Lasand nervii la o parte,e bine ca nu am pierdut.
Trebuie sa intelegem ca a fost un 11 improvizat,care nu prea s-a ridicat la nivelul titularilor.
Primul gol a fost din vina principala a lui Zapata,urmat indeaproape de Ghionea,care a fost depasit si la al doilea gol.
E ingrijorator ce se intampla cu Zapata.Se vede clar ca lipsa unui portar care sa-i faca concurenta ii dauneaza.
Ghionea-a gresit la ambele goluri,nu se ridica la valoarea lui dinainte de accidentare.
Baciu-nu e fundas dreapta,dar e slab pe postul pe care a jucat.
Nesu,a dat o centrare la primul gol,alte doua ratate,in general a jucat in nota echipei.
Rada-se vede ca nu are meciuri in picioare...
Tiago-nu e stralucit,dar e mai util decat Lovin.
Toja-un jucator bun,ramane sa se integreze...
Neaga-dezastru.E un inimos si un mare stelist,dar ma tem ca asta nu prea ajunge ca sa ajuti echipa.Nu pot sa inteleg cum un jucator care inainte de a pleca in Coreea era atat de bun,joaca de parca a uitat fotbalul...
Nicolita-a fugit.
Arthuro-util echipei,pacat ca nu se lipeste la gol.Cred ca daca ramanea in teren castigam azi.
Bogdan Stancu-un tanar de viitor,un atacant cu simtul golului extraordinar,ne-a salvat azi de la o rusine mare.Fara indoiala cel mai bun atacant din lotul actual al Stelei.
Intrarea lui Mirel a fost salvatoare.
Kapetanos-a facut o faza buna in careu,in rest nimic.
Intrarea lui Dayro a animat jocul,dar trebuia introdus in locul lui Neaga.
Rezultatul este bun pana la urma,daca tinem cont ca am fost condusi cu 2-1 pana in minutul 93.