@bodrumdan
Bellinzona nu e cumva acum in Liga a 2a in Elvetia?
@bodrumdan
@bodrumdan
nu stiu sincer prima data am auzit de echipa aia....stai ca am citit acuma depre aia.anul trecut au jucat finala cupei elvetiene si de aia au venit in UEFA.anul trecut erau in divizia 2 si au iesit anul asta dupa 18 ani.au castigat doar odata championatul evletian la anul 1948...au un stadion de 6000 spectatori.cam asa ceva:) dar mie frica ca o sa ne bata si astea:))
@bodrumdan_barkahan
Hai da-o naibii ca pe astia ii bateti ![]()
@andyro
De ce este javra Mutu?
Pentru ca nu ii da lu Gigi banii inapoi ![]()
Nu ai auzit ca a zis Gigi ca o sa fie fluierat Mutu in Ghencea ca are o datorie la el .......LOL de LOL
@bodrumdan_barkahan
Hai da-o naibii ca pe astia ii bateti
sper sa iasa cum ai zis:)
@bodrumdan_barkahan
Hai da-o naibii ca pe astia ii bateti
sper sa iasa cum ai zis:)
ar fi culmea...
Legat de Mutu. Una e sa l huiduim la fiecare atingere de balon si alta e sa l injuram ca la usa cortului.
Ganditiva la ce trebuie sa indure Mirel Radoi in cuibul zburatoarelor.
@Mihai Somanescu , nu Mutu a calificat Romania la Euro , Romania a avut 11 jucatori .In schimb din cauza lui Mutu nu am mers mai departe !!!
Corect. Si nu doar 11, au mai jucat destui.
Am impresia ca atat Mihai cat si Marius, din postura de moderatori, administratori vor sa ne impuna modul lor de gandire.
Fratilor, fiecare e liber sa judece pe cine si cum vrea. Atat timp cat nu incalc nici o reglementare UEFA injurandu-l pe Mutu, astfel nefacand un rau Stelei, va jur ca am sa il injur de la incalzire pana la iesirea spre tunel dupa meci.
sper doar ca Steaua sa faca un joc frumos ca in meciurile cu galata sa avem putin noroc(ca avem nevoie) si sa trecem de grupe... ![]()
Vad aici pareri care debordeaza de optimism (bazate pe ce anume? pe declaratiile fantasmagorice ale lui fecali?), de parca brusc, peste noapte, am devenit mult mai buni decat eram ieri. Daca am fi picat in grupa B, a lui Inter, mai ziceam sa speram la locul 3. Asa insa, amintindu-ne ce-am facut de-a lungul timpului cu echipele italiene, ca Bayern ramane Bayern iar Lyonul ne-au examinat o data si n-am corespuns, cred ca sansele noastre la locul 4 sunt peste 50%. Sa fim totusi realisti si sa ne gandim daca avem si putinta, nu numai dorinta. Mai vorbim dupa cele 6 meciuri.
facem cel putin 7 puncte
are cineva idee cam cat o sa coste pachetul ?
sper ca nu i da prin cap "voievodului" sa puna pachetul la peluza 2.5-3 milioane ca nu o sa fie sigur 25.000 de oameni cum au fost cu galata.... ![]()
Sa fim totusi realisti si sa ne gandim daca avem si putinta, nu numai dorinta.
Pe undeva putin optimism nu strica. Pe de alta parte insa e clar ca Steaua are sanse mici la primavara europeana. Optimismul actual provine din faptul ca Steaua a reusit - dupa mult timp - sa faca fata cu succes unui meci care prin viteza si angajament a depasit cu mult majoritatea 'derbiurilor' din Liga 1. Chiar si in aceste conditii jocul Stelei a inregistrat scaderi (am jucat la cel mai inalt nivel cam 60 de minute la Istanbul si vreo 75 la Bucuresti) si doar faptul ca turcii nu-s tocmai in forma maxima ne-a salvat de la esec. E clar insa ca acum vor urma 6 meciuri unde, pentru a obtine ceva, e necesar ca Steaua sa joace cel putin la nivelul meciului de miercuri, daca nu chiar peste acest nivel. E foarte greu. E o problem si faptul ca pe masura ce trece timpul francezii, italienii si nemtii isi vor intra din ce in ce mai mult in forma normala, pentru ei inceputurile de sezon sunt dificile. Daca nu castigam cu Bayern in primul meci sansele de a obtine macar locul 3 scad foarte mult.
daca se ridica trebuie sa-i dam in cap.Asta am sustinut si eu dintotdeauna. Cum se ridica unu', sa-i dam la cap.
