FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gloria Bistrița - FC Steaua București. Formulã nouã

«12347»
stoicavlad4323.08.2008 13:00
Sa-mi dea si mie cineva un pm cu vreun site unde pot vedea meciul ca sunt disperat!!!!!! :ce_oameni::wall:

Incearca pe www.12tv.ro

Am mers pe acel site si nu am vazut optiune pentru gsptv la sectiunea in care iti alegi canalul pe care vrei sa-l vizionezi. Daca ma poti ajuta cu un site care merge cu adevarat,iti multumesc de pe acum.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

downloadezi programul sopcast si vezi in lista de live channels o optiune cu Romania. acolo sunt meciurile de pe gsptv, inclusiv meciul de diseara. nu te panica daca scrie the channel is offline now, asta inseamna ca nu emite inca!

mie nu imi arata gsp

Sa-mi dea si mie cineva un pm cu vreun site unde pot vedea meciul ca sunt disperat!!!!!! :ce_oameni::wall:

Incearca pe www.12tv.ro

Am mers pe acel site si nu am vazut optiune pentru gsptv la sectiunea in care iti alegi canalul pe care vrei sa-l vizionezi. Daca ma poti ajuta cu un site care merge cu adevarat,iti multumesc de pe acum.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

downloadezi programul sopcast si vezi in lista de live channels o optiune cu Romania. acolo sunt meciurile de pe gsptv, inclusiv meciul de diseara. nu te panica daca scrie the channel is offline now, asta inseamna ca nu emite inca!

mie nu imi arata gsp

DT23.08.2008 13:19

scriu aici pt ca nu stiu de ce nu iti pot trimite mesaj pe privat! deci fii atent. iei ala, il instalezi, deschizi live channels si acolo ai o varianta Romania. deschizi Romania si iti apare o varianta s***@***. dublu click acolo si gata. daca nu e varianta la Romania acum, va aparea odata cu apropierea meciului. mie imi apare chiar si acum.

stoicavlad4323.08.2008 13:50
scriu aici pt ca nu stiu de ce nu iti pot trimite mesaj pe privat! deci fii atent. iei ala, il instalezi, deschizi live channels si acolo ai o varianta Romania. deschizi Romania si iti apare o varianta s***@***. dublu click acolo si gata. daca nu e varianta la Romania acum, va aparea odata cu apropierea meciului. mie imi apare chiar si acum.

tot nu am gasit .........da-mi id u de mess sa vb

tot nu am gasit

nu e decat un canal la Romania

Cosmin_Stelistu198623.08.2008 14:03

deci meciul poate fi vazut pe unul din cele 2 site-uri : cool TV sau 12tv . Postul GSP TV poate fi receptionat pe net doar in timpul meciului , de asta va apare channel is offline . Aveti rabdare si conectati-va la ora 18:00 ca merge 100 % :)

cRiss4Steaua23.08.2008 14:05

1-0

zoloz200523.08.2008 14:08

gloria - Steaua 0-1

TATARUSANU titular ..sper sa joace la adevarata lui valoare ! NOI SUNTEM Steaua SI NU AVEM NEVOIE DE "MILA" ADVERSARILOR!

mfun23.08.2008 14:09
1-0

1-0 pt Bistrita??

stoicavlad4323.08.2008 14:20
deci meciul poate fi vazut pe unul din cele 2 site-uri : cool TV sau 12tv . Postul GSP TV poate fi receptionat pe net doar in timpul meciului , de asta va apare channel is offline . Aveti rabdare si conectati-va la ora 18:00 ca merge 100 % :)

am intrat pe 12tv si e gsp dar imi zice install sopcast si eu il am instalat cum fac?

shack3r23.08.2008 14:48

am intrat pe 12tv si e gsp dar imi zice install sopcast si eu il am instalat cum fac?

Instaleaza cea mai noua versiune . E sigur pe cool-TV.net

LARI23.08.2008 15:16

Ca in aproape toate meciurile: prima ocazie a adversarilor, primul gol primit... Fantastic... Al treilea gol al lui Rufay din campionat. Adica toate...

MoWeed23.08.2008 15:17

Trist e ca e vina lui Zapata.

Oricum se vede ca nu jucam cu fundas dreapta de meserie...

@dy_00723.08.2008 15:17

nu se poate .... :(( acum echipa gazda se va baga cu fundul in poarta..cat ghinion..

DelPiero1023.08.2008 15:20

Am inceput bine...suntem penibili in deplasare..m-am saturat de astia!

stelist nebun23.08.2008 15:26

unde vad m eciulll............ mor..nu mai merge cool TV!!!!!!!!

stelist nebun23.08.2008 15:34

nu va enervati pe zapata....ce vreti ma..Cernea??..sau nu ala mai bun..Carlos...ce vreti ma de la un portar..mai face si omu greseli..sau ati uitat de cate zeci de ori nea scapat de la infrangere sezonu trecut!!!!!..

Turcu Sorin23.08.2008 15:36

O sa castigam, stai linistiti.

O sa marcheze Arthuro

LARI23.08.2008 15:36

Inainte sa urlati la Lacatus, ganditi-va de cate ori am mai jucat noi in formula asta de echipa

DelPiero1023.08.2008 15:37

Balaj e un idiot!

LARI23.08.2008 15:38

Si Zapata si-a spalat pacatele... Incredibila si gafa lui Rada!!!

MoWeed23.08.2008 15:40

Se vede ca Rada nu prea a mai jucat la Steaua....

Balasz asta e un tampit, ii lasa pe aia sa rupa fara sa dea cartonase!!!

oana todor23.08.2008 15:42

nu merge rahatul asta de program............n-am unde sa vad meciul :wall:

MALDINI23.08.2008 15:43

Doamne...Rada incearca suturi de la 40 de metrii...

MoWeed23.08.2008 15:46

Cum naiba a putut rata o asemenea ocazie Neaga?

LARI23.08.2008 15:54
chiar nu conteaza asta. Trebuia sa vedem mai mult fotbal,trebuia sa se vada i idee tactica insa nimic. Mingea ajunge la mijloc si de acolo bubuiala in fata.Jalnic.......

Un-doiurile ies daca echipa este omogena. In acest joc, nu se pune problema.

Jucam cu "bubuieli" pentru ca ambele echipe sunt rupte la mijloc: aia joaca pe contraatac si au echipa lungita, iar noi incercam prin "bubuieli" sa trimitem cat mai repede mingea atacantilor.

Noi pacatuim prin suturi de kkt de la peste 25 de metri (DE CEEEE???), prin faptul ca "ultima pasa" e penibila, prin faptul ca centrarile nu-si ating tinta si prin faptul ca, la finalizare, executiile sunt complet ratate.

Arthuro si Stancu, in special, dar toti jucatorii in general schimba foarte des directia de atac, mai ales prin dribling. Ceea ce este bine.

Daca n-ar fi fost golul, impresia generala nu ar fi fost atat de rea.

MALDINI23.08.2008 15:55

Goooooooool Stancu !!

«12347»