FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Roakery Exclusiv

«18910111215»
CatalinBerceni18.09.2008 23:53
WTF......Hail satan, die god

Cu Toate ca nu este locul aici, are careva idee cand canta Snoop Dog in Romania?????

dee19.09.2008 04:57

acum vreo 3 ani am fost la Bucuresti, la un concert Therion ,iar la final ne-au resuscitat cu un "hail satan" . Asta incerci sa faci si tu acum,cu topicul? :)

CatalinBerceni19.09.2008 07:36

acum vreo 3 ani am fost la Bucuresti, la un concert Therion ,iar la final ne-au resuscitat cu un "hail satan" . Asta incerci sa faci si tu acum,cu topicul? :)

Era replica la una din postarile de mai sus, nimic mai mult

adidwu19.09.2008 15:13

Cu Toate ca nu este locul aici, are careva idee cand canta Snoop Dog in Romania?????

Credeam ca intrebi si tu cand este concertul Haggard de la Cluj,din 18 noiembrie.

EternalK19.09.2008 17:33

AC/DC - Rock 'N Roll Train

BLACK ICE album. 20 oct.

Track Listing:

1. Rock 'n Roll Train

2. Skies On Fire

3. Big Jack

4. Anything Goes

5. War Machine

6. Smash N Grab

7. Spoilin' For A Fight

8. Wheels

9. Decibel

10. Stormy May Day

11. She Likes Rock N Roll

12. Money Made

13. Rock N Roll Dream

14. Rocking All The Way

15. Black Ice

razvan_stelist200719.09.2008 18:20
Eu zic ca daca ar asculta Led Zeppelin - Stairway to Heaven , ar face pe el de frica.

chiar acum o sa o iau de pe odc sa vad dak e asa agresiva....

razvan_stelist200719.09.2008 18:30

mai am luat-o si am ascultat-o acum.cred ca nu ati scris bine titlul sau am io odc stricat :hmmm: am gasit mel...are 8 min si ceva dar nu e agresiva deloc,e rock lent

adidwu19.09.2008 18:40
mai am luat-o si am ascultat-o acum.cred ca nu ati scris bine titlul sau am io odc stricat :hmmm: am gasit mel...are 8 min si ceva dar nu e agresiva deloc,e rock lent

Pai nu e agresiva,dar ce impresie ti-a lasat?

@EternalK

Back in Black,bun si videoclipul.

EternalK19.09.2008 19:54

nici un 'Back in Black'. :spank:

Black Ice album is set to be released on October 20, 2008.

Adrian19.09.2008 20:02

Caut-o acum pe youtube dar cauta varianta inversa.

adidwu19.09.2008 20:16
nici un 'Back in Black'. :spank:

Black Ice album is set to be released on October 20, 2008.

Am inteles de prima data ca e vorba de un nou album.

CatalinBerceni19.09.2008 20:39

Credeam ca intrebi si tu cand este concertul Haggard de la Cluj,din 18 noiembrie.

Sunt simpatici dar prea linistit

adidwu21.09.2008 11:04

La inceput canta si Haggard death metal dar a luat-o spre taramuri mai simfonice.

Oricum imi place "Awaking the Centuries".

CatalinBerceni23.09.2008 12:05
La inceput canta si Haggard death metal dar a luat-o spre taramuri mai simfonice.

Am descoperit o formatie super tare....cand o gasesc si pe net...o pun si aici poate va place si voua

adidwu24.09.2008 18:42

Am descoperit o formatie super tare....cand o gasesc si pe net...o pun si aici poate va place si voua

Si cum se cheama formatia?

CatalinBerceni24.09.2008 19:20

Si cum se cheama formatia?

Ete aici ca i-am luat de pe net:

101_ayreon_age_of_shadows.mp3

102_ayreon_comatose.mp3

103_ayreon_liquid_eternity.mp3

104_ayreon_connect_the_dots.mp3

105_ayreon_beneath_the_waves.mp3

106_ayreon_new_born_race.mp3

107_ayreon_ride_the_comet.mp3

108_ayreon_web_of_lies.mp3

201_ayreon_the_earth_extinction.mp3

202_ayreon_waking_dreams.mp3

203_ayreon_the_truth_is_here.mp3

204_ayreon_unnatural_selection.mp3

205_ayreon_river_of_time.mp3

206_ayreon_emc2.mp3

207_ayreon_the_sixth_extinction.mp3

adidwu26.09.2008 20:33

Destul de interesanta formatia.

