FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Roakery Exclusiv

«12345615»
c.ronaldo1717.08.2008 09:28

Daca suna bine si e comercial, nu mai ascultati melodia respectiva?

@CatalinBerceni

Semnatura ta nu e normal cu "pericol" in loc de "matol" la final? :D

CatalinBerceni17.08.2008 09:32

Sunt melodii ca " GreenDay -Bloulevard of broken dreams" sau "Evanesces- Bring me to life" pe care orice rocker le asculta macar o data in viatza dar astea doua formatii au incercat o imbinare mai spre necomercial decat spre comercial....bine exista melodia aia " RockStar " care cu toate ca suna in cel mai comercial mod posibil....e geniala melodia in sine deci mici exceptii dar in general eu unul nu prea ascult comercial de dragul de a asculta, trebuie sa fie de calitate mare sa pot asculta :D

let__s_rock.jpg

SS Lazio17.08.2008 09:33

Nici nu s-a pus problema asta.

Nu a zis nimeni nicaieri ca ne-am autoimpune ceva de dragul unui concept. Nu suntem asceti penitenti.

Totusi, un mare totusi, o piesa trebuia sa aiba ceva care sa te impresioneze. Iar cand merge pe o tematica simpla, cu niste versuri usoare si putine, cu un schelet muzical monoton, cam greu sa te delecteze.

axl17.08.2008 09:34

De la Greenday ascult intotdeauna cu placere "Working class hero" care-i tot una si identica cu "Working class hero" a lui nenea John Lennon. Pana si vocea pare aceeasi.

http://www.trilulilu.ro/waffenss/aaf4dfee2d3390

1on17.08.2008 09:39

Tare complicatã treaba asta. Oricum, m-ați fãcut curios sã ascult și (multe) alte formații de care n-am auzit pânã acum (pentru cã nici n-am avut de unde și nici nu m-a interesat).

axl17.08.2008 09:41

Si asta chiar ca le pune capac la toate:

http://www.trilulilu.ro/zummagio/32d201997f465c

Oare exista vreo modalitate in care sa canti "Working class hero" fara sa aduci cu Lennon? Nici macar MM n-a reusit.

SS Lazio17.08.2008 09:42

Complicat, cand doar vorbim, nu si ascultam.

Uiti aici 2 melodii de la trupe de death, dar care, spre deosebire de celelalte piese, n-au voce( stiu ca multi sunt sensibili la vocile groase, la urlete, ma rog, la orice ce nu-i clear:) )

LE: a fost o mica greseala de tehnoredactare(cea cu "bim")

08_arch_enemy___hybrids_of_steel.mp3

06.Voice_of_the_soul.mp3

AdrianUltras2517.08.2008 09:50
CatalinBerceni17.08.2008 09:53
Complicat, cand doar vorbim, nu si ascultam.

Uiti aici 2 melodii de la trupe de death, dar care, spre deosebire de celelalte piese, n-au voce( stiu ca multi sunt sensibili la vocile groase, la urlete, ma rog, la orice ce nu-i clear:) )

LE: a fost o mica greseala de tehnoredactare(cea cu "bim")

Misto arch enemy, aveau o piese pe penultimul album super tare, "we will rise" park.......nu mai tin minte sigur....oricum super adevarata.

Ma bucur ca ne facem unii curiosi pe altii de a asculta si alte formatii.......eu spun sa ma asteptati pana imi refac calculatorul ca deocamdata il am demontat prin camera.....si stau pe calculatorul unui manelist& houser ...a trebuit sa formatez sa nu mai gasesc nimik....dar cand o sa fiu la mine pe proprietate...am vreo 6000 de melodii selectate de rock din toate genurile, ne putem da cu parerea acolo :D

let__s_rock.jpg

dee17.08.2008 09:54
Tare complicatã treaba asta. Oricum, m-ați fãcut curios sã ascult și (multe) alte formații de care n-am auzit pânã acum (pentru cã nici n-am avut de unde și nici nu m-a interesat).

daca n-ai mai ascultat metal, nu ti-as sugera sa incepi cu death sau black metal ... ia-o usor cu ceva mai soft , gen gothic :) sau vezi ca ti-a pus Lazio ceva melodic death.

axl17.08.2008 09:55

A, si Rammstein, bineinteles.

