"NOI SUNTEM DATORI LUI Marius, NU EL NOUA. SA-TI INTRE BINE IN CAP ASTA, SI TIE SI TUTUROR CARE VA VEDETI "MARI STELISTI".
Lacatus ANTRENORUL ARE NEVOIE DE NOI SI DE INCREDEREA NOASTRA...NU ESTI IN STARE SA O ARATI? FOARTE BINE, DAR NU VENI TU SA INFLUENTEZI LUMEA PE AICI...
"sa ne faca pe noi fericiti" - pai tu crezi ca meriti? - meriti tu si altii ca tine?
Nu meritati nimic!!!! Voi nu ati facut nimic pentru clubul asta....
Ai auzit de " Steaua, clubul nostru drag, ce mult te iubim, LA BINE LA RAU, Steaua E CLUBUL MEU TOT MEREU...
DA in orice caz nu ai niciun drept sa dai in Lacatus, pentru ca tu esti un nimeni in comparatie cu el."
Acesta este comentariul postat de un user al siteului www.fcsteaua.ro. El nu e singurul care crede asa ceva. Din pacate. Sa luam pe rand afirmatiile baiatului: Noi suntem datori antrenorului.Daca nu credem asta, inseamna ca nu suntem stelisti.Ba mai mult, nici nu avem voie sa exprimam o astfel de parere, pentru ca influentam lumea. Nu de alta, dar trebuie sa influenteze lumea doar pareri ca asta. Atat NI SE DA VOIE.
Mai mult, noi suntem nimic in comparatie cu el si nu am facut nimic pentru Steaua, in comparatie cu Lacatus si de-asta n-avem voie sa spunem nimic de rau de el. Principiul de baza este: " Cine esti tu ba, sa vorbesti de mine?"
Ceea ce vreau sa-i transmit acestui baiat e ca dintre noi toti, nimicurile care dam in ANTRENORUL Lacatus si Marius Lacatus, noi suntem unicii care dam bani pentru Steaua, in timp ce el este PLATIT "sa-si dea viata" pentru Steaua. Asa cum era PLATIT sa joace la Steaua. As vrea sa vad cum s-ar simti acest user si altii ca el, daca ar fi injurat de Marius Lacatus sau de un jucator/oficial/antrenor al Stelei. Cand Piturca a injurat tribuna a doua, care-i cerea demisia pentru rezultatele slabe, lui de ce nu-i eram datori? Ca vorba aia, ce am facut noi pentru Steaua in comparatie cu el? CINE SUNTEM NOI sa vorbim de el? Daca ati plati un bilet de tren la clasa 1 si in schimb ati fi pusi intr-un loc pe culoar la clasa a 2a si ati face 8 ore in loc de 3, ce ati face, ati zice: nu-i nimic, am incredere in CFR, nu conteaza ca mi s-au inselat asteptarile? Sau ati lua atitudine?
Baiatule, noi suntem cei care platim bani buni, DIN PROPRIUL BUZUNAR, ca sa avem ocazia sa incurajam Steaua. NOI mergem de buna voie, pe ploaie si pe zapada si pe ger, sa vedem Steaua. Si NOI avem dreptul sa cerem socoteala celor care zic ca ne ofera Steaua, dar in schimb ne dau UN SUROGAT care are o singura legatura cu originalul, respectiv NUMELE. Sunt curios, daca lui Lacatus nu i se ofereau bani, mai venea sa antreneze? Sau daca i se cerea sa dea bani ca sa antreneze Steaua, mai venea? Cu alte cuvinte, daca i se cerea sa antreneze Steaua, DOAR PE PASIUNEA PENTRU Steaua, mai era acum aici? NOI, cand ni s-au cerut o gramada de bani pentru un bilet de Champions League, am fost acolo!
La referendumul de anul acesta pentru mentinerea presedintelui Laporta la Barcelona, o parte din fani l-a huiduit pe Johan Cruyff pentru ca si-a declarat sustinerea pentru acesta. Oare EI CINE SUNT sa faca asta? Sau si ei sunt niste nimicuri care n-au dreptul sa vorbeasca? Diferenta dintre Cruyff si Marius e uriasa. La toate nivelurile. Daca Laca s-a identificat cu Steaua" nu cred ca sunt impotriva mea si a Stelei", pe marele jucator batav nu l-am auzit identificandu-se cu Barca, pe criteriul, " cate am facut io pentru clubul asta". Johan Cruyff a inteles insa, ca atata vreme cat un suporter da 1 euro din buzunarul PROPRIU, din banii pentru care munceste, ca sa vada niste baieti platiti regeste care promit spectacol, are dreptul sa CRITICE ce a primit si pe cei care au oferit, daca nu-i place. Se cheama NORMALITATE.
Mihai Somanescu