FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Roakery Exclusiv

«123415»
SS Lazio16.08.2008 10:51

Roc pletos, roc satanic, roc coios... ROC MATUSHE! :thumbup:

CatalinBerceni16.08.2008 11:00
Roc pletos, roc satanic, roc coios... ROC MATUSHE! :thumbup:

Mah plete n-am , pt ca nu cred in figura : "esti roaker ai plete" fiecare se comporta cum vrea,imi place rock-ul pentru ca este cel mai complex stil muzical, si mereu are un mesaj bine definit,este un stil de muzica care nu-i trebuiesc sani si "ass-uri" in videoclip ca sa iasa in evidenta, pur si simplu chitara, basul,tobele si vocea fac diferentza.....

AdrianUltras2516.08.2008 11:01

Eu ascult Phill Collins - I Can't Dance

Pt ca nu pot

CatalinBerceni16.08.2008 11:09
Eu ascult Phill Collins - I Can't Dance

Pt ca nu pot

Dap si Phill Collins are cateva melodii misto mai ales "i can't stop loving you"

let__s_rock.jpg

SS Lazio16.08.2008 11:10

Cataline,

Era o sintagma spusa doar pentru amuzament. Poate ar fi trebuit sa pun ghilimele. Totusi, e foarte trv replica asta :D.

Si chitara, bassul, tobele, vocea nu fac diferenta, ci sunt TOTUL, intr-o piesa buna de rock/metal :)

Restul -videoclipuri, promovare pe micile ecrane, emisiuni de divertisment, "atmosfera"- sunt secundare, adiacente si, de cele mai multe ori, lipsite de importanta ;)

CatalinBerceni16.08.2008 11:16
Cataline,

Era o sintagma spusa doar pentru amuzament. Poate ar fi trebuit sa pun ghilimele. Totusi, e foarte trv replica asta :D.

Si chitara, bassul, tobele, vocea nu fac diferenta, ci sunt TOTUL, intr-o piesa buna de rock/metal :)

Restul -videoclipuri, promovare pe micile ecrane, emisiuni de divertisment, "atmosfera"- sunt secundare, adiacente si, de cele mai multe ori, lipsite de importanta ;)

Nu criticam nimik, doar spuneam o convingere de-a mea, pey sincer sa fiu n-am vazut trupa rock proasta sa reziste, in afara de Tokio Hotel....care cik canta si ei :D

SS Lazio16.08.2008 11:21

Nu pomeni de retardatii aia.

Au instrumentatie si atat. Nu sunt nici macar emo. Aparand la TV, la emisiuni, in reviste ce se servesc industrial, avand videoclip pe mtv, nu mai sunt nici macar emo... :-SS

A nu se intelege ca iau apararea curentului asta emo. Nu imi place defel, dar asta nu inseamna ca il urasc. Efectiv, sunt neutru, nu-mi pasa de el.

Uite ceva emo mai trv:

( este pus doar in scop educativ, pe mine ma amuza:)). Vai de amarul lor)

CatalinBerceni16.08.2008 11:30

Ah ...am uitat sa mentionez ca ascult si Tudor Gheorghe

Nici eu n-am nimik special cu Emo, adik fata de manelisti aia nu prea deranjeaza, si nici cu manelistii n-as avea nimik daca si-ar tine muzica doar pentru ei si n-ar asculta peste tot prin Bucuresti pe telefoane in masina sau pe strada, asta este lipsa de bun simt si nu vreau sa-mi imaginez daca as da drumu si eu la telefon sa cante in metrou cand ma intorc de la munca, si pt respectul fata de cei din jur mi-am luat casti cu toate ca m-au costat cam mult unele speciale pt muzica de la nokia sunt 150 ron :D dar se aud belea, ai si bas pe ele cat de cat bun

rock_music_blacklabel.jpg

AdrianUltras2516.08.2008 11:38

atata timp cat nu e akcent sau o-zone e bine

CatalinBerceni16.08.2008 11:46
atata timp cat nu e akcent sau o-zone e bine

hai mey....ce nu va place versurile de la ozone? le-a compus ala cand era la dentist si avea freza-n gura :D

AdrianUltras2516.08.2008 11:51

pai ma gandesc

ca il gaurea ala si el zicea:

"maya hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

maya haaaaaaaaaaaaaaa

maya hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

maya

ahahah "

si lacrimile ii curgeau in gura :))

CatalinBerceni16.08.2008 11:54
pai ma gandesc

ca il gaurea ala si el zicea:

"maya hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

maya haaaaaaaaaaaaaaa

maya hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

maya

ahahah "

si lacrimile ii curgeau in gura :))

Hai totusi sa nu spurca topicul asta ca nu l-am facut sa bagam versuri pop de pe scaunul de la dentist :D

