FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Du-ne in B,nu ne suparam, ca de-aia esti simbol

«12348»
noname_fu04.08.2008 20:53

La postul de pe prima pagina. Nu stiu daca tu esti cel care a scris celalalt articol.

Ca Lacatus nu e un mare antrenor, e un lucru deranjant de vizibil: folosirea unor sisteme tactice uluitor de neinspirate (cum a fost cel de la Vaslui, de miercuri; nici cu Brasovul n-a rupt gura targului...), folosirea mai multor jucatori pe posturi cu care sunt putini obisnuiti...

Lista este, sunt convins, la fel de consistenta pe cat de inflacarati suntem fiecare in parte in a ne striga disperarea referitoare la situatia actuala a Stelei.

Nu tu ai scris asta?

AdrianUltras2504.08.2008 20:56
After Galatasaray won the UEFA Cup against Arsenal FC in 2000, some fans decided that such a big club deserved more organized support. The smaller groups unified to form one large group, and they chose for their name ultrAslan, which means Ultras Lions. The goal of the group was to be an "Independent Fan Association" which would unite all Galatasaray fans in the close stands and support Galatasaray in all its sports branches, in all venues.

Unlike some other Ultras groups, ultrAslan, are apolitical. Their symbol is a Lion, specially designed for them, and their name is always written with the same font on their banners. ultrAslan has no official friendship with other Ultras groups yet.

So, we are the Ultras, too.. Steaua Bucuresti's fans and Galatasaray fans are brothers..

Asta e un mesaj de la un suporter de-al Galatei, mesaj lasat pe forum la noi.

Ati vazut ce scrie acolo?

Dupa ce au castigat Cupa UEFA, gruparile s-au unit.

La noi, de cand a venit ciobanul, s-a intamplat fix invers.

A disparut Armata Ultra si au aparut n grupari mici.

Ce frumos era inainte cand rasuna stadionul de "Cine sare/ Armata Ultra/ he he!!!"!

Dar Gigel a avut grija sa scape de asta.

A folosit una din cele mai vechi tactici de control si distrugere.

Divide et Impera!

Ne-a intors unul impotriva celuilalt, stelist impotriva altui stelist, si acum isi bate joc.

Si Lacatus nu face altceva decat sa joace in piesa asta de teatru facuta de becaliii.

Ce fel de rol joaca e greu de inteles.

Din punctul meu de vedere joaca un rol negativ.Din punctul lui becaliii, pozitiv.

bodanelu04.08.2008 21:00

Mihai, un articol pentru un raspuns? nu se putea face pe PM?

noname_fu04.08.2008 21:02

Si ce raspuns ! :ce_oameni:

MoWeed04.08.2008 21:03
Mihai, un articol pentru un raspuns? nu se putea face pe PM?

Asta am intrebat si eu mai devreme dar nu mi-a raspuns nimeni...

Stii ce ma mira pe mine? Aceleasi persoane care se indoiau de calitatea morala a domnului Ardeleanu pentru ca i-a raspuns lui dee printr-un articol acum nu zic nimic. Foarte suspect....

floroflores04.08.2008 21:09
@ floro

Opreste-te. Deja nu mai ai nicio limita. Daca ai chef de luat la misto, vezi ca exista un topic mai jos, la coltul vesel. Ia un diazepam si du-te la culcare. Si uita tot. Esti sub orice critica.

te astept dupa meciurile cu Galatasaray,Dinamo si rapid...pana atunci iti promit ca voi uita de cativa...dar dupa,sunt curios sa-i vad pe cioclii...nu vreau sa-mi imaginez ca va fi alfel,asa cum m-am rugat sa-mi fie luat 1 an din viata,dar Steaua sa-i elimine pe rapid in UEFA...e tot ce mai am sa va spun...Forza il mio legendare Steaua!!! cred ca sunt sub orice critica...

