FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gloria Bistrița - FC Steaua București. Formulã nouã

«14567»
dragos_drlsteaua23.08.2008 17:26

Cum sare imediat Mariusica sa ne spuna el ca, nu, nu se bucura ca echipa merge prost, ca sa poata sa il atace pe Lacatus...prietene, e vina lui Lacatus ca Zapata nu e in stare sa inchida coltul scurt? E vina lui Lacatus ca nu are niciun inchizator la dispozitie? (aviz amatorilor care ii tot injura pe Lovin si Ov. Petre...cu ei pe teren nu luam sigur golul 2). E vina lui Lacatus ca Ghionea e depasit ca in curtea scolii de un jucator anonim? In fine, nici eu nu sunt multumit cu acest rezultat, insa asta e, astazi rezervele Stelei au demosntrat ca nu au de ce sa mai aspire la primul 11!

MoWeed23.08.2008 17:27

@LARI

Ce atatea lamentari ca s-au aparat aia?

Ce, suntem sub-podarii sa ne plangem de tactica adversarului, arbitraj, fanii de pe stadion, temperatura si mai stiu eu ce? Noi suntem Steaua si trebuia sa invingem orice tactica ar folosi adversarii. Pai 3 sferturi din echipele din prima Liga se vor apara cu noi. Trebuie sa fim in stare sa le anihilam autobazele

Marius23.08.2008 17:29

E vina lui ca i-a folosit. Zapata e la a treia gafa majora in 5 meciuri si n-a fost trecut pe banca nici macar odata (asta imi aduce de Banel dupa episodul Madrid). Inchizator era si Radoi, care n-a fost accidentat. La fel, Radoi putea sa joace in defensiva in locul lui Ghionea, sau Baciu fundas central si P. Marin in banda. Solutii erau, sa nu fim ipocriti.

MoWeed23.08.2008 17:31
E vina lui ca i-a folosit. Zapata e la a treia gafa majora in 5 meciuri si n-a fost trecut pe banca nici macar odata (asta imi aduce de Banel dupa episodul Madrid).

Dar, oare, avem un portar capabil sa-l inlocuiasca cu brio?

I.N.Money23.08.2008 17:32

Mie prima repriza mi s-a parut peste media jocurilor Stelei in acest inceput de sezon . Dupa acel gol venit de nicaieri am jucat in terenul lor , 38 de minute s-a jucat in jurul portii lui Albut chiar daca nu am avut ocazii clare .

In schimb partea secunda a reprezentat un fiasco total , fara nicio idee de joc si cu mingii bubuite in careu spre cine o fi acolo . Greseala mare in aparare facuta de Lacatus prin aruncarea cuplului Rada-Ghionea , doi jucatori de picior stang , doi jucatori de acelasi stil si care nu au jucat impreuna decat vreo 20 de minute pana acum .

Imi pare rau ca iar am pus campionatul pe locul 2 , probabil urmeaza o eliminare din optimi (maxim) in Cupa Romaniei si uite asa o sa ne trezim iar prin decembrie la 10 puncte distanta de locul 2 si cu o evolutie submediocra in Europa .

Singurul lucru bun din aceasta seara este ca "Pippo" Stancu si-a facut datoria .

Ah , era sa uit : Minutul 89 , Hora isi prelungeste mingea si pleaca in alunecarea dupa ea insa Bichon-ul face acelasi lucru , urmand o ciocnire dura intre cei doi .

O sa imi lipseasca jucatorul asta .

Marius23.08.2008 17:32

N-ai de unde sa stii ca nu avem inlocuitor pentru Zapata pana nu incerci. La fel in banda, Mustata se pare ca e bun doar de antrenamente si cantonamente.

LARI23.08.2008 17:33

@MoWeed

Nu sunt lamentari. Dar cand Ghionea si Zapata iti gresesc uluitor si cand arbitrul tolereaza un astfel de "fotbal", nimeni nu poate face fata. Gandeste-te ca fara alea doua gafe ale noastre din aparare, Gloria n-ar fi dat in veci gol. Si am fi ramas doar cu senzatia ca Steaua a presat cu fundasii centrali la mijlocul terenului...