SS Lazio17.08.2008 09:58

La Arch Enemy e si mai misto faptul ca e o vocalista, nu un vocalist. :naughty:

Nici n-ai crede ascultand ca e fata. Eu am inlemnit cand am auzit asta :D

"In autumn 2000 ARCH ENEMY split up from former vocalist Liiva, they felt the new album "Wages Of Sin" demands a much more aggressive, intense vocalist. Fortunately, they spotted the amazing Angela Gossow from Germany, a metal-goddess with a frightening demonic and variable guttural roar. "

AdrianUltras2517.08.2008 10:01
CatalinBerceni17.08.2008 10:01

Am ramas si eu marcat sa vad asta, ca aveam melodii cu ei in calculator dar nici un clip....si cand m-am uitat pe un videoclip prima data am spus " moama ce bunaciune au pus astia sa-i imite" apoi mi-am dat seama ca defapt ea este "solistul", care stie melodia lui Cradle- Nyphetamine?

Casca_Mea_Noua.jpg

Marius17.08.2008 10:03
Cradle- Nyphetamine?

eu :)

si mai ascult mult Skillet :)

AdrianUltras2517.08.2008 10:04

Pt Merlyn, care desi sustine ca nu e militar, eu inca sper ca el sa vina cu mine in Abhazia in cruciada!

:punk:

Rammstein___Engel.mp3

CatalinBerceni17.08.2008 10:08

Asia___Heat_Of_The_Moment.mp3

Hmmm....rock placut, clasic, anii 70-80 , simplu si marfa

Apropo mi-am tunat casca :D

Propun si asta :D

Casca_Mea_Noua.jpg

ACDC___Hells_bells.mp3

axl17.08.2008 10:11
Pt Merlyn, care desi sustine ca nu e militar, eu inca sper ca el sa vina cu mine in Abhazia in cruciada!

Vezi ca si-altii au plecat in cruciada si-au ajuns in Pndapetzim.

Ohne_Dich.mp3

CatalinBerceni17.08.2008 10:18

Vezi ca si-altii au plecat in cruciada si-au ajuns in Pndapetzim.

Ohne_Dich.mp3

Apropo de razboi , va recomand :" We were Soldiers" cu Mel Gibson .. super film , nu poti sa stai fericit pe durata lui.....cred ca va lua un oscar

Luati melodia asta...e superba , cantec compus pentru alianta formata impotriva lui Hitler

Sabaton_Primo_Victoria_01_Primo_Victoria_CRG.mp3

Marius17.08.2008 10:19

hai ma sa pun si io o melodie, ca tot am sute de Mb pt uploadat :D

skillet_comatose.mp3

hai inca una

02._Skillet___The_Last_Night.mp3

si una super

The_Replacements___Here_comes_a_regular.mp3

CatalinBerceni17.08.2008 10:25

Acum educ politia comunitara cu Sabaton- Primo Victoria , sta dobitocii langa geamul meu si eu cu muzica-n blana si geamul deschis,se pare ca si mascaricii astia asculta rock :D

dee17.08.2008 10:41
hai ma sa pun si io o melodie, ca tot am sute de Mb pt uploadat :D

skillet_comatose.mp3

imi place ca la drums e o fata :)

AdrianUltras2517.08.2008 10:41

01___Carry_on_Wayward_Son.MP3

Kansas - Carry on Wayward Son

:yeahh:

CatalinBerceni17.08.2008 10:57
adidwu17.08.2008 11:04

Buna asta de la Sabaton.