LARI04.08.2008 21:09
Ca Lacatus nu e un mare antrenor, e un lucru deranjant de vizibil: folosirea unor sisteme tactice uluitor de neinspirate (cum a fost cel de la Vaslui, de miercuri; nici cu Brasovul n-a rupt gura targului...), folosirea mai multor jucatori pe posturi cu care sunt putini obisnuiti...

Lista este, sunt convins, la fel de consistenta pe cat de inflacarati suntem fiecare in parte in a ne striga disperarea referitoare la situatia actuala a Stelei.

Nu tu ai scris asta?

Eu am scris asta si imi asum fiecare virgula.

Meciul de la Vaslui a fost pierdut si datorita lui Laca, nu doar din cauza gafei lui Zapata: moldovenii ne-au rupt echipa in doua la mijlocul terenului, de-aia n-am putut impinge jocul catre treimea lor. Hizo a supraaglomerat mijlocul terenului si a explicat ca sistemul 4-1-4-1 folosit de Lacatus l-a ajutat nesperat de mult. Mai vrei? Mijlocasii si atacantii nostri se calcau pe picioare atunci cand atacam. Mai vrei? La cerere, cu o mare strangere de inima din partea mea. Dar iti acord un bonus: la 1-1, iese Lovin, intra Rada!

Iti aduci aminte de meciul cu Dinamo din returul trecut? Am scris si atunci un comentariu la cronica meciului in care spuneam ca daca una dintre cele trei ocazii mari intrau in ate, plecam neinvinsi din Groapa. Totusi, si Dinamo ne-a facut atunci tot la mijloc. Mai mult, Bratu si-a facut de cap cu apararea noastra, pentru ca, desi era cel mai rapid si mai in forma atacant al adversarilor, Lacatus nu a facut nimic pentru a-l contracara.

Meciul cu Poli Timisoara, 1-1 in Ghencea. Cum-necum, au dat aia un gol. Nu a existat nici macar un pui de pressing eficient pe careul lor de 16 metri. Asta pt ca banatenii se aparau supraaglomerat, iar noi atacam in maxim 5 jucatori, pt ca restul vegheau la mijlocul terenului.

Ca sa vezi insa ca nu sunt o clona a lui AdrianUltras25, iti spun ca mie mi-a placut, pe de alta parte, cum a pregatit jocurile cu Dinamo (din tur, gol Neaga), cu Slavia Praga (un alt atacant decat Badea ar fi fost echivalent cu o victorie la scor a noastra), cu Arsenal, din deplasare.

Pot vorbi cat vrei. Mai ales despre jucatorii care nu joaca pe posturile pe care au avut evolutii care sa atraga atentia scouterilor cu care colaboreaza Steaua!

Dar sa stii ca am spus in acel articol si ca "Daca nu avem rabdare cu Lacatus, cu cine mai putem avea?".

Sau am mai spus: "Cum ne aratam atasamentul fata de fostele noastre mari glorii, indiferent de nume? Ne rezumam la bannere si la a le scanda numele? Mai ales atunci cand nu reprezinta Steaua sau cand o reprezinta dintr-un birou? Multumim pe data de 7 mai in fiecare an si atat?"

Sau am mai spus si "Nu am inteles o groaza de lucruri pe care Laca le-a facut ca antrenor in Ghencea, asa cum sunt uluit cum de jocul in viteza, din cel mult doua atingeri, pe care l-a cerut inca din amicalele din iarna nu intra in reflexele jucatorilor."

Nu a fost un material anti-Lacatus. Am ridicat niste intrebari care mi se par juste.

Tie ti se pare ca Lacatus e un "antrenor mare"? Mie nu, dar sunt dispus sa am rabdare cu el, pt ca a demonstrat ca are talent si pentru aceasta meserie.

