nu-s ma beat, eu o iubesc pe ea in general.
nu-s ma beat, eu o iubesc pe ea in general.
waaah.. ma bucur de ultima zi libera... si m'a luat.. JB pe zona ![]()
nu mai beauuuuu ![]()
pana data viitoare
am avut o noapte grea detot.
nu mai beauuuuu![]()
Mai stiu eu pe cineva care zice la fel de fiecare data ![]()
![]()
Mai stiu eu pe cineva care zice la fel de fiecare data![]()
ieeu
asta este o dezvaluire in direct din familie??
ps: ma doare capul si vad forumul ca .....nu stiu.
Nu mai bea , domnu` cu plaja la avatar.
mai taci ma, ca daia se inatmpla atate accidente dalea. am scgimbat poza. ai microfoane pe tine?
Cand e nevoie am ![]()
Se invarte casa?![]()
e ceva suspect....nu se mai opreste,,,
Bate un cui in coltul din dreapta jos.
ce investitie are baiatu' acolo
sunt mort!!!!!!!!!!
Asa ba!
Tre sa bem cate zile mai avem.
am ajuns la concluzia ca, exceptand unu'-doi-maxim trei insi, topicul asta ar trebui redenumit in "Topicul celor care beau asa cum face Pinochio K1".
Poate am sa-l si redenumesc, de ce nu?
va invit diseara la un poker, 1 lada de bere intrarea ![]()
Pentru prima data cand am vomitat in pat, in somn.
Nu e o experienta prea frumoasa.
@Marius
Cum sa nu existe un asemenea topic?Pe principiul 'tutunul dauneaza grav sanatatii,alcoolul asa si asa',as vrea sa destainuim aici ce bem,cat bem si experiente cu acest dulce pacat numit bautura...![]()
Acum... sa curga bulionul si zeama de varza
Pentru prima data cand am vomitat in pat, in somn.Nu e o experienta prea frumoasa.
un tovarash a murit acum 3 ani inecat in somn cu propria voma... incearca sa eviti experientele astea
Pentru prima data cand am vomitat in pat, in somn.Nu e o experienta prea frumoasa.
Eu fac altceva de la o vreme.
Borasc langa pat si pun haine deasupra.
Si ma trezesc dupa o zi ca pute in camera si hainele futute.
un tovarash a murit acum 3 ani inecat in somn cu propria voma... incearca sa eviti experientele astea
partea buna a fost ca m-am trezit din somn. bine, nu eram prea constient ca aveam impresia ca e bun locul ala si apoi m-am sters cu cearsaful.
nu am baut prea mult dar le-am combinat.
partea buna a fost ca m-am trezit din somn. bine, nu eram prea constient ca aveam impresia ca e bun locul ala si apoi m-am sters cu cearsaful.nu am baut prea mult dar le-am combinat.
stim cu totii cum este
eu cand ma imbat rau, inainte sa ma pun in pat, ma duk la baie si borasc, apoi iau un paracetamol, si 12 ore nu ma mia trezeste nimeni ..
pentru a evita astfel de momente unice
va recomand tehnica mea..un pahar cu apa calda,dizolvati sare la greu,beti o dusca,vomati si apoi
puteti dormi linistit.Daca "se invarte camera" un picior lasat afara din pat(trebuie sa atinga podeaua)va rezolva acest inconvenient.
La mine aceste mici trucuri au functionat intotdeauna. ![]()