FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Du-ne in B,nu ne suparam, ca de-aia esti simbol

«1238»
fcsteaua.ro04.08.2008 19:04

"NOI SUNTEM DATORI LUI Marius, NU EL NOUA. SA-TI INTRE BINE IN CAP ASTA, SI TIE SI TUTUROR CARE VA VEDETI "MARI STELISTI".

Lacatus ANTRENORUL ARE NEVOIE DE NOI SI DE INCREDEREA NOASTRA...NU ESTI IN STARE SA O ARATI? FOARTE BINE, DAR NU VENI TU SA INFLUENTEZI LUMEA PE AICI...

"sa ne faca pe noi fericiti" - pai tu crezi ca meriti? - meriti tu si altii ca tine?

Nu meritati nimic!!!! Voi nu ati facut nimic pentru clubul asta....

Ai auzit de " Steaua, clubul nostru drag, ce mult te iubim, LA BINE LA RAU, Steaua E CLUBUL MEU TOT MEREU...

DA in orice caz nu ai niciun drept sa dai in Lacatus, pentru ca tu esti un nimeni in comparatie cu el."

Acesta este comentariul postat de un user al siteului www.fcsteaua.ro. El nu e singurul care crede asa ceva. Din pacate. Sa luam pe rand afirmatiile baiatului: Noi suntem datori antrenorului.Daca nu credem asta, inseamna ca nu suntem stelisti.Ba mai mult, nici nu avem voie sa exprimam o astfel de parere, pentru ca influentam lumea. Nu de alta, dar trebuie sa influenteze lumea doar pareri ca asta. Atat NI SE DA VOIE.

Mai mult, noi suntem nimic in comparatie cu el si nu am facut nimic pentru Steaua, in comparatie cu Lacatus si de-asta n-avem voie sa spunem nimic de rau de el. Principiul de baza este: " Cine esti tu ba, sa vorbesti de mine?"

Ceea ce vreau sa-i transmit acestui baiat e ca dintre noi toti, nimicurile care dam in ANTRENORUL Lacatus si Marius Lacatus, noi suntem unicii care dam bani pentru Steaua, in timp ce el este PLATIT "sa-si dea viata" pentru Steaua. Asa cum era PLATIT sa joace la Steaua. As vrea sa vad cum s-ar simti acest user si altii ca el, daca ar fi injurat de Marius Lacatus sau de un jucator/oficial/antrenor al Stelei. Cand Piturca a injurat tribuna a doua, care-i cerea demisia pentru rezultatele slabe, lui de ce nu-i eram datori? Ca vorba aia, ce am facut noi pentru Steaua in comparatie cu el? CINE SUNTEM NOI sa vorbim de el? Daca ati plati un bilet de tren la clasa 1 si in schimb ati fi pusi intr-un loc pe culoar la clasa a 2a si ati face 8 ore in loc de 3, ce ati face, ati zice: nu-i nimic, am incredere in CFR, nu conteaza ca mi s-au inselat asteptarile? Sau ati lua atitudine?

Baiatule, noi suntem cei care platim bani buni, DIN PROPRIUL BUZUNAR, ca sa avem ocazia sa incurajam Steaua. NOI mergem de buna voie, pe ploaie si pe zapada si pe ger, sa vedem Steaua. Si NOI avem dreptul sa cerem socoteala celor care zic ca ne ofera Steaua, dar in schimb ne dau UN SUROGAT care are o singura legatura cu originalul, respectiv NUMELE. Sunt curios, daca lui Lacatus nu i se ofereau bani, mai venea sa antreneze? Sau daca i se cerea sa dea bani ca sa antreneze Steaua, mai venea? Cu alte cuvinte, daca i se cerea sa antreneze Steaua, DOAR PE PASIUNEA PENTRU Steaua, mai era acum aici? NOI, cand ni s-au cerut o gramada de bani pentru un bilet de Champions League, am fost acolo!