Sherginio04.08.2008 21:11

esti ca orice roman care crede ca stie politica si fotbal. decat sa citesc un articol cu asta mai bine ma uit la un meci al unui rival la TV. de unde atata ura pentru Laca? Olaroiu era mai bun nu? ca atunci daca ni se blocau flancurile clar faceam egal sau pierdeam. nu spun eu ca Lacatus este un mare antrenor, dar totusi trebuie lasat sa isi faca datoria. Am si eu o intrebare? de cand e Lacatus pe banca ai vazut tu vreo infrangere pe Ghencea? Nuh! Nici una, Ghencea este iar locul de unde echipele spera sa plece cu putine goluri primite. Este o schimbare in bine, parerea mea, si eu cred ca pana la proba contrarie Lacatus incearca sa faca ceva, asa cum poate el, bine, rau dar face ceva.

AdrianUltras2504.08.2008 21:18

Nici eu nu am inteles de ce Lacatus s-a schimbat asa de brusc.

Cand a venit la Steaua, in tur, echipa a jucat altceva.

A jucat mai tare, mai cu ambitie, ieseau pasele, etc.

Probabil ca jucatorii trageau tare atunci ca sa nu fie dati afara.

Nu stiu.

Alta explicatie nu gasesc.

Meciul din Ghencea cu dinam0, cand cainii au avut doar un sut pe poarta si ala de la distanta, a fost superb!

SSK04.08.2008 21:21

Parerea mea e ca se exagereaza foarte mult cu articolele anti-Lacatus! Iar ducerea discutiei pe panta: "cine plateste, comanda muzica" e extrem de peaguboasa si neserioasa!

Azazello04.08.2008 21:21

D-le Mihai Somanescu,

Nu mai strigati in gura mare ca dati bani pt Steaua. Sunt altii care dau mai mult decat dvs.

Daca nu va convine, ramaneti acasa. Injurati-l pe Lacatus si pe oricine ati dori, impreuna cu gsp TV si sleahta de ziaristi anti -Steaua care din pacate i-a intoxicat pe multi dintre noi. Dar va rog, nu incercati sa va erijati in formator de opinie. Ura dvs pentru Lactus are alte criterii decat cele sportive, am inteles asta inca din primele posturi inpotriva sa.

Si da, îi sunteti dator lui Marius Lacatus ! Pentru titluri, cupe, CCE si si Supercupa Europei... pentru aproape jumatate din istoria Stelei.

Iar daca un club ca Barca isi permite sa faca experimentul Guardiola, de ce sa nu credem si noi in Marius? Doar pentru ca dvs si cativa perfectionisti il condiderati antrenor slab? Pe ce considerente? Doar nu sunteti vreun Wenger...

A fi suporter al Stelei nu e o obligatie, e un privilegiu.

ULTRASZ0R04.08.2008 21:23

un stelist adevarat priveste la LACA7US ca un credincios convins la icoane ... sunteti numai carpe de oameni ... nu faceti prin site ul asta onoare adevaratilor suporteri .... sunteti P@

noname_fu04.08.2008 21:24

Asa dom`le.

1. Ce era sa zica Hizo? Ca a castigat datorita(se foloseste doar in situatii favorabile - ca tot esti autor de articole, recte a fost pierdut datorita lui Laca este gresit, daca nu te bucuri de infrangere) lui Zapata? Trebuie si el sa-si asume merite, ca vorba aia, ce se intampla acum pe site e cel mai bun exemplu ca la victorii sunt aclamati jucatorii si publicul si la infrangeri blamati portarii sau antrenorii (premisa care este falsa, pentru cunscatori).

2. Unii dintre mijlocasii nostri intr-adevar nu sunt obisnuiti cu pozitiile pe care au fost folositi insa , iata , Dayro se redescopera si pe Banel il cam sare schema cu formula asta de echipa. Cu lotul actual alt tip de echipa OFENSIVA nu puteai alcatui, pentru ca nu ai 2 atacanti complementari (unul de gura portii cum se vrea a fi Arthuro - mai are inca de demonstrat multe si unul care sa ii creeze culoare si sa ii serveasca baloane prin ele). Puteai intr-adevar sa formezi conturul unui autobuz si sa speri pe contra-atac. Asta vreti de la echipa ?! Sau vreti niste vitezisti? Iti zic eu ca baietii vechi din peluze stiu cum era pe vremea aia si , spre rusinea mea ca n-am decat 22 de ani, imi detaliaza de ce afirma ca asta nu e fotbal adevarat si ca o mare parte din placere s-a pierdut. Asta vrea sa readuca Lacatus. Insa ii trebuie jucatori, repet. JU-CA-TORI.

