FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Du-ne in B,nu ne suparam, ca de-aia esti simbol

«1234568»
choli04.08.2008 23:45
joseph

M-ai inteles gresit.

Eu nu am pus la indoiala faptul ca voi sunteti stelisti.

Eu am intrebat daca o sa il urmati pe Laca peste tot chiar daca el e in colaborare cu becalii.

Choli

Am citit.Si nu pot sa nu ma intreb de ce nu au pus baietii si faza in care Laca le facea disperat semn cu mana sa se intoarca in aparare, faza care a urmat imediat dupa ce am marcat al 2lea gol.

iN SEARA asta am terminat, e ultimul comentariu.

Chiar si cand ai dovada clara ca Marius merita sa fie antrenor in Ghencea, tu nu faci altceva decat sa gasesti un alt nod in papura.

Si mai zici ca nu ai nimic cu el.....

RUSINICA.. :gathering:

p.s. noapte buna,

pentru azi e suficient!!!

AdrianUltras2504.08.2008 23:47

Doar ca a vorbit cu jucatorii nu inseamna ca e antrenor de nivelul Stelei.

Am plecat si eu.

Noapte buna si tie si tuturor de pe site.

kosm1n04.08.2008 23:48

Este evident ca echipa nu e pusa la punct dar oare nu ar trebui sa-l sustinem pe Lacatus pana la final? E ultimul simbol care inca nu a iesit pe usa din spate din Ghencea! Eu sper sa ne redresam pt ca nu vreau un nou capitol "Hagi"! Eu cred ca toti stelistii in sufletul nostru ne dorim ca Lacatus sa faca treaba la Steaua........1 simplu motiv pt al sustine......

kosm1n05.08.2008 00:02
Floro Flores

Nu asta inseamna democratia?

Nu asa se face la cluburile mari din vest, cluburi cu care vrem sa semanam si noi?

Prietene, cat timp tu o sa platesti un bilet la stadion si Patronul o sa puna banii la echipa o sa fi un simplu suporter care se bucura si plange in functie de rezultate! Nu se poate pretinde asa ceva la noi in Romania ....nu avem acelas nivel de trai ca in tarile din vest!

Living_Dead_Stripper05.08.2008 04:14

Cerem demisia lui Lacatus, dar uitam sa ne intrebam un singur lucru: CE SE VA INTAMPLA DUPA?

Adica nu luam in calcul persoana care va NUMI antrenorul care ii va urma lui Lacatus. Cine e aceasta stim cu totii...

De acord cu plecarea lui Lacatus daca Maria Sa, Patriarhul Intai-Statator, Razboinic al Luminii, ar aduce un antrenor profesionist pe care sa-l lase sa lucreze fara sa se bage peste el.

Nu sunt pentru plecarea lui Lacatus daca asta inseamna sa ne pricopsim la echipa cu antrenori gen Pedrazzini sau Panduru.

Nu uitati ca ciobanul a mers intotdeauna din lac in put, din rau in mai rau. Fiindca da domnii mei, sunt variante si mai rele decat varianta actuala, Marius Lacatus.

MoWeed05.08.2008 07:05

@LDS

Exact, nu cred ca sunt multi antrenori buni care sa fie de acord sa isi asocieze imaginea cu a Stelei. Probabil va aduce o carpa, iar apoi se va plange ca Lacatus a stricat pregatirea si nu mai poate face nimic.

Plus ca in mijlocul sezonului e cel mai prost moment sa schimbi antrenorul....

catalinMLK05.08.2008 09:04

UNEORI AM IMPRESIA CA Lacatus E CEL MAI CRITICAT ANTRENOR DIN ULTIMA PERIOADA....UNEORI AM IMPRESIA CA UNII ABEA ASTEAPTA SA FACA UN PAS GRESIT CA SA SARA PE EL...ARTICOLUL ASTA E DE-A DREPTUL JENANT....NU CREDEAM CA PE SITE-UL SUPORTERILOR STELISTI Laca SA FIE VREODATA DESFINTAT IN HALUL ASTA...SA SPUI CA EL NU E CINE STIE CE MARE SIMBOL CA EL A FOST PLATIT DE CATRE CLUB...SI CA NOI SUPORTERII NE DAM VIATA PENTRU CULORI FARA A AVEA VREUN INTERES MATERIAL E DE-A DREPTUL PENIBIL....PAI MAI MARTIRILOR DE SEZON VA ASIGUR CA N-ATI FACUT NICI UN SFERT DIN CAT A FACUT Marius Lacatus PT CLUB

sabin130705.08.2008 09:17

1: Mihai, nu comentez nivelul de judecata al userului pe care l-ai citat, dar nici nu pot concepe ca Lacatus a venit la Steaua in primul rand pentru bani, contrazice grav bunul simt. Inseamna mult prea mult pentru el acest club ca sa fie asa

1: Eu nu sunt convins ca Cruyf este peste Lacatus din orice punct de vedere. Talentul si rezultatele extraordinare ale olandezului nu se compara cu ambitia si motivatia lui Lacatus. Geniul fotbalistic nu presupune intotdeauna, nu e conditie obligatorie, pentru un spirit de sacrificiu pe teren dus pana la limita.

