FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Roakery Exclusiv

«14567815»
AdrianUltras2520.08.2008 14:54
Hammerfall ascultam in liceu, acum multi ani.

A long time ago...in a galaxy far, far away!

DelPiero1020.08.2008 18:17
n'as asculta rock nici dak miai trage 3 gloante in picior .... :sick: :sick: :sick: :sick:

Cu akcent inainte!

Nu,baiatul e manelist cu siguanta...si lasa-i pe Akcent,ca au unele melodii dragute! :confused:

Aia cu

Ma iubesti sau m-ai uitat

Cine-i vinovat

Am o dragoste de dat nu de-nchiriat

Spune-mi cine te-a pleznit cand m-ai parasit

(si ultima strofa, cea mai adevarata)

Eu cu tine

Stii bine

Cat de mult am cheltuit

Si ce avea melodia aia?Chiar misto!Fratele meu NoWeed(deci n-am mai fumat de vreo luna),ascult fara probleme orice gen de muzica,in afara de manele si populara.Depinde si de starea in care sunt...

MoWeed20.08.2008 18:46
Si ce avea melodia aia?Chiar misto!Fratele meu NoWeed(deci n-am mai fumat de vreo luna),ascult fara probleme orice gen de muzica,in afara de manele si populara.Depinde si de starea in care sunt...

Pai exact asta vroiam sa zic: depinde de starea in care esti.

De acolo am dedus ca erai beat :bananadance:

DelPiero1020.08.2008 18:59

Pai exact asta vroiam sa zic: depinde de starea in care esti.

De acolo am dedus ca erai beat :bananadance:

Te inseli!Asta ascult cand sunt beat: www.youtube.com/watch?v=1TXLd159nAk&feature=related

Am pierdut randul la betiile ce le-am avut pe aceasta melodie... :hai_steaua:

Later Edit:e vorba de La Familia-Zi de zi

MoWeed20.08.2008 19:02

One of my all-time favourites.... :drunk:

Se pare ca ne asemanam mai mult decat credeam:))

DelPiero1020.08.2008 19:12

Mai zi-mi ca dintre formatiile hip-hop,iti place cel mai mult BUG,si vom fi si mai asemanatori!

P.S.Nu-s hip-hoper,rapper sau plm,sunt neutru,dar BUG Mafia au unele melodii GENIALE!

MoWeed20.08.2008 19:34

Pinturicchio

De la BUG imi plac melodiile mai vechi, astea noi sunt prea asemanatoare cu stilul lui 50 Cent(care nu imi place).

Dar hai sa nu suparam rockerii ca suntem :offtopic:

:shutup2:

adidwu20.08.2008 19:39

Ce aveti ma cu dragutzul?

DelPiero1020.08.2008 20:02

Mancati-as blugii Adi Minune de pe tine,n-avem fratioare nimic cu el!Romanes bules,mancati-as!

CatalinBerceni20.08.2008 20:49

Mancati-as blugii Adi Minune de pe tine,n-avem fratioare nimic cu el!Romanes bules,mancati-as!

Come on ....fara termeni manelitici pe aici.....

Dee......melodia este super dar au si altele super misto, cum ar fi "heeding of hearth" "warrios on the storm" etc...

Si voi da aveti dreptate mafia are cateva melodii cu caracter "inteligent" dar femeile din clipurile lor sunt cam exagerate.....si nu sunt asa de rai precum par in muzica.

dee21.08.2008 04:06
melodia este super dar au si altele super misto, cum ar fi "heeding of hearth" "warrios on the storm" etc...

mai, sincer, am ascultat doar primele lor doua albume ( ascultat in sensul de intreg albumul), dupa doar asa, selectiv ,o piesa, doua. Mi-au placut atunci, intr-o perioada in care inca se mai resimteau reminescentele NKOTB , Take That, iar Backstreet Boys erau en vogue, insa ulterior, m-am cam saturat de eroi, legende ,razboinici si de faptul ca nu au mai adus nimic nou, au pastrat aceeasi linie usor monotona ( e adevarat, un power metal curat).

p.s sa nu se inteleaga ca nu ascultam NKOTB; la inceputul gimnaziului ,prin '92, eram "mare" fan. Tin minte ca imi lipisem un miniposter pe blocul de desen :innocent:

CatalinBerceni21.08.2008 13:58

Sa inteleg ca acum asculti numai balade sau Death? Acum in ce crezi? in afara de coruptia din Romania :D

dee21.08.2008 15:28

Ascult o gama larga de metal,simfonicul practic m-a introdus in metale. Nu ma regasesc in death, mult prea rapid si agresiv pt mine, ascult doar selectiv death melodic. Insa nu ma limitez doar la metal, pot sa ascult orice de la Depeche Mode pana la Zavaidoc :) important e sa am fundal sonor cand lucrez, cand sunt in fata calculatorului, cand sunt la volan ... adica mai tot timpul.