3. Daca tu crezi ca un derby se castiga cu antrenori, te inseli amarnic. De ce era Radoi suparat la sfarsit? Ca nu a facut Lacatus tactica cum trebuie? Sau ca altii nu s-au daruit ca el?! De ce l-a apreciat toata lumea doar pe el dupa meci? Un derby se castiga cu SUFLETUL si cu PASIUNE pentru culorile pe care le porti. Ceea ce noi n-am avut la acel moment decat in peluza si in persoana lui Mirel.

AdrianUltras2504.08.2008 21:29

noname_fu

de ce e neaparat nevoie de 2 atacanti complementari?

dinam0 are atacanti complementari?

atat Danciu cat si bratoo sunt de viteza.

metzzz04.08.2008 21:35

din ce citesc paici , nu observ decat ca e vorba de "macar UCL". Ba da v-ati indobitocit ca ciobanul cu UCL asta. UCL in sus UCL in jos. Cred ca asta ar trebui sa treaca pe plan secund si primul obiectiv sa fie un EVENT ba ca nu mai tin minte de cand nu am mai realizat si noi asa ceva.Treziti-va!

noname_fu04.08.2008 21:35

Pai tocmai asta ziceam ca nu este nevoie neaparat pt ca acum in Europa s-a dovedit eficienta formula de 4-1-4-1. Pana acum o echipa considerata ofensiva juca 4-2(aripi)-2-2 sau 4-3-1-2, unde 1 acela este jucatorul de creatie. Ori ca sa joci asa iti si sa iti poti folosi intr-adevar jucatorii pe posturile cu care sunt obisnuiti (ceea ce oricum este o aberatie - pt ca un jucator bune joaca unde il pui) trebuie sa ai 2 atacanti. Ce Dinamo e un exemplu, cand fac egal cu Pandurii si se chinuie cu gaz metan? In plus de ce crezi ca l-au adus pe M.Niculae? O sa vezi ca o sa-i sara schema ori pe tarfa de Danciu ori pe celalalt retardat.

floroflores04.08.2008 21:40
din ce citesc paici , nu observ decat ca e vorba de "macar UCL". Ba da v-ati indobitocit ca ciobanul cu UCL asta. UCL in sus UCL in jos. Cred ca asta ar trebui sa treaca pe plan secund si primul obiectiv sa fie un EVENT ba ca nu mai tin minte de cand nu am mai realizat si noi asa ceva.Treziti-va!

absolut adevarat si corect!!! este inimaginabil cum ne transformam de fapt intr-o societate de produs bani,netinandu-se seama de istorie,palmares si traditie...totusi sper ca Steaua din inima ca Steaua va lua titlul si va juca finala cupei...felicitari pt remarca ultra pertinenta...

AdrianUltras2504.08.2008 21:40

noname fu

atacul lui dinam0 a mers.

desi restul e varza, atacul a mers.

atat bratoo cat si Danciu au dat destul de multe goluri anul trecut.

mai multe ca atacantii nostri.

noname_fu04.08.2008 21:44

noi anul trecut din cate tin minte ne-am clasat mai sus decat ei. In plus:

cele mai multe victorii - Steaua 23

De aia schimbam sistemul, ca sa dam mai multe goluri - doh! , facepalm - De aia a cerut Laca atacanti. Ca i s-a adus kapetanos e partea a 2-a.

Deci nu va convine nici cand castigam cele mai multe meciuri nici cand jucam la spectacol si se intampla sa mai si pierdem, sau cum? Ajung la impresia ca sunteti doar niste carcotasi si n-are rost sa vbesc cu voi.