CatalinBerceni26.09.2008 22:10
Destul de interesanta formatia.

Eu o ascult de vreo 4 zile in continu

Remediez postul asta sa va spun inca ceva despre conspiratiile despre Roakeri, cum ca am fi violenti sau jegosi....

Ieri am mers cu-n bun prieten sa achizitionez piesele pentru noul meu PC, si bineinteles, am decis sa mergem cu motoru lui, toate bune si frumoase , insa cand ne-am intors din zona unirii, am decis sa mergem pe la eroii revolutiei, sa mai scapam de aglomeratia de pe vacaresti,toate au mers struna pana cand ne trezim in dreptul benzinariei OMV de la City Mall, cu-n destept pe jumatate de drum ,a iesit si el linistit cica de la benzinarie, cred ca a fost o fractiune de secunda si cam un milimetru care au decis soarta noastra, aveam deja vreo 70km/H....si toata lumea stie ca pe motocicleta nu poti frana fara emotii, am depasit cu bine pe desteptul acela, nu ne-am dat jos sa-l luam la omor, doar am oprit dupa intersectie , am fumat o tigara , se linistise si prietenul meu si ne-am reluat drumul.

Apoi peste vreo 20 min, am plecat sa cumparam si niste adeziv pentru BCA, la Aparatorii Patriei, facem dreapta sa intram sa mergem la Metro, cand un om care parea serios, cu-n WW Passat ultimul model , om imbracat la camasa etc, a vrut sa intre pe acea strada, noi normal fiind deja pe acea banda aveam prioritate, asta deschide geamul, ne injura ca la usa cortului, ne-am vazut de drum , la primul semafor omul iar nervos se uita la noi si ne injura de morti, atunci a luat foc si Tovarasul meu si ia ar un picior in usa soferului si apoi ne vedem de drum, in concluzie, rockery, mai gandesc , fata de alti oameni , care cel putin in traficul bucurestean se comporta ca maimute retardata si la fiecare frana brusca, sau claxon auzi injuraturi de mama si iese cu bata dupa tine, dar pot spune ca acum se vad "roadele"

faptului ca la examenul de conducere multi au dat 100 de euro la politist si fara probleme au trecut traseul, avand in vedere faptul ca-n fiecare saptamana minim 3-4 motociclisti sufera rani grave din cauza ca soferii autoturismelor nu se uita in oglinzile laterale sau pur si simplu ies de pe strazi secundare cum ar iesi la ei in casa din baie.....Concluzia o puteti trage voi

adidwu29.09.2008 19:40

Soselele patriei sunt pline de nebuni.

CatalinBerceni30.09.2008 08:29
Soselele patriei sunt pline de nebuni.

Dap dar inainte se face un test psihologic ,care in Romania se cumpara cu 150 ron...,

Verssace30.09.2008 09:20

huuuuããã :punk:

CatalinBerceni30.09.2008 11:31
huuuuããã :punk:

Au navalit tatarii la noi pe topic, ......... :offtopic: Oameni la harpoane!!!!!

sabin130730.09.2008 11:38

:laugh:

:console:

LARI02.10.2008 11:08

Artista germana Natascha Stellmach a declarat ca este in posesia cenusii lui Kurt Cobain, si ca o va fuma intr-un joint, la deschiderea unei expozitii de arta.

Courtney Love a declarat in luna mai ca cenusa fostului sau sot a fost furata din locuinta ei.

Artista germana, care este o fana declarata a trupei Nirvana, nu a vrut sa recunoasca daca a furat cenusa, spunand doar ca a intrat in posesia urnei.

Fumatul cenusii va avea loc la sfarsitul expozitiei, pe 11 octombrie, publicului permitandu-i-se sa asiste la ceremonie.

Natascha Stellmach spune ca aceasta ceremonie va fi punctul culminnant al expozitiei.

adidwu02.10.2008 13:00

Credeam ca cenusa a fost deja fumata de catre Courtney Love,dar se vedea ca ea sarmana o pastra pentru vremurile cand ar fi ramas fara alte prafuri.

Oricum artista asta din Germania s-a inspirat dupa Keith Richards.

Sunt curios ce tematica au lucrarile artistei Natascha Stellmach.

«18910111215»