FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Topicul Beuturii(si Al Beuterilor)

«191011121329»
ady_ultras02.07.2009 20:39

un 9 pentru crama ,

dulcicutza02.07.2009 21:01
Moldoveanco nu mai ai niciun haz de cand cooperezi cu dee pe teme feminine. Lasa-ne.

mais pourquoi mon amour?

Virgil03.07.2009 10:08

Pentru ca nu te prinde prietenia asta in doi cu o fata. :P

dulcicutza03.07.2009 12:30

Vai creca tu nu-ti doresti sex in 3?:)))))

Dragoshel04.07.2009 20:46

vreti sa stricati si topicul asta?

puyol04.07.2009 21:35

mie niciodata nu mi-a placut sa beau.. viata mea era un chin. Dar de cand am intrat in AISS totul s-a schimbat...

slabiciunea mea: ballentine's cu suc de lamaie :X

dulcicutza: sex in 3 cu doua sau sex in 3 cu doi?

dulcicutza05.07.2009 20:39

Pai nu stiu,Virgil tre' sa zica :)))))))

gio_stgloria06.07.2009 20:37

"Nu esti beat atata timp cat poti sta intins pe podea fara sa te tii de nimic.

DEAN Martin

" O sticla de vin contine mai multa filozofie in ea decat orice alta carte din lume.

LOUIS PASTEUR

"Nimic nu face viitorul sa para mai roz decat contemplatul printr-un pahar de Chambertin.

NAPOLEON BONAPARTE

" O femeie ma determinat sa ma apuc de baut, iar eu nici macar nu am avut bunul simt sa ii multumesc.

W.C. FIELDS

" 24 de ore intr-o zi, 24 de beri intr-o lada. Vreo coincidenta?"

STEPHEN WRIGHT

" Cand am citit despre lucrurile rele cauzate de bautura, M-AM LASAT DE CITIT.

Henry YOUNGMAN - 1906 - 1998

"Mai dati-mi vin sa mi se-nvarta capul,

sa simt in trup focul arzand asa?

Satul de minciuni, sa curga vinul!

Repede, sunt batran deja!

OMAR KHAYYAM - Filosof, matematician, astronom, poet - originar din Persia

"Nu se poate trai bine fara a se bea bine.

BENJAMIN FRANKLIN

"Apa este buna pentru navigatie si inot !

DIONISOS - zeul vinului la greci

" Imi amintesc cand am fost intr-un safari in Africa. Cineva a uitat tirbusonul si a trebuit sa supravietuim cateva zile bune numai cu apa si mancare.

W. C. FIELDS

"NU te poti numi o tara adevarata daca nu ai o bere si o linie aeriana. Ajuta putin daca ai o echipa de fotbal, sau niste arme nucleare, insa minimul necesar este o bere.

FRANK ZAPPA

"Un om inteligent se imbata ori de cate ori este obligat sa-si petreaca timpul alaturi de prosti.

ERNEST HEMINGWAY

"Beau pentru ca am ocazia, dar uneori beau pentru ca nu am nici o ocazie. ?

MIGUEL DE CERVANTES

"Intr-adevar, alcoolul este posibil sa fie cel mai mare dusman al omului. Dar Biblia ne invata ca trebuie sa ne iubim dusmanii...

FRANK SINATRA

"Sunt dezolat pentru oamenii care nu beau. Se vor simti toata ziua doar atat de bine pe cat se simt dimineata cand se trezesc...

FRANK SINATRA

"Berea este dovada ca Dumnezeu ne iubeste si de-asta vrea sa fim fericiti !

BENJAMIN FRANKLIN

"Nu-mi trebuie decat o bere ca sa ma imbete. Problema este ca nu-mi amintesc daca este a treisprezecea sau a paisprezecea...

George BURNS

"Sa-mi cant

Cine sant...

Beat,

La sfarsit de leat.

Ani, ani s-au dus

Suna cantul meu,

Ani, ani stau,

Meditez sa beu.

In cazul ca band

De fara vreun rost,

Nu-i cerc vitios

Si nici vinul prost,

Indevoia mea

Sa ma duc asa,

Sa ma aflu beat

La sfarsit de leat.

