stati linistiti .. alti dau in gat mereu plecarile.
mereu afla caini .
numai sifoane ..
stati linistiti .. alti dau in gat mereu plecarile.
mereu afla caini .
numai sifoane ..
eu sunt din Constanta si abea astept meciu
mai ajung si eu prin galerie cu ocazia asta...la constanta **** galerie
Mai lasati-ma flacai cu GSP TV-ul / RCS&RDS-ul , ce tot ii injurati atat ?! e vina lor ca nenorocitii de la UPC sau de la alte firme de cablu nu-si respecta abonatii ?! au dat banul oamenii , trebuie sa-si scoata si ei inapoi cat de cat . nu va mai plangeti atat , ci mai bine lasati-va compania de cablu la care sunteti abonati ca e de ...rahan !
Asa , legat de meci , 0-2 scor final , insa cu emotii . concentrarea si dorinta vor cam lipsi .
P.S.: zicea cineva ca biletele is 10 / 25 ron , daca e asa , baietii din Iasi care vor sa mearga la meci sa posteze aici sau in PM , poate adunam cativa oameni sa mergem .
Forzza Steaua ?! Of course !! What else ?! ![]()
de ce nu se face un mic protest macar de atentie ? ca m-am saturat sa stau numai pe cooltv nici nu se vede clar . aNTi GSP ! sa ne adunãm si sa rezolvam situatia .. am crezut ca va dura putin da uite ca romanu nu renunta .
am si eu o intrebare...am inteles ca daca sunt din CTA nu am voie sa intru la peluza a 2-a (peluza Stelei) deci lol...nush daca e adevarat pls comment
Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat ca Antena 1 si RCS&RDS trebuie sa rezolve pana pe 15 septembrie problema extinderii distributiei meciurilor din Liga 1 la peste 60% din populatie, conform contractului incheiat cu LPF, anunta Mediafax. Dumitru Dragomir a mai spus ca o varianta pentru a acoperi peste 60% din populatie ar fi daca Antena 1, care are o acoperire de peste 70%, ar mai difuza un meci pe etapa. "Sau sa mai dea un meci la o alta televiziune", a mai indicat Dragomir o alta solutie. De cealalta parte, Sorin Oancea a precizat ca aspectul contractual invocat de Dumitru Dragomir poate fi usor rezolvat de Antena 1. "Este foarte simplu sa dam al doilea meci pe Antena 1, daca nu ne vom intelege cu ceilalti operatori de cablu. Dar acest lucru va multumi publicul?", s-a intrebat Sorin Oancea. Acesta a mai spus ca spera sa convinga si ceilalti operatori de cablu sa faca contract pentru retransmiterea GSP TV, asa cum au facut si cu alte programe. "Daca cei de la Liga pun presiune pe noi, ceilalti cablisti nu au decat sa astepte. Nu este foarte corect", a subliniat Sorin Oancea. In urma discutiilor dintre Dumitru Dragomir si consortiul Antena 1 si RCS&RDS, meciul dintre Gaz Metan Medias si FC Timisoara, care nu era televizat, va fi difuzat sambata, pe GSP TV 2. Cu toate ca LPF a incasat banii din drepturile de retransmisie pentru primul an, Dumitru Dragomir a subliniat ca daca nu se rezolva problema acoperirii pana pe 15 septembrie cheama avocatii si cere rezilierea contractului, iar banii raman la LPF. Consortiul Antena 1 - RCS&RDS, a castigat, in 31 martie, licitatia pentru drepturile de televizare ale meciurilor din Liga I in urmatoarele trei sezoane, pentru suma de 85 de milioane de euro plus TVA, ceea ce inseamna 102 milioane de euro. In prezent, optiunea 1 este transmisa pe Antena 1, iar celelalte meciuri sunt difuzate de noul canal de sport GSP TV.
Sursa: Financiarul
@ andyro
Daca meciul este sambata 13 septembrie de ce suporterii pleaca de vineri?
sau s-a mutat ziua meciului?
stie cumva cineva cu ce tren pleaca galeria din Bucuresti la meciu cu Faru?sau este prea devreme sa intreb lucru asta....?![]()
Se pleaca cu microbuzele vineri dimineata la ora 9.00, din Pipera, str. Romana, nr. 9. Vor fi 3 microbuze albe, in cel cu numarul de inmatriculare B-97-BRG sunt 2 steaguri de gard de la Sud, ai grija sa nu afle cainii !!!
