Asa ceva intrece orice limita, orice bun-simt.
denaturezi ce am scris eu, asa intr-un mod grosolan...
1. Am spus ca sunteti datori antrenorului.
Consider ca sunteti, atat timp cat a stat 10 luni. Timpul unui antrenor este crucial, in special la Steaua. Dar 10 luni este extrem de putin pentru reactiile pe care le consider deplasate.
2. La reactiile de ura la adresa lui imi mentin parerea si spun: VOI NU SUNTETI STELISTI!!
3. Iti poti exprima cate pareri doresti(nu sunt eu in masura sa decid asta) dar asa nu se mai poate! nu exista comentariu in care sa nu dati in antrenor iar multa lume care este destul de tanara este influentabila!
4. NU MAI FI ABSURD! - EU SUNT DOAR UN SIMPLU "FORUMIST" AL ACESTUI SITE! deci nu pot si nici nu vreau(chiar daca as fi putut)sa "dau voie" la diverse pareri!
5. " Cine esti tu ba, sa vorbesti de mine?" - este o prostie mai mare ca tine(spre deosebire de tine, eu am avut ocazia sa-i strang mana omului Marius Lacatus) - nu ar fi in stare de o asemenea idiotenie, te respecta, daca si tu faci la fel
6. "Ceea ce vreau sa-i transmit acestui baiat e ca dintre noi toti, nimicurile care dam in ANTRENORUL Lacatus si Marius Lacatus, noi suntem unicii care dam bani pentru Steaua, in timp ce el este PLATIT "sa-si dea viata" pentru Steaua."
Lacatus a demonstrat de atatea ori ca "si-a dat viata pentru Steaua", ca jucator, iar ca si antrenor e platit sa antreneze
7. "As vrea sa vad cum s-ar simti acest user si altii ca el, daca ar fi injurat de Marius Lacatus sau de un jucator/oficial/antrenor al Stelei." - ce intrebare idioata, ai fost tu injurat de Lacatus, ca de el vb.. nu de conducere. ai fost? cand o sa fi, atunci sa ma intrebi pe mine!
8. "Cand Piturca a injurat tribuna a doua, care-i cerea demisia pentru rezultatele slabe, lui de ce nu-i eram datori?" - Nu i-am fost datori deoarece Piturca a stat 3 ani jumate linistit, nu ca si Lacatus 10 luni!
9. " Daca ati plati un bilet de tren la clasa 1 si in schimb ati fi pusi intr-un loc pe culoar la clasa a 2a si ati face 8 ore in loc de 3, ce ati face, ati zice: nu-i nimic, am incredere in CFR, nu conteaza ca mi s-au inselat asteptarile? Sau ati lua atitudine?" - o stupizenie de comparatie, nu cred ca-si are locul aici. Ai fi putut compara altceva, de genul: Daca Piturca a avut la dispozitie 3 ani jumate linistiti si Marius 10 luni de ce trebuie sa-l injuram pe Marius?
10. "Baiatule, noi suntem cei care platim bani buni, DIN PROPRIUL BUZUNAR, ca sa avem ocazia sa incurajam Steaua. NOI mergem de buna voie, pe ploaie si pe zapada si pe ger, sa vedem Steaua. Si NOI avem dreptul sa cerem socoteala celor care zic ca ne ofera Steaua, dar in schimb ne dau UN SUROGAT care are o singura legatura cu originalul, respectiv NUMELE."
Ce eroi sunteti voi
) - aici nu vreau sa comentez, am comentat putin pentru Adrian zilele trecute. Poti cauta!!! Si cu toate astea singurul tau drept este sa incurajezi echipa!!!
11. "Sunt curios, daca lui Lacatus nu i se ofereau bani, mai venea sa antreneze? Sau daca i se cerea sa dea bani ca sa antreneze Steaua, mai venea? Cu alte cuvinte, daca i se cerea sa antreneze Steaua, DOAR PE PASIUNEA PENTRU Steaua, mai era acum aici? NOI, cand ni s-au cerut o gramada de bani pentru un bilet de Champions League, am fost acolo!"
Cu siguranta ar fi antrenat....a declarat de n* ori!!
12. "La referendumul de anul acesta pentru mentinerea presedintelui Laporta la Barcelona, o parte din fani l-a huiduit pe Johan Cruyff pentru ca si-a declarat sustinerea pentru acesta. Oare EI CINE SUNT sa faca asta? Sau si ei sunt niste nimicuri care n-au dreptul sa vorbeasca? Diferenta dintre Cruyff si Marius e uriasa. La toate nivelurile. Daca Laca s-a identificat cu Steaua" nu cred ca sunt impotriva mea si a Stelei", pe marele jucator batav nu l-am auzit identificandu-se cu Barca, pe criteriul, " cate am facut io pentru clubul asta". Johan Cruyff a inteles insa, ca atata vreme cat un suporter da 1 euro din buzunarul PROPRIU, din banii pentru care munceste, ca sa vada niste baieti platiti regeste care promit spectacol, are dreptul sa CRITICE ce a primit si pe cei care au oferit, daca nu-i place. Se cheama NORMALITATE."
Baiatule vezi ca aici faci o confuzie halucinanta!
Vezi ca cei care au votat (aproximativ 130.000 de persoane) nu sunt fani. EI SUNT "SOCIOS" - EI PLATESC LA PROPRIU O COTIZATIE LUNARA DE "N" EURO LA CLUBUL Barcelona. EI AU ALT DREPT DECAT TINE. Paralela pe care o faci o consider absurda. Ei scot batiste, noi scoatem mortii la lumina cand protestam, ei nu au garduri, noi avem, la iei nu sunt suporteri care ataca pe teren jucatori, noi avem...etc! Ce vreau sa zic au alta mentalitate!
Si inca ceva " EI CAND CRITICA O FAC O DATA LA 5 ANI, NU IN FIECARE ZI!!!