AdrianUltras2504.08.2008 21:48

noname fu

Nu are nici o legatura eficienta atacantilor cu numarul de victorii.

poti sa dai de ex 10 goluri si sa iei 11.

sau poti sa dai 1 si sa nu iei nici unul.

acele victorii au venit in mare parte datorita fazelor fixe, nu a jocului.

aici e problema.

si problema devine si mai suparatoare acum cand nu mai avem nici fazele fixe.

choli04.08.2008 21:51

Asa ceva intrece orice limita, orice bun-simt.

denaturezi ce am scris eu, asa intr-un mod grosolan...

1. Am spus ca sunteti datori antrenorului.

Consider ca sunteti, atat timp cat a stat 10 luni. Timpul unui antrenor este crucial, in special la Steaua. Dar 10 luni este extrem de putin pentru reactiile pe care le consider deplasate.

2. La reactiile de ura la adresa lui imi mentin parerea si spun: VOI NU SUNTETI STELISTI!!

3. Iti poti exprima cate pareri doresti(nu sunt eu in masura sa decid asta) dar asa nu se mai poate! nu exista comentariu in care sa nu dati in antrenor iar multa lume care este destul de tanara este influentabila!

4. NU MAI FI ABSURD! - EU SUNT DOAR UN SIMPLU "FORUMIST" AL ACESTUI SITE! deci nu pot si nici nu vreau(chiar daca as fi putut)sa "dau voie" la diverse pareri!

5. " Cine esti tu ba, sa vorbesti de mine?" - este o prostie mai mare ca tine(spre deosebire de tine, eu am avut ocazia sa-i strang mana omului Marius Lacatus) - nu ar fi in stare de o asemenea idiotenie, te respecta, daca si tu faci la fel

6. "Ceea ce vreau sa-i transmit acestui baiat e ca dintre noi toti, nimicurile care dam in ANTRENORUL Lacatus si Marius Lacatus, noi suntem unicii care dam bani pentru Steaua, in timp ce el este PLATIT "sa-si dea viata" pentru Steaua."

Lacatus a demonstrat de atatea ori ca "si-a dat viata pentru Steaua", ca jucator, iar ca si antrenor e platit sa antreneze

7. "As vrea sa vad cum s-ar simti acest user si altii ca el, daca ar fi injurat de Marius Lacatus sau de un jucator/oficial/antrenor al Stelei." - ce intrebare idioata, ai fost tu injurat de Lacatus, ca de el vb.. nu de conducere. ai fost? cand o sa fi, atunci sa ma intrebi pe mine!

8. "Cand Piturca a injurat tribuna a doua, care-i cerea demisia pentru rezultatele slabe, lui de ce nu-i eram datori?" - Nu i-am fost datori deoarece Piturca a stat 3 ani jumate linistit, nu ca si Lacatus 10 luni!

9. " Daca ati plati un bilet de tren la clasa 1 si in schimb ati fi pusi intr-un loc pe culoar la clasa a 2a si ati face 8 ore in loc de 3, ce ati face, ati zice: nu-i nimic, am incredere in CFR, nu conteaza ca mi s-au inselat asteptarile? Sau ati lua atitudine?" - o stupizenie de comparatie, nu cred ca-si are locul aici. Ai fi putut compara altceva, de genul: Daca Piturca a avut la dispozitie 3 ani jumate linistiti si Marius 10 luni de ce trebuie sa-l injuram pe Marius?

10. "Baiatule, noi suntem cei care platim bani buni, DIN PROPRIUL BUZUNAR, ca sa avem ocazia sa incurajam Steaua. NOI mergem de buna voie, pe ploaie si pe zapada si pe ger, sa vedem Steaua. Si NOI avem dreptul sa cerem socoteala celor care zic ca ne ofera Steaua, dar in schimb ne dau UN SUROGAT care are o singura legatura cu originalul, respectiv NUMELE."

Ce eroi sunteti voi :))) - aici nu vreau sa comentez, am comentat putin pentru Adrian zilele trecute. Poti cauta!!! Si cu toate astea singurul tau drept este sa incurajezi echipa!!!

