FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gloria Bistrița - FC Steaua București. Formulã nouã

«1567»
MoWeed23.08.2008 18:00

Dar Banel avea un inlocuitor, pe cand pentru Zapata nu avem inlocuitor de valoarea lui. Stim de ce este capabil Zapata, de aceea merita sa fie titular in acest meci decisiv. Datorita lui am ajuns in situatia de a disputa turul 2 preliminar.

Plus ca lipsa de forma a lui Zapata se datoreaza probabil si datorita tragediei din familia lui, pe cand lipsa prelungita de forma al lui Banel se datoreaza faptului ca s-a ajuns....

bodanelu23.08.2008 18:04

@Marius, si care ar fi conditiile ideale sa nu`l mai critici pe Lacatus? ce trebuie sa faca intr-un meci ca sa te multumeasca pe tine ca suporter?

MALDINI23.08.2008 18:04

MoWeed ce a patit Zapata de spui ca a avut o tragedie in familie...ca eu nu stiu :(

predatorpulse723.08.2008 18:04

Ceea ce ma dezamageste la Lacatus nu este neaparat faptul ca nu reuseste sa creeze o echipa care sa joace ceva fotbal,dar mai ales atitudinea sa de cand este antrenor la Steaua. Nu pricep cum un om atat de "infierbantat" in teren este atat de docil pe banca si mai ales docil fata de "special request"-urile ciobanului.

Da,stim ca Neaga nu joaca mai nimic de ceva vreme. Stim ca Nicolita e doar un atlet. Stim ca rada si banciu au prins 2 meciuri in 7 luni de zile si mai ales stim ca nu mai au motivatie(fiecare din diferite motive). Stim ca arthuro nu a reusit sa faca mai nimic in aceste 4 etape.

Pentru mine aceste lucruri sunt certitudini si cred ca si pentru majoritatea supoterilor stelisti si totusi,toti acesti jucatori au fost titulari astazi. Lacatus a zis ca a decis sa joace cu rezervele dupa ce a "discutat" cu Jiji. Pai daca tot nu conta acest meci de ce sa nu incepi cu un Ochirosii? Sau in locul lui Baciu si rada cu un pusti de la juniori ca vorba aia,ce conta rezultatul astazi?

Astazi Steaua a jucat cu juma de echipa franta iar Lacatus a incercat sa repare pe parcurs introducandu-i pe Radoi si Dayro insa nu i-a iesit pasenta. Cineva mai sus spunea ca Steaua n-a jucat rau pana la golul bistritei pentru ca statea bine in teren si bistritenii nu au avut pana atunci nici o faza de gol. Gresit. Trebuie sa vedem de ce nu am avut noi pana atunci faze de gol pentru ca noi ne numim Steaua Bucuresti si sunt alte asteptari de la noi. In toata prima repriza Steaua a avut un 3 faze importante(in afara golului inventat de Stancu):un sut din unghi al lui toja,un sut pe centru al lui thiago si capul lui Neaga putin peste bara).

Ciobanul a declarat deja ca nu e nici o problema ca am facut egal si ca mai e timp sa luam campionatul. Poate,insa eu stiu ca daca noi castigam azi treceam pe primul loc cu 12 pc iar rivalii nostri aveau meciuri grele,Rapid-Dinamo si CFR-Vaslui. Orice scuza pentru rezultatul de azi este in van,bisnita era o echipa de batut astazi si doar incompetenta din clubul nostru ne-a rapit victoria astazi. Noroc cu Stancu,altfel luam bataie de la sclavii lui Dinamo cum am luat si de la Iasi.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

MoWeed23.08.2008 18:08
Ciobanul a declarat deja ca nu e nici o problema ca am facut egal si ca mai e timp sa luam campionatul. Poate,insa eu stiu ca daca noi castigam azi treceam pe primul loc cu 12 pc iar rivalii nostri aveau meciuri grele,Rapid-Dinamo si CFR-Vaslui. Orice scuza pentru rezultatul de azi este in van,bisnita era o echipa de batut astazi si doar incompetenta din clubul nostru ne-a rapit victoria astazi. Noroc cu Stancu,altfel luam bataie de la sclavii lui Dinamo cum am luat si de la Iasi.

