FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Roakery Exclusiv

«13456715»
CatalinBerceni17.08.2008 13:33
Buna asta de la Sabaton.

Nu o stiam.

Este super melodie, si ca instrumental si ca voce este geniala :X:X

Ar cam trebui sa le felicitam pe Alina Dumitru si Sandra Izbasa pentru medaliile de aur sub tricolor si sub tricourile Ros-albastre

1785149654_alina_dumitru.jpg

sandra_2.JPG

adidwu17.08.2008 14:18

Si ce mai recomanzi de la Sabaton?

CatalinBerceni17.08.2008 14:20
Si ce mai recomanzi de la Sabaton?

Deocamdata nu pot sa recomand nimik ca n-am discografia lor pe hardul pe care sunt acum......sper sa-mi remediez problema pana vinerea viitoare....:D

Hai ca acum am gasit niste poze mai castigatoare :))

alinac3.jpg

495_58368_sandra4.jpg

axl17.08.2008 14:30

Pana la urma se dovedeste a fi un trend.

Cel mai bun cover

http://www.youtube.com/watch?v=br_KeK3nsWo

Cel mai prost cover

Cel mai extravagant cover, mie imi place

Si altele

http://www.youtube.com/watch?v=0imtbTsMUrw

http://www.youtube.com/watch?v=hNi2wOAb-OU

EternalK17.08.2008 14:42
Cine stie dak mai vin astia de la AC/DC in Romania, ca au un turneu european si din cate am inteles se strangeau semnaturi pentru aducerea lor la Bucuresti sa concerteze :D

click

tOJA O SA FIE DECLARAT ROKER cand o sa asculte Rock adevarat, adik metale nu rock comercial

"Columbianul Toja e mare fan al lui Jim Morrison de la The Doors."

de cand e metal-housere (fan Animal X too? :noexpression:) The Doors comercial ?!

A, si Rammstein, bineinteles.

incercati:

:blush: :blush:

Slade

ocean

Under a Violet Moon

axl17.08.2008 14:58

Da, nu-s rai, poate pacatuiesc un pic la capitolul teatralitate, da' suna bine.

Ce-am uitat sa spun, la Rammstein apreciez foarte mult si videoclipurile care-s bine facute in majoritatea cazurilor, cum ar fi astea trei care-s preferatele mele:

http://www.youtube.com/watch?v=2SoW5-tLe-U

http://www.youtube.com/watch?v=mfHlA3fmJG0...feature=related

Primul pare-se ca-i facut chiar in Romania.

oanna_r3d_and_blu3_4ever18.08.2008 22:36

si ia zicetzi.... :hmmm:

ce formatzii rock va placi? :>

AdrianUltras2519.08.2008 08:06

akcent, 0-zone si n'sync

adidwu19.08.2008 09:37

Ratos de Porao,Raimundos,Matanza, cel putin din rockul brazilian.

DelPiero1019.08.2008 10:33
akcent, 0-zone si n'sync

3SE,Backstreet Gays,Five...altceva?

CatalinBerceni19.08.2008 13:52
akcent, 0-zone si n'sync

3SE,Backstreet Gays,Five...altceva?

Hmmm....3se ascultam cand aveam vreo 12 ani...eram chiar fan =))

AdrianUltras2520.08.2008 06:59
:sick:
Marius20.08.2008 07:40

Nu stiu cum sa va zic, da' in cura asta (foarte scurta) in Vama am ascultat mult Vita de Vie... bai, aia canta cu adevarat!

DelPiero1020.08.2008 08:54

Ai fost in Vama mah...roackerule! :naughty: Ce cautau emo-iste p-acolo....?

Dragutzul_stelistul20.08.2008 09:25

n'as asculta rock nici dak miai trage 3 gloante in picior .... :sick: :sick: :sick: :sick:

Stanici20.08.2008 09:49

Probabil asta e si motivul pentru care ai uitat cratima de rigoare in cazul "mi-ai -ului". Daca prind pe careva care incinge spiritele p-aici si se formeaza tabere roakeri-antiroakeri, ii dau pause.

Marius20.08.2008 09:56

raule!

AdrianUltras2520.08.2008 11:41
n'as asculta rock nici dak miai trage 3 gloante in picior .... :sick: :sick: :sick: :sick:

Cu akcent inainte!

SS Lazio20.08.2008 11:58

Din cauza oamenilor ca tine, au ajuns stelistii(TOTI) sa fie considerati manelisti, oieri, ciobani, png-isti.