La referendumul de anul acesta pentru mentinerea presedintelui Laporta la Barcelona, o parte din fani l-a huiduit pe Johan Cruyff pentru ca si-a declarat sustinerea pentru acesta. Oare EI CINE SUNT sa faca asta? Sau si ei sunt niste nimicuri care n-au dreptul sa vorbeasca? Diferenta dintre Cruyff si Marius e uriasa. La toate nivelurile. Daca Laca s-a identificat cu Steaua" nu cred ca sunt impotriva mea si a Stelei", pe marele jucator batav nu l-am auzit identificandu-se cu Barca, pe criteriul, " cate am facut io pentru clubul asta". Johan Cruyff a inteles insa, ca atata vreme cat un suporter da 1 euro din buzunarul PROPRIU, din banii pentru care munceste, ca sa vada niste baieti platiti regeste care promit spectacol, are dreptul sa CRITICE ce a primit si pe cei care au oferit, daca nu-i place. Se cheama NORMALITATE.

Mihai Somanescu

MoWeed04.08.2008 19:11

Si eu nu inteleg de ce a trebuit sa ii raspunzi printr-un articol.

Marius04.08.2008 19:11

Oare au trecut 4-5 luni de cand mi-am luat injuraturi zdravene pentru ca am scris exact acelasi lucru?

AdrianUltras2504.08.2008 19:13

Steaua noastra se duce, putin cate putin in fiecare zi.

Daca o tine tot asa, pana la urma doar noi,suporterii, vom mai ramane din ea.

Sper sa nu fie asa.

Forza Steaua!

floroflores04.08.2008 19:13

Incredibil!! Dle M Somanescu,daca nu am niciun fel de consideratie fata de mine,voi mai citi si in continuare debitarile d-voastra tarziu serale...insa,intrucat am ceva pretentii inca de la mine,ca vertebrat si ca om care nu a absolvit o facultate degeaba,voi prefera contrariul...mentalitatea ca daca dai bani,esti liber sa ai fel si fel de manifestari vad ca se raspandeste groaznic...J A L N I C !!!!

AdrianUltras2504.08.2008 19:16

Floro Flores

Nu asta inseamna democratia?

Nu asa se face la cluburile mari din vest, cluburi cu care vrem sa semanam si noi?

danimarcu04.08.2008 19:17

Ti-ai pus cenusa in cap ,Mihai.

Sa vezi acum "stelistii adevarati" ce-ti vor sari in cap! :whistle:

Incredibil!! Dle M Somanescu,daca nu am niciun fel de consideratie fata de mine,voi mai citi si in continuare debitarile d-voastra tarziu serale...insa,intrucat am ceva pretentii inca de la mine,ca vertebrat si ca om care nu a absolvit o facultate degeaba,voi prefera contrariul...mentalitatea ca daca dai bani,esti liber sa ai fel si fel de manifestari vad ca se raspandeste groaznic...J A L N I C !!!!

@floroflores- ai auzit vreodata de "dreptul consumatorului"?

Ce drepturi are suporterul stelist?Sa bata din palme si sa scoata bani grei din buzunar pt a umfla conturile unora?

Virgil04.08.2008 19:38

De acord cu Mihai Somanescu. Fiecare are dreptul sa-si spuna opinia. Eu sunt unul dintre cei care l-au sustinut pe maestrul Lacatus pana in panzele albe, dar daca nu poate mai mult de atat, mai bine sa plece singur decat sa-l dea Gigi afara. Ar insemna ca are demnitate.

Eu nu am nicio datorie la Lacatus, el este dator Stelei sa o duca in Champions League si cred ca ii sta in putere sa faca acest lucru.

Daca nu o califica, adio si-un praz verde. Fara suparare.

Choli, nu ai dreptul sa faci reguli pe acest forum. Ele sunt deja facute si trebuie respectate inclusiv de tine. ;)

LARI04.08.2008 19:52

"Daca platesc, am dreptul sa ma plang" e o atitudine cat se poate de normala.

