FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Farul Constanta - Steaua Bucuresti 1 - 4 (0 - 2)

«134567»
Virgil11.09.2008 19:04

"Mirel Rãdoi nu are nimic grav, e vorba doar de o ușoarã întindere muscularã. Nu e normal ce a fãcut Ghionea când a fost eliminat. O sã discut cu el, sã vãd ce se întâmplã, ca sã nu se mai repete", a spus Becali la Info Pro

AmounRa12.09.2008 06:36

baieti eu sunt din constanta , stau aproape de stadionul Farul ...dar vreau sa vin sambata in galerie la Noi , ca nu ma duc la faru in tribuna sa strig pntr Steaua :)):D....cum fac ? sa vin in galerie?...astept raspuns

WhitePride12.09.2008 12:48

Stire pentru baieti din CTA: s-au pus in vanzare bilete de azi la galeria Stelei (Peluza 1)

Spoonman12.09.2008 13:25
baieti eu sunt din constanta , stau aproape de stadionul Farul ...dar vreau sa vin sambata in galerie la Noi , ca nu ma duc la faru in tribuna sa strig pntr Steaua :)):D....cum fac ? sa vin in galerie?...astept raspuns

... pai uite cum facem... mergi mata azi la Imputzitu' (pana la orele 17 fix -fix si ceva..), intrebi de tanti Maria...ii platesti in avans fro' 10 carafe si 10 ape, dupa care te duci fain frumos acasa sa te pregatesti. Miine dimineatza revii la locanta... te interesezi discret daca au fost suficiente cele 10 doze, achitzi diferentza si odata cu nota de plata vei primi... un kit de suporter pentru meciul Farul - Steaua care consta in urmatorele:

- 1 bucata tricou alb-rosu personalizat cu numele marelui jucator coreean KIC KME

- 1 bucata steag cu numele gruparii din care vei face parte, Peluza Orcea, prescurtat adica P.Orcea

- 1 bucata fular de meci inscriptionat cu numele celor 2 finantatori ai echipelor

- 1 bucata trompetzica plastic

- 1 bucata puga de pufuleti Pedigree (optional)

- 1 bilet la una din peluze, NU CONTEAZA CARE, distractia e asigurata indiferent unde nimeresti ;)

Echipat, te duci la stadion, intri la peluza sufland puternic in trompetzica si agitand energic steguletzu... si iti garantez ... o sa cantzi tot meciu... te invatza baietzii tot repertoriu :D

P.S 1 ...dupa meci ne vedem la Imputitu', dau io o bere... asta in cazul in care mai ai pe unde sa bei... HAI AI NOSTRI !!!

P.S 2 ...tu esti ma PORCULE ??? (daca nu... NU)

. KICK_ME.jpg

AmounRa12.09.2008 13:30

... pai uite cum facem... mergi mata azi la Imputzitu' (pana la orele 17 fix -fix si ceva..), intrebi de tanti Maria...ii platesti in avans fro' 10 carafe si 10 ape, dupa care te duci fain frumos acasa sa te pregatesti. Miine dimineatza revii la locanta... te interesezi discret daca au fost suficiente cele 10 doze, achitzi diferentza si odata cu nota de plata vei primi... un kit de suporter pentru meciul Farul - Steaua care consta in urmatorele:

- 1 bucata tricou alb-rosu personalizat cu numele marelui jucator coreean KIC KME

- 1 bucata steag cu numele gruparii din care vei face parte, Peluza Orcea, prescurtat adica P.Orcea

- 1 bucata fular de meci inscriptionat cu numele celor 2 finantatori ai echipelor

- 1 bucata trompetzica plastic

- 1 bucata puga de pufuleti Pedigree (optional)

- 1 bilet la una din peluze, NU CONTEAZA CARE, distractia e asigurata indiferent unde nimeresti ;)

Echipat, te duci la stadion, intri la peluza sufland puternic in trompetzica si agitand energic steguletzu... si iti garantez ... o sa cantzi tot meciu... te invatza baietzii tot repertoriu :D

P.S 1 ...dupa meci ne vedem la Imputitu', dau io o bere... asta in cazul in care mai ai pe unde sa bei... HAI AI NOSTRI !!!

P.S 2 ...tu esti ma PORCULE ??? (daca nu... NU)

. KICK_ME.jpg

ce imaginatie ai ma , bravo ia spune esti fericit ca incepe scoala ? intrii si tu in clasa a 4a ...bravo Good Boy ! cred ca mamica ta este foarte fericita ! ;))

Virgil12.09.2008 14:30

6. FC Farul Constanta – FC Steaua Bucuresti

Stadion: Farul

Data:13.09.2008 ora 21.30

A: Hategan Ovidiu (Arad)

A1: Popa Ionel (Pascani)

A2: Iliescu Mihai (Craiova)

R: Craciunescu Teodor (Rm. Valcea)

Obs: Gatejeanu Florin (Bucuresti)

Petrescu Dan (Bucuresti)

Iar ne arbitreaza scarba aia care ne-a arbitrat la Vaslui.

axl12.09.2008 15:19

Va rog sa-mi confirmati ca A1 activeaza pe partea cu Tribuna 1. Va rog din suflet.