Ciobanul e un cretin!

Pai acum trebuia sa fim pe primul loc detasat tinand cont de program. Pai daca nici acum cand avem meciuri usoare nu reusim sa facem maxim de puncte, atunci in ultimele 5 etape o sa fie jale. Ciobanul uita ca noi pierdem puncte cu o echipa slaba ca Bistrita nu cu Otelul sau Craiova...

@MALDINI

Nevasta lui a pierdut o sarcina acum vreo luna....

MALDINI23.08.2008 18:11

Nasol...nu stiam...oricum sper sa redevina acel Zapata care ne-a incantat pe toti cu evolutiile sale.

I.N.Money23.08.2008 18:14

Pentru asta are nevoie de un psiholog din partea clubului , dar noi suntem preocupati sa mai aducem mijlocasi ofensivi si atacanti .

MALDINI23.08.2008 18:15

Ne-ar trebui si un psiholog...toate echipele mari au unul

DelPiero1023.08.2008 18:16

Pai nu e Jiji pisihologul...!? :rolleyes:

I.N.Money23.08.2008 18:17

Intr-un fel avem psiholog la echipa , numai ca "psihologu lu peste" mai este si principe , urs , razboinic , avocat , etc .

MoWeed23.08.2008 18:17

Jiji e psiholog, scouter, presedinte, manager. Ce mai e omul bun la toate...

Marius23.08.2008 18:20
@Marius, si care ar fi conditiile ideale sa nu`l mai critici pe Lacatus? ce trebuie sa faca intr-un meci ca sa te multumeasca pe tine ca suporter?

Hai sa-ti spun ce m-ar fi multumit pe mine in meciul asta. M-ar fi multumit daca un fundas central, in speta Rada care-i mai rapid, il tinea om la om pe Borbely. Apararea in zona s-a dovedit a fi un fiasco total, in conditiile in care Rada si Ghinea nu stiu daca au mai jucat impreuna. M-ar fi multumit de asemenea ca Tiago sa-l fi tinut mult mai strans pe Coroian, din gheata caruia au plecat majoritatea paselor periculoase. M-ar fi multumit de asemenea ca Zapata sa fi fost rezerva, eventual sa fi fost lasat la Bucuresti in compania unui psiholog, pentru ca e evident ca are nevoie de ajutor.

Mi-as fi dorit ca in conditiile in care s-a supus dorintei finantatorului de a-i odihni pe Mirel, Dayro si Marin, sa fi jucat macar cu Ochirosii in locul lui Neaga, care nu tin minte sa fi facut un meci bun pe postul de mijlocas de banda. As fi fost foarte multumit daca nu l-ar fi fortat pe Stancu al doilea varf si nici pe Toja sa faca preponderent faza defensiva (cu trei jucatori in fata, dintre care doi sunt rapizi si tehnici - Toja si Stancu am fi avut contraatacuri mult mai periculoase). Nu in ultimul rand, mi-as fi dorit sa pondereze urcarile in atac ale lui Rada, care a lasat de multe ori spatii mari, spatii acoperite de Nesu, omul care trebuia sa creeze superioritate in banda.

Si as putea continua...

lumeaeamea24.08.2008 07:06
Steaua va prezenta un 11 de vis. :)

Imposibil sa nu castige.

Propun sa facem un concurs privind scorul exact. Fieare dintre cei care vor dori sa-si dea cu parerea in privinta scorului, vor avea dreptul la o singura incercare.

Pronosticul meu: Gloria - Steaua 1 - 2

FORZA Steaua, VINCI PER NOI!

nu am zis scorul exact dar am zis totsi egal...jumate din pariu e castigat :P dar totusi care e premiul?

«1567»