FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gloria Bistrița - FC Steaua București. Formulã nouã

«1237»
fcsteaua.ro23.08.2008 02:52

Steaua merge la Bistrița, pentru al cincilea meci al campionatului, transmis în direct de GSPTV de la ora 18:00.

Roș-albaștrii se pregãtesc de o întâlnire dificilã cu trupa lui Sabãu, dificultatea de a obține puncte la Bistrița fiind o constantã a ultimilor ani de zile, în ciuda victoriei din primãvarã cu 3-1. Dicã însã (autorul a douã goluri atunci) nu mai este, iar Steaua trebuie sã se descurce și fãrã fostul decar.

Nu lipsa lui Dicã reprezintã însã principalul motiv de îngrijorare. Marius Lãcãtuș l-a pierdut pe Pawel Golanski (accidentat în amicalul Poloniei cu Ucraina), care se adaugã lui Emeghara și Szekely pe o listã de lux a indisponibililor. Ovidiu Petre, Pleșan și Goian vor fi cel mai probabil menajați în vederea returului cu Galatasaray, fiind posibilã și odihnirea lui Dayro Moreno, titular în naționala Columbiei miercuri, în amicalul contra Ecuadorului. De asemenea, Lovin este suspendat în urma cartonașului roșu (nejustificat) primit în meciul cu FC Argeș. În aceste condiții, Fiara va trebui sã apeleze consistent la rezervele din lot, partida cu Gloria fiind o bunã ocazie pentru noi toți de a vedea dacã în lotul "militarilor" existã soluții de rezervã capabile sã înlocuiascã cu succes "senatorii de drept" ai echipei. În ultimele zile s-a vorbit insistent despre posibilitatea apariției în primul 11 a lui Abel Moreno, mijlocașul spaniol adus de la Murcia.

De partea cealaltã, Gloria lui Ioan Ovidiu Sabãu pare sã stea încã în dilema de a-l folosi sau nu pe Ciprian Tãtãrușanu ("autorul" unui meci excelent în partida tineretului cu Þara Galilor), în fapt jucãtor legitimat la Steaua, însã împrumutat pentru un sezon la Bistrița.

Cel mai probabil, Steaua va începe cu:

Zapata - Petre Marin, Rãdoi, Ghionea. Neșu - Tiago, Abel Moreno - Nicolițã, Neaga, Toja (Ochiroșii) - Arthuro (B Stancu)

Forza Steaua! Hai Lãcã! Hai bãieții!

Ovidiu

Virgil23.08.2008 05:34

Steaua va prezenta un 11 de vis. :)

Imposibil sa nu castige.

Propun sa facem un concurs privind scorul exact. Fieare dintre cei care vor dori sa-si dea cu parerea in privinta scorului, vor avea dreptul la o singura incercare.

Pronosticul meu: Gloria - Steaua 1 - 2

FORZA Steaua, VINCI PER NOI!

zloty23.08.2008 06:34

tot Banel??off da nui da frate pauza si lui?:)) sa se recupereze pentru meciu cu galata

Cosmin_Stelistu198623.08.2008 07:13

se poate vedea meciul pe net ? daca da...atunci unde ? :)

lumeaeamea23.08.2008 07:34

gsptv.ro

eu merg pe un egal in meciul asta.sa nu-mi sariti la beregata ca nu sunt optimist.cand zic egal sunt cat se poate de optimist.sa dea D-zeu sa n-am dreptate.

Sa auzim de bine

AdrianUltras2523.08.2008 07:42

Forza Steaua.

Sper ca Nesu sa dea gol.

Sa fie ultimul lui gol in Liga 1.

La fel ca si primul, tot la Bistrita!

Hai ca ii batem pe nenorocitii astia care au ridicat preturile de iti vine sa vomiti.

Forza Steaua!

Cosmin_Stelistu198623.08.2008 07:47

@lumeaeamea: ms mult , eu ma gandeam ca nu il transmit astia si pe net.

In legatura cu rezultatul final cred ca vom bate cu 2-0 :steag_sah_mic:

grizzly23.08.2008 08:02
Pronosticul meu: Gloria - Steaua 1 - 2

GB 0-1 SB

lumeaeamea23.08.2008 08:28

in caz ca nu o sa dea meciul pe gsptv.ro incearca adresa asta http://www.cool-TV.net prinzi acolo ce canal vrei tu, inclusiv gsptv. vezi ca merge doar in explorer, nu merge cu mozilla sau alt program. mai trebuie sa descarci ceva plugin-uri, scrie acolo tot ce ai nevoie, asa ca apuca-te si dai bataie.In aceiasi situatie ma aflu si eu pt ca sunt in Spania si trebuie sa-l vad pe net.