))
Ogararu si Semedo la Steaua
off-topic: nu stiu daca ati auzit, dar e foarte posibil ca Steaua sa transfere un fundas dreapta de la Ajax(doamne ajuta)
0n-topic: cred ca e cea mai echilibrata grupa pe care am avut-o pana acum. putem sa ne calificam si la fel de posibil putem sa terminam pe locul 4.
totusi eu inclin sa cred ca vom face surpriza anul asta.
forza Steaua
transferul e confirmat .. deci vine Ogararu care cu siguranta va pune umaru in grupe
Ogararu si Semedo la Steaua
Semedo? nu prea cred
Semedo Toja Dayro Banel ( Szekely) cu mijlocu asta cine ne mai poate sta in cale?
transferul e confirmat .. deci vine Ogararu care cu siguranta va pune umaru in grupe
Ogararu si Semedo la SteauaSemedo? nu prea cred
Interesul e confirmat,nu transferul.
Transferul e confirmat doar cand apare anuntul pe site-ul oficial.
Semedo Toja Dayro Banel ( Szekely) cu mijlocu asta cine ne mai poate sta in cale?
Aia de au pe: Kaka, Ronaldo, Deco, Henry. Lampard. Drogba....etc
Stii tu, echipele meserie. ![]()
Aia de au pe: Kaka, Ronaldo, Deco, Henry. Lampard. Drogba....etc
Stii tu, echipele meserie.
am zis din Romania ca nu o sa mai avem adversar.. dar daca intr`adevar se vor confirma transferurile lui Semedo si Ogararu chiar avem sanse sa trecem si de grupele CL .. o sa intre si Pedriel e si Bogdan Stancu ..avem si noi in sfarsit o echipa!
Nu va mai entuziasmati atata. Nu se stie daca vin si daca vin nu se stie in ce forma sunt. Desi mi-as dori enorm sa vina George, ma gandesc ca Nesu si-ar lua teapa in cazul asta.
hmm...era aici un articol in care scria ca Romania nu-l merita pe Radoi. Pai Romania nu-l merita nici pe Mutu si de fapt nu merita nici o valoare. De ce sa-l injuram pe Mutu? Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar ce MARE CARACTER E UN SAMANTAR CARE PANA ACUM 2 ZILE il injura si pe Lacatus? Nu stim sa ne pretuim valoarile si de-asta n-o sa progresam niciodata. Hai sa-i dam in cap lui Mutu ca a gresit candva si ca a avut puterea sa recunoasca ca a gresit si a luat-o de la capat. Plus ca tot timpul a zis ca nu este un model.
Apropo nu stiu cati stiu ca inainte sa ajunga la Dinamo (fortat) el declara peste tot ca vrea sa joace la Steaua. Si chiar daca ma credeti sau nu eu stiu ca el este stelist. Si multi oameni din lumea fotbalului stiu asta.
Dar lasa.... e mai bine sa-l injuram si sa-l facem in toate felurile pentru CA NOI SUPORTERII STELISTI SUNTEM INTOTDEAUNA SUPERIORI. asa ca daca in giulesti Radoi isi aminteste un pic de morti asa trebui sa-si aminteasca si Mutu putin nu? Hai ca "imi place" tara asta in care traiesc. Mizeria umana dusa la extrem.
Ia zi tu bai robespierre, care nu esti samantar, cam ce ne-a zis Mutu noua, suporterilor, acasa la noi, pe Ghencea, in 2006 la meciul cu Belarus ?
Ce-a facut Mutu asta la turneul final, dupa ce a fost pupat prin dos de toata presa, dupa ce echipa s-a construit in jurul lui Mutu, dupa ce toate pasele treceau pe la el, dupa ce el facea legea in teren si in vestiar ? A ratat un penalty, a dat un gol norocos, si n-a jucat 2 meciuri NIMIC. Dar nah, el e Mutu, fara el suntem nimeni, nu putem juca fara Mutu in echipa.
V-ati uitat asa la declaratiile lui, cum de fiecare data cand e ceva pozitiv el a facut, el a realizat, iar cand e ceva negativ, echipa a jucat prost ?
Mutu e o valoare ? Da, daca promovezi aroganta si incultura, nesimtirea si taranismul. Auzi mai, Mutu o valoare a poporului roman.
Vai saracul Mutu, cum a fost el nedreptatit de Chelsea. Pai Chelsea i-a pus liniuta in fata nasului si l-a tinut de gura ca sa respire pe nas ? Chelsea l-a obligat sa-si petreaca noptile prin baruri cu toate c.rvele ? Adica Chelsea da 16 milioane de euro pe el ca sa traga cocaina pe nas, asta pleaca pe gratis, si Chelsea ar trebui sa ridice din umeri, asta e, ne-am luat teapa.
