FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Roakery Exclusiv

«15678915»
adidwu23.08.2008 10:44
n'as asculta rock nici dak miai trage 3 gloante in picior .... :sick: :sick: :sick: :sick:

deci e clar...:)))))

EJTI COCALAR !! wah...e de rau :ce_oameni:

Hey fara jigniri, la adresa altor stelisti de pe acest site, si mai ales ca prin asta arati ca defapt n-ai fi mai presus de el....ci mai jos, oricum, nu vreau injuraturi si jigniri pe topicul asta si cred ca toti care intra des pe aici ma aproba in asta :D

Da, sunt de acord,consider ca e o pierdere de vreme sa ne insultam intre noi stelistii.

CatalinBerceni23.08.2008 10:51

Ms adidwu, sunt convins ca nici manelistii nu vor asta din moment ce un singur om a fost depistat "clandestin" pe aici....si poate 2 cu cea care-l critica, este mai bine sa ne respectam reciproc ca toti suntem stelisti,si din cate am vazut, Manelisti,Roakeri ,Housery ,Emoisti si alte mase de oameni traiesc in armonie pe la noi prin peluza fara sa ne calcam pe picioare

V4V_cover.jpg

MoWeed23.08.2008 10:52
n'as asculta rock nici dak miai trage 3 gloante in picior .... :sick: :sick: :sick: :sick:

deci e clar...:)))))

EJTI COCALAR !! wah...e de rau :ce_oameni:

Cunosc si houseri si rapperi carora pur si simplu nu le place rockul. Catalogarea ta este la fel ca si cea ca "toti rockerii put deoarece poarta bocanci pe caldura asta" o prejudecata.

El nu a insultat rockerii deci nu vad de ce l-ai insulta tu pe el.

@CatalinBerceni

Felicitari pentru tricou, sa-l porti sanatos

LE: Aici suntem toti stelisti si calitatea asta primeaza. Plus ca eu nu sunt de acord ca oamenii sa fie caracterizati numai dupa muzica favorita.

CatalinBerceni23.08.2008 10:58

Moweed dak vrei iti pot face rost de unu , dak te pasioneaza asa ceva , eu l-am cumparat in sprijin pentru romanii din basarabia, mai mult o sustinere morala, cat despre rock , da ai dreptate este urat si de rappery sau housery nu doar manelistii il urasc....si sa fim seriosi....nici mie nu-mi plac Jaz,Eminem dr dre sau alti rappery comerciali.....in orice muzica putem spune ca o sa gasim "minusuri" in altele poate doar minusuri...si eu gasesc minusuri in stilurile de rock.

Pe langa asta mai critic si o gramada de rockery care au conceptii idioate, la fel cum sunt si eu criticat ca ii i-au pe toti la misto, sau de femei ca nu sunt romantic sau ca beau mult. Mereu vom avea ceva de comentat si asta nu se va opri niciodata, insa hai sa vb despre ce trebuie vorbit si aici ma refer la toti....nu vad dc un manelist ar intra aici din alt motiv in afara sa incinga spiritele si nu vad de ce am face noi prostia sa-i raspundem la ce scrie el.....

6564_rock_music.jpg

dee23.08.2008 11:03

renunta la apelativul de manelist, n-ai de unde sa stii ce e .... si chiar daca ar fi, e optiunea lui.

( insemana ca-i petrecaret :) )

Cu asta gata, cred ca putem reveni on topic.

MoWeed23.08.2008 11:03

Exact, sunt si multi rockeri cu conceptii idioate, dar exista si manelisti cu bun simt.

De aia consider ca nu muzica pe care o asculti este un element decisiv in caracterizarea ta, ci mai degraba felul tau de a fi.

adidwu23.08.2008 11:12
Exact, sunt si multi rockeri cu conceptii idioate, dar exista si manelisti cu bun simt.

De aia consider ca nu muzica pe care o asculti este un element decisiv in caracterizarea ta, ci mai degraba felul tau de a fi.

Sunt total de acord.

DelPiero1023.08.2008 11:20

Sunt f putini manelisti cu bun-simt!Iti spun asta sigur!Rar am dat peste unul cu care sa discuti altceva in afara de ce-ai [...] aseara si ce haina a m-ai scos Gucci!

CatalinBerceni23.08.2008 11:35
renunta la apelativul de manelist, n-ai de unde sa stii ce e .... si chiar daca ar fi, e optiunea lui.

( insemana ca-i petrecaret :) )

Cu asta gata, cred ca putem reveni on topic.

Hmmmm dupa nick e manelist sigur....so ...nush dc te iei de mine. :P

E adevarat nu muzica face pe om ci muzica este facuta de om.....deci depinde de bunul simt al fiecaruia si de nivelul sau de inteligenta

oanna_r3d_and_blu3_4ever24.08.2008 14:44
EJTI COCALAR !! wah...e de rau

spuse printzesa ...

De unde si pana unde ideea ca daca nu esti rocker sau nu asculti rock esti manelist?

Am constatat ca multi din cei care afirma ca nu asculta rock, au tot felul de prejudecati care merg mana in mana cu generalizarea:rockerii sunt drogati, nespalati, pletosi,betivi, iar metalistii - satanisti, uitand ca dincolo de aparente este caracterul omului. Prejudecatile astea nefondate indeparteaza lumea de cunoasterea culturii rock.

dar nu am zis io ca trebuie neparat sa asculte rock......dar mi`am dat seama ca e cocalar dupa cum a pus problema.....

si sincer dak tacea din gura era mai bn.. ;)

MoWeed24.08.2008 15:43
Sunt f putini manelisti cu bun-simt!Iti spun asta sigur!Rar am dat peste unul cu care sa discuti altceva in afara de ce-ai [...] aseara si ce haina a m-ai scos Gucci!