Sa auzim de bine...

il_scorpio23.08.2008 09:31

Sa-mi dea si mie cineva un pm cu vreun site unde pot vedea meciul ca sunt disperat!!!!!! :ce_oameni::wall:

Korado23.08.2008 09:32

Cum poti sa fii asa de :P aia de la GSPTV ai luat contractele de la Liga I , desi nu toata tara poate vedea meciurile Rusine GSPTV !!!!!!! un post de televiziune neserios in ciuda faptului ca eu zic ca sunt !! RUSINE

P.S : Steaua bate cu 1 sau 2-0(poate marcheaza si Bistrita un gol )

stelist24/2423.08.2008 09:33

in caz ca nu o sa dea meciul pe gsptv.ro incearca adresa asta http://www.cool-TV.net prinzi acolo ce canal vrei tu, inclusiv gsptv. vezi ca merge doar in explorer, nu merge cu mozilla sau alt program. mai trebuie sa descarci ceva plugin-uri, scrie acolo tot ce ai nevoie, asa ca apuca-te si dai bataie.In aceiasi situatie ma aflu si eu pt ca sunt in Spania si trebuie sa-l vad pe net.

Sa auzim de bine...

deseori scrie ca can't connect :) sau chanel is offline :P

predatorpulse723.08.2008 09:54

Am o intrebare pentru cei ce zic sa ne uitam la gsptv pe gsptv.ro si anume: cum facem asta?

Poate ca nu m-am uitat eu bine,dar pe gsptv.ro am vazut numai golurile etapei,interviuri cu toate panaramele ligii1 si in general prostioare despre Liga mica mica de tot a lui mitica.

Am vazut orice pe acel site in afara de live streaming. Repet,daca stie cineva ceva sa dea un mesaj ca sa ne beneficiem cu totii. Pana atunci cred ca voi incerca pe myp2p,desi nici acolo nu cred ca o sa mearga.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

danimarcu23.08.2008 10:04

Meciul va fi mai greu decat am crezut initial.Caldura mare,lipsa unor titulari,gandul la meciul cu Galata,etc, sunt motive sa cred ca nu ne va fi usor.Dar,cum rezervele Stelei ar trebui sa fie cam de nivelul titularilor,sper sa iesim victoriosi din acest meci,si fara accidentati.

Pronosticul meu:Gloria-Steaua2-4(asta ca sa mai animez putin...)

ionut_msk23.08.2008 10:06

http://www.cool-TV.net/TV-channels/ro/gsp-...-online-s1.html la adresa asta poti sa-l vezi dar sa incarci in internet explorer si vezi ca mai trebuie sa instalezi un program care il iei tot de la ei ...merge 100%

mNiosu23.08.2008 10:28

Echipa a doau a Stelei este peste prima echipa a Bistritei chiar si cu un portar bun ca Tatarusanu in poarta.Batem sigur chiar daca o sa o facem la diferenta mica.Abia astept sa il vad din nou pe Toja jucand deoarece nu am vazut ultimul meci din campionat si nu l-au pus baietii nici pe tracker :cursing: , si am auzit ca a jucat foarte bine...

Pronosticul meu: Gloria-Steaua 0-1

:steag_cruce_invers:

MoWeed23.08.2008 10:37

Pai jucam fara nici un inchizator de meserie?

dax4723.08.2008 10:38

Trebuie si sper sa-i batem pe astia, ca prea ne-au mancat sufletul si punctele in anii trecuti.

steaua_gloria23.08.2008 10:58

1- 1

DonAndres23.08.2008 11:06
Sa-mi dea si mie cineva un pm cu vreun site unde pot vedea meciul ca sunt disperat!!!!!! :ce_oameni::wall:

Incearca pe www.12tv.ro

Cosmin_Stelistu198623.08.2008 11:08

deci pana acum am vazut meciurile pe Cool TV , dar nu mai merge gsp TV acolo din cate vad...

adidwu23.08.2008 11:16

Sper ca rezervele sa dovedeasca faptul ca merita sa imbrace tricoul Stelei.

Un succes la limita este tot ce imi doresc.

Tatarusanu mai bine nu joaca.

fantomass_boss23.08.2008 11:38

ca de obicei Steaua se va impiedica la Bistrita....dar oricum bate in poarta totusi e TATARUSANU :P

predatorpulse723.08.2008 11:56

Incearca pe www.12tv.ro

Am mers pe acel site si nu am vazut optiune pentru gsptv la sectiunea in care iti alegi canalul pe care vrei sa-l vizionezi. Daca ma poti ajuta cu un site care merge cu adevarat,iti multumesc de pe acum.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

DT23.08.2008 12:28

Incearca pe www.12tv.ro

Am mers pe acel site si nu am vazut optiune pentru gsptv la sectiunea in care iti alegi canalul pe care vrei sa-l vizionezi. Daca ma poti ajuta cu un site care merge cu adevarat,iti multumesc de pe acum.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

downloadezi programul sopcast si vezi in lista de live channels o optiune cu Romania. acolo sunt meciurile de pe gsptv, inclusiv meciul de diseara. nu te panica daca scrie the channel is offline now, asta inseamna ca nu emite inca!

«1237»