Si daca as fi netru si, uitandu-ma la :

1. Apostroful pus in loc de cratima (e mai "shucar" asa?);

2. "miai"- ( se stricase butonul cu apostrof?!);

3. Nickul tau ( te crezi pe haifaiv? esti la "aghetzat"?);

4. Excesul de ":sick" ( multumesc ca mi-ai ars retina. Puteai sa fii mai expresiv, totusi, in multe alte feluri, dar ce sa stie unul ca tine.);

5. Punctele de suspensie ( puse in stilul cartilor Gabrielei Vranceanu-Firea; Se doreste ca ideea sa capete o rezonanta mai puternica, dar, in fapt, marcheaza golul in gandire sau, si mai bine spus, golul GANDIRII. Nu, dragutzule, nu ma gandesc la golul dat de Banel.),

-- le-as da dreptate contestatarilor. Noroc ca nu sunt neutru si noroc ca majoritatea voastra nu ne covarseste.

Topicul e pentru astia mai "roacheri" (nu e destul de sugestiv titlul?), asa ca iesi afara. Voi aveti :

nicolaeguta.ro, taraftv.ro, otv (se dau manele LA GREU!!!), pietele, canalizarile, pungile cu aurolac.

Nu ne mai umple ograda cu prosti, avem destui deja!

Si inca ceva: fulguranta (latenta) a inteligentei tale da de gandit cum ca ai avea chef de scandal. Nu ne zici si un acab sau ceva in genul? asa, de dragul tr00-ismului tau.

Iti multumesc, Doamne, ca toti copiii de aur, toti nespalatii cu gel pe cap si fular la gura ( e la moda, a? sunteti ca din filmul ala... gesehash. ba nu, bah... aia erau chejuali), toti agramatii, au ajuns, se putea altfel?, pioni de baza in latifundia lui Becali.

Steaua e numai una... aia e a lui Becali si incep sa apara mini-becaliotii peste tot.

p.s. : acum caut gloantele!

http://www.youtube.com/watch?v=J-qTW-jpV40

DelPiero1020.08.2008 12:13

Cu akcent inainte!

Nu,baiatul e manelist cu siguanta...si lasa-i pe Akcent,ca au unele melodii dragute! :confused:

dee20.08.2008 12:25
Nu,baiatul e manelist cu siguanta...si lasa-i pe Akcent,ca au unele melodii dragute! :confused:

ia mai lasati voi gloantele, erbicidele etc ,comentarii si caracterizari puteti face la mistouri. Parca mai tare mi-a zgariat retina

i ia zicetzi.... hmmm ce formatzii rock va placi? :>
decat respectivul, care ar fi putut trece neobservat.
MoWeed20.08.2008 13:03

Bah, tu iar esti beat?

AdrianUltras2520.08.2008 13:30

Cu akcent inainte!

Aia cu

Ma iubesti sau m-ai uitat

Cine-i vinovat

Am o dragoste de dat nu de-nchiriat

Spune-mi cine te-a pleznit cand m-ai parasit

(si ultima strofa, cea mai adevarata)

Eu cu tine

Stii bine

Cat de mult am cheltuit

CatalinBerceni20.08.2008 14:01

Yey am avut primul manelar pe aici care a incercat sa incinga spiritele, dar din pacate a iesit pe usa din dos.

Oricum nush ce cauta pe aici ca am deschis un topic care clar avea titlul "Roakery exclusiv" ....probabil nu stie sa citeasca..oricum...am chemat delatizarea sa curete forumul sa nu cumva sa se infesteze careva din noi :D

:steag_cruce_invers:

si aveti grija cu "dee" nu o enervati ca poate musca din voi.....

lasand gluma la o parte ma gandeam la faptul ca aseara am avut parte de niste manele la geam de la aia care inlocuiau gurile de canal pe la mine pe strada si ai dracu au "campat" la mine acolo....un bairam de toata frumusetea, faza naspa pt ei ca atunci cand s-au culcat ei ...m-am dus sa-mi i-au 6 beri mi-am dat Hammerfall-ul in blana, geamul deschis si jucam counterstrike.

nush cum au muncit ei nedormiti pt ca am plecat la munca dar cand m-am intors....erau foarte calmi si fara muzica, se pare ca nu prea le plac rock-ul

dee20.08.2008 14:47

Hammerfall ascultam in liceu, acum multi ani. Imi placuse atunci o piesa, "Glory to the brave", pe care tot o ascultam :)

«13456715»