am dat-o pe bere.nu mai e vodka:((((
Berea inseamna sanatate !
BAH,eu am inventat topicul asta.La fel si ala cu mariaioana,deci sunt un geniu!
Sunt pilit bine,drogat si mai bine,ma simt foarte bine.Baieti(si fete,va astept,ca arat oricum foarte bine,nu ma laud,dar chiar arat,cine vrea,o demonstrez),asa ca tot ce trebuie sa faceti e sa fiti cat de cat ametiti de alcool si atinsi putin de mari,si o sa va simtiti bine.Bat campii,dar macar pentru cumva zeci de minute o sa uitati de criza mondiala.Merita.![]()
P.S.Pe langa faptul ca arat bine si sunt si interesant,mai sunt si destept.Cand vreau.
Pacat de burtica aia si cosurile de pe frunte ![]()
Ce dur a fost Ronnie
))
Da...DelPiero isi facea reclama si Ronnie i-a stricat-o
) V-a trebui sa-ti cer scuze Ronnie ![]()
A zis Ronnie ca se revanseaza....sambata la 8 seara da o petrecere si le cheama pe Eva Angelina si Jayden James ![]()
vi'o trageti intre voi burtosilor !? mirositi a bautura porcilor
))
Burtosi ? Noi suntem idolii femeilor ! Intre noi ? Nu..ti-am zis vine Eva Angelina , pe care o ia Ronnie si eu o ard pe Jayden James.Bautura o aduce AG..
ba da ce sunt eu aici, distilerie?
Da

Mama lor! ![]()
Spirt ma ? ![]()
Ia sa vad care sare cu bautura baietii...astept!
Omdrem tu esti minor. Ce bautura iti trebuie tie?! ![]()
Asa e..minorii n-au voie sa bea ![]()
cu ocazia meciului de diseara voi fi cel mai roman patriot. daca batem beau de fericire, daca pierdem beau de suparare. si daca facem egal beau oricum ca voi fi in oras. sticla sus!
berea dupa vin e un chin ....
s-a facut vinu de tara... bun al dreaq..am dormit dus ![]()
macar pe mine m-a prins in off-side vodka aseara..nu ca pe remy ala
Adriane si ce daca sunt minor? Imi interzice cineva sa pun botu pe bautura?
Cel care spune ca berea dupa vin e un chin...incearca vin dupa bere ca e o placere ![]()
berea dupa vin e un chin ....
ai aflat abea acuma ?!
Berea dupa vin e un chin dar ciclul bere - narghilea - bere - vin - bere - tigari e si mai chin...
FRATIORI MEI..DUPA VODKA..NU BETI CAMPARI=)) O SA STATI A DOUA ZI LA PAT..![]()