FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Farul Constanta - Steaua Bucuresti 1 - 4 (0 - 2)

«1237»
Virgil02.09.2008 00:20

In etapa a 7-a, Steaua se va deplasa la Constanta sambata 13 septembrie, unde, de la 21:30, va intalni formatia locala Farul.

Meciul este televizat de GSP TV

Trebuie sa recunoastem ca de cele mai multe ori am avut meciuri grele la Constanta, mai ales cand antrenor a fost exdinamovistul Ion Marin. Dar si cand arbitri gen Balaj, ne-au facut viata si mai grea. Marius Lacatus trebuie sa-si ia toate masurile, pentru a evita o surpriza nedorita, mai ales ca antrenorul constantenilor nu este altul decat... Ion Marin, "caine pana la moarte".

Farul din aceasta editie, pare o echipa care stie ce vrea.

Astfel in primele 6 etape, are 3 victorii, doua infrangeri si un joc mai putin jucat, la Iasi. Golaveraj, 6 - 6, loc in clasament 10.

Steaua, dupa un inceput slab, si-a revenit si invinge aprope in fiecare meci. Ii sta in putinta sa invinga si la Constanta si sa obtina toate punctele puse in joc. Dupa 6 etape Steaua se afla pe locul 4, cu 4 victorii, 1 egal si 1 infrangere, golaveraj 9 - 4 si 13 puncte.

Speram intr-un joc frumos si o victorie meritata. Lotul valoros si antrenorul ei de elita (!), ne indreptatesc pe deplin speranta.

FORZA Steaua!

Pronosticul meu: Farul - Steaua x, 2

cserbanel02.09.2008 07:07

FRATILOR!!! E belea! Sper sa ma insel dar de obicei se intampla. Eu sunt student la Teologie si fan Steaua si am visat rau. Radoi se va rupe in meciul cu Farul, se va lovi si la picioare si la cap. De obicei ce visez se intampla, ca sunt om cu frica de Dumnezeu. Stiu ca poate veti rade si veti face mistouri pe tema asta, dar aduceti-va aminte de ghinionul lui Mirel in ultimele editii de L.C. Daca acest mesaj poate ajunge la cineva din conducerea Stelei, bine ar fi. MENAJATI L PE Radoi IN MECIUL CU Farul, CA SA POATA SA JOACE IN Liga. Am visat accidentarea sa, lumea de la stadion, salvarea, interventia medicilor, eram practic pe stadion la Constanta. Cand m-am trezit am luat repede un program al Ligii I si m/am uitat pe el si am inmarmurit. In etapa a 7, Steaua chiar intalneste Farul, lucru de care eu habar nu aveam inainte de vis. Doamne ajuta, sa nu se intample asa!

Bogdan4Steaua02.09.2008 10:01

Farul este o echipa bine legata, care ne poate pune serioase probleme.

Atentie mare la Gerlem, unul dintre cei mai buni stranieri din Liga 1.

Daca venim cu 3 puncte din aceasta deplasare, plus 3 acasa cu Gaz Metan Medias, ne putem considera "in carti". Este foarte important sa fim sus de tot inaintea lunii noiembrie.

mountytoma02.09.2008 10:19
FRATILOR!!! E belea! Sper sa ma insel dar de obicei se intampla. Eu sunt student la Teologie si fan Steaua si am visat rau. Radoi se va rupe in meciul cu Farul, se va lovi si la picioare si la cap. De obicei ce visez se intampla, ca sunt om cu frica de Dumnezeu. Stiu ca poate veti rade si veti face mistouri pe tema asta, dar aduceti-va aminte de ghinionul lui Mirel in ultimele editii de L.C. Daca acest mesaj poate ajunge la cineva din conducerea Stelei, bine ar fi. MENAJATI L PE Radoi IN MECIUL CU Farul, CA SA POATA SA JOACE IN Liga. Am visat accidentarea sa, lumea de la stadion, salvarea, interventia medicilor, eram practic pe stadion la Constanta. Cand m-am trezit am luat repede un program al Ligii I si m/am uitat pe el si am inmarmurit. In etapa a 7, Steaua chiar intalneste Farul, lucru de care eu habar nu aveam inainte de vis. Doamne ajuta, sa nu se intample asa!

