Nu am citit tot ce ati scris in aceste 7 pagini, dar voiam sa stiu la ce ora incepe meciul (care banuiesc ca e azi). Am unde sa-l vad (pe net), dar nu stiu ora. Imi poate spune cineva?
Nu am citit tot ce ati scris in aceste 7 pagini, dar voiam sa stiu la ce ora incepe meciul (care banuiesc ca e azi). Am unde sa-l vad (pe net), dar nu stiu ora. Imi poate spune cineva?
@Aalexa... ma rog.
21:30.
si presupun ca il vei vedea pe fcsteaua.ro LIVE TEXT , NUUU?? ![]()
Multumesc pt raspuns
daca nu reusesc sa-l vad pe net, ma duc la cineva, in special pentru ca am promis mai multor persoane ca o sa vad meciul si pt ei. Aveam de gand sa-l vad pe cool-TV si daca merge, va fi ok.
Semedo gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool! Farul-Steaua 0-1!
2-0 pt Steaua :X:X ![]()
![]()
![]()
Min. 29 - Antonio Semedo (cred ca asa se scrie)
Min. 31 - :-?? (nu cunosc:)))
deci Semedo a dat un gol si o pasa de gol pentru Stancu!!!!!2-0!!!!! ![]()
huh......fara cuvinte :x ![]()
care va uitati la meci cum joaca Ogararu??? ![]()
care va uitati la meci cum joaca Ogararu???![]()
mdea....toata lomea de pe aici se uita la meci..n`ar fi logic? :-j ![]()
ar fi bn sa se termine 5-0!!!yo nu pot vedea meciu ma uit p net.. ![]()
nu prind gsp la TV!
ar fi bn sa se termine 5-0!!!yo nu pot vedea meciu ma uit p net..![]()
eh..io il vad la TV ![]()
dar mai frumos era dak il vedeam direct de pe stadion :sad2:
Cel care comenteaza a spus ca Maxim a dat autogol, dar nimic de Stancu. Ce paralela sunt cu meciul
desi ma uit.
Pana la urma... a dat Semedo gol in min 29, dar apoi? Stancu sau Maxim?
ar fi bn sa se termine 5-0!!!yo nu pot vedea meciu ma uit p net..
nu prind gsp la TV!
a doua repriza ![]()
Semedo centreaza de pe partea stinga, Stancu reia superb cu capul din 11 metri, balonul este deviat de Maxim si este 2-0. asa a fost ![]()
Kapetanos este avertizat cu galben in min 79
3-0
3-0
1-3
3-0
3-01-3
1-4
Ce meci
Piesa ![]()
Frumos meci ! Mai ales dintr-o peluza magica. S-a strigat si cantat tot timpul, desi s-a cam exagerat cu anumite scandari care dura vreo 5-10 minute incontinuu. Toate ca toate, a iesit destul de bine. S-a repetat scorul de acum 3 ani Faru 1 - 4 Steaua Bucuresti. me happy ! Si crapid o luat bataie.. O seara aproape perfecta ![]()
Bravo, Steaua! Chiar mi-a placut meciul. Semedo e fotbalist. In sfarsit, a reusit si Kapetanos sa marcheze
. Mi-as fi dorit ca Ogararu sa execute penaltiul din ultimul minut, sa revina la Steaua cu un gol.
Bravo, Steaua! Chiar mi-a placut meciul. Semedo e fotbalist. In sfarsit, a reusit si Kapetanos sa marcheze. Mi-as fi dorit ca Ogararu sa execute penaltiul din ultimul minut, sa revina la Steaua cu un gol.
da Semedo chiar e bun! ![]()
Mi-as fi dorit ca Ogararu sa execute penaltiul din ultimul minut, sa revina la Steaua cu un gol.
Pai noi de ce crezi ca ii strigam numele cand s-a acordat penalty ul ?
@dax47 o galerie frumoasa canta acelasi cantec si o repriza intreaga.
sa fie fericiti ca au scapat cu 4....puteam sa le mai dam vro 2-3 ![]()
batem fara probleme , va fi o diferenta de cel putin 2-3 goluri
corect ![]()
oo dah:x
sooper meci:x
din cate am auzit:)
pentru ca meciul nu l-am putut vedea:(( pen ca dobitocii de la rds tocm ai in aceea seara au luat cablulX(
norok ca am avut net:x
hai Steaua:x
am auzit ca si Cernea a fost de stul de bun;![]()
ca sa nu ii l-au si eu pe cei care deja au fost laudati;)) ![]()