Asa cum normala este si situatia de a nu mai da bani unei organizatii care nu-ti satisface anumite cerinte. De exemplu: mie-mi plac telefoanele Nokia, sau masinile Ford. Dar iau o teapa, mai iau una si ce urmeaza? Sa risc de cate ori pentru a-mi satisface orgoliul ca am un obiect de la nush ce marca? Doar si ei tot oamenilor le datoreaza succesul, iar lansarea anumitor produse este insotita de evenimente pentru care se fac eforturi deosebite ca o multime cat mai mare de oameni sa fie prezenta.

O obiectie extrem de serioasa ar fi: Steaua e o stare de spirit si datorita fanilor. Fara suporteri, spectacolul nu e intreg. Trebuie tinut cont de parerea lor. CORECT!

Numai ca Becali ar putea spune: "Pai daca voi va plangeti ca dati nush cati bani pe bilete si deplasari intr-un an, eu dau milioane de euro pentru echipa asta. Fara banii mei, voi n-ati avea dupa cine va duce. Eu dau banii, eu decid. Nu va convine voua, da'-mi convine mie, care dau bani!".

Ce se va intampla cu suporterii actuali ai Stelei intr-un asemenea cerc vicios? Poate ca se vor indeparta de echipa. Insa fiti siguri ca se vor gasi altii care sa tina cu o echipa Steaua patronata de Becali dupa bunul lui plac.

Discutia despre bani poate avea un efect extrem de pervers, mai ales intr-o tara inapoiata ca Romania. Atat economic, cat si ca mentalitate. Asta pentru ca la noi nu exista civilizatia de a intoarce anumite aspecte non-materiale catre cel care iti consuma un bun sau iti sustine o echipa.

O discutie despre bani nu poate fi favorabila decat alora care au banu'. Nu-i putem face sa intoarca cu fata spre noi decat aratandu-le ca NOUA NE PASA DEZINTERESAT de echipa. Asta e singura noastra arma viabila. Pentru ca, ne convine sau nu, in acte, Steaua e a lui Becali.

floroflores04.08.2008 19:55
De acord cu Mihai Somanescu. Fiecare are dreptul sa-si spuna opinia. Eu sunt unul dintre cei care l-au sustinut pe maestrul Lacatus pana in panzele albe, dar daca nu poate mai mult de atat, mai bine sa plece singur decat sa-l dea Gigi afara. Ar insemna ca are demnitate.

Eu nu am nicio datorie la Lacatus, el este dator Stelei sa o duca in Champions League si cred ca ii sta in putere sa faca acest lucru.

Choli, nu ai dreptul sa faci reguli pe acest forum. Ele sunt deja facute si trebuie respectate inclusiv de tine. ;)

eu ma-ntreb,daca luam aseara bataie,cam cum puteati face mai rau...???...uite...cam de voi are jj nevoie,cand il va da afara pe Laca...Insa...ce ziceti,daca Steaua ii scoate pe Galatasaray si termina prima ???? Vizionarilor...

Virgil04.08.2008 19:57

Cu alte cuvinte, ori Choli, ori tu, tot un drac. Eu tin cu Steaua, in niciun caz cu Lacatus, pe care il stiu de cand nici nu-ti trece prin minte.

Si inca ceva, opiniile noastre nu sunt luate in seama de nimeni. Pur si simplu facem conversatie. Credeam ca vrei sa comentezi articolul, nu sa ataci persoana.

floroflores04.08.2008 20:03
Cu alte cuvinte, ori Choli, ori tu, tot un drac. Eu tin cu Steaua, in niciun caz cu Lacatus, pe care il stiu de cand nici nu-ti trece prin minte.

Si inca ceva, opiniile noastre nu sunt luate in seama de nimeni. Pur si simplu facem conversatie. Bagacios mic!

turul ma refeream,dar la cati nervi mi-am facut in seara asta...nici nu mai vad...totusi daca pierdeam aseara,ce atitudine mai aveati,insist???

