Noroc cu Stancu. Bun rau pustiu. In rest... la pamant toti.
Noroc cu Stancu. Bun rau pustiu. In rest... la pamant toti.
Deci, ma sinucid fratilor daca Laca il mai baga vreo data pe Arturo titular in locul lui Stancu!
bre terminati azi cu "Lacatus antrenorul slab" va rog eu ...
Eu sincer am o greata enorma cand vad antijoc de genu Bistrita... mi s-a luat de ani de zile de astfel de c***turi de echipe care nu stiu decat sa stea in autobaza...
PS: dupa meciul cu Galata si celelalte ulterioare din cupele europene puteti vorbi de antrenorul Lacatus... in campionat NU ai ce sa comentezi cand nu faci echipa si nu ai parte decat de antijoc de genul vazut azi...
Accept acest egal doar cu sacrificiul ca sa nu-l mai vad pe Arturo in locul lui Stancu.
Mi-am descoperit o noua iubire:Bogdan Stancu!
Am tipat la golul lui Stancu de parca erea golul victoriei :smile: ... bine si asa , bine ca am facut egal..mai bine decat infrangere
Deci, ma sinucid fratilor daca Laca il mai baga vreo data pe Arturo titular in locul lui Stancu!
ma arturo e bun ma stai calm o sa il vezi mai inkolo
Ref. la antijocul tuturor echipelor ce joaca impotriva Stelei, de tot rahatul aceasta tactica, plm... Cum dracu va reactiona noi venitul latin cind va vedea o asemenea tactica a adversarilor? Se va cruci nu alta
Mi-am descoperit o noua iubire:Bogdan Stancu!
Nu esti singuru ![]()
Ce fotbalist Stancu asta
Bha zdreanta aia de Kapetanos cum mortii masii a ajuns sa joace la Steaua??? Auzi un adevarat goleador! Imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii!ai serios Kapetanos tia iesit in evidenta in meciu asta?Cred ca sunt altii de care tre sa ne intrebam ce cauta la Steaua sau ce cauta inca la Steaua
A atins o data mingea in 25 de minute. De Ghionea ce sa mai zic ca alearga ca un melc venit de pe front? De zapata ca apara ca o sfecla?? De Banel ca-i vai de p*** lui?? De Neaga ca nu da gol din 5 m? Noroc cu Tiago, Toja, Stancu, Nesu!
Cum **** mea poate o echipa sa se bage cu curu in poarta si sa inscrie 2 goluri? Fantastic cat ghinion putem avea. Ocazia si golul pentru adversarele Stelei!
Deci, ma sinucid fratilor daca Laca il mai baga vreo data pe Arturo titular in locul lui Stancu!ma arturo e bun ma stai calm o sa il vezi mai inkolo
Cit sa mai astept??? Cit??? Oare 4 meciuri de campionat + pregatiri nu sunt de ajuns??
Oricum,dupa prima repriza,credeam ca jucam altceva...dar m-am inselat!Noi in deplasare nu putem bate pe nimeni!Imi vine sa injur toti mortii si tot ce misca,asa nervos sunt acum...Nu esti singurul; meciul asta mi-a demonstrat si mie odata pentru totdeauna ca Lacatus nu este un antrenor de Steaua...
vaaaaaaaai, adevarat Mo? sau poate acum as putea spune ca ai scris si tu o mizerie, ce zici?
Cum **** mea poate o echipa sa se bage cu curu in poarta si sa inscrie 2 goluri? Fantastic cat ghinion putem avea. Ocazia si golul pentru adversarele Stelei!
asta a fost ghinion ??? sau ca jumate din echipa nu are pic de valoare fatza de culorile astea ?
ce meci a facut Ghionea azi
doamne fereste a fost depasit de toti la viteza
Oricum clar pt Galata : Stancu titular in locul lui Arthuro
si Goian in locul lui Ghionea
si oierul ala sa se trezeasca sau cine mai faci transferuri la noi
sa cumpere 2-3 fundasi laterali ca nu poti juca cu Baciu care are 100kg ca fundas lateral
Nu inteleg ce va tot plangeti de tactica defensiva a echipelor mici impotriva noastra. E normal sa fie asa in contextul in care, daca ies la joc, nu au nici o sansa cu noi. Treaba noastra e sa jucam bine orice tactica ar folosi adversarul. Trebuie sa ne folosim de calitatile lui Toja sau Dayro sa scoatem din joc adversari, ceea ce nu s-a intamplat azi.