Eu cunosc manelisti cu foarte mult bun-simt si care se imbraca normal fara tricouri roz si curea D&G luata din piata cu 20 RON.

Acum stiu ca o sa par rau, dar in general in Bucuresti incep sa dispara oamenii cu bun simt...

DelPiero1024.08.2008 16:18

Bineinteles ca esti rau,voi,ardelenii,va credeti buricul pamantului!Imi place mult Brasovul,insa nu trebuie geneneralizat lipsa de bun simt a bucurestenilor...si pan' la urma,intr-un oras atat de murdar si aglomerat,precum Bucurestiul,oricine si-ar pierde mintile si implicit,bun-simtul...

Stanici24.08.2008 17:09

Plm... . Sa nu incepeti cu faze Bucuresti & antiBucuresti ca ma bag si eu:D.

dee24.08.2008 18:09
Eu cunosc manelisti cu foarte mult bun-simt (...)

Culmea e ca si persoanele pe care le cunosc eu, iubitoare de manele,au bun simt si respect. A...ca au un nivel de educatie mai scazut e alta problema, insa asta nu inseamna ca sunt oameni pe care nu te poti baza.

MoWeed24.08.2008 22:07
Bineinteles ca esti rau,voi,ardelenii,va credeti buricul pamantului!Imi place mult Brasovul,insa nu trebuie geneneralizat lipsa de bun simt a bucurestenilor...si pan' la urma,intr-un oras atat de murdar si aglomerat,precum Bucurestiul,oricine si-ar pierde mintile si implicit,bun-simtul...

Nu am zis asta si eu nu consider ca ardelenii sunt buricul pamantului. Sunt de acord ca Bucurestiul este capitala Romaniei si nu zic ca alti ardeleni ca vezi-Doamne ardelenii muncesc si restul profita de impozitele platite de ardeleni. Departe de mine gandul asta!

Nu generalizez; nu toti bucurestenii sunt prost crescuti si au lipsa de bun simt(culmea, bucurestenii get-beget au mai mult bun simt decat cei veniti din restul tarii). Insa trebuie sa recunosti si tu ca foarte multi bucuresteni incalca regulile bunului simt. Plus ca, fiind brasovean, vad o gramada de bucuresteni cum vin la Poiana Brasov si au impresii de parca ar veni din buricul civilizatiei intr-un catun ocolit de civilizatie. Nu zic ca toata lumea e civilizata in Ardeal sau in Moldova sau in Oltenia, dar parca in Bucuresti nu rezolvi nimic daca ai bun simt si cumpatare...

Sper ca ai inteles, nu vroiam sa te atac sau ceva de genul asta. Oricum persoanele de fata se exclud..

AdrianUltras2524.08.2008 22:19

manele lovers!

DelPiero1024.08.2008 22:27

Nu am zis asta si eu nu consider ca ardelenii sunt buricul pamantului. Sunt de acord ca Bucurestiul este capitala Romaniei si nu zic ca alti ardeleni ca vezi-Doamne ardelenii muncesc si restul profita de impozitele platite de ardeleni. Departe de mine gandul asta!

Nu generalizez; nu toti bucurestenii sunt prost crescuti si au lipsa de bun simt(culmea, bucurestenii get-beget au mai mult bun simt decat cei veniti din restul tarii). Insa trebuie sa recunosti si tu ca foarte multi bucuresteni incalca regulile bunului simt. Plus ca, fiind brasovean, vad o gramada de bucuresteni cum vin la Poiana Brasov si au impresii de parca ar veni din buricul civilizatiei intr-un catun ocolit de civilizatie. Nu zic ca toata lumea e civilizata in Ardeal sau in Moldova sau in Oltenia, dar parca in Bucuresti nu rezolvi nimic daca ai bun simt si cumpatare...

Sper ca ai inteles, nu vroiam sa te atac sau ceva de genul asta. Oricum persoanele de fata se exclud..

Am inteles,si eu am fost cam dur cu afirmatia despre ardeleni!Repet,ii respect enorm pe ardeleni,poate cei mai romani dintre romani,si-n special Brasovul!Daca la nastere m-ar fi pus Duymnezeu sa aleg,unde sa stau,Brasovul ar fi fost alegerea mea...cat despre bucurestenii ce vin in Poiana...ii stiu bine,sunt de prin Ferentari sau Ghiulesti...:))

AdrianUltras2524.08.2008 22:40

Ma cuaye....ce ai zis tu de ardeleni?

Ca mi-i lene sa caut sa citesc.

Ma...noi te ardem ma daca nu esti cuminte.

Crezi ca ni se zice ARDEleni degeaba?!

DelPiero1024.08.2008 22:50

No,nu zisei nimic rau de ardeleni frate!Taicamiu e brasovean...

AdrianUltras2524.08.2008 22:55

ti-e frica...ha?

asa sa iti si fie.

poate nu dai berea aia miercuri.

DelPiero1024.08.2008 22:59

Nu-mi e frica de nimeni,nici macar de Dumnezeu! :look: Si normal ca nu dau berea!

AdrianUltras2524.08.2008 23:01

stf

DelPiero1024.08.2008 23:03
stf

stfb :notangel:

AdrianUltras2524.08.2008 23:05
:bananadance:
DelPiero1024.08.2008 23:06

Ah,vrei,nebunule!? :unsure::blush:

«15678915»