Ma bucura faptul ca am lipsit vreo 2 ore si deja sunt 20 de posturi, Marius nu exista motive sa nu aibe continuitate acest topic daca nu l-ai inchide tu iar, pe diverse motive,despre unguri n-am vorbit in calitatea de om care asculta rock ci in calitate de roman, nici nationalist sau alte chestii, iar tinutul secuiesc este al tuturor romanilor asa cum figurea pe Harta, orice idee decenta sau cel putin mascata poate fi expusa in topic si presupun ca majoritatea o s-o aprobe sau nu o sa se mai discute despre ea.
Tin sa precizez ca "MoWeed" nu este roaker dar doreste sa discute despre temele pe care le-am propus eu pe topicul asta adik "grupul vesel al roakerilor" .
Nu tin sa vorbesc despre Tinutul Secuiesc in special aici pe topicul asta si nici nu se va intampla prea des, dar nu vad nimik iesit din comun in ideea de a discuta despre asta intr-un grup restrans, un schimb de pareri si cam atat.
Datoria unora cred ca ar fi sa monitorizeze topicurile, sa nu existe jigniri si injuraturi sau sa merite ca un topic sa fie activ, adik sa se posteze pe el , pt ca sunt cateva care sunt absolut neinteresante, iar despre topicul meu pot spune ca este interesant si se demonstreaza prin numarul de posturi.
Asa ca nu vad motivele pentru care un administrator ar fi impotriva topicului.
Daca as avea cum as face direct o rubrica "roakery stelisti" un ar exista rubrica pentru fiecare tema care merita dezbatuta, si nu ne-am mai deranja unii pe altii, dar n-am puterea asta pe site& forum incat sa reusesc, asa ca ma limitez la acest Topic.
Din cate stiu eu , suporterii stelisti ar trebui sa se inteleaga si sa faca loc unul pt celalalt, n-am jignit pe nimeni si n-am ofensat pe nimeni, m-am referit strict la niste extremisti nu la toti ungurii pentru ca am si eu prieteni unguri sau poate si rude.
Este aceeasi faza cum este ura prosteasca intre suporterii echipelor din Bucuresti, ne prindem pe strada ne omoram dar in viata noastra mereu exista un bun prieten care este caine sau rapidist, si atunci ar trebui sa ne intrebam, rivalitatea asta ar trebui sa depaseasca limitele peluzelor? eu spun ca nu....ca si-n faza cu Tinutul Secuiesc , eu n-am ce sa comentez daca extremistii de acolo se potolesc.