FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

GRUPA F: Lyon, Bayern Munchen, STEAUA, Fiorentina

«18910»
anamaria_1331.08.2008 07:26

Am jucat f.bine in meciul care ne-a dus in aceasata grupa :thumbsup: asa ca e greu dar foarte posibil sa trecem de grupe pentru ca avem cea mai buna echipa din Romania asa ca nu avem de ce sa ne facem griji!!!!Trebuie sa fim in continoare alaturi de baieti ca pana acum!!!!Succes Steaua!!!!

:steagcruce:

eduardo_stelist31.08.2008 09:37

astept si eu explicatie pt ce se sterg comentariile????

astept pe privat.....nu am voie sa combat ideile altora?????

nu am voie sa argumentez ideile, nu am voie sa atac pe cel care ne numeste neica-nimeni si ca nu valoram nimic???

pt ce postul lui a ramas si al meu si al celui de dinaintea mea au fost sterse???

de ce??? pt ca in ultimul timp am fost oarecum impotriva lui Marius, Catalin sau alt mare moderator?????

astept bann...daca asta merit....dar argumentat

axl31.08.2008 09:46

Eu am sters ceea ce era de sters. Poate mi-a scapat vreun post, o sa verific si-o sa mai sterg.

Daca exista nemultumiri va rog sa va adresati in topicul de nemultumiri sau unui administrator.

Hai sa traiesti ba Eduardo!

Bad™31.08.2008 13:18

1. Nu stiu unde naiba vedeti voi usurimea grupei... ce calcule faceti voi de vi se par adversari accesibili Lyon si Bayern. Avem un talent teribil in a ne autodenigra performantele, apoi sarim de c u r in sus "vai ne f * * e presa". E o grupa grea, dar sper sa ne impunem si sa mai adaugam o performanta in istoria Stelei.

Hai sa spun cateva cuvinte si despre Mutu. In primul rand, multumesc suporterului turc care a incercat sa deschida ochii ignorantilor de pe aici. Multe tari ar vrea sa aiba valori precum el (Beckam spre exemplu nu s-a comparat niciodata cu Mutu - obiectiv vorbind si lasand media deoparte). Cine spune ca Mutu nu l-a facut niciodata sa se simta mandru ca e roman e un ipocrit.

Daca vreti sa faceti pe plac ciobanului, huiduiti-l pe Mutu, injurati-l de mama si amenintati-l ca i-o violati pe Consuelo cand el e in cantonament. De asemenea, aduceti bannere prin care sa-i amintiti datoria fata de cioban. Asta se asteapta toata lumea sa faceti. Nu veti impresiona pe nimeni (nici chiar pe Mutu), dar veti confirma unele teorii care amintesc de taranisme, oi, turma si altele. Dupa asa ceva cine sa mai creada ca vrem ca Becali sa plece din Ghencea cand suporterii se comporta dupa placul lui?

Nu e nevoie nici sa-l aclamati, are un trecut dinamovist, ce-i drept. Desi eu as fi in stare sa-l aplaud cand iese la incalzire (dupa care sa-l fluier in timpul meciului ca pe orice adversar) doar pentru ca e omul care tine in viata nationala asta de ceva ani buni (da, inclusiv la Euro). Cei care nu sunt in stare sa recunoasca asta n-au legatura cu realitatea sau se incadreaza in turma mai sus amintita. E singurul fotbalist de clasa mondiala pe care-l are Romania in acest moment, fie ca va convine sau nu.

Dar culmea nesimtirii sunt aia care-l numesc drogat pe Mutu - aia nu valoreaza doi bani. Ce a facut Mutu dupa ce si-a ispasit suspendarea este o dovada de seriozitate, caracter cum multi dintre cei care-l critica nu vor afisa vreodata. Este un exemplu de urmat pentru multi care au luat-o pe aratura. Si cine ridica piatra? Unii care poate nu s-au drogat, insa au facut fapte de o moralitate mai indoielnica. Nimeni nu e sfant, oricine greseste (Mutu a dat-o in bara grav), dar putini au taria sa se ridice din pumni si sa revina pe baricade (ba chiar mai puternici). Pentru asta Adi Mutu are tot respectul meu. Si pentru ca s-a lepadat de verii Becali. Nota 10 Adi pentru asta. Cand multi alearga pentru bani, el a ales cu capul si a renuntat la niste camatari bisnitari ca familia Becali. Asta da decizie demna de admirat!

L-am laudat cam mult, dar nu mi se pare corect sa-l prajiti mai mult decat e cazul doar pentru ca a jucat la Dinamo. Eu l-as aplauda pe Mutu numai si pentru a-i face in ciuda ciobanului. Ar fi o dovada ca ne detasam de debil si ca stim sa apreciem valoarea fotbalistica. In caz contrar am face exact ce se asteapta toata lumea, inclusiv Becali.