Virgil04.08.2008 20:08

Evident ca nu mi-ar fi convenit. Si as fi zis ceva la adresa echipei. Nu ar fi scapat nici Laca, pentru ca el raspunde de rezultate. As fi spus poate ca ar trebui sa se lase. Poate n-as fi spus totusi. tii cum e atunci cand Steaua pierde de doua ori la rand. Spui vrute si nevrute. Si ce daca spui. Ramai cu spusul. Si pentru asta trebuie sa ne contram noi aici. Dupa mine Laca sa stea pana la adanci batranete, dar da-mi voie sa-mi spun opinia atunci cand ceva nu merge.

noname_fu04.08.2008 20:12

Amice M.S. As dori foarte tare sa aud si niste argumente de ordin fotbalistic pe care tu iti fundamentezi articolul. Pana acum ambele articole anti-Lacatus suna doar a dorinta de a iesi in evidenta sau a emana un spirit de fronda fata de majoritatea care are incredere in el ca antrenor. Ce ti-ai dori tu , dpdv fotbalistic sa faca Lacatus? Din punctul meu de vedere in afara de a alinia cea mai buna echipa, a folosi un sistem cat mai modern (exact cel care e acum la Steaua) si a lucra faze de joc (ca urcarea lui Szekely pe dreapta alaturi de Dayro, pe cand restul echipei strange in centru pt a izola partea dreapta a apararii adverse in timp ce mij la inchidere urca in centrul careului cu varful impins) , faze fixe (cum s-a vazut in returul camp trecut) si schimbari inspirate... ce poate face mai mult un antrenor? Pana la urma depinde de jucatori exact cum un regizor depinde de actori! Adevarul e ca Lacatus ar putea sa ii invete fotbal, cum ii invata pe Ochirosii sau pe B.Stancu. Dar in fond el nu este platit pt asta si nici nu are timp de asa ceva. In plus, daca la o varsta de 25 de ani drept exemplu nu ai habar sa-ti joci postul esti pierdut (can`t teach an old dog new tricks).

TE ROG INSISTENT SA ADUCI ARGUMENTE FOTBALISTICE, NU JURNALISTICE!

P.S. Daca am fi continuat meciul frumos cu AS ROMA cu o victorie la Vaslui si cea de ieri cu Brasov, aceste articole nu ar fi aparut. Ori la Vaslui nu tactica superioara a adversarilor de tip "autobaza in poarta" sau acel Mourinho de pe banca moldovenilor ne-au batut, ci o greseala inerenta de portar si apatia varfului (si spre sfarsit varfurilor) impinse care nu au creat spatii pt mijlocasii de creatie (care oricum sunt sublimi, dar lipsesc cu desavarsire - exceptandu-l pe Dayro care inca se acomodeaza cu postura asta) - acest lucru evident s-a schimbat la meciul cu Brasov, Arthuro miscandu-se incontinuu si tragand dupa el 2 oameni din aparare mai mereu.

floroflores04.08.2008 20:14

Si inca ceva, opiniile noastre nu sunt luate in seama de nimeni. Pur si simplu facem conversatie. Bagacios mic!

turul ma refeream,dar la cati nervi mi-am facut in seara asta...nici nu mai vad...totusi daca pierdeam aseara,ce atitudine mai aveati,insist???

esti extrem de spiritual!!! continuati frate asa,chiar avem nevoie de "stelisti adevarati" care sa destabilizeze!!! chiar e momentul...si chiar ai dreptate...nu prea are rost sa facem conversatie...

xDaJACKALx04.08.2008 20:14

eu ma-ntreb,daca luam aseara bataie,cam cum puteati face mai rau...???...uite...cam de voi are jj nevoie,cand il va da afara pe Laca...Insa...ce ziceti,daca Steaua ii scoate pe Galatasaray si termina prima ???? Vizionarilor...

