Bineinteles ca esti rau,voi,ardelenii,va credeti buricul pamantului!Imi place mult Brasovul,insa nu trebuie geneneralizat lipsa de bun simt a bucurestenilor...si pan' la urma,intr-un oras atat de murdar si aglomerat,precum Bucurestiul,oricine si-ar pierde mintile si implicit,bun-simtul...
Nu am zis asta si eu nu consider ca ardelenii sunt buricul pamantului. Sunt de acord ca Bucurestiul este capitala Romaniei si nu zic ca alti ardeleni ca vezi-Doamne ardelenii muncesc si restul profita de impozitele platite de ardeleni. Departe de mine gandul asta!
Nu generalizez; nu toti bucurestenii sunt prost crescuti si au lipsa de bun simt(culmea, bucurestenii get-beget au mai mult bun simt decat cei veniti din restul tarii). Insa trebuie sa recunosti si tu ca foarte multi bucuresteni incalca regulile bunului simt. Plus ca, fiind brasovean, vad o gramada de bucuresteni cum vin la Poiana Brasov si au impresii de parca ar veni din buricul civilizatiei intr-un catun ocolit de civilizatie. Nu zic ca toata lumea e civilizata in Ardeal sau in Moldova sau in Oltenia, dar parca in Bucuresti nu rezolvi nimic daca ai bun simt si cumpatare...
Sper ca ai inteles, nu vroiam sa te atac sau ceva de genul asta. Oricum persoanele de fata se exclud..