@AG
Daca s-au anturat cu cine nu trebuie
....
@AG
Daca s-au anturat cu cine nu trebuie
....
Hai ma ce aveti cu AG ca el nu bea..![]()
nu beau daca nu ma imbat, altfel e investitie proasta!
La mine e fix invers , cand vreau sa ma imbat , nu reusesc , nu stiu de ce . Mi s-a intamplat de multe ori . Cele mai dure betii au fost in seri in care nu ma asteptam sa beau , mereu a fost ceva spontan ![]()
Eu sunt de acord cu tot ce a spus AG! Daca strici gustul la tarie cu suc...mai bine bei apa e aceeasi chestie. Si inca ceva (tot despre ce a spus AG). Daca vorbesti cu prietenii sa faceti o petrecere cu bautura...daca te duci acolo cu gand sa bei si nu te imbeti, degeaba ai fost. Sunt in clasa a 9-a dar am avut multe experiente.
P.S. Daca treceti pe la mine in oras si vreti sa faceti o bauta...sa ma contactati! ![]()
AG invata copiii la prostii ![]()
Eu sunt de acord cu tot ce a spus AG! Daca strici gustul la tarie cu suc...mai bine bei apa e aceeasi chestie. Si inca ceva (tot despre ce a spus AG). Daca vorbesti cu prietenii sa faceti o petrecere cu bautura...daca te duci acolo cu gand sa bei si nu te imbeti, degeaba ai fost. Sunt in clasa a 9-a dar am avut multe experiente.
P.S. Daca treceti pe la mine in oras si vreti sa faceti o bauta...sa ma contactati!
Mama,eu de abia din a 9-a am inceput sa beau cat de cat serios...voi,copii din ziua de azi,chiar invatati repede.
Sau incep sa imbatranesc... ![]()
eu am inceput din a7a
sunt deja 8 ani de atunci ![]()
Degeneratilor
as bea un vin pe google ... (www.google.ro/imagini/vin)
Eu cred ca ai bea un must.
Acum sunt a 9-a. Eu am inceput in Octombrie clasa a 6-a, intr-o excursie la Borsa cu diriginta mea. Au venit cei de-a 8-a cu Stalinskaya o sticla si 2 peturi de bere, si noi ( eu si 2 colegi ) am completat cu 3 sticle de vin. Dupa ce am baut, m-am ametit un pic si vroiam la fete
si am sarit de la etajul 1 cu un coleg ca sa mergem la fete ca usa de la intrare era incuiata si nu ne-am dus la diriga. In acea noapte am dormit la baietii dintr-a 5-a ca erau langa pensiunea fetelor si am dormit jos inveliti cu un covor
)). A doua zi ne-a luat diriga la impins vagoane si dupa ce ne-a tinut vreo 20 de minute predica am plecat la telescaun...Atunci am inceput eu sa beau.
Omdrem, tu promiti multe, frate! Cand o sa te inscrii in AISS, avem pe mana cui sa te dam, fii pe pace. E chiar prof, din multe puncte de vedere! ![]()
d'astia ca noi .. "e" multi si "e" diversi ![]()
As vrea sa fiu si eu in Bucuresti...dar din pacate m-am nascut in Botosani. Cand o sa fiu mare poate am sa stau in Bucuresti
si depinde unde imi aleg facultatea...
si depinde unde imi aleg facultatea...
sa fie una din centrul orasului, nu una de la marginea orasului, cu studenti imbracati la fel in sali de curs cu bare de otel ![]()
vii la universitate la limbi straine. femei din plin....baruri la greu in centru
adevarat, la marginea orasului..unde e si satu ala buftea parca
sa fie una din centrul orasului, nu una de la marginea orasului, cu studenti imbracati la fel in sali de curs cu bare de otel![]()
nu tre sa faci facultatea pt asta ![]()
Expert in activitati de golit sticla ![]()
si v-am zis sa nu mai beti ma...
Noi nu bem alcool , el ne bea pe noi ![]()
mi-a murit ficatu! absolut la putere!!
In seara asta pleaca ai mei la o nunta...si am niste ganduri "alcoolice" ...
o sa revin mai tarziu sau maine cu detalii..
mi-a murit ficatu! absolut la putere!!
Absolut ? La ce ora e trenu spre Ploiesti ? ![]()