2. Se uita ca in Ghencea nu exista meseria de antrenor, prerogativele acestuia fiind mult restranse. Cu toate acestea atacanti virulent antrenorul Lacatus, dupa o infrangere si o victorie, un joc intradevar sub ce se asteapta, dar dupa o campanie de achizitii si as zice si de pregatire modeste.

3. In era Becali antrenorul nu va avea niciodata vestiarul, si de aici pleaca foarte multe probleme de ordin psihologic sau disciplinar.

4. Imi pare rau ca simbolul Lacatus trebuie sa suporte mizeria prin care trece, si cu care este improscat din toate partile, inclusiv de tribune.

Numai bine!

P.S.:Nu sunt adeptul ideei de a sacrifica Steaua pentru o persoana, fie ea si simbol, dar parerea mea e ca nici nu suntem asa de corecti precum ne pretindem.

Vom fi mereu acolo sa criticam, sa cantam, sa contam

iov05.08.2008 09:52

Somanescule, pe vremea lui Oli erai si tu folositor pe site, in cazul lui Lacatus incearca sa te reorientezi si incearca sa abordezi subiecte si din alte perspective, totusi Lacatus nu este acelasi cu Becali, mai indulceste-ti tonul ca devii antipatic.

RaDoooI05.08.2008 09:57

Voi vreti rezultate dupa 6 luni ? Cand o sa avem si noi rabdare cu un antrenor cel putin .. 2 ani? Exista inca probleme de comunicare in echipa, e normal, sunt foarte multi straini, multi jucatori noi in primul 11. Avem si noi rabdare 2 ani cu Marius ?

stelist24/2405.08.2008 11:16
De acord cu Mihai Somanescu. Fiecare are dreptul sa-si spuna opinia. Eu sunt unul dintre cei care l-au sustinut pe maestrul Lacatus pana in panzele albe, dar daca nu poate mai mult de atat, mai bine sa plece singur decat sa-l dea Gigi afara. Ar insemna ca are demnitate.

Eu nu am nicio datorie la Lacatus, el este dator Stelei sa o duca in Champions League si cred ca ii sta in putere sa faca acest lucru.

Daca nu o califica, adio si-un praz verde. Fara suparare.

Choli, nu ai dreptul sa faci reguli pe acest forum. Ele sunt deja facute si trebuie respectate inclusiv de tine. ;)

:)) astaptam sa scrii si tu un post:) ca spui concret si se vede ca ai minte in cap

xray_rom05.08.2008 11:30

Nu o fi Lacatush un super-antrenor, dar nici unii din cei care scriu pe aici nu sunt adevarati fani ai Stelei. Chiar ii banuiesc ca sunt sub acoperire pt a crea zizanie!

Era mai bine la inceputul campionatului trecut cand am dat 5 suturi spre poarta in 4-5 meciuri?:)

Priviti aici din caseta tehnica Steaua-Brasov:

Suturi la poarta: 20- 4

Suturi pe poarta 7-2

Mingi centrate in careu: 40-5

Posesie 68%-32&

Cu Vasluiul sunt asemanatoare!Vorba lui Radoi...o sa ne straduim sa nu mai traga adversarii spre poarta, ca din 4 suturi pe poarta in 2 meciuri am luat 2 goluri, ambele imputabile lui Zapada.

Ce vina are Lacatush ca Zapata scapa mingea, ca ratam cu seninatate din pozitii clare?

Baietii inca nu si-au intrat 100% in mana. Daca rata Kapetanos sau Stancu cum a ratat Arthuro sau Badea, sareati cu gura ca de ce nu i-a bagat pe Arthuro si/sau Badea...si invers!

Intodeauna, jucatorul de pe banca ar fi fost mai bun decat cel din teren in cazul in care rezultatul nu convine! Jucatorii astia ii are si cu astea trebuie sa defileze.

