meciul o sa fie Vineri 12 septembrie de la ora 20:30
100%
meciul o sa fie Vineri 12 septembrie de la ora 20:30
100%
Sper sa castigam si in mod normal nu ar trebui sa se puna problema. Trebuie sa fim in forma maxima si cu moralul bun pana pe 17 ![]()
stie cineva pana la urma cand va fi meciul?.. pe 12 sau 13 septembrie... si cat costa biletul..;![]()
![]()
Nu stie nimeni. LPF va stabili probabil la incepuul saptamanii viitoare data si ora disputarii meciului, iar clubul Farul pretul biletelor. Vom anunta la momentul oportun in acest topic.
stie cineva pana la urma cand va fi meciul?.. pe 12 sau 13 septembrie... si cat costa biletul..;
Sîmbãtã, 13 septembrie
Farul - Steaua 21:30, GSP TV
sursa-gesepe
Farul-Steaua se joaca Vineri 12 sept ora 21.30 Gsptv Preturi Bilete PELUZE 10 Ron,TRibune 25 ROn
Farul-Steaua se joaca Vineri 12 sept ora 21.30 Gsptv
Vorbesti prostii,ca de fiecare data.GSP-ul spune ca meciul este in 13 la ora 21.30
Va certati degeaba. Farul - Steaua se va juca sambata, 13 septembrie, de la ora 21:30 si va fi dat pe Gsptv. Uitati aici: http://www.LPF.ro/comunicate.htm
o sa wezi ca va fi devansat pt ca avem Miercuri meci cu Bayern asa ca vb aiurea tu in tramvai
))))))))
de la GRUPPO CHISINAU multa **** pentru GsP TV
cred ca ati intzeles combinatia "****" din cauza GsP-ului nu putem urmari meciurile de aici din chisinau
le poti urmari dk ai DigiTV sau pe NET !!!!
@Punkboy
Initial fusese programat vineri, dar l-au mutat sambata. Si nu uita ca pe 10 avem meci cu Insulele Faroe IN DEPLASARE! Crezi ce vrei...
fi ar sa fie gsptv asta ne a bagat in ceata
sa mi bag ....ceva in TV asta care a aparut ca dupa razboi sa se desfinteze gsptv sa revina drepturile TV la celelalte TV care apar in toate grilele de la Toate firmele de CabluTV !!
in ziua meciului cu faru...Steaua aniverseaza 2 ani de la acel 4-1 de la Dinamo Kiev..
sa se repete scorul...
:steag_sah_mic: ![]()
Hallelujah cu GSPTv asta... :sad2:
Farul - Steaua x, 2 ![]()
Forza Steaua!
Trebuie sa batem neaparat indiferent cu scor o vom face. Eu sper la un 0-1, gol Stancu. (daca va juca !)
intra pe final , ca de obicei ![]()
Sper sa joace Pedriel si sa marcheze.Cat despre scor un sec Facrul - Steaua 0-2
FRATILOR!!! E belea! Sper sa ma insel dar de obicei se intampla. Eu sunt student la Teologie si fan Steaua si am visat rau. Radoi se va rupe in meciul cu Farul, se va lovi si la picioare si la cap. De obicei ce visez se intampla, ca sunt om cu frica de Dumnezeu. Stiu ca poate veti rade si veti face mistouri pe tema asta, dar aduceti-va aminte de ghinionul lui Mirel in ultimele editii de L.C. Daca acest mesaj poate ajunge la cineva din conducerea Stelei, bine ar fi. MENAJATI L PE Radoi IN MECIUL CU Farul, CA SA POATA SA JOACE IN Liga. Am visat accidentarea sa, lumea de la stadion, salvarea, interventia medicilor, eram practic pe stadion la Constanta. Cand m-am trezit am luat repede un program al Ligii I si m/am uitat pe el si am inmarmurit. In etapa a 7, Steaua chiar intalneste Farul, lucru de care eu habar nu aveam inainte de vis. Doamne ajuta, sa nu se intample asa!
Numai cosmaruri visezi ![]()
Farul - Steaua 0-2(sper)
FRATILOR!!! E belea! Sper sa ma insel dar de obicei se intampla. Eu sunt student la Teologie si fan Steaua si am visat rau. Radoi se va rupe in meciul cu Farul, se va lovi si la picioare si la cap. De obicei ce visez se intampla, ca sunt om cu frica de Dumnezeu. Stiu ca poate veti rade si veti face mistouri pe tema asta, dar aduceti-va aminte de ghinionul lui Mirel in ultimele editii de L.C. Daca acest mesaj poate ajunge la cineva din conducerea Stelei, bine ar fi. MENAJATI L PE Radoi IN MECIUL CU Farul, CA SA POATA SA JOACE IN Liga. Am visat accidentarea sa, lumea de la stadion, salvarea, interventia medicilor, eram practic pe stadion la Constanta. Cand m-am trezit am luat repede un program al Ligii I si m/am uitat pe el si am inmarmurit. In etapa a 7, Steaua chiar intalneste Farul, lucru de care eu habar nu aveam inainte de vis. Doamne ajuta, sa nu se intample asa!Numai cosmaruri visezi
Farul - Steaua 0-2(sper)
asta pe toate le viseaza.. :laugh: :laugh: :laugh:
E mai greu sa intri pe faru decat oriunde, in ultima vreme. Oricum, meci foarte greu, avand in vedere ca Faru i-a caftit si pe Vaslui si pe Gloria Bistrita, echipe cu care Steaua a smuls doar 1 punct. Sa ne organizam sa ajungem pe stadion si sa spercam ca vom castiga.
Forza Steaua !
ma amuza cand suporterii infocati ai Stelei se asteapta la un meci foarte greu cu Farul dar in schimb sunt super optimisti cand e vorba de viitorii adversari din Liga Campionilor....forza Steaua!
stie cumva cineva cu ce tren pleaca galeria din Bucuresti la meciu cu Faru?sau este prea devreme sa intreb lucru asta....?![]()
baieti eu sunt din Constanta. si voi in galerie la Steaua pe 13. sunt stelist de cand m-am nascut si asa voi muri.
Farul - Steaua 0-2 (Stancu, Semedo)
ultras Steaua ![]()
@crushER
Poti sa intrebi cand vrei tu,oricum nu ti se va spune.
0-2
stie cumva cineva cu ce tren pleaca galeria din Bucuresti la meciu cu Faru?sau este prea devreme sa intreb lucru asta....?![]()
Se pleaca cu microbuzele vineri dimineata la ora 9.00, din Pipera, str. Romana, nr. 9. Vor fi 3 microbuze albe, in cel cu numarul de inmatriculare B-97-BRG sunt 2 steaguri de gard de la Sud, ai grija sa nu afle cainii !!! ![]()