E normal sa nu ne descurcam cu echipe care se apara cu 10 jucatori cat timp singura idee de constructie e pasa lunga....
bre terminati azi cu "Lacatus antrenorul slab" va rog eu ...
Eu sincer am o greata enorma cand vad antijoc de genu Bistrita... mi s-a luat de ani de zile de astfel de c***turi de echipe care nu stiu decat sa stea in autobaza...
PS: dupa meciul cu Galata si celelalte ulterioare din cupele europene puteti vorbi de antrenorul Lacatus... in campionat NU ai ce sa comentezi cand nu faci echipa si nu ai parte decat de antijoc de genul vazut azi...
si ce daca au facut antijoc?? ce vrei sa plangem acuma ca baieti aia rai de la Bistrita intra dur si nu ne lasa sa jucam cum vrem noi?? Te plangi parca am fi Pandurii ,de parca acuma au inceput echipele sa faca antijoc cand joaca cu noi
vaaaaaaaai, adevarat Mo? sau poate acum as putea spune ca ai scris si tu o mizerie, ce zici?
Dar eu am macar bun-simt si nu il atac pentru toate prostiile.
Nu l-am criticat pentru utilizarea lui Baciu tinand cont ca nu avea alte solutii(cum ai facut tu cu Galata
Poti sa zici orice vrei, chiar daca comentariul meu a fost facut dupa un meci mediocru cu o echipa mai slab cotata spre deosebire de al tau facut dupa un meci bun cu o echipa mai bine cotata. Este parerea ta si ti-o respect
Eu sunt de parere ca astazi baietii s-au miscat bine avand in vedere ca nu am jucat cu cel mai bun lot ,iar adversarii nostri au facut antijoc tot meciul.
Avem un mare castig in acest Bogdan Stancu dar si in Toja. Nu cred ca ar trebui sa-l acuzam pe Laca de ceva astazi pentru ca nu ii manevreaza el pe jucatori ca in FIFA...Cred ca ne trebuie liniste inaintea partidei de miercuri pentru a obtine calificarea.
Forza Steaua!
Dar eu am macar bun-simt si nu il atac pentru toate prostiile.Nu l-am criticat pentru utilizarea lui Baciu tinand cont ca nu avea alte solutii(cum ai facut tu cu Galata
frate cum sa zici asea? daca nici intr-un meci in care sunt folosite rezerveele si cand nai un fundas dreapta bun nu poti sa bagi un junior de ex. mustata l-au luat in toate cantonamentele se zice ca a impresionat ,cand daca nici acuma?? Lar fi bagat si pa Cernea fundas dreapta decat sa mizeze pa tineri
Galatasaray 1-1 Denizlispor la pauza ( scuze de offtopic )
Amice Mo, eu nu mai zic nimic. In primavara cand am scris prima oara ca Lacatus nu-i de Steaua cred ca mama a fost pomenita vreo saptamana. In vara, parca au fost mai putine critici la adresa mamei. Acum, vad ca sunt tot mai multi cei care vad lucrurile in felul meu... N-as putea sa spun ca ma bucur, pentru ca imi doresc ca Laca sa reuseasca, dar macar unii si-ar putea cere scuze pentru ce au scris odata, asta ca tot vorbim de bun simt ![]()
Jiji a vorbit si Lacatus a executat,pentru ca nu-i asa,trebuie sa ne odihnim titularii. Echipa alcatuita azi a fost o gluma proasta la adresa stelistilor de pretutideni si mai ales a celor care au facut deplasarea si au dat 500.000 de lei vechi pe bilet.
Cum sa joci cu rada de la inceput cand rada nu a mai jucat de nu mai stiu cand iar motivatie nu mai are pentru Jiji i-a zis ca nu mai are viitor la Steaua. Cum sa joci cu Baciu cand acesta nu a mai jucat tocmai de la returul cu arsenal practic "negustand" un meci oficial cap-coada de peste 6 luni de zile. Cum sa joci cu arthuro titular in continuare cand baiatul asta nu a facut mai nimic ca sa merite asa ceva. Singurul atu al nostru astazi,toja,a fost anihilat in repriza a 2-a de sabau care a pus 2 oameni sa stranga la el odata ce acesta avea mingea.