George BACOVIA

"Plouã, plouã, plouã,

Vreme de beție -

ªi s-asculți pustiul,

Ce melancolie! "

George BACOVIA

gby1020.07.2009 12:54

eu ma inbat in fiecare sfarsit de saptamana mai precis sambata seara...beau de ma vars ...in restul saptamanii nu beau (ee bine o berica asa...la cutie) pentru ca se supara prietena pe mine daca ma vede beat mereu..si d`abea s-sa mutat la mine...

ce buna e prietena mea ( :wanker::wanker::wanker: ) dar mai bn natural :)) anti l^^a copii

john_8623.07.2009 15:22

Aseara. 7-8 beri pe urma vodca o ora jumate ( nu mai retin si cantitatea). Faza naspa e ca mi-e cam rau acum si nu cred ca o sa pot sa beau la meciul cu ujpest. :((

Maye23.07.2009 15:45
eu ma inbat in fiecare sfarsit de saptamana mai precis sambata seara...beau de ma vars ...in restul saptamanii nu beau (ee bine o berica asa...la cutie) pentru ca se supara prietena pe mine daca ma vede beat mereu..si d`abea s-sa mutat la mine...

ce buna e prietena mea ( :wanker::wanker::wanker: ) dar mai bn natural :)) anti l^^a copii

wtf?!

DelPiero1023.07.2009 19:17

Bai,acum imi dau seama ce bun sunt...eu am facut topicurile desfranarii. :))

Mister24.07.2009 07:07

Nu beau asa de des,decat saa ma fac manga mai bine ies la un fotbal sau ma duc cu prietenii pe undeva...Dar ca orice baiat mai si beau.

john_8624.07.2009 13:05

Nu mai beau niciodata!

DelPiero1024.07.2009 13:17
Nu mai beau niciodata!

Am spus asta de sute de ori...dar e greu dom'ne :D.

dulcicutza26.07.2009 11:42
Nu mai beau niciodata!

Nici eu.

Pana data viitoare...

gio_stgloria27.07.2009 21:26

buna bereaaaaaaaaaaaaaaa!!!! si in exces !

dulcicutza27.07.2009 23:09

Poi iar am pierdut juma de noapte deci de cat sa nu ma pot trezi la 7 mai bine nu ma mai culc :). Ma dus p'afara sa beau si eu o bere,ca mi-ati facut pofta :))

Ronnie25.12.2009 13:48

Am cearcane la ochi si cand ai cearcane e trist. :banned:

AG27.12.2009 16:27

s-a terminat craciunu .. abea azi .. doamne.. 2 zile, 6 baxuri x 2 litrii , timisoreana.. 5 inshi .. lesinati :)) atat d grav incat nu mi s-a sculat s-o tuf pe una :|

KERATOCONUS27.12.2009 17:07
atat d grav incat nu mi s-a sculat s-o tuf pe una :|

Nu e din cauza alcoolului. Eu cred ca ai devenit un tumpi mic...la naiba! :))

AG27.12.2009 18:37

nu stiu, nu mai tin minte mare lucru :))

Free_Steaua27.12.2009 23:06

Marti-4l de bere

Miercuri-3 beri (0,5l)

Joi-2 l vin

Vineri - 6 cutii de bere TUBORG ROYAL,0,5 l de visinata cu alcool dublu rafinat, era cam intinsa asa ca era echivalentul unui gin si doua pahare de vin de tara in 6 ore la munca(dupa visinata aveam monitor 2 in 1) :steag_sah_mic: ,inca 3 TUBORG ROYAL la un vecin(am impartit baxul din pacate) si la final 3x Timisoreana la 0,5 de fiecare sa ne revenim inainte de culcare.

Sambata- daca nu mi-am revenit de Craciun, am mai luat 3 timisoreana la munca si 1x Lacrima lui Ovidiu .

Duminica - NONE......ficatul doare ,Fatal Error! :hypocrite:

David28.12.2009 12:18

Cu ce ocazie?

vlad28.12.2009 12:50
Duminica - NONE......ficatul doare ,Fatal Error! :hypocrite:

Gresit! Ficatul nu doare! Doare doar locul unde a fost ficatul! Adica nu ai mai baut pentru ca te-a durut locul unde a fost candva ficatul! Asa era corect sa spui. ;)

«191011121329»