rezistenta_ultras12.09.2008 17:52

vad ca vorbeati mai sus despre relatia pe care o avem cu galeria celor de la Farul...in momentul asta ea este una cel putin ciudata pentru ca baietii de acolo trec foarte usor de la o stare la alta...candva era vorba de o infratire(desi cuvantul asta e cam mare),dar acum sunt niste relatii doar amicale,iar "infratirea" mai este tinuta in viata doar de numarul mare de suporteri pe care il avem in acel oras.cel care conduce peluza din constanta,Sorin pe numele lui are relatii de prietenie cu majoritatea din vechia generatie de pe la noi din peluze,a fost prezent de-a-lungul timpului de multe ori la meciurile noastre pentru a sustine Steaua,dar a fost vazut si pe la Dinamo prin galerie...s-a zbatut sa ne faca rost de bilete cand am ramas pe afara la constanta,insa in acelasi timp da tonul la m..e Steaua la meciurile de handbal mai des decat la incurajarile pentru propria echipa.iar cei de prin peluza constanteana la fel au o atitudine ciudata:ba ne-au incurajat cand am jucat la ei meciul de Cupa UEFA,ba dau foc la tricourile Stelei pe stadion si sufera de "anti Bucuresti".eu personal nu pot sa inteleg atitudinea asta duplicitara.daca acum cativa ani ne salutam si poate unii dintre noi stateau si la cateva beri cu ei,la ultimul meci jucat acolo isi dadeau coate cand treceam printre ei cu fulare cu Steaua si parca asteptau o scanteie ca sa inceapa scandalul.la nivel de grupuri exista pe vremuri o prietenie cu cei din aria ultra',insa in ziua de azi nu prea mai este de actualitate pentru ca s-au facut niste schimburi de generatii si prin acel grup.in concluzie...nu mergeti pe principiul ca suntem infratiti cu ei si nu trebuie sa aveti nicio grija prin oras pentru ca nu este chiar asa.putina atentie n-ar strica...

AmounRa12.09.2008 17:57

sa va zic eu cva de constanta , 80% sunt stelisti , 10% faristi , 6% dinamovisti , 3% rapidisti si 1% tin cu Universitatea Craiova din anii 70-80 :))

ultras200412.09.2008 18:33

ce marja de eroare are sondajul?

Virgil12.09.2008 22:05

Va rog sa-mi confirmati ca A1 activeaza pe partea cu Tribuna 1. Va rog din suflet.

Daca-i A1, musai sa arbitreze pe latura terenului aflata in dreptul tribunei 1.

Sper sa-i tragi o mustruluiala pe cinste daca greseste intentionat in favoarea rechinilor. Daca o face in favoarea noastra inseamna ca se caieste si incearca sa-si rascumpere vechile greseli facute in defavoarea noastra. :thumbsup:

In acest caz fii darnic cu aplauzele. :clap:

dax4712.09.2008 23:12
Dar iti poti lua bataie cu 2-3 zile inainte de meci daca calci pe la stadion cu tricou cu Steaua pe tine.

Cine te pune?

Am vrut sa-i arat unui prieten cum arata stadionul. El nu fusese niciodata pe vreun stadion si nici ca va mai calca vreodata pe unul, dupa episodul acela de la stadionul faru. Am povestit pe larg intamplarea pe forumul steauafc.ro , daca te intereseaza.

Din pacate fotbalul este inconjurat de multe animale.

fansteaua4613.09.2008 00:46

batem fara probleme , va fi o diferenta de cel putin 2-3 goluri

bubylycy13.09.2008 08:50

cred ca vom invinge...:) sau facem egal...:)

dax4713.09.2008 09:21

Cine vine la meci ? Mana sus !

bodanelu13.09.2008 10:33

o lista de site-uri unde se poate vedea gsptv?

adi preda13.09.2008 10:39

sunt din tulcea si doresc sa cumpar bilete pt meciul de azi cu Farul ct.se pot achizitiona bilete pt galeria Stelei si de pe stadionul Farul???pt ca nu as vrea sa stau in tribuna farului?am observat ca aceste bilete pt meciul de azi nu pot fi cumparate de pe net.exista casa speciala de bilete pt stelisti???

psr13.09.2008 11:40

http://myp2p.us/

Poti vedea cam toate meciurile care sunt transmise.

Verssace13.09.2008 12:01

ce zice Ion Marin : " o sã fie un meci de orgolii " ... cum poate sa zica asa ceva .. se compara ei cu Steaua ?!

DelPiero1013.09.2008 12:43

Janos,pui de dac,revine ca titular! :worthy:

RaMs3s13.09.2008 12:52

ooo da :naughty:

flo220313.09.2008 13:44

http://myp2p.us/

Poti vedea cam toate meciurile care sunt transmise.

nu exista niciun GSP acolo !

DelPiero1013.09.2008 14:02

Pai ai rabdare...ca apare cu vreo doua ore inainte d emeci.Eu mereu ma uit pe myp2p.Si la alte campionate...n-ai cum sa nu le prinzi,trebuie doar sa ai sopcast sau tvants...

c.ronaldo1713.09.2008 14:19

Unde puteti vedea online meciurile de la GSPTV?

1) http://www.fanfotbal.net/gsptvlive.html - recomand, foarte practic, merge aproape intodeauna. Problema este ca merge daor cu Internet Explorer.

2) http://microbist.org - mie nu imi place noua interfata, dar puteti vedea mai multe meciuri, nu numai din Liga I. Merge si cu Mozilla Firefox.

3) http://cool-TV.net - un site unde puteti urmati mai multe canale TV, nu numai GSPTV. Nu merge intodeauna.

Daca doriti sa vizionati online un meci transmis de GSPTV sigur una din cele trei alternative de mai sus va functioana. Cel putin asa a fost pana acum. Pentru optiunile 2 si 3 aveti nevoie sa instalati SopCast.

www.fanfotbal.org

flo220313.09.2008 14:41

multumim pt link-uri :steag_cruce_invers:

«134567»