Imi pare sincer rau sa vad ca Fiara noastra,care ne-a adus atatea campionate isi baga piciorul in campionat si merge pe ideea patronului sau,ca Champions League e mai importanta. Pentru mine,supoterul stelist de rand,conteaza mai mult campionatul decat CL,desi bineinteles ca vreau o participare cat mai lunga in cupele europene insa nu vreau sa sacrific cupa si campionatul.
Zapata a facut a 3-a greseala consecutiva din campionat in acest meci si cred ca dupa meciul cu turcii ar merita o pauza binemeritata(cred ca stiti ca a avut si probleme cu sarcina pierduta a sotiei sale).
Oricum eu am inteles astazi ce mi-au comunicat Jiji SI Lacatus:campionatul nu conteaza,pur si simplu e pe locul 2 in prioritatile noastre,pe primul loc e CL,cu banii aferenti. Si va rog sa nu-mi bagati scuza cu ca in campionat mai poti recupera,ca acesta e mai lung si ca CL e obiectiv de moment. Bistrita astazi a avut o gluma de portar si tot ce a facut a fost sa puna o autobaza in fata echipei noastre. Cu putin presing,cu mai multa viteza si agresivitate,am fi bombardat careul lor cu centrari si ar fi iesit goluri. Noi in schimb am jucat aceeasi mizerie de joc de deplasare si ne-am facut inca o data de ras. Dar nu conteaza ca miercuri avem retur cu Galata si totul va fi bine nu-i asa?
Asta sa o credeti voi. Sa va vad cat de zambareti o sa fiti cand iau altii campionatul si in acest an si merg pe munca noastra direct in Cl,exact ca anul trecut. Sincere felicitari lui Bogdan Stancu care a scos astazi 2 goluri din nimic.
Bravo Jiji,esti mare!!!
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Marius, dar eu spre deosebire de tine i-am dat rabdare vreo 6-7 luni pana sa declar ca nu e antrenor de Steaua. Chiar si acum, cand sunt sigur ca nu e antrenor de Steaua inca, tot nu imi permit sa-i cer demisia, nici macar nu-mi doresc sa plece din respect pentru omul Lacatus om care in urma cu cativa ani ne incanta cu golurile lui. Chiar mi-as dori sa invete si incetul cu incetul sa ajunga antrenorul de care avem nevoie...
Nu retrag ce am zis mai demult, asta era parerea mea atunci. Chiar si acum cred ca acel articol este o mizerie pentru ca a fost scris dupa un meci in care Lacatus a pregatit bine echipa(parerea mea; nu consider ca eu sunt singurul care zice adevarul). Imi asum tot ce am zis inainte si nu pot sa-mi cer scuze pentru ca mi-am exprimat opinia
Pentru ca sunt asezati foarte prost, pentru ca singura idee de constructie in a 2-a repriza a fost celebra pasa lunga. Asta dupa ce in prima repriza am aratat la forcingul ala ca putem sa ii presam si prin combinatii scurte. Pentru ca a iesit Toja si a intrat Kapetanos in conditiile in care Neaga a fost penibil azi in comparatie cu columbianul.Frumos gol al lui Stancu dar este o palida consolare....
Man, sunt curios mort cum crezi ca poate cineva sa aseze pe teren o echipa care joaca impotriva unor "fotbalisti" care faulteaza aproape imediat dupa ce sunt depasiti, faulteaza atunci cand sari cu ei la cap... Iar arbitrul tolereaza astfel de porcarii!!! N-ai sa vezi asa ceva intr-un fotbal veritabil.
Arthuro si Toja au avut ceva probleme medicale. Poate ca i-a scos ca sa nu riste. Sunt si eu curios, pt ca Arthuro a jucat foarte bine azi, iar Toja a facut destule, mai ales ca e la doar al treilea joc in echipa asta.
Nu in ultimul rand: Lacatus a odihnit mai multi titulari si am avut o echipa inedita azi. Fara omogenitate, n-ai cum sa faci treaba contra unei echipe pentru care fotbalul inseamna doar contraatac, fault si bubuirea mingii fie in atac, fie in tribuna.