi la stadion si am intrebat de bilete!

mi-a spus aia de la faru' ca biletele la galeria Stelei se pun in vanzare sambata dimineata la ora 10.00 (100% o sa se puna in vanzare si inainte de meci)

Frate sa fie asa....Sa nu fie magarie :-s....Forzaaa Steaua :X.

aleex511.09.2008 14:18

Deci la ce ora ajunge galeria stadion?

dax4711.09.2008 16:37
Nu-si ia nimeni bataie pe Farul daca se bucura la golurile Stelei. Ce-aveti ma?

Dar iti poti lua bataie cu 2-3 zile inainte de meci daca calci pe la stadion cu tricou cu Steaua pe tine.

Anyway, galeria intra pe baza reciprocitatii sau toata lumea intra pe baza de bilet ? Sa stiu daca tb sa fiu la 10-11 la stadion sambata dimineata.

korynna11.09.2008 17:00

Pe bilet.

axl11.09.2008 17:28
Dar iti poti lua bataie cu 2-3 zile inainte de meci daca calci pe la stadion cu tricou cu Steaua pe tine.

Cine te pune?

cserbanel11.09.2008 18:09

Ce sa fac frate! Asta e! Nu uitati ca proorocul de pe FCS a spus si ca anul asta luam campionatul! TRUST ME! Si mergem direct in grupe la anul". Am de luat de la un coleg sapte carefe de vin pe tema campioanei de anul trecut, cu toate ca - Dumnezeu mi/e martor - am sperat pana in ultima secunda ca o sa luam titlul. Si inca ceva, am taria se recunosc ca sunt stelist din seara in care am luat Cupa Campionilor. Prin anii 80 era o rusine sa recunosti asa ceva...Acu nu mi e rusine sa recunosc ca tremuram langa aparatul de radio sa aud ce se mai intampla pe la Lahti in meciul cu Kuusisi...

Verssace11.09.2008 18:27

@ cserbanel

ai mai visat ma si tu ceva ??

«1234567»