Am mai spus-o: mana antrenorului se vede doar pana la 25 de metri de poarta. De acolo intervine valoarea jucatorului. Neaga a ratat de doua ori din 6 metri, suturile de la distanta au fost jenante (aci si eu cred ca Lacatus are o parte din vina), iar pasele decisive au fost mai proaste ca jegali.

danimarcu23.08.2008 17:34

Lasand nervii la o parte,e bine ca nu am pierdut.

Trebuie sa intelegem ca a fost un 11 improvizat,care nu prea s-a ridicat la nivelul titularilor.

Primul gol a fost din vina principala a lui Zapata,urmat indeaproape de Ghionea,care a fost depasit si la al doilea gol.

E ingrijorator ce se intampla cu Zapata.Se vede clar ca lipsa unui portar care sa-i faca concurenta ii dauneaza.

Ghionea-a gresit la ambele goluri,nu se ridica la valoarea lui dinainte de accidentare.

Baciu-nu e fundas dreapta,dar e slab pe postul pe care a jucat.

Nesu,a dat o centrare la primul gol,alte doua ratate,in general a jucat in nota echipei.

Rada-se vede ca nu are meciuri in picioare...

Tiago-nu e stralucit,dar e mai util decat Lovin.

Toja-un jucator bun,ramane sa se integreze...

Neaga-dezastru.E un inimos si un mare stelist,dar ma tem ca asta nu prea ajunge ca sa ajuti echipa.Nu pot sa inteleg cum un jucator care inainte de a pleca in Coreea era atat de bun,joaca de parca a uitat fotbalul...

Nicolita-a fugit.

Arthuro-util echipei,pacat ca nu se lipeste la gol.Cred ca daca ramanea in teren castigam azi.

Bogdan Stancu-un tanar de viitor,un atacant cu simtul golului extraordinar,ne-a salvat azi de la o rusine mare.Fara indoiala cel mai bun atacant din lotul actual al Stelei.

Intrarea lui Mirel a fost salvatoare.

Kapetanos-a facut o faza buna in careu,in rest nimic.

Intrarea lui Dayro a animat jocul,dar trebuia introdus in locul lui Neaga.

Rezultatul este bun pana la urma,daca tinem cont ca am fost condusi cu 2-1 pana in minutul 93.

MALDINI23.08.2008 17:35

I dau dreptate lui Marius : Pana nu incerci , nu ai de unde sa stii !

P.S : Becali a spus ca Steaua a transferat un jucator roman , dar ca numele lui va fi spus dupa meciul : Rapid - Dinamo ... oare o fi vreo mica bomba ? :))

MoWeed23.08.2008 17:38

@LARI

Normal ca nu este vina lui Lacatus pentru aceste greseli de curtea scolii si nici nu e vina lui ca Neaga nu e in stare sa dea gol de la 6 metri de poarta.

Vina lui Laca e ca nu a stiut sa reactioneze la greseli. Incepand cu marcarea golului de 2-1, nu am mai avut nici o idee in joc, ci am bubuit tot in fata....

@Marius

Zapata parea ca isi revine dupa meciul cu Galatasaray. Cat despre utilizarea lui Mustata, uite aici iti dau dreptate. Mai bine il folosea pe el decat pe Baciu care nu are viteza necesara unui fundas de banda... totusi ar fi trebuit sa nu-l dea ieri sa joace in Liga a 3-a...

ssinpadureacualune23.08.2008 17:40

suntem vai de capu nostru...

am facut transferuri de valoare...si arthuro si kapetanos si tiago sunt senzatie...

aparare avem...s-a vazut ca rada si Baciu se pot ridica oricand la nivelul lui Radoi sau Goian...

iar de antrenor ce sa mai zic...cand il ti pe tampitu de Neaga in teren tot meciul si nu-i dai lui Ochirosii o sansa fiind mijlocas de banda stanga autentic nu ca Neaga,care nici el nu cred ca stie ce sa mai joace...inseamna ca esti tare.

se vede ca avem si un stil imprimat de Lacatus,trasee de pase,scheme...nu mai jucam deloc cu centrari,lansari sau mingi pe sus la intamplare,nu mai suntem dependenti de fazele fixe cum eram inainte...am progresat mult.

