Nu mai beau niciodata!
'Niciodata' insemnand o perioada nedeterminata de timp!Mai exact,cateva zile,maxim o saptamana...cand vine vorba de beutura,toate cuvintele isi schimba sensul! :biggrin:
Nu mai beau niciodata!
'Niciodata' insemnand o perioada nedeterminata de timp!Mai exact,cateva zile,maxim o saptamana...cand vine vorba de beutura,toate cuvintele isi schimba sensul! :biggrin:
Nu mai beau niciodata!
Pana data viitoare, desigur!
da lasati baiatu, ma sunteti culmea, numai la prostii ne invatati....
![]()
Mai beau in seara-asta. Dar chiar e ultima oara!
La ce mutari a facut Lacatus la meciul cu Bayern o sa beau week-ul asta de ma stric!!!!!!!
ultima oara pe ziua de azi? :smile:
Eu fac pauza azi...ieri coniac,vodka apoi bere....
gata frate cu bautura , aseara am baut iar vin si bere si nici nu am zis ca nu ma i'a durerea de cap dimineata , dar a m'a tinut bine si am fost ca nou dimineata...pana mi'am adus aminte de meci ![]()
Betivanilor!
Si mai vreti fraze de agatat..
Betivanilor!Si mai vreti fraze de agatat..
Am avut si eu doua zile libere dupa ce am muncit sambata si duminica, si ghiciti ce? normal, am baut ....luni o bere si o sticla de gin in doua persoane si aseara, vreo 6 beri ale mele, iar astazi cica sunt apt de dormit pe tastatura la munca ![]()
Iar dupa ce batem vineri CFR-ul o sa ma pun in cap urat de tot
mai ales ca iau salariul in seara aia
Man i love this life
meniu zilnic : dimineatza --> bere
: pranz --> bere
: gustare --> bere
: cina --> bere
iar toata noapte party cu bere
Alcool dublu rafinat de 85 de grade ![]()
Spirt tras prin paine ![]()
spirt cu suc dala instant la pliculete. Am vazut cum lua un boschetar de la magazin... si de atunci nu l-am mai vazut ![]()
Saniuta - 5litri la 3 lei =>>>> moarte sigura
tuica de casa 10 kile de boasca = cam 6-7 kile de tiuca MORTALAA
Tanita ![]()
Spuma de drojdie ![]()
tequila si combinatiile cu vodka ![]()
@puimic
Nu prea e bine. Daca iti cere toata clasa vine putin de om
pai da dar /.... dupa ce vede ce e defapt ...=)))nu mai vrea prea multa lume ...=))):x
Sa traiasca berea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dragi betivi ordinari, ia uitati acilea ce prietenar ati putea avea, mai ales de sarbatori.
Kerry King, chitaristul formatiei Slayer, a declarat pentru revista Kerrang ca isi va petrece sarbatorile de iarna uitandu-se la fotbal american si band multa tequila.
"Eu si sotia mea nu credem absolut deloc in Iisus, asa ca nu vom sarbatori nasterea cuiva care din punctul nostru de vedere nu exista. Vom face cadouri celor apropiati. Activitatea de baza va fi insa consumul de tequila, multa tequila. Cred ca Revelionul il voi petrece acasa. Cel putin, asa nu intru in niciun bucluc. Asta pana dimineata cand se trezeste sotia si vede urmarile petrecerii"
Maine de revelion voi bea doar vin rosu...Beciu Domnesc - Feteasca Neagra....nimic altceva.
Sa curga bereaaaa si vinuuul !!! ![]()