Cred in mine insumi si traiesc cu siguranta ca totul se rezolva.

Multumit?! pot sa te interoghez eu?

1. Cand ai inceput sa asculti metal, in ce te regasesti (daca te regasesti)?

2. Iris sau Antract? :)

3. revenind la metal, pro sau contra folosirii sintetizatorului?

adidwu21.08.2008 17:40
Nu stiu cum sa va zic, da' in cura asta (foarte scurta) in Vama am ascultat mult Vita de Vie... bai, aia canta cu adevarat!

Mare dreptate ai cu Vita de Vie.

CatalinBerceni21.08.2008 21:49
Ascult o gama larga de metal,simfonicul practic m-a introdus in metale. Nu ma regasesc in death, mult prea rapid si agresiv pt mine, ascult doar selectiv death melodic. Insa nu ma limitez doar la metal, pot sa ascult orice de la Depeche Mode pana la Zavaidoc :) important e sa am fundal sonor cand lucrez, cand sunt in fata calculatorului, cand sunt la volan ... adica mai tot timpul.

Cred in mine insumi si traiesc cu siguranta ca totul se rezolva.

Multumit?! pot sa te interoghez eu?

1. Cand ai inceput sa asculti metal, in ce te regasesti (daca te regasesti)?

2. Iris sau Antract? :)

3. revenind la metal, pro sau contra folosirii sintetizatorului?

Dap ...poti sa ma interoghezi

Raspunsuri:

1.Metal am inceput sa ascult pe la 16 ani (pana atunci ascultam Rap mai exact 2pac) de atunci rap-ul a trecut pe locul 2.

2.Iris (ma cunosc personal cu Cristi Minculescu si este declarat cel mai bun solist de muzica rock din Romania.

3.Contra pentru ca ar suna putin comercial, parerea mea.

4. AZI MI-a AJUNS TRICOUL CU "BASARABIA PAMANT ROMANESC"de la NOUA DREAPTA....:D:X:X

dee22.08.2008 03:10
AZI MI-a AJUNS TRICOUL CU "BASARABIA PAMANT ROMANESC"de la NOUA DREAPTA....:D:X:X

mai lipseste sa-ti faci tatuajul cu crucea celtica si esti chiar cool :P

Hai ca am glumit, insa in locul tau nu m-as entuziasma prea tare.In maxim 2 ani o sa ajunga si "Basarabia" un brand,la fel ca si "che quevara" - imprimat pe tricouri si sepci, distribuit prin mall-uri,cumparat pentru ca e la moda sa fii cu Che, ce mai conteaza marxismul?.

AdrianUltras2522.08.2008 08:05

Sculati, voi oropsiti ai vietii

Voi osanditi la foame sus

Sa fiarba-n inimi razvratirea

Sa-nceap-al lumii vechi apus

Hai la lupta cea mare

Rob cu rob sa ne unim

In-ter-na-tio-na-la

Prin noi s-o faurim...

adidwu22.08.2008 11:20

Hai ca a inceput lupta de clasa.

CatalinBerceni22.08.2008 13:41
AZI MI-a AJUNS TRICOUL CU "BASARABIA PAMANT ROMANESC"de la NOUA DREAPTA....:D:X:X

mai lipseste sa-ti faci tatuajul cu crucea celtica si esti chiar cool :P

Hai ca am glumit, insa in locul tau nu m-as entuziasma prea tare.In maxim 2 ani o sa ajunga si "Basarabia" un brand,la fel ca si "che quevara" - imprimat pe tricouri si sepci, distribuit prin mall-uri,cumparat pentru ca e la moda sa fii cu Che, ce mai conteaza marxismul?.