Toja un jucator de atac este retras langa tiago....SA FACA CE??!! si omul tot joaca fotbal si e singurul care iti da pase si care scoate adversarii din joc...

si sa nu uit ca reincep problemele cu portarii...cu zapata s-a intamplat ceva si sincer cred ca daca nu se ocupa cineva de el,sa vb cu el sa vada ce este si ce se intampla...sa-l ajute sa treaca peste aceasta pasa proasta va fi rau.

e bine in schimb ca a reusit Lacatus sa invete si varfurile impinse si de fapt mai toti atacantii sa faca si faza defensiva...exact cum isi dorea Mirel...sa fie carausi...se vede ca asa nu mai luam goluri...

sa ne mai asteptam la astfel de meciuri...

**alex**23.08.2008 17:44

Deja m-am obisnuit cu aceste meciuri haotice ale echipei in deplasare si nu ma mai enervez. Mai mult ma amuza prostia unor jucatori.

Meciul a fost pierdut in aparare : Zapata e deja la a 3-a eroare aproape identica, trebuie facut ceva sa-si revina pentru ca stim ce potential are; Baciu s-a vazut ca nu e solutie ca fundas lateral; Rada de cand n-a mai jucat nici pase nu stie sa mai dea, suturi de la 40-50m.. :unsure: ;Ghionea cu fiecare deplasare e din ce in ce mai lent. In atac acelasi bambilici si multa neputinta. Stancu si Toja ca in rest.. doar Neaga s-a mai zbatut, dar fara folos.

Imi e rusine sa vad cum am ajuns sa ne bucuram ca egalam pe Bistrita in min.93. Eu unul m-am resemnat in privinta meciurilor din deplasare.

zloty23.08.2008 17:46

Lari

La zapata deja nu sunt greseli uluitoare se repeta greselile astea ,sper sa nu avem parte de un nou Carlos ,Ghionea e dezordonat a avut intrari imprudente

Iar greseala lui Lacatus e cred eu ca a bagat 2 fundasi greoi in fata unor atacanti de viteza ,nu aveau cum sa nu scape , eu cred ca Radoi-Baciu ca fundasi centrali ar fi fost mai buni +mustata pe dreapta(trebuie odata sa i se dea o sansa ,barem acuma cand jucam cu rezervele sa i se ofere)

bodanelu23.08.2008 17:46
Dar eu am macar bun-simt si nu il atac pentru toate prostiile.

Nu l-am criticat pentru utilizarea lui Baciu tinand cont ca nu avea alte solutii(cum ai facut tu cu Galata

frate cum sa zici asea? daca nici intr-un meci in care sunt folosite rezerveele si cand nai un fundas dreapta bun nu poti sa bagi un junior de ex. mustata l-au luat in toate cantonamentele se zice ca a impresionat ,cand daca nici acuma?? Lar fi bagat si pa Cernea fundas dreapta decat sa mizeze pa tineri

pai atunci nu jucam mai bine cu echipa a doua? ca doar sunt tineri cei de acolo.

Meciul asta mi-a demonstrat un lucru. Rada, cel mai iubeati voi, e varza. Se vede ca nu avem rezerve care sa se ridice la nivelul titularilor.

Daca nici intr-un meci cu Gloria nu incerci sa faci cel mai bun joc, sa-ti arati valoarea.. atunci cu cine?

Pana acum criticati ca nu il joaca pe x si pe y. Acum cand i-a jucat nu sunt buni. Pe voi va multumeste ceva? suporteri de tastatura ce sunteti, marii tacticieni si antrenori din tribuna...

Marius23.08.2008 17:47

@ Mo

Hai sa ma hazardez putin si sa spun, iar, ca antrenorul Lacatus e... cum era aia? a, da, foarte fricos!

Il are pe Ochirosii si prefera sa-l "adapteze" pe Neaga mijlocas de banda. Il are pe Mustata si prefera sa-l "adapteze" pe Baciu fundas dreapta. Il are pe Zapata care a gafat in debutul sezonului si prefera sa-l tina in continuare titular, dandu-i ocazia sa greseasca iar...