2. Mutu ne-a facut sa ne simtim mandrii ca suntem romani de mai multe ori, nu doar o data, dar ne-a si dezamagit in foarte multe randuri.

Poate ca n-ati realizat ca "ciobanu" (asa incult si prost de gura) e al doilea finantator care chiar tine la clubul asta (dupa Valentin Ceausescu) si de cand a venit la Steaua a facut mai mult bine decat rau clubului si suporterilor, ne-a scos din datorii, ne-a readus la rangul de NUME IN EUROPA (de unde decazusem dupa jaful paunescian), pastreaza valorile echipei si sub "dictatura" lui nu ne-am facut de ras (fotbalistic vorbind :)) ). Inca un lucru pe care l-am observat la el e ca are talentul de a "baga strambe" adversarilor si de a induce presa in eroare, iar gestul inuman si grotesc pe care l-a avut cu Mutu e doar unul din numeroasele scenarii marca "Jiji". Totusi, stim toti ca Mutu cedeaza sub presiune de genul asta... "vrem ca Becali sa plece din Ghencea..." :)) e doar o vorba-n vant (Romanul nu e multumit niciodata cu ceea ce are)... Atata timp cat in Ghencea e liniste si se face performanta nu vad unde e problema... singura problema a echipei suntem noi (care ne aplaudam ironic jucatorii, care ii huiduim cand au o zi proasta, care asteptam un esec al lui Lacatus ca sa plece, CARE NU SUNTEM MULTUMITI DE NIMENI SI DE NIMIC!!!).

Intr-adevar, nu e nevoie sa il aclamam pe Mutu si nici nu o vom face atata timp cat vine in Ghencea ca adversar. Aplauzele la intrarea pe gazon si la sfarsitul meciului tin de bun simt, asa ca nu cred ca vor fi probleme.

Criticile dure sunt aruncate intotdeauna oamenilor care au reusit performante, cei ce pot fi categorisiti ca fiind "CINEVA". Nu poti arunca cu noroi intr-un "NIMENI" pentru ca nu te baga nimeni in seama. Personal ma deranjeaza ca noi, suporteri stelisti cu norma intreaga, sarim ca arsi pentru vedeta A.Mutu (chiar daca e liderul nationalei totusi e 100% jav ra...), iar pe salahorii nostri Nicolita sau chiar Lovin (cei care alearga de le sar capacele si contribuie la succesul echipei noastre favorite... nu?!?!) ii huiduim aproape meci de meci. asta mi se pare de-a dreptul JOSNIC!

Mda... Il mai "prajim" si pentru ca e dinamomvist... si pentru unele declaratii.

Si daca pleaca ciobanu ce finantator(i) ai dori dumitale la Steaua? Fratii Paunescu? Unu cu buzunarele cusute ca tovarsu Copos? un afon de Steaua si un ignorant al istoriei ca Paszkani? 7 gorobeti care sa ne faca de rahat? sau poate un NIMENI care sa ne distruga si sa ne duca in B, sau poate chiar sa ne desfiinteze?

fedora31.08.2008 13:33

@Bad: Felicitari pentru postare, este una destul de realista.

Deseori criticam ce se intampla la echipa dar asta doar pentru ca ne dorim performanta, asa cum Steaua si-a impus mereu. Cei care critica nu sunt mai putin stelisti decat aceia care se lasa purtati de val. Nu cred ca ar trebui sa inchidem ochii la anumite aspecte pe care le consideram in contradictie cu natura Stelei si nu trebuie promovate erorile de dragul sentimentalismului. Daca Nicolita ar juca macar jumatate din partide precum in returul cu Galata fii sigur ca nu l-ar critica nimeni, dar din pacate asta se intampla in 5% din meciuri, iar in restul nu face decat sa exaspereze prin executii atehnice pe care nici ambitia si daruirea nu i le pot ascunde.

Am privit cu scepticism asupra abilitatilor antrenorului mai ales dupa ratarea din Groapa, dar fii sigur ca m-am bucurat nespus ca a mutat foarte inspirat in dubla cu Galata. Inca 2-3 realizari de-astea si voi putea sta linistit ca avem pe banca un antrenor de talia clubului nostru.

Totusi, asa carcotas cum probabil am fost, in secunda 2 dupa tragerea la sorti cu turcii am fost convins ca putem trece turul, mi-am exprimat increderea in echipa si am pus criticile la conservare, incercand sa conving lumea ca nu suntem cu nimic mai prejos decat Galatasaray (din fericire am avut dreptate) - desi multi erau foarte sceptici.

In alta ordine de idei, faptul ca se poate mult mai rau nu-l face pe Becali un conducator bun.