Pey nu ma intereseaza cat de comercial o sa fie tricoul peste 2 ani....ma intereseaza ca sustin o cauza....destul de trecuta cu vederea de statul roman, astazi l-am pus pe mine si 99% din cei pe langa care am trecut se uitau ca la felul 14...ceea ce inseamna ca transmit un mesaj mai bun sau mai rau .....pt unii si altii...pentru mine, spiritul national nu moare...la fel cum nu suport ca un roman sa fie persecutat pe pamantul lui....tatuajele mi se par idioate si fara folos...:P:P

Imagine055.jpg

oanna_r3d_and_blu3_4ever22.08.2008 22:05
n'as asculta rock nici dak miai trage 3 gloante in picior .... :sick: :sick: :sick: :sick:

deci e clar...:)))))

EJTI COCALAR !! wah...e de rau :ce_oameni:

CatalinBerceni23.08.2008 08:00

deci e clar...:)))))

EJTI COCALAR !! wah...e de rau :ce_oameni:

Hey fara jigniri, la adresa altor stelisti de pe acest site, si mai ales ca prin asta arati ca defapt n-ai fi mai presus de el....ci mai jos, oricum, nu vreau injuraturi si jigniri pe topicul asta si cred ca toti care intra des pe aici ma aproba in asta :D

dee23.08.2008 09:23
EJTI COCALAR !! wah...e de rau

spuse printzesa ...

De unde si pana unde ideea ca daca nu esti rocker sau nu asculti rock esti manelist?

Am constatat ca multi din cei care afirma ca nu asculta rock, au tot felul de prejudecati care merg mana in mana cu generalizarea:rockerii sunt drogati, nespalati, pletosi,betivi, iar metalistii - satanisti, uitand ca dincolo de aparente este caracterul omului. Prejudecatile astea nefondate indeparteaza lumea de cunoasterea culturii rock.

CatalinBerceni23.08.2008 09:46

Dee ....nush ce tot incerci sa-i explici , pt ca are doar 16 ani , nu va intelege, este perioada in care frustrarile se strang in mintea oricarui adolescent si uraste cat mai multe lucruri.

Cat despre discriminarea si ideile fixe expuse de tine, le-ai conturat foarte bine, pt ca n-ar trebui sa se intample asa ceva, atata timp cat exista un respect reciproc, iar cei care au intrat postul asta au reactionat pasnic pana acum in afara de cel care a fost citat ca si-ar trage gloante in picior. Si le multumesc pt asta pt ca nush eu unul ma gandesc ca am prieteni dinamovisti rapidisti, houseri sau manelisti, si sunt de acord cu statutul lor pentru ca fiecare om alege , si este o greseala sa alegem noi pt altii indiferent de statutul nostru-n viata lor

Spre exemplu "MoWeed" a spus ca nu se omoara cu rock-ul si nu cred ca i-a taiat careva capul pe aici ca dc scrie, am fost singurul care am comentat si atunci i-am spus ca e binevenit aici daca doreste sa discute cu noi .....dar nu mi se pare corect ca pe un Topic pt rockery sa intre un manelist sa critice....din moment ce scrie "exclusiv" si nici sa intre cineva de 16 ani dupa ce nimeni n-a jignit sa intre si sa spuna ca este ala un "cocalar" . Macar sa ne dea definitia jargonului ca habar nu are ce spune.

v_for_vendetta_movie_x1.jpg

dee23.08.2008 09:56
Dee ....nush ce tot incerci sa-i explici , pt ca are doar 16 ani , nu va intelege, este perioada in care frustrarile se strang in mintea oricarui adolescent si uraste cat mai multe lucruri.

pai eu i-am luat putin apararea, in sensul ca nu trebuie sa-l catalogheze lumea drept manelist, din moment ce nu-i place rockul, iar explicatia nu era pt el, era pt noi , cei care-l judecam :)

CatalinBerceni23.08.2008 10:14

pai eu i-am luat putin apararea, in sensul ca nu trebuie sa-l catalogheze lumea drept manelist, din moment ce nu-i place rockul, iar explicatia nu era pt el, era pt noi , cei care-l judecam :)

Pey nu l-a judecat nimeni in termeni violenti in afara de pustioaca asta, restul doar l-am taxat ca a intrat unde nu trebuie sa intre.....nu trebuie catalogat dar a cerut sa fie catalogat, este o greseala a lui personala care a fost taxata de comunitatea noastra, nu vad nimik rau in asta. Putea sa-si expuna parerea ianinte sa-mi inchida Marius topicul precedent si nu-l injura nimeni ca acolo era o intrebare adresata tuturor nu doar roakerylor.....aici am specificat asta este exclusiv pt noi.

«14567815»