mai baiatule, fa si tu lucruri mai placute in timpul zilei si il vei visa pe Radoi fotomodel la o prezentare de moda! pacat ca nu visezi scorul final, te-ai imbogati la pariuri! daca esti student, sa nu incerci, caci acolo se strang bani pentru ca o parte din ei sa ajunga la cineva anume. asta e pariul!

HooLigAn`u02.09.2008 11:17

Va fi un meci dificl..

cserbanel02.09.2008 11:46

Ideea este ca am castigat in weekend 292 de lei la pariuri mizand doar 10 lei, asa ca...(am mers pe pronosticuri exacte la 13 meciuri si am pus doar o dubla). Nu vreau bani pe cat as putea sa castig, fiindca intre noi fie vorba astia sunt bani de care nu ai parte, castigati la zar, blestemati...Fiecare crede ce vrea. Eu in viata mea n am avut o premonitie asa de puternica. Am mai zis, sa dea Domnul sa fie o farsa, visul respectiv. Mananc cumva fotbal pe paine si am visat si golul lui Camataru de pe Rasunda, cu SUEDIA scor 1-0 pentru Romania si minutul exact al golului, golul lui Hagi din penalty cu Scotia...si multe altele, nu mai mi le aduc aminte...Ce-o fi rau in asta!!??...Si daca mai vreti una... Steaua ia campionatul anul acesta!

Fane_casieru'02.09.2008 11:53

@cserbanel

Omule, daca luam titlul anul asta te propun pentru " The Man of the Years " daca nu sa vezi cata-i banu`iti iei :thumbsup:

axl02.09.2008 13:46
De obicei ce visez se intampla, ca sunt om cu frica de Dumnezeu.

Stiu ca poate veti rade si veti face mistouri pe tema asta

Da-ne un numar de cont sa-ti trimitem bani.

Si on-topic, abia astept sa ma iau la harta cu bosorogii faristi din tribuna.

punkboy02.09.2008 15:38

nu vb urat de oameni in varsta ca au abonament :)ar tre sa i RESPECTI dk ai 7 ani de AKS dar ASTA E

La urmatorul post de genul asta (mIRC/messinger)ai ban de la mine - invata dracului o data sa scrii si sa vorbesti corect limba Romana.

LeGenD02.09.2008 20:27

Extraordinar,oracolul de pe FCS loveste din nou!Bai baieti,duceti-va si la o emisiune din asta paranormala.

Vedeti ca si eu am visat ca pana maine, la ora 13:00 trebuie sa primesc Admin pe acest site.Altfel,veti avea parte de un mare ghinion: Mouse-ul va face scurt-circuit,iar monitorul se va sinucide.Aveti grija,nu e de glumit!Am mai avut premonitii,toate s-au adeverit.Spre exemplu,am visat ca ieri a fost Luni,si incredibil,chiar asa a fost.

P.S: cserbanel,vezi ce visezi in seara asta de nea` Jiji.Nu ne-am supara sa auzim ca i-a luat foc Maibacu`.

danimarcu02.09.2008 23:27
Dupa 6 etape Steaua se afla pe locul 4, cu 5 victorii, 1 egal si 1 infrangere, golaveraj 9 - 4 si 13 puncte.

4 victorii,nu 5!

Si pronosticul corect e 2,nu x2... :spank:

CatalinBerceni03.09.2008 09:02

Vom castiga , dar mai este ceva pana la meciul cu faru....pana atunci am putea sa incurajam si nationala cu toate k la euro a cam dezamagit in privinta dorintei de victorie

Korado03.09.2008 10:37

Probabil va fi un meci dificil desi nu prea cred pentu ca se odhnesc jucatorii iar Farul va dori 3 puncte s vor esi la joc uc ca Pandurii cu autobaza in poarta!! Deci echipa se poate misca bine !!

andrei_lucian0803.09.2008 12:24

sal! stie careva pe ce data se disputa meciurile din UEFA Champions League?