De managerul Becali nici nu poate fi vorba cand el nu reuseste sa creeze o strategie macar pe termen mediu si se bazeaza exclusiv pe urmatoarea transa venita din CL.

Bad™31.08.2008 14:28
@Bad: Felicitari pentru postare, este una destul de realista.

Deseori criticam ce se intampla la echipa dar asta doar pentru ca ne dorim performanta, asa cum Steaua si-a impus mereu. Cei care critica nu sunt mai putin stelisti decat aceia care se lasa purtati de val. Nu cred ca ar trebui sa inchidem ochii la anumite aspecte pe care le consideram in contradictie cu natura Stelei si nu trebuie promovate erorile de dragul sentimentalismului. Daca Nicolita ar juca macar jumatate din partide precum in returul cu Galata fii sigur ca nu l-ar critica nimeni, dar din pacate asta se intampla in 5% din meciuri, iar in restul nu face decat sa exaspereze prin executii atehnice pe care nici ambitia si daruirea nu i le pot ascunde.

Am privit cu scepticism asupra abilitatilor antrenorului mai ales dupa ratarea din Groapa, dar fii sigur ca m-am bucurat nespus ca a mutat foarte inspirat in dubla cu Galata. Inca 2-3 realizari de-astea si voi putea sta linistit ca avem pe banca un antrenor de talia clubului nostru.

Si, asa carcotas cum probabil am fost, in secunda 2 dupa tragerea la sorti cu turcii am fost convins ca putem trece turul, mi-am exprimat increderea in echipa si am pus criticile la conservare, incercand sa conving lumea ca nu suntem cu nimic mai prejos decat Galatasaray (din fericire am avut dreptate) - desi multi erau foarte sceptici.

In alta ordine de idei, faptul ca se poate mult mai rau nu-l face pe Becali un conducator bun.

De managerul Becali nici nu poate fi vorba cand el nu reuseste sa creeze o strategie macar pe termen mediu si se bazeaza exclusiv pe urmatoarea transa venita din CL.

Da man, dar totusi e altceva in "era Becali"...(cu o singura exceptie, alungarea lui MM... alt imbarligator sef si stelist inrait) putem spera cand vedem cum joaca baietii... imi place totusi de el ca e optimist si ca le inspira incredere baietilor. Noi ar trebui sa nu il mai bagam in seama ca palavrageste mult, dar suflet de stelist are si cred ca asa cum e si cu toate comentariile de rau pe care le avem la adresa lui,a ajuns sa aiba un loc in inima noastra. In plus il tine pe Mirel la Steaua(sincer daca l-ar da nu stiu ce capitan am avea in locul lui... :(( )... care in conditii normale ar fi fost transferat de mult pentru o suma de 3-4 milioane...

Cat despre strategia lui .. exista si e destul de buna... Steaua detine multi jucatori in Liga1 si vad ca tot mai achizitioneaza... si ii imprumuta la alte echipe sa joace si sa progreseze.

Cred ca atuul lui nea Marius, pastrat de la vesnicul nr 7,consta in faptul tine vestiarul in mana, inspira incredere si o rautate pozitiva (un tupeu caracteristic Stelei vechi... :X). Mi-a placut aiureala pe care a creat-o inainte de returul cu turcaletii, cand in tandem cu Jiji a declarat ca Steaua o sa joace ofensiv, cu 3 atacanti... l-a cam aiurit pe Skibbe :))

Oricum Steaua lui Laca incepe sa se contureze si arata destul de bine... Lui nea Marius ii trebuie timp si rabdare si va continua sa scrie multe alte pagini in istoria acestei mari iubiri... fularsteaua2

Eu unul sper sa palavrageasca Becali in continuare verzi si uscate si sa atraga presa si atentia tuturor asupra lui, iar Steaua sa aiba parte de liniste si sa faca performanta asa cum ne-a obisnuit.

:steagcruce::steag_cruce_invers::steagcruce:

olfgob31.08.2008 14:52

hai noroc BA axl...ca asa iti place sa te exprimi

CoRsSo31.08.2008 22:11

asa cum am spus-o Steaua e importanta si nu Mutu.

axl31.08.2008 22:16

Am lamurit-o pe privat cu Eduardo. Daca am parut arogant imi cer scuze, n-a fost in intentia mea.

Tropul nefericit "ba" l-am folosit cu afectiune, nu in scop de denigrare.

Hai sa traim!

scorpyfcs15.09.2008 19:29

sper sa ne calificam mai departe..forzaaaaaa steauaaaaa

_yang16.09.2008 09:53

Penalty-ul obtinut de Mutu... Cine isi aduce aminte cu siguranta il va huidui pe Mutu cele 90 de minute...

«18910»