Pe zi ce trece, constat ca forumul a devenit o scena a unui cor de Cassandre care are n-are treaba, ii canta prohodul lui Lacatus si al echipei.

Chiar dupa meciul cu Roma Cassandrele au spus ca am jucat slab, cu o echipa care s-a lasat batuta, etc... ca Lacatus asa si pe dincolo...

Asa ati facut si cu Olaroiu, care in opinia mea a facut minuni ca performanta (campionat+UEFA+LC) raportat la lotul care-l avea la dispozitie si cati accidentati erau. Ati uitat!!!

sonel05.08.2008 11:41

postez foarte rar pe site, dar nu pot sa nu remarc mizeria asta de articol in genul gsp. Lacatus nu este cel mai experimentat sau talentat antrenor dar eu il sustin pana in panzele albe (chiar in B). si stii prea bine Mihai ca nu sunt singurul care gandeste asa. mult succes lui Laca si sa nu ii ia in seama pe acesti Gica contra.

enjoy05.08.2008 12:07

obiceiul casei nu se schimba, ar fi prea mult; asa ca mergi in continuare pe calapodul obisnuit cu respectarea stricta a locurilor de batut cuie pentru a nu altera si flecurile pe care le pui. rar mi-a fost dat sa vad o "dragoste nebuna" precum cea pe care o manifestati pentru Steaua si in acelasi timp o biciuire, eu zic semiconstienta, "ca la usa cortului" aplicata asupra "ochilor" celui de care va laudati ca sunteti indragostit. nu spun ca antrenorul Lacatus e cel mai potrivit pentru Steaua dar, am promis sa mai am rabdare cu el. mataluta chiar n-ai ce face? cautati bre o indeletnicire mai ortodoxa decat cea de "critic" a lui Lacatus, demonstreaza prin ceva ca esti stelist, altfel ma tem ca ne incurci. daca ai ramas cu sechele dupa ce nu ai mai luat bani de la club nu te razbuna pe noi, trateaza-te undeva si apoi revino. mult succes!

DanStan05.08.2008 12:48

Sa vina Ooooli, sa vina Oooooli, sa vina Ooooli inapoooooi ....

Virgil05.08.2008 14:10
(robespierre @ Aug 4 2008, 10:09 PM)

PS: Laca DU-NE IN C. Eu o sa fiu acolo in peluza si o sa te aplaud. Asa sunt eu mai masochist si stiu sa respect, sa fiu loial si sa apar un simbol care mi-a adus ani de zile de bucurii.

FORZA Steaua, FORZA Laca , tu mereu vei fi THE OLD NR 7

Nu cred ca un stelist adevarat isi doreste ca Steaua sa ajunga in B, daramite in C. Stim cu totii ca in primul rand patronul nu ar accepta asa ceva si l-ar concedia inaintea de a se afla in zona retrogradarii. Cred ca si cei care il iubesc pe Lacatus pana la surescitare, i-ar recomanda, spre binele lui, sa-si faca o retragere demna, in locul uneia rusinoase. Nu poti sa-i doresti sa duca Steaua in B, doar ca sa-ti arati atasamentul, iubirea, fata de un om. Ii poti cere in schimb, ca atunci cand nu va mai avea loc la Steaua, sa preia Steaua II, o echipa de Liga a III-a. Sunt sigur ca va face stadioane pline. Sunt sigur ca galeria il va insoti in deplasari, alaturi de toti cei care il adora. Nu-i asa Robespierre?

Pana una-alta, Lacatus e bun acolo unde este. Ii doresc sa aiba rezultate bune in continuare, pentru a ne oferi posibilitatea sa fim alaturi de Steaua si de el timp indelungat.

Eventual, sa egaleze la Steaua, longevitatea lui Wenger la Arsenal. Si poate cine stie, daca va da Domnul, si pe cea a lui Ferguson la Man Utd.

Ce atata vanzoleala?

leynad7205.08.2008 16:13

Vorbim discutii...

1.Clubul nu are patronat.

2.Echipa nu are antrenor.

3.Jumatate din jucatorii din lot sunt foarte slabi, pe alocuri patetici.

Chiar nu are sens sa ne lamentam, nu se poate face performanta in conditiile astea.

Nu facem altceva decat sa chinuim fotbalul.

In fiecare an incepem cu sperante, dupa cateva etape ne resemnam, si terminam cu gandul "poate la anul, cine stie ?"...