Pei stai da meciu e abia sambata.....!! De ce plecati asa devreme?? e Meciu VINERI?? :O...REply fast Plz
Plecam de vineri ca sa ne distram o noapte in Mamaia. Vom merge in Gossip unde vom bea pana dimineata. Bineinteles ca vom avea steagurile de gard la noi. Dar sa nu se-auda mai departe, chestiile astea ti le zic asa, intre 4 ochi.
Mare e gradina Domnului :laugh:
Bun, am vorbit la stadion, 10 lei la peluza, 25 la tribune. Meciul e sambata seara.
Se-aude ca n-ar lasa suporteri stelisti in alte zone decat cele rezervate lor, si se-aude ca bilete in sectorul stelist nu se pun in vanzare. Dracu' sa-i inteleaga.
Da, o sa ne impartim in grupuri mici, de 5-10 oameni, sper sa nu ne gaseasca cainii cand suntem asa putini, mai ales ca vom avea steagurile de gard cu noi.
pana la urma e sambata sau vineri?! ca vad ca pe gsp apare vineri ...
nu stiu ce se va intampla...jucatorii sunt destul de obositi,insa cred ca cei de la nationala nu vor juca.....si asa stiu ca nici Nicolita nu revine pana atunci,asa ca poate il vedem si pe Ochirosii :DFORZZA Steaua Farul - Steaua 0-2
Meciul este sambata
Plecam de vineri ca sa ne distram o noapte in Mamaia. Vom merge in Gossip unde vom bea pana dimineata. Bineinteles ca vom avea steagurile de gard la noi. Dar sa nu se-auda mai departe, chestiile astea ti le zic asa, intre 4 ochi.
DA :X...Viata IN Mamaia :>:>,,FOrza Steaua...atunci ne vedem pe stadion .....:X
Cand mergeti la stadion?? ma refer la galerie??la ce ora pe FAru?:>
E mai greu sa intri pe faru decat oriunde, in ultima vreme. Oricum, meci foarte greu, avand in vedere ca Faru i-a caftit si pe Vaslui si pe Gloria Bistrita, echipe cu care Steaua a smuls doar 1 punct. Sa ne organizam sa ajungem pe stadion si sa spercam ca vom castiga.
Forza Steaua !
ma amuza cand suporterii infocati ai Stelei se asteapta la un meci foarte greu cu Farul dar in schimb sunt super optimisti cand e vorba de viitorii adversari din Liga Campionilor....forza Steaua!
Este ? Ia fa tu un pic de contabilitate la ultimele noastre meciuri pe Faru, trage linie si zi-mi rezultatul.
Bun, am vorbit la stadion, 10 lei la peluza, 25 la tribune. Meciul e sambata seara.Se-aude ca n-ar lasa suporteri stelisti in alte zone decat cele rezervate lor, si se-aude ca bilete in sectorul stelist nu se pun in vanzare. Dracu' sa-i inteleaga.
Exact ca ultima oara. Iar vad meciul la TV ? fucking morons..
Se pleaca si sambata dimineata la Constanta?
Serios, noi, cei din Constanta, cum intram la meci ?
Serios, noi, cei din Constanta, cum intram la meci ?
Cu bilet si imbracat lejer.
Gasesc bilete la meciu cu Farul dak vin sambata?? bineintel in sectorul stelelor vreau biletu' ![]()
![]()
.........................
Suntem mereu ultra /
Suntem mereu ultra /
Suntem mereu ultra /
Noi refuza dictatura /
![]()
Gasesc bilete la meciu cu Farul dak vin sambata?? bineintel in sectorul stelelor vreau biletu'
Suntem mereu ultra /
Suntem mereu ultra /
Suntem mereu ultra /
Noi refuza dictatura /
gasesti sigur...la baieti de pe langa stadion cu vreo 1 mil cel putin ![]()
mdea... eu cred ca Steaua va castiga cu 1-0 ... gol D. Moreno. Forza Steauaaaaaaaaaaaaaaaaa
:
:
Deci eu sunt din Fetesti si daca merg la meci sambata am vreo sansa sa prind bilet la stadion sau imi bag direct **** si iar il vad de acasa?