Nu jucam rau!Ati vazut ce preluare a facut Toja?Si la ce minge...
L.E.Stancuuuuuu!E atacant....nu gluma!
Nu jucam rau!Ati vazut ce preluare a facut Toja?Si la ce minge...
L.E.Stancuuuuuu!E atacant....nu gluma!
Gol frumos Stancu... A aratat un simt al portii iesit din comun!
Toja e fotbalist adevarat!
este!!!! 1-1!!
Si multa m**e comentatorilor jezepijti...
Ce executie a avut Stancu... Ce pasa cu capul Arthuro... Ce centrare Nesu...
Sper sa castigam ... avem forta !
Steaua joaca alt fotbal cu doar un singur inchizator!Am jucat binisor,se poate insa si mai bine!Mult mai bine...
1-1 forta Steaua ![]()
![]()
![]()
Hai cã am jucat bine, fațã de alte meciuri, chiar am vãzut fotbal. Ar fi fost total nedrept sã facã Bistrița 2-0. Mi-au plãcut Toja, Neaga și Tiago.
S-a vazut ca dupa o pauza de vreo 3 -4 ani de zile nu mai este nici unul dintre cele 2 mascote de la centrul terenului, sconcsii de Ovidiu Petre si Lovin.
Bv Tiago si bv Toja!
@Pinturicchio
totusi jucam pe o temperatura ridicata; neobisnuita pentru marea majoritate a jucatorilor. De asemenea avem nenumarate improvizatii.
Pai daca inchizatorul ar fi Ov Petre sau Radoi am avea mai multa consistenta la mijlocul terenului.
Deci se poate, dar in mod sigur vom reveni la formula cu 2 inchizatori..
@MoWeed:cu Galata sigur vom juca asa...pacat,Steaua are forta ofensiva mai mare decat in sezoanele trecute,trebuie exploatata.Toja e fotbalist,se vede la fiecare faza,insa cred ca locul lui e pe stanga...
Inzaghi style la Bogdan Stancu
:blush:
Cand a dat gol Steaua s-a blocat severul. ![]()
Am pierdut primele 7 minute din meci pana am gasit un site sa vad meciul, asa ca am ratat gafa lui Zapata... Am vazut insa restul reprizei si am observat ca jucam mult mai bine cu un singur inchizator. Am mai vazut un Toja care va fi unul din cei mai buni jucatori ai campionatului , la fel si Bogdan Stancu... Zapata si-a cam spalat pacatele la faza cand 2 jucatori ai gloriei au scapat singuri.
Oricum eu spun ca vom castiga astazi...
Forza Steaua...
toja mi se pare cel mai bun transfer din ultimi 5 ani
Nu inteleg de ce nu s-a facut pauza de hidratare desii cred ca sunt 30 de grade afara...in fine , nu e treaba mea.Sper sa castigam ! Forza Steaua!
daca tot e pauza trebuie sa comentam:))))..zapata- a gresit si el,nul condamnati
Baciu-e km varza
rada- a uitat ca mingea
nesu-joaca bine ca deobicei
nicolitza...el alearga
arthuro sincer dupa cate meciuri am vazut cu el..ori nu sa adaptat..ori nu joaca mai nimik
Neaga-joaca bine...orice minge o vrea o are:)
toja-imi place!!!! ati vazut prluarea aia si sutul ..asta e fotbalist
Stancu-oare cand o sasi dea seama Lacatus ca Stancu trebuie pus in locul lui arthuo???felicitari pt go
Ghionea..ok ca intotdeauna
tiago..mult mai bun ca Lovin!!!!!........ahh si se vede lipsa lui ov Petre..orice ati zice voi..el recupereaza mult la mijlocl
Toja intr-adevar , este fotbalist , cel putin se vede cum preia mingea...cum suteaza...
@Pinturicchio
Cu Toja pe stanga, Szekely pe dreapta, Dayro si Stancu atacanti nu ne-ar rezista nici o aparare din Liga 1
Eu nu inteleg de ce se insista cu Arthuro cand Stancu este un jucator mai complet ca el(brazilianul nu e bun decat la mingiile inalte; nu are viteza sau tehnica iesite din comun) si pe deasupra e si intr-o forma mult mai buna
Lacatus ca Stancu trebuie pus in locul lui arthuo???felicitari pt goGhionea..ok ca intotdeauna
tiago..mult mai bun ca Lovin!!!!!........ahh si se vede lipsa lui ov Petre..orice ati zice voi..el recupereaza mult la mijlocl
O recupereaza pe ma'sa s-a vazut ca nu sunt pe teren gemenii recuperarii.
@MoWeed Arthuro e atacant de careu...ai vazut .. el mai mult e cu devierile..cu pasele din prima...e bun si el de ceva pe acolo, atat cat poate :tongue:
sper sa castigam azi
chiar daca apararea noastra e praf - lenti si gafeori in acest meci deh...
@AmuntBoy ai dreptate..apararea cam lasa de dorit meciul asta..dar sa speram ca vom invinge ! Ne vedem dupa meci ..![]()
@Pinturicchio
Cu Toja pe stanga, Szekely pe dreapta, Dayro si Stancu atacanti nu ne-ar rezista nici o aparare din Liga 1
Eu nu inteleg de ce se insista cu Arthuro cand Stancu este un jucator mai complet ca el(brazilianul nu e bun decat la mingiile inalte; nu are viteza sau tehnica iesite din comun) si pe deasupra e si intr-o forma mult mai buna
Ah,sa te auda Laca!
Off topic: pe www.12tv.ro imi merge numai sonorul (am sopcast 3.0.3 instalat). Stie cineva ce se-ntampla? Merci!