Pare un fel de perpetuum mobile, an de an...si agonia continua.

danimarcu05.08.2008 16:50
E evident ca disputa asta a mers mult prea departe. Dupa cum stiti eu am fost unul din cei mai mari contestatari ai antrenorului Lacatus. Inca mai sunt, parerea mea despre antrenorul Lacatus nu are capacitatea de a antrena Steaua. In fine, nu asta conteaza.

Ovidiu are dreptate, articolele in care antrenorul Lacatus e contestat sunt deja multe iar asta nu e bine. Vad ca exista 2 tabere, contestatari vs. aparatori, ceea ce nu este normal.

Haide ca deocamdata sa sustinem Steaua, indiferent de cine e antrenor. Vedem mai tarziu ce iese din toata treaba asta.

La fel cred si eu,s-a mers prea departe.Fac parte din tabara contestatarilor,ne-am spus of-ul,acum e momentul sa luam o pauza.Urmeaza meciuri grele,echipa are nevoie de sustinere.Deocamdata el este antrenor al Stelei si e normal ca noi sa-l sustinem.Sunt convins ca daca nu se califica in grupe ,Jiji ii face vant ca lui Hagi.Sper din tot sufletul sa ne calificam in grupe si Lacatus sa ne dea tuturor contestatarilor o palma binemeritata.Stiu,am mai spus asta,dar sper mereu ca e doar iluzia mea faptul ca echipa nu joaca nimic.

Asadar,haideti sa ne calmam,Lacatus si echipa au nevoie de liniste.

androsteaua05.08.2008 16:53

Lacatus trebuie sa aiba sustinerea noastra! se uita prea usor ce a facut pt Steaua! unii au uitat ca atunci cand Lacatus a revenit in Ghencea ca antrenor,se cutremura stadionul! acum dupa cateva meciuri nereusite vin unii si il ataca! omul trebuie lasat pana la sfarsit si daca nu isi indeplineste obiectivul,atunci sa fie atacat,pt ca pana la urma au trecut doar 2 etape!

Scrie corect numele lui Marius Lacatus

1uLy4Nn05.08.2008 18:03

du-ne'n b ca nu se suparam? :)) oameni buni..stelistilor...trezirea tata..Lacatus antrenorul este cineva iar Lacatus simbolul este altcineva..chiar il iubiti pe Laca mai mult decat iubiti Steaua??

Deliric105.08.2008 19:33

sunt curios acum sa vad cati isi doresc demisia lui Lacatus , adica sa fie ceva gen ex.:nume Ion vreau demisia lui Lacatus , sunt convins ca aceleasi Ion cand Lacatus va fi dat afara e Becali va sari in sus 3 metri ca de ce a fost dat afara ....asta nu o spun ca sunt fan Becali din contra nu suport personaju , o spun ca stiu ca nici voi nu stiti ce vreti ...

si eu sunt de parere ca Lacatus nu e antrenor de nivelul Stelei , inca si poate ca ar fi mai bine sa isi dea demisia ...dar faza e cine ar veni in locul lui ? ce antrenor mare l-ar suporta pe jijinho ?cred ca suntem condamnati la pieire , avem un fel de cancer in "interior"

ideea e ca orcine ar veni nu o sa faca mare branza cu Jiji langa el , a fost cazu Protasov ...dar de bine ce ia fost a plecat omu... faza ca a plecat ca iubeste nu stiu ce echipa e vrajala . ia sa io fi dat bani care ii merita ...

Jiji e omu care crede ca daca rupe un fir din barba unui bosorog o sa aiba noroc in meciu` urmator , si cu asta am spus tot ! cand o sa isi dea seama ca daca construeste biserici nu ajuta cu nimik Steaua o sa fie bine ...

Editat de Moderatori

Se scrie Lacatus nu lacatusi

omblad0n05.08.2008 19:58

Un articol de tot [...]..il preferi cumva pe Olaroiu in locul lui Laca?

Deliric105.08.2008 21:35

noi sa fim sanatosi

c.ronaldo1705.08.2008 21:38

Cred ca nici pe siteurile lui Dinamo sau Rapid nu se gasesc atatea articole anti-Steaua, cate gasesc pe acest forum anti-Lacatus.

robespierre05.08.2008 22:16

OLE OLE OLE OLA SUNTEM DE TOATA JENA....

indiferent ca suntem pro Lacatus sau contra Lacatus deja ajungem penibili. Noi ne batem gura aici degeaba. Oricum Laca o sa plece cand o sa fie cazul pt ca nimeni nu e vesnic. Fiti siguri ca atunci cand va simti ca nu mai poate face nimic la Steaua o sa-si dea demisia.

Pana atunci vai de viata noastra cu certurile astea interne.

«1234568»