Cine stie dak mai vin astia de la AC/DC in Romania, ca au un turneu european si din cate am inteles se strangeau semnaturi pentru aducerea lor la Bucuresti sa concerteze :D

DelPiero1016.08.2008 12:07

Nici eu n-am nimik special cu Emo, adik fata de manelisti aia nu prea deranjeaza, si nici cu manelistii n-as avea nimik daca si-ar tine muzica doar pentru ei si n-ar asculta peste tot prin Bucuresti pe telefoane in masina sau pe strada, asta este lipsa de bun simt si nu vreau sa-mi imaginez daca as da drumu si eu la telefon sa cante in metrou cand ma intorc de la munca, si pt respectul fata de cei din jur mi-am luat casti cu toate ca m-au costat cam mult unele speciale pt muzica de la nokia sunt 150 ron :D dar se aud belea, ai si bas pe ele cat de cat bun

Asta fac doar tiganii!Romanii nu prea mai asculta manele...imi place mie sa cred...fata de acum cativa ani,manele nu mai sunt asa la moda...

CatalinBerceni16.08.2008 12:11

Asta fac doar tiganii!Romanii nu prea mai asculta manele...imi place mie sa cred...fata de acum cativa ani,manele nu mai sunt asa la moda...

era bine sa fie adevarat, am vazut insa destui "romani" care fac chestia asta, oricum ai dreptate , efectul s-a mai ameliorat in 2008 , si din cate am vazut s-a cam impartit in doua masa de oameni....prima Housery si cea mai mare masa de oameni......Rock&Punk&Rap....cel putin la concertele rock prin piatza constitutiei dak canta cargo iris sau Pasarea Colibrii sunt pe putin 10.000 de oameni....asta este bine...:D \m/\m/\m/

blackstonecherry4.jpg

DelPiero1016.08.2008 12:51

Eu fac parte din ambele mase... :D

CatalinBerceni16.08.2008 12:54
Eu fac parte din ambele mase... :D

Nu ma deranjeaza cu nimik, si eu mai ascult putin House.

Apropo ce spui de melodia care se aude de ceva timp pe la noi pe stadion?

cred ca ar trebui sa ne gasim si noi un imn pe care sa-l cante tot stadionul

je plec spre stadion ca nu mi-am luat bilet, ma imbarbatez si cu o bere si apoi intru la meci :D , Forzza Steaua

:steag_cruce_invers:

DSCF0222.JPG

DelPiero1016.08.2008 13:10

Mie imi place melodia,insa multi nu o canta pt ca nu o inteleg!E mai marfa decat Scooter-Maria(desi sunt fan Scooter),insa e ceva mai greu decat 'tap,tap,tap,tararap',nu?Eu sunt indecis,nush daca sa vin la meci sau nu...

adidwu16.08.2008 15:44

M-a luat si pe mine somnu si cand m-am trezit se inchisese topicu cu roakeri.

Bine ca a deschis Catalin altu.

Retete mai merge sa pomenesc sau nu sunt in linia topicului?

bodanelu16.08.2008 17:19
Romanii nu prea mai asculta manele...imi place mie sa cred...fata de acum cativa ani,manele nu mai sunt asa la moda...

vino in oltenia si o sa ai o surpriza foarte neplacuta.

MoWeed16.08.2008 18:53

Peste tot e asa, asculta pe telefon dar nu au bunul simt sa-si puna casti...

SuperstaR1816.08.2008 19:40

baaaaaaaaaaaaaaaaaaai ia nu va mai luati de roacari :cursing: Vedeti ca Toja asculta rock! Si ati vazut ce bine a jucat in seara asta! :D :D D

PS: cred ca a luat`o si Banel pe urmele lui =)) a ascultat un pic de Metalica si a dat iar gol... si pasa de gol. Banel asta nu inceteaza sa ma uimeasca. Dupa un an absolut execrabil a reusit 2 goluri la rand. Ceva e suspect aici....hmmmmmmm

1on16.08.2008 19:44

Eu ascult toate cam toate genurile de muzicã, în general (mai puțin house și manele, dar și câteva din alea), niciunul în mod deosebit. Da' în ultima sãptãmânã am o anumitã preferințã pentru Nightwish.

adidwu16.08.2008 20:01

Toja e al doilea roaker de la Steaua dupa Filipescu,daca imi amintesc eu bine.

CatalinBerceni16.08.2008 22:03

tOJA O SA FIE DECLARAT ROKER cand o sa asculte Rock adevarat, adik metale nu rock comercial, Filipescu habar n-am ce asculta, marfa meciul din seara asta, dar din pacate iar am ragusit, dar oricum a meritat efortul , eu va las ca park vad in doua monitoare.......drumul pana acasa l-am masurat in beri ....

echipament_steaua_bucuresti_2008_2009_1ba45a2.jpg

1on16.08.2008 22:28

Care-i diferența între metale și rock comerical? Dã-mi niște exemple.

«123415»