intra Radoi
ar trebui sa mutam la mijloc sa tinem mai mult mingea.
sa jucam cum am jucat in prima repriza
intra Radoi
ar trebui sa mutam la mijloc sa tinem mai mult mingea.
sa jucam cum am jucat in prima repriza
Acum incepe jocul.... a intrat Dayro
Dayro!
mai scrieti mah ce se intampla...tineti lumea la curent...
Nimic interesant; un fel de bambilici in care nici una din echipe nu prea isi mai creeaza ocazii
LE: 2-1 pentru Bistrita, apararea e praf
Degeaba facem pressingul asta atat de superb daca nu suntem in stare s-o dam in atze... Ba si Ghionea e prins pe picior gresit....
Cred ca trebuia scos Ghionea si lasat Rada langa Radoi...
Cum sa ai 3 ocazii si sa dai 2 goluri?Oricum,repriza asta am jucat slab!Ghionea e prast5ie,sa se duca sa prinda musta,ca la fotbal e depasit...
Ghionea nu mai e nici pe departe cel care a fost inainte de accidentare
A intrat Kapetanos, dar cine sa ii paseze?
LE: Ce mama naibii face Neaga, e deja a doua ratare de la 6 metri?
Neaga, de ce te-ai lasat pe spate? Te-a impins suflul exploziei?
lamentabila discutia mamelor comentatorilor... de-ar tace pentru totdeauna ce bine ar fii ...
Neaga e la fel de praf ca Ghionea!A mai ratat o ocazie imensa si-n prima repriza!
Asa ceva nu vezi nici in filmele cu prosti!
Oricum,dupa prima repriza,credeam ca jucam altceva...dar m-am inselat!Noi in deplasare nu putem bate pe nimeni!Imi vine sa injur toti mortii si tot ce misca,asa nervos sunt acum...
Asta e baieti , am furat-o de la tata jan
Astea sunt blestemele ciobanului infect! Io n-am mai vazut nici o echipa care meci de meci sa ai ia x goluri din x-1 ocazii.
Oricum,dupa prima repriza,credeam ca jucam altceva...dar m-am inselat!Noi in deplasare nu putem bate pe nimeni!Imi vine sa injur toti mortii si tot ce misca,asa nervos sunt acum...
Nu esti singurul; meciul asta mi-a demonstrat si mie odata pentru totdeauna ca Lacatus nu este un antrenor de Steaua...
Nu putem sa castigam daca Lacatus cere sa jucam la 40 de m cu fundasi centrali lenti...ce mama dracu nu inelege el asta????
Cele 2 goluri au fost inscrise pe aceasta greseala imensa a lui Lacatus!!!!
Nu esti singurul; meciul asta mi-a demonstrat si mie odata pentru totdeauna ca Lacatus nu este un antrenor de Steaua...
De ce? Ca din 3 ocazii au dat aia 2 goluri? Ca au gafat ca-n curtea scolii Zapata si Ghionea? Ca Neaga nu o da in ate din 6 metri?
cate alegeri proaste azi pentru Lacatus
schimbarea lu arturo
2 fundasi lenti in fata la atacanti de viteza ,era logic ca odata o sa scape de sub marcaj
Neaga joaca ca ultima cizma
Unde a fost motivarea jucatorilor astazi ? Ce face Lacatus doarme in post???Fa ceva ca tu esti antrenor schimba in plm ceva ca ne omori cu jocu asta
Oricum,dupa prima repriza,credeam ca jucam altceva...dar m-am inselat!Noi in deplasare nu putem bate pe nimeni!Imi vine sa injur toti mortii si tot ce misca,asa nervos sunt acum...Nu esti singurul; meciul asta mi-a demonstrat si mie odata pentru totdeauna ca Lacatus nu este un antrenor de Steaua...
ce vrei sa ii faca frate lu Neaga???? sa ii ia picioru` sa dea el in minge??? sa il aseze pe Ghionea unde trebuie, ce???
esti patetic....pe zi ce trece mai patetic..ai o obsesie in a`l ataca pe Laca
Bha zdreanta aia de Kapetanos cum mortii masii a ajuns sa joace la Steaua??? Auzi un adevarat goleador! Imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii!
STANCUUUUUUUUUU !!!!!! YYYYYYESSSSSSSSSSSs
Ce fotbalist Stancu asta
Bha zdreanta aia de Kapetanos cum mortii masii a ajuns sa joace la Steaua??? Auzi un adevarat goleador! Imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii!
ai serios Kapetanos tia iesit in evidenta in meciu asta?Cred ca sunt altii de care tre sa ne intrebam ce cauta la Steaua sau ce cauta inca la Steaua
Egal..da e bun ! Bravo Stancu !
De ce? Ca din 3 ocazii au dat aia 2 goluri? Ca au gafat ca-n curtea scolii Zapata si Ghionea? Ca Neaga nu o da in ate din 6 metri?
Pentru ca sunt asezati foarte prost, pentru ca singura idee de constructie in a 2-a repriza a fost celebra pasa lunga. Asta dupa ce in prima repriza am aratat la forcingul ala ca putem sa ii presam si prin combinatii scurte. Pentru ca a iesit Toja si a intrat Kapetanos in conditiile in care Neaga a fost penibil azi in comparatie cu columbianul.
Frumos gol al lui Stancu dar este o palida consolare....
@eduardo_stelist
Cred ca esti cam prost; eu am fost unul din cei mai avizi sustinatori ai lui Lacatus pana azi. L-am aparat in toate postarile si impotriva lui Marius, AdrianUltras, Somanescu, Piece of Mind si mai stiu eu cine. Nu cred ca e antrenor de Steaua, dar asta nu inseamna ca ii voi cere demisia. Merita respectul nostru pentru ce a facut si eu nu pot sa-i cer sa plece....