MoWeed03.09.2008 12:59

Prevad un nou serial OTV... :rolleyes:

DelPiero1003.09.2008 15:22
Ideea este ca am castigat in weekend 292 de lei la pariuri mizand doar 10 lei, asa ca...(am mers pe pronosticuri exacte la 13 meciuri si am pus doar o dubla). Nu vreau bani pe cat as putea sa castig, fiindca intre noi fie vorba astia sunt bani de care nu ai parte, castigati la zar, blestemati...Fiecare crede ce vrea. Eu in viata mea n am avut o premonitie asa de puternica. Am mai zis, sa dea Domnul sa fie o farsa, visul respectiv. Mananc cumva fotbal pe paine si am visat si golul lui Camataru de pe Rasunda, cu SUEDIA scor 1-0 pentru Romania si minutul exact al golului, golul lui Hagi din penalty cu Scotia...si multe altele, nu mai mi le aduc aminte...Ce-o fi rau in asta!!??...Si daca mai vreti una... Steaua ia campionatul anul acesta!

Daca ne spui unde e si Elodia,e perfect!

john_8603.09.2008 15:54

daca se adevereste visul tau, iti dai seama ca o sa apari de 3 ori pe saptamana cel putin pe la otv :))

on-topic: meci greu, in care baietii vor lupta, il vom castiga si vom trece pe primul loc. de unde nu o sa mai coboram :D

ReeBooK_Nr103.09.2008 16:19
on-topic: meci greu, in care baietii vor lupta, il vom castiga si vom trece pe primul loc. de unde nu o sa mai coboram :D

Sa te auda Dumnezeu ...... Ar trebui sa-i batem si noi la un scor mai mare 2-0 , 3-1 ........ Oricum batem

Verssace03.09.2008 17:26

noi radem :)) da mai sunt si nebuni dinastia care chiar se intampla..

punkboy03.09.2008 17:47

Atentie la meci se intra pe baza de BILET 10 RON(sa aveti Buletinu ca altfel e Posibil si cu Bilet sa ramaneti pe Dinafara)Meci cam greu la Prima vedere dar 2 Solist zik yo

dax4703.09.2008 18:10

E mai greu sa intri pe faru decat oriunde, in ultima vreme. Oricum, meci foarte greu, avand in vedere ca Faru i-a caftit si pe Vaslui si pe Gloria Bistrita, echipe cu care Steaua a smuls doar 1 punct. Sa ne organizam sa ajungem pe stadion si sa spercam ca vom castiga.

Forza Steaua !

vlad7503.09.2008 19:13

ILIUÞÃ,ILIUÞÃ! :ohmy:

ultrasnothooligan03.09.2008 19:18

Programul Stelei in Grupa F:

17 septembrie: Steaua Bucuresti - Bayern Munchen

30 septembrie: Fiorentina - Steaua Bucuresti

21 octombrie: Steaua Bucuresti - Olympique Lyon

5 noiembrie: Olympique Lyon - Steaua Bucuresti

25 noiembrie: Bayern Munchen - Steaua Bucuresti

10 decembrie: Steaua Bucuresti - Fiorentina.

steaua_gloria03.09.2008 19:48

Pronostic: 1 - 2

PS : @ Cserbanel

Pune la pariuri :laugh:

Verssace04.09.2008 07:01

:offtopic: da astia de la gsp chiar sunt nesimtiti m-am saturat sa ma uit pe cooltv si aici oricum nu putem sa bagam gsp pe TV . Poate dã Domnu si o sa fie pe Antena .

un 3-1 cu usurinta. Ar fii chiar culmea sa se accidenteze Rãdoi,si daca se va adeverii Iliuta al nostru chiar merita Admin :)))

«1237»