Apropo, aia dintre voi care cred imaginea asta din presa, in care Mutu s-a schimbat asa mult, e un baiat exemplar si n-a mai pus gura, pardon, nasul pe nimic, sunt extrem de creduli.
baieti poate nu cade sa comentez eu aici despre Mutu si cum o sa il primiti la stadion cu meciul cu fiorentina.dar vreau sa va zic ceva.mandritiva ca avetiun jucator ca Mutu.este adevarat ca a facut multe greseli poate.dar uitativa cum sa revenit la fiorentina.eu zic sal chemati in tribune ( cum au facut ai noștrii cu HAGİ in ALİ SAMİ YEN )..ca Mutu e fotbalistul vostru.e ROMAN..nu conteaza de unde aplecat.voi facetiva ce va trebuie.sa vorbeasca toti '' UİTE CE SUPORTERİ FRUMOSİ ARE Steaua'' nu sa vorbeasca '' CE JAVRE DE SUPORTERİ ,İªİ İNJURA CEL MAİ BUN FOTBALİST DİN TARA LOR '' . faceti ce va sta bine...mie sincer ımi place mult de el e un fotbalist foarte bun.asi fii vrut mult sa vina sa joace la noi la GALATASARAY...asi fii vrut ai mult ca baros.normal ca nu o sa vreti sa joace bine contra voi.dar ganditiva ca este un profesionist.ce ar face Ogararu daca jucati cu Ajax?eu zic sal sustineti ca e fotbalistul poporului vostru...sa facetı cum va sta ın demnıtatea
vreau sa va intreb ceva ... Semedo cine e?unde joaca?
baieti poate nu cade sa comentez eu aici despre Mutu si cum o sa il primiti la stadion cu meciul cu fiorentina.dar vreau sa va zic ceva.mandritiva ca avetiun jucator ca Mutu.este adevarat ca a facut multe greseli poate.dar uitativa cum sa revenit la fiorentina.eu zic sal chemati in tribune ( cum au facut ai noștrii cu HAG? in AL? SAM? YEN )..ca Mutu e fotbalistul vostru.e ROMAN..nu conteaza de unde aplecat.voi facetiva ce va trebuie.sa vorbeasca toti '' U?TE CE SUPORTER? FRUMOS? ARE Steaua'' nu sa vorbeasca '' CE JAVRE DE SUPORTER? ,?ª? ?NJURA CEL MA? BUN FOTBAL?ST D?N TARA LOR '' . faceti ce va sta bine...mie sincer ?mi place mult de el e un fotbalist foarte bun.asi fii vrut mult sa vina sa joace la noi la GALATASARAY...asi fii vrut ai mult ca baros.normal ca nu o sa vreti sa joace bine contra voi.dar ganditiva ca este un profesionist.ce ar face Ogararu daca jucati cu Ajax?eu zic sal sustineti ca e fotbalistul poporului vostru...sa facet? cum va sta ?n demn?tatea
vreau sa va intreb ceva ... Semedo cine e?unde joaca?
In primu rand: Semedo joaca la CFR Cluj si e atacant.
In al doilea rand: Uitati fratilor un om cu caracter, un om cu capul pe umeri, mentalitatea "straina".
V-ati simtit bine cand Mutu dadea gol dupa gol in calificari?
V-ati simtit bine cand Italia statea la picioarele lui Mutu si va sarea inima in sus cand dadea cate o minunatie de gol?
Asta se poate intampla numai si numai in Romania. Si nu pot sa cred ca un jucator precum Mutu, care a avut cuvinte de laude despre Steaua si anul trecut si acum doi ani in CL ajunge sa fie huiduit(asta dak o sa se intample).
Preferati sa va faceti de ras intr-o lume fair-play si civilizata, decat sa l priviti macar cu indiferenta, ca orice alt jucator roman, nu zic sa l aplaudati.
Mie unu mi-e rusine de mentalitatea romanului de a "bate, injura, scuipa". Practic Mutu si a facut datoria, a jucat fotbal si da a jucat la spurcati pentru ca a fost cumparat de spurcati si nu pt ca a vrut el neaparat sa vina acolo. Si eu zic ca Mutu a facut multe lucruri frumoase pentru Romania!
Respect toti suporterii Stelei, iubesc Steaua la nebunie, e darul vietii mele, dar sa fim fair-play macar cu un jucator ROMAN.
Si pentru cei care nu pot fi fair-play cu Mutu, macar fiti fair-play cu mine, un suporter stelist infocat, si nu ma atacati pentru ceea ce am spus.
PS: nici eu nu pot sa-l sufar pe Mutu si totusi il respect.
1.Bayern
2.Steaua
3.Fiorentina
4.Lyon