Sa nu mai spunem de Dayro pe care l-a odihnit pentru ca a jucat la nationala, dar la titularizat pe Stancu, care si el a jucat miercuri... si mai sunt multe, multe...

MALDINI23.08.2008 17:49

@mariusmihet a spus-o si la sport.ro si la gsptv

zloty23.08.2008 17:49

bodanelu

na zis nimeni sa fie numai copii pe teren da cand nai fundas dreapta si iti permiti sa joci cu rezervele ,nu merita sa dai o seansa unui copil care a fost laudat de acelasi antrenor in cantonamente ?? de ce se prefera reprofilarea unor fotbalisti care au fost catastrofe decat un junior care a jucat numai pe postul ala??

MoWeed23.08.2008 17:50
Sa nu mai spunem de Dayro pe care l-a odihnit pentru ca a jucat la nationala, dar la titularizat pe Stancu, care si el a jucat miercuri... si mai sunt multe, multe...

Dayro a jucat in Statele Unite meciul si probabil a vrut sa nu-l oboseasca in vederea meciului cu Galata. Cred ca intentiona sa-l bage rezerva pe Stancu cu Galata si de aceea a jucat azi cu el. Sper sa se razgandeasca, Stancu e cel mai bun atacant al nostru....

Cat despre utilizarea tinerilor, daca vei cauta prin arhive vei gasi ca de mult critic aceasta lipsa de curaj. Asta totusi nu inseamna ca e las Lacatus....

MD_4Steaua23.08.2008 17:51

Marius, ce vorbesti mah?

Fa tu un drum in America Latina, joaca un meci ca titular, dupa aia revin-o in Romania si incearca-ti conditia fizica cu Stancu, ce zici ?

Marius23.08.2008 17:52

Evident ca Stancu va fi rezerva cu Galata. Si pariem ca Zapata va fi titular?

@MD 4Steaua

Stancu a venit din Tara Galilor joi noapte si vineri dimineata a fost in avion spre Bistrita. Ia mai gandeste-te putin ;)

bodanelu23.08.2008 17:52
bodanelu

na zis nimeni sa fie numai copii pe teren da cand nai fundas dreapta si iti permiti sa joci cu rezervele ,nu merita sa dai o seansa unui copil care a fost laudat de acelasi antrenor in cantonamente ?? de ce se prefera reprofilarea unor fotbalisti care au fost catastrofe decat un junior care a jucat numai pe postul ala??

pentru ca Mustata a jucat ieri in Liga a 3-a.

pentru ca tu nu esti antrenor sa ceri un jucator in echipa!

Pentru ca datoria ta este sa canti!

MoWeed23.08.2008 17:53
Evident ca Stancu va fi rezerva cu Galata. Si pariem ca Zapata va fi titular?

Eh, totusi Cernea sau Vatca nu sunt portari de nivelul lui Zapata. Poate daca va juca va castiga incredere si va face un meci bun. Oricum ar fi cam sinucidere sa folosim un portar care n-a mai prins meci oficial de un an intr-un meci atat de important cum e cel cu Galata...

MD_4Steaua23.08.2008 17:56

Fata de America, Tara Galilor e la o aruncatura de bat.

Marius23.08.2008 17:58
Eh, totusi Cernea sau Vatca nu sunt portari de nivelul lui Zapata. Poate daca va juca va castiga incredere si va face un meci bun.

Ma, ma crezi ca EXACT acelasi lucru s-a spus si de Banel dupa Madrid, cand l-au pis capitan?

suportera_nr.123.08.2008 17:59

Multumim pentru pasa la primul gol, multumim pentru tot jocul prestat azi si mereu la Steaua, multumim mult Mihaita Nesu! Sper sa ne calificam in ch.league ca intreg stadionul sa-i poata multumi lui Nesu si sa-l poata ovationa la scena deschisa.

P.S. Pacat ca Neaga a ratat, ca a muncit foarte mult azi, lenes mi s-a parut Nicolita si Dayro(chiar daca e fotbalist meserias, e cam puturos, cel putin azi n-a prea vrut sa alerge).

«14567»