Off topic.Preluat de pe acxanei blog. Mama lor de prosti.
Am fost fericit,si inca sunt,dar totusi ceva nu ma lasa sa ma bucur pe deplin.Asera eram fericit din doua motive,unul dintre ele este calificarea Stelei,celalat...ma priveste.Totusi aseara putin dupa ora 12 seara intra varul meu pe messenger,si imi zice o veste care m-a lasat fara cuvinte,suna asa"In seara asta,am luat bataie de la fanii Rapidului",am ramas cu gura cascata,dar curiozitatea mea nu s-a oprit aici.Mi-a povestit:"Radoo: pai erau 20 imbracati in stelisti...noi eram vreo 7
ax:rapidistii erau imbracati in stelisti?
ax:pana mea ce looseri
Radoo: looser looseri da stii cat sange am vazut?".
Pentru moment discutia a incetat,nu vroiam sa stiu mai multe atunci,dar lucru ciudat,a ajuns oare Steaua atat de mare incat si rivalii sa-i poarte tricourile,sa-i fluture steagurile?Nu cred,deci,baieti,cei care ati facut asta...sunteti in grafic,meritati premiul pentru "CEA MAI TARE DOMNISOARA",ati fost cu adevarat lasi si zic asta din mai multe motive:1.Ar trebui sa purtati cu stima tricoul echipei favorite,indiferent de locul in care va aflati!2.Daca ati facut asta doar findca sunteti niste fustrati nu este foarte grav si nici nu as fi surprins la creierul unora,dar cred eu astea sunt efectele filmelor de gen "hooligans",dragilor sa va amintesc ca aici e Romania,aici sangele este pe bune,aici e vorba de vieti omenesti nu de niste actori!Iar voi cei care ati facut acest gest,bag mana in foc ca habar nu aveti ce inseamna fotbal,habar nu aveti 5 jucatori din echipa cu care tineti,habar nu aveti pe ce loc sunteti si bag mana in foc ca jumatate dintre voi nu au terminate 8 clase.
Sa nu se inteleaga gresit,nu am nimic cu suporterii Rapidului,doar sunt un om la urma urmei,dar voi cei de aseara...nu sunteti oameni si ar fi un elogiu la adresa voastra sa zic ca sunteti animale,nu,sunteti obiecte,sunteti niste lasi,dar noi va multumim caci ati ajuns asa de disperati de succesele noastre incat ne purtati tricourile si strigati "Steaua,Steaua"alaturi de noi.Am continuat sa intreb,iar Radu mi-a povestit totul:"Radoo: au dat in mine prima oara...in clipa urmatoare mi-am dat seama ce se intampla si am tipat "marra fugi" (marra fiind tovarasul cu care eram io)....intre timp dadeam cu coatele in stanga si in dreapta pana am iesit din incaierare, cand ma uit in spate 3 il cafteau pe mara",am avut o reactie seaca,ceva de genu,"VAI",Radu a continuat:"Radoo: nu aveam ce sa fac decat sa ma uit...pana ma vad alti 2 rapidisti si fug spre mine....desigur instinctiv o tai la fuga da unu s-a impiedicat de sina de tramvai si a dat cu capu' de asfalt...celalalt cand a vazut ca a ramas singur cu mine dupa tramvai m-a injurat si a luato la fuga spre gura de metrou,stef se despartise de noi cu 10 secunde inainte...a scapat norocosul...se dusese sa o astepte pe cristina 50 de metrii mai incolo
ax: si ala mara ce a patit?
Radoo: are o zgarietura pe gat, tricoul rupt si cu 4-5 talpi pe el (era alb tricoul), si cea mai nasoala lovitura este intr-o zona putin mai sensibila...destul de grav saracu".
Asa se incheie dialogul,scurt,pacat insa ca nu toata lumea stie,sau intelege ca suntem frati,iar voi dragi obiecte,mai devreme sau mai tarziu veti fi pedepsiti,si tare dulce va fi razbunarea!Pacat de cei ce au avut de suferit si nu s-au putut bucura cu adevarat de aceea seara magica,sa va fie rusine!Buna seara!