11. "Sunt curios, daca lui Lacatus nu i se ofereau bani, mai venea sa antreneze? Sau daca i se cerea sa dea bani ca sa antreneze Steaua, mai venea? Cu alte cuvinte, daca i se cerea sa antreneze Steaua, DOAR PE PASIUNEA PENTRU Steaua, mai era acum aici? NOI, cand ni s-au cerut o gramada de bani pentru un bilet de Champions League, am fost acolo!"

Cu siguranta ar fi antrenat....a declarat de n* ori!!

12. "La referendumul de anul acesta pentru mentinerea presedintelui Laporta la Barcelona, o parte din fani l-a huiduit pe Johan Cruyff pentru ca si-a declarat sustinerea pentru acesta. Oare EI CINE SUNT sa faca asta? Sau si ei sunt niste nimicuri care n-au dreptul sa vorbeasca? Diferenta dintre Cruyff si Marius e uriasa. La toate nivelurile. Daca Laca s-a identificat cu Steaua" nu cred ca sunt impotriva mea si a Stelei", pe marele jucator batav nu l-am auzit identificandu-se cu Barca, pe criteriul, " cate am facut io pentru clubul asta". Johan Cruyff a inteles insa, ca atata vreme cat un suporter da 1 euro din buzunarul PROPRIU, din banii pentru care munceste, ca sa vada niste baieti platiti regeste care promit spectacol, are dreptul sa CRITICE ce a primit si pe cei care au oferit, daca nu-i place. Se cheama NORMALITATE."

Baiatule vezi ca aici faci o confuzie halucinanta!

Vezi ca cei care au votat (aproximativ 130.000 de persoane) nu sunt fani. EI SUNT "SOCIOS" - EI PLATESC LA PROPRIU O COTIZATIE LUNARA DE "N" EURO LA CLUBUL Barcelona. EI AU ALT DREPT DECAT TINE. Paralela pe care o faci o consider absurda. Ei scot batiste, noi scoatem mortii la lumina cand protestam, ei nu au garduri, noi avem, la iei nu sunt suporteri care ataca pe teren jucatori, noi avem...etc! Ce vreau sa zic au alta mentalitate!

Si inca ceva " EI CAND CRITICA O FAC O DATA LA 5 ANI, NU IN FIECARE ZI!!!

noname_fu04.08.2008 22:01
noname fu

Nu are nici o legatura eficienta atacantilor cu numarul de victorii.

poti sa dai de ex 10 goluri si sa iei 11.

sau poti sa dai 1 si sa nu iei nici unul.

acele victorii au venit in mare parte datorita fazelor fixe, nu a jocului.

aici e problema.

si problema devine si mai suparatoare acum cand nu mai avem nici fazele fixe.

Bah: :blink: . Fazele fixe dupa cum ziceam nu erau pregatite de Gherghisor ci de acelasi Lacatus! Daca dai 10 goluri si primesti 11 nu e victorie. Daca dai 1 si nu iei niciunul cica nu e bine, ca nu faci "spectacol", parca asta voiati sezonul trecut. Nu se stie daca mai avem sau nu fazele fixe. Poate le mai avem, sa ne controlam mai bine. Ce nu avem este elementul surpriza, acum toate echipele stau cate 11 in careu cand batem noi lovituri libere sau cornere.

E ultimul meu post pe aceasta tema pana cand intalnesc o parere pertinenta si care denota un anumit grad de inteligenta sau de pricepere fotbalistica sub care nu vreau sa cobor Bravo choli!

Am mintit. Inca o completare fac, ca sa stie toti cu cine au de-a face:

noi suntem unicii care dam bani pentru Steaua, in timp ce el este PLATIT

Amice Somanescu, tu ai fost platit de club! Nu uita asta! bafta!

AdrianUltras2504.08.2008 22:05

Choli

Cand l-am injurat eu pe Lacatus sau cand am aratat eu in ce post ura fata de Lacatus?

