Berea dupa vin e un chin dar ciclul bere - narghilea - bere - vin - bere - tigari e si mai chin...
Aici ai dreptate ![]()
Berea dupa vin e un chin dar ciclul bere - narghilea - bere - vin - bere - tigari e si mai chin...
Aici ai dreptate ![]()
incep sa'mi creez o impresie ciudata despre copii din ziua de azi .... ori mint prea mult, ori sunt niste ordinari ![]()
berea dupa vin e un chin ....
Dar vinul dupa bere e o placere!
@AG
Sincer sa fiu...sunt si ordinari si mint si prea mult ( marea majoritate ) ![]()
nu am aflat de abia acum...dar a spus doar ca berea dupa vin e un chin si eu am spus ca vinul dupa bere e o placere
ai aflat abea acuma ?!
@AG
Sincer sa fiu...sunt si ordinari si mint si prea mult ( marea majoritate )
nu exista formularea asta, este incorecta gramatical ![]()
Nu stiam... ![]()
@ Ag mai bine ne ai mai povesti pe unde ai mai luat wc-ul in brate,ca de aia e topicu' nu sa ne corectezi pe toti .
Alcoolist notoriu ..
cuvantul cu S tie...sictir bai betivule
ultima oara m'a imbatat soacramea sambata seara ..din vin fiert si afinata, nu m'a lasat ![]()
Asa soacre sa tot ai ![]()
Eu am baut azi niste vodka cu energizant si m-a durut burta toata ziua ![]()
nu mai beti ba energizante,sunt pacatoase baga mi as lupa-n ele .
cea mai mare prostie, sa combini bautura cu energizante..
N-o sa spun niciodata nu unui Jagermeister cu Red Bull, in schimb nu inteleg combinatiile exotice gen vin rosu cu Pepsi,bere cu Sprite, samd.
bere cu sprite ?
))))))))) asta nu o stiam =))
pai ce facem aici, ori suntem betivi ori nu mai suntem ?
Asa soacre sa tot ai
Eu am baut azi niste vodka cu energizant si m-a durut burta toata ziua
Din cate stiu eu...daca bei tarie cu energizant te imbeti mai repede...energizantele accelereaza pulsul , asa ca alcoolul te " invadeaza" mai repede ![]()
Din cate stiu eu...daca bei tarie cu energizant te imbeti mai repede...energizantele accelereaza pulsul , asa ca alcoolul te " invadeaza" mai repede![]()
asa o fi pe hartie. iti spun eu din multe experiente ca de la tarie cu energizant nu te imbeti repede. eu beau vodka cu energizant mai mereu si imi ia destul de mult pana ma imbat. asta daca ma imbat.
Va omoara ficatul energizantul ala.
Bai eu nu stiu cum accelereaza inima si ma imbat mai repede sau imi distruge ficatu dar am avut o durere de burta...
Deci mai bine sec...e mai natural ![]()
mi-e rau baaaaa.....si e abia sambata
Ai racit
??
Eu diseara ma duc la un majorat , mie o sa-mi fie rau maine ![]()
si n-o sa mai poti arunca cu respecte in stanga si-n dreapta pt cei ce nu fac deplasarea maine,la naiba !
ba si-am zis ca n mai beau
pana data viitoare