Nu consumi destul.Sunt altii pe aici cu burtile mari
Normal. Il cheama Danea
Nu consumi destul.Sunt altii pe aici cu burtile mari
Normal. Il cheama Danea
Cum ii ghicesti tu bai Toadere ![]()
Ce vedeai la avatarul meu pe messanger era un trucaj
ma Fane, tu i-ai invatat p-astia sa bea???
Linste Dragos, ca-l vede nevasta ![]()
Aia nu e burta ma...
Ti-o arat la finala ![]()
Ciobanilor! Eu nu am mai baut de la revelion si ma simt ca un nou-nascut.
ce saptamana nebuna am avut. luni, pe 4, ziua mea de nastere, pe 7 Sf Ion, iar ieri am facut petrecerea majoratului. la inceput am zis sa nu beau ca trebuie sa fiu lucid, ca doar sunt organizator, dar pe la final am inceput si eu sa ma simt bine
.... si azi iar o dadui pe muraturi ![]()
![]()
stai k vine 15 si salariu .. sambata direct REANIMARE , nuj cine a inventat berea dar pentru mine este un zeu
revin cu detalii .. ![]()
eu cu 2 tovarashi .. aseara direct 2 baxuri .. dar nu am mai gasit o cutie ![]()

!? ce maaaaa ![]()
da frate.. m'am facut pilaf.. dimineata am mai baut 3 sa'mi revin .. a dat cu muia de un fotoliu si am okiu vanat =))
Clar nu duc la bautura cat AG
asta esti tu ma ?
lasa k si eu am patit'o la o petrecere in otopeni , am cazut p masa , eram mort.. aproape coma, si m'am trezit la 1 dimineata, in parcarea aeroportului legat cu lantu de un stalp
Urat
))))
Ai niste prieteni foarte de treaba atunci ![]()
Totusi...cum ai reactionat cand te-ai vazut acolo? ![]()
))))
Imi aduce aminte de vara-miu.
Eram gasca mare la bunici la tara...hai sa iesim la discoteca satului sa facem si noi paranghelie. A baut vara-miu pana nu a mai putut si a adormit pe capota masinii. La un moment dat a vrut sa se intoarca pe partea cealalta si a cazut in santz. Ma duc la el si il intreb: Cum te simti, mah? El: In Aer! ![]()
O noapte alba-n fata avem, avem, avem
Ceva rece la gheata avem, avem, avem
Regrete dimineata avem, avem, avem
Doar o singura viata avem, avem, avem
holly shit ![]()
Penal. ![]()