Prin faptul ca zic ca nu e antrenor de Steaua si ca ar trebui sa plece, prin asta arat ca il urasc?

Pe Piturca l-a injurat galeria inca din 2001, la un an de la venire, cand ne bagase pe 4!

Cat despre faza ca Laca venea pe gratis, ce antrenor fara performante notabile ar fi refuzat Steaua?

Zenga nu a avut 10 luni, Protasov nu a avut 10 luni.Nici Hagi.

Lacatus in schimb are mai multe de 10 luni, ca nu cred ca va pleca.

Pana acum jocul echipei nu a facut altceva decat sa se inrautateasca.

noname fu

si ce merit are Lacatus la fazele fixe?

Steaua a inceput sa castige din faze fixe inca de pe vremea lui Hagi.

Nu a imbunatatit Laca fazele fixe.Ele erau deja acolo pregatite foarte bine si bagate in capul jucatorilor.

robespierre04.08.2008 22:09

INCREDIBIL... va mandriti peste tot ca suntem cea mai tare si cea mai mare galerie, ca suntem intotdeauna SUPERIORI celorlalti dar va certati ca la usa cortului. Am ajuns ca crrapizii. Am ajuns sa ne tiganim aici. Adevarata vorba aia "Dezbina si vei domina". In sfarsit a reusit ciobanul ce-a vrut. Incepem sa dam in Laca, nimeni nu-l mai injura pe cioban ca-i tremura chilotii, ca de poate vine Zmarandescu si-l ia pe sus din stadion, mai ramane sa se strige demisia pe stadion si sa incepem sa ne batem intre noi. Si da.... daca dai bani nu inseamna ca ai voie sa critici oricand si cand vrei. Asa de ce nu te duci sa comentezi de cum ne conduc unii tara asta de kkt ca doar platim impozite, deci statul traieste din banii nostri nu? Lacatus si-a rupt picioarele pt clubul asta, care era clubul armatei nu al stanei ca azi. La Manchester n-a dat nimeni cu noroi in Bobby Charlton niciodata si nici la alte cluburi. Nu faceti decat sa va lamentati ca niste oameni slabi ce sunteti. De fapt asta e poporul roman asa in general UN POPOR LAS, NERECUNOSCATOR, TRADATOR. NE MERITAM SOARTA SI MA DOARE SA SPUN ASTA DAR IL MERITAM SI PE Becali IN FRUNTE. MERITAM TOT CE E MAI RAU PE LUMEA ASTA.

PS: Laca DU-NE IN C. Eu o sa fiu acolo in peluza si o sa te aplaud. Asa sunt eu mai masochist si stiu sa respect, sa fiu loial si sa apar un simbol care mi-a adus ani de zile de bucurii.

FORZA Steaua, FORZA Laca , tu mereu vei fi THE OLD NR 7

metzzz04.08.2008 22:12

Au fost si antrenori mai slabi la Steaua decat Lacatus. Nu inteleg de ce nu am putea sa ratam acest miraj prostesc al UCL si sa ne axam pe EVENT ?? Chiar atat de "ciobani" ati devenit ??

Chiar asa de rau am ajuns incat sa primeze banii inaintea rezultatelor ? Nu cred. O echipa se face in 2,3 ani , cu jucatori care joaca pe pozitiile pe care stiu cel mai bine nu o ard aiurea pe mijlocasi reprofilati. Astept ziua in care stimabilul cioban v-a aduce un coordonator de joc autentic , ca momentan jucam cu jucatori reprofilati , care nu vor da niciodata randamentul maxim. Deci TOPICURI de genul SA PLECE Lacatus , SAU SA NU PLECE ? sau topicul asta ar trebui sa fie aruncate la cosul de gunoi si sa va ganditi putin inainte sa postati ori un articol asemanator cu CARPETA sau PROSTSPORT. Observ ca pe zi ce trece aveti cam aceleasi inspiratii carpetisto- prostsportiste.

«12348»