Nu o fi Lacatush un super-antrenor, dar nici unii din cei care scriu pe aici nu sunt adevarati fani ai Stelei. Chiar ii banuiesc ca sunt sub acoperire pt a crea zizanie!
Era mai bine la inceputul campionatului trecut cand am dat 5 suturi spre poarta in 4-5 meciuri?
Priviti aici din caseta tehnica Steaua-Brasov:
Suturi la poarta: 20- 4
Suturi pe poarta 7-2
Mingi centrate in careu: 40-5
Posesie 68%-32&
Cu Vasluiul sunt asemanatoare!Vorba lui Radoi...o sa ne straduim sa nu mai traga adversarii spre poarta, ca din 4 suturi pe poarta in 2 meciuri am luat 2 goluri, ambele imputabile lui Zapada.
Ce vina are Lacatush ca Zapata scapa mingea, ca ratam cu seninatate din pozitii clare?
Baietii inca nu si-au intrat 100% in mana. Daca rata Kapetanos sau Stancu cum a ratat Arthuro sau Badea, sareati cu gura ca de ce nu i-a bagat pe Arthuro si/sau Badea...si invers!
Intodeauna, jucatorul de pe banca ar fi fost mai bun decat cel din teren in cazul in care rezultatul nu convine! Jucatorii astia ii are si cu astea trebuie sa defileze.
Pe zi ce trece, constat ca forumul a devenit o scena a unui cor de Cassandre care are n-are treaba, ii canta prohodul lui Lacatus si al echipei.
Chiar dupa meciul cu Roma Cassandrele au spus ca am jucat slab, cu o echipa care s-a lasat batuta, etc... ca Lacatus asa si pe dincolo...
Asa ati facut si cu Olaroiu, care in opinia mea a facut minuni ca performanta (campionat+UEFA+LC) raportat la lotul care-l avea la dispozitie si cati accidentati erau. Ati uitat!!!