Ce ziceti, ce ziceti , ce ziceti, de cateva luni tot cu ce ziceti-ul asta o tineti.anul trecut era ce ziceti daca o sa ia campionatul si nu l-a luat, in pregatiri ce ziceti daca o sa jucam fotbal in campionat si n-am jucat, acum ce ziceti daca Steaua ii scoate pe Galatasray si termina prima?Omule tie chiar iti place ce joaca Steaua?Chiar iti place ca la fiecare joc trece jumatate de ora pana sa tragem un sut pe poarta?Iti place ca aia de la Brasov au fortat aseara in tot meciul 5 minute in care ne-au dat un gol si au avut inca o ocazie mare?A avut o pauza de iarna, a avut o pauza de vara, au venit si plecat atatia jucatori si nimic nu s-a schimbat!E exact acelasi joc.

joitaru04.08.2008 20:19

Sunt in mare parte de acord cu tine, (in partea cu Lacatus), dar in partea cu NUMAI VOI AVETI VOIE (DREAPTUL) sa faceti aia, aia si aia, cred ca TE SUPRAEVALUEZI.

Nu imi zice nimeni ca daca el vine la stadion mai mult ca mine, e mai suporter ca mine.

Aia 2% din venit, i-am trimis la AISS (si mai sunt si altii), asta nu inseamna ca ala e mai putin stelist ca mine, sau ca tine, sau ca altii.

Toti tin cu Steaua, ca unii din pacate aleg sa il blameze pe Lacatus, URAT DIN PARTEA LOR, ce sa le faci, sa ii bati???

Il sustin pe Laca pana in panzele albe.

AdrianUltras2504.08.2008 20:20
Numai ca Becali ar putea spune: "Pai daca voi va plangeti ca dati nush cati bani pe bilete si deplasari intr-un an, eu dau milioane de euro pentru echipa asta. Fara banii mei, voi n-ati avea dupa cine va duce. Eu dau banii, eu decid. Nu va convine voua, da'-mi convine mie, care dau bani!".

Din punctul meu de vedere, daca tot a luat Steaua, becalii are 2 optiuni:

1.Sa se comporte ca un conducator de club adevarat si sa bage bani pt a face performanta.

2.Sa vanda!

El insa a luat Steaua pt publicitate nu pt peformanta.

Cum Steaua a facut performanta(semifinala UEFA si grupe CL), cum a devenit inutila nevoie de performanta.

"Deja suntem acolo, deja ma pot da mar,ha ha ha!Deci nu mai are rost sa mai fac ceva."

Cam asa gandeste becalul.

Acum doar sta si culege publicitatea.

Floro Flores

Tu nu intelegi ca noi vrem in primul rand ca Laca sa plece de la Steaua pt a putea da in cioban?

Daca eu ma duc cu un banner anti conducere pe stadion voi fi acuzat ca vreau sa fac rau echipei.De suporteri(poate mi-o si iau), de Lacatus, de Gigi, de toti.

Si pt ca acolo e Lacatus, lumea il va crede pe el.

Dar daca nu va mai fi Lacatus acolo, becalul ramane singur.

Cuvantul lui impotriva cuvintelor noastre.

zloty04.08.2008 20:30

si Laca si Hagi nu au fost adusi la club pe princi sportive ci doar ca suporteri sa taca din gura , prost cum o fi oaia a manipulat pa toata lumea ,numai sunt huiduituri la adresa lui! a scapat de presiune .

Avem pretentie de club mare da antrenori ni alegem dupa interes sau dupa cum i se scoala la patron

LARI04.08.2008 20:33

@AdrianUltras25

Stim cu totii de ce a luat jegali clubul. Tocmai de aia nu baga bani pentru a face cu adevarat performanta. Pt ca el are ce-si doreste cu investitiile astea. Atat il duce pe el capu'.

A-propos: Becali are parul cretz si creierul neted. Va dati seama unde eram acu' daca parul si creierul lui faceau schimb de cele doua proprietati? :)

Redevenind seriosi: Becali nu are nicio optiune. Fata de noi, evident ca ar avea o groaza. Insa fata de obiectivele sale in viata, nu are nicio obligatie. Tocmai fiindca pe creierul lui s-ar putea face cercetari serioase pentru imbunatatirea vitezei pe partiile de schi.

floroflores04.08.2008 20:33

Din punctul meu de vedere, daca tot a luat Steaua, becalii are 2 optiuni:

1.Sa se comporte ca un conducator de club adevarat si sa bage bani pt a face performanta.

2.Sa vanda!

El insa a luat Steaua pt publicitate nu pt peformanta.

Cum Steaua a facut performanta(semifinala UEFA si grupe CL), cum a devenit inutila nevoie de performanta.

"Deja suntem acolo, deja ma pot da mar,ha ha ha!Deci nu mai are rost sa mai fac ceva."

Cam asa gandeste becalul.

Acum doar sta si culege publicitatea.

Floro Flores

Tu nu intelegi ca noi vrem in primul rand ca Laca sa plece de la Steaua pt a putea da in cioban?

Daca eu ma duc cu un banner anti conducere pe stadion voi fi acuzat ca vreau sa fac rau echipei.De suporteri(poate mi-o si iau), de Lacatus, de Gigi, de toti.

Si pt ca acolo e Lacatus, lumea il va crede pe el.

Dar daca nu va mai fi Lacatus acolo, becalul ramane singur.

Cuvantul lui impotriva cuvintelor noastre.

bine gandit...tare strategie...deci,Lacatus pleaca si incepe showul...cu alergaturi,interzis pe stadion...etc...si in timpul asta ramanem intre locurile 8-10 si ala tot nu pleaca...si...altceva...bai incitantule degeaba...te credeam,daca macar mergeai la meci etapa de etapa...dar tu ce scandal sa incepi din Alba sau Neagra de unde esti??? te uiti la TV cum iese scandalul si Steaua va pierde puncte si tot jj ramane??? cred ca te cam plictisesti la tine in orasel si ai nevoie de adrenalina neaparat...dar sa cerem iar sa ratam un sezon degeaba,e chiar debilitate...si tu de fapt ce vrei??? mai devreme ziceai ca vrei sa plece Laca pt a veni un antrenor superior lui...iar acum,o dai altfel...parca esti din brigada diverse...

AdrianUltras2504.08.2008 20:41

Prietene, cand am putut, am mers la meciuri.

Si de fiecare data am scandat anti becalii.

Acum 2 ani, cand era Oli antrenor, si a venit la Cluj iar suporterii stelisti veniti din ardeal au inceput sa strige "becaliii, becaliiii, becalii" am vazut multi dintre ultrasii veniti din Bucuresti cum isi puneau mainile la fata si aproape ca plangeau de rusine si nervi.

Nu cred ca sunt singurul care ar striga anti becalii.

Nu cred ca sunt singurul care asteapta sa moara acest cancer care a distrus Steaua.

Repet, cand am putut, l-am atacat.

Una din armele folosite a dat si roade.

A facut valuri foarte mari.

uite-o aici:

index_1.jpg

noname_fu04.08.2008 20:44

astept inca un raspuns din partea autorului articolului si, de ce nu, din partea detractorilor care il sustin si din partea celuilalt semnatar de articole contra-Lacatus, Lary.

LARI04.08.2008 20:49
astept inca un raspuns din partea autorului articolului si, de ce nu, din partea detractorilor care il sustin si din partea celuilalt semnatar de articole contra-Lacatus, Lary.

Scuze, dar nu inteleg la ce anume trebuie sa-ti raspund.

Dar daca tu crezi ca ce am scris eu poate fi catalogat drept un material anti-Lacatus, inseamna ca nu m-am facut foarte bine inteles si imi pare rau.

Deci... la ce anume sa-ti raspund?

Virgil04.08.2008 20:52

@ floro

Opreste-te. Deja nu mai ai nicio limita. Daca ai chef de luat la misto, vezi ca exista un topic mai jos, la coltul vesel. Ia un diazepam si du-te la culcare. Si